Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

arnika, dla mnie nieważne czy z targu czy nie :) Pojęcie passe jest mi chyba obojętne.

Byleby mi się mebel podobał.

No i żeby mnie było na niego stać :) Nie mam niewiadomo jak wielkiego budżetu. I nie wydam na kanapę prawie 30 tysięcy (takie ostatnio widziałam w Dobrym Wnętrzu).

Bardzo zdrowe podejście. :hug: Droższe nie znaczy że od razu lepsze.

:hug:

A sobie coś znalazłaś?

Jak tam komody?

Droższe to często albo oryginalna firma, albo zagraniczny producent i suuupre sklep w super drogim miejscu....

Niestety bardzo często to trzecie...

Dobry wieczór Pani Domu:) kłaniam sie oficjalnie :)

Narendil ponad rok leżakowały u mnie 4 sztuki takich nóżek z łosiowymi śrubkami /z takiego starego komunistycznego stołu/ kawał porządnego toczonego drzewa i przy ostatnim sprzątaniu niestety się z nimi pożegnałam/ tak mam, ze nieużywane rzeczy maja u mnie ograniczona liczbę ‘sprzątań’/ nie wątpiłam w ich potencjał ale tyle różnych innych chodzi mi po głowie, ze z tego zrezygnowałam.. az kurczę żebym widziała ze ktoś inny może z nimi sympatyzować to poszłyby najbliższą przesyłką :) żałuję, ze wylądowały w koszu. teraz pozostaje mi jedynie przyglądać się Twoim poczynaniom. ech no cóż ;)

Edytowane przez dziewcze

O, mój wątek wylazł :hug:

U nas niewiele. Ciągamy się z bankiem.

Donosimy papierki. W międzyczasie inne papierki się dezaktualizują, więc donosimy znowu.

I tak w koło Macieju :bash:

A ja robię nieśmiałe zakupy :)

Kocyk. H&M. Dlaczego nie ma ich w Polsce?

hm_throw.jpg

Stoliki (zdjęcie z aukcji; jak dotrą do mnie, to podmienię na swoje).

Dlaczego mam tylko jedną sypialnię? A pomysłów na kilka?

stoliki.jpg

I kupiłam mosiężnego jednorożca oraz kilka mosiężnych koników na biegunach :wiggle:

Zaniosłam na próbę mosiężny świecznik do galwanizatora.

Jeśli się sprawdzi, to czeka mnie kolejny wydatek :p Będę niklować figurki!

świetny pomysł z tym niklowaniem! tez chciałam to wypróbować wiec jestem bardzo ciekawa efektu. :)

a z kodem kreskowym mogłabyś sobie/lub mężowi/ zrobić fajny prezent. ekslibris tylko, że właśnie z kodem i odpowiednią notką typu "biblioteka własna..państwa narendil'ów" ;).

sama mam opieczętowane takowym tradycyjnym książki /pożyczone nie giną/ i wielu nowożeńcom sprawiłam taki prezent, co się sprawdziło :)

narendil, ja Cie uwielbiam za te kody kreskowe:lol2:

:rotfl:

Hazel, czyżbym znalazła bratnią duszę? Ty też miłośniczka kodów i literek?

Może sobie kup ten kocyk!

Jest cudownie milusi :lol2:

Edytowane przez narendil