narendil 05.12.2011 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 No różnica jest, jakby to powiedzieć, znacząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.12.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 no jakby nie patrzeć P.S. Ale trzeba omówić każdy szczegół żeby właśnie nie wyszła jakaś karykatura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Może komuś się przyda... znalazłam takie krzesełka... http://allegro.pl/dwa-krzesla-design-niels-gammelgaard-i1975771292.htmlA tu masz nogi wykręcane.... http://allegro.pl/szafka-komodka-lata-70-i1975771394.html chyba mniej więcej o takie chodziło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.12.2011 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Arnika, prawie takie Preferuję brak okuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 05.12.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Arnika, prawie takie Preferuję brak okuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 05.12.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 arnika, dla mnie nieważne czy z targu czy nie Pojęcie passe jest mi chyba obojętne. Byleby mi się mebel podobał. No i żeby mnie było na niego stać Nie mam niewiadomo jak wielkiego budżetu. I nie wydam na kanapę prawie 30 tysięcy (takie ostatnio widziałam w Dobrym Wnętrzu). Bardzo zdrowe podejście. Droższe nie znaczy że od razu lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Droższe to często albo oryginalna firma, albo zagraniczny producent i suuupre sklep w super drogim miejscu.... Narendil... takie coś znalazłam.... http://allegro.pl/sofa-kanapa-em-mbler-design-skandynawski-i1976279552.html Dziś chyba cały net przeszukuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.12.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 A sobie coś znalazłaś? Jak tam komody? Droższe to często albo oryginalna firma, albo zagraniczny producent i suuupre sklep w super drogim miejscu.... Niestety bardzo często to trzecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Komody nie znalazłam.... Ale nic ... będę szukała dalej....Podsyłać Ci linki z cienkimi stożkowatymi nogami? Bo może zaśmiecam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.12.2011 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Podsyłaj, podsyłaj Chętnie przygarniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 05.12.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 (edytowane) Dobry wieczór Pani Domu:) kłaniam sie oficjalnie Narendil ponad rok leżakowały u mnie 4 sztuki takich nóżek z łosiowymi śrubkami /z takiego starego komunistycznego stołu/ kawał porządnego toczonego drzewa i przy ostatnim sprzątaniu niestety się z nimi pożegnałam/ tak mam, ze nieużywane rzeczy maja u mnie ograniczona liczbę ‘sprzątań’/ nie wątpiłam w ich potencjał ale tyle różnych innych chodzi mi po głowie, ze z tego zrezygnowałam.. az kurczę żebym widziała ze ktoś inny może z nimi sympatyzować to poszłyby najbliższą przesyłką żałuję, ze wylądowały w koszu. teraz pozostaje mi jedynie przyglądać się Twoim poczynaniom. ech no cóż Edytowane 5 Grudnia 2011 przez dziewcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.12.2011 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 dziewcze, witaj! Gdybyś jeszcze kiedyś gdzieś trafiła na takie nóżki, to pamiętaj o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 08.12.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Faktycznie nóżkowowo-nawiedzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 13.12.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 I jak tam spory bankowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.12.2011 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Narendil pisz co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 O, mój wątek wylazł U nas niewiele. Ciągamy się z bankiem. Donosimy papierki. W międzyczasie inne papierki się dezaktualizują, więc donosimy znowu. I tak w koło Macieju A ja robię nieśmiałe zakupy Kocyk. H&M. Dlaczego nie ma ich w Polsce? Stoliki (zdjęcie z aukcji; jak dotrą do mnie, to podmienię na swoje). Dlaczego mam tylko jedną sypialnię? A pomysłów na kilka? I kupiłam mosiężnego jednorożca oraz kilka mosiężnych koników na biegunach Zaniosłam na próbę mosiężny świecznik do galwanizatora. Jeśli się sprawdzi, to czeka mnie kolejny wydatek Będę niklować figurki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 narendil, ja Cie uwielbiam za te kody kreskowe:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.12.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 A ja bardzo ubolewam, że w Polsce nie ma H&M home, mają mnóstwo fajnych rzeczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 14.12.2011 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 świetny pomysł z tym niklowaniem! tez chciałam to wypróbować wiec jestem bardzo ciekawa efektu. a z kodem kreskowym mogłabyś sobie/lub mężowi/ zrobić fajny prezent. ekslibris tylko, że właśnie z kodem i odpowiednią notką typu "biblioteka własna..państwa narendil'ów" . sama mam opieczętowane takowym tradycyjnym książki /pożyczone nie giną/ i wielu nowożeńcom sprawiłam taki prezent, co się sprawdziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.12.2011 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) narendil, ja Cie uwielbiam za te kody kreskowe:lol2: Hazel, czyżbym znalazła bratnią duszę? Ty też miłośniczka kodów i literek? Może sobie kup ten kocyk! Jest cudownie milusi Edytowane 14 Grudnia 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts