pysiaczek 26.12.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.12.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Aniu i jak tam po świętach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.12.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Aniu była maszyna do szycia pod choinką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.12.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Aniu, a gdzieś Ty przepadła na tak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 27.12.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Chyba szyje poszewki nasza Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.12.2012 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Cześć dziewczęta Czuję się tak prosiaczkowato, bo nawet życzeń Wam nie złożyłam A Wy o mnie pamiętałyście. Na swoją obronę powiem, że od niedzieli (wcześnie zaczęłam, co?) w towarzystwie migreny przygotowywałam wigilię dla 11 osób. W poniedziałek dowiedziałam się, że połowa będzie nieobecna. W poniedziałek Jakub dostał strasznego uczulania, nie wiadomo od czego. W poniedziałek mąż wrócił z pracy z zaawansowanym przeziębieniem. We wtorek robiliśmy objazdówkę po rodzicach. Jakub z uczuleniem, mąż z przeziębieniem, ja z migreną. W środę każde z nas zaszyło się w innym kącie, starając się nie wchodzić pozostałym w drogę. To były super święta Ufam, że Wasze były o wiele lepsze PS. Maszyna pod choinką była. Ładna jest. Chodzę wokół niej jak pies wokół jeża. Boję się zacząć. Idiotka ze mnie Ale dziś kupiłam nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.12.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 narendil na pocieszenie powiem Ci że ja też miałam przesrane święta i to dosłownie ... bo moja 2,5 letnia córa załapała jakąś żołądkówkę czy coś ... i większość świąt spędziłam z nią w toalecie a maszyny się nie bój... postaw na stół, pogłaskaj...powiedz kilka czułych słów i pokazuj SWOJE dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 27.12.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 cześć Anula......Ja pierdziu... wszyscy mieli święta do doopy ! Jak nie chorzy, to awantury albo święty się nie spisał. Koniec świata !!! Może to o ten koniec chodziło ? Cieszę sie jednak, że jesteś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.12.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Anula a nie bierzesz jakis specjalistycznych lekow p.migrenowych. wiem co to migrena, bo tez niestety mam te nieprzyjemnosc srednio raz lub dwa w m-cu. leki skutecznie mi pomagaja. przynajmniej moge funkcjonowac, bo u mnie to nie tylko bol glowy, cala otoczka symptomow wrrrrr w kazdym razie wspolczuje i lacze sie w bolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.12.2012 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 narendil na pocieszenie powiem Ci że ja też miałam przesrane święta i to dosłownie ... bo moja 2,5 letnia córa załapała jakąś żołądkówkę czy coś ... i większość świąt spędziłam z nią w toalecie My też sporo czasu w tym przybytku spędziliśmy. Ech... Chociaż marne to pocieszenie a maszyny się nie bój... postaw na stół, pogłaskaj...powiedz kilka czułych słów i pokazuj SWOJE dzieła Myślisz? Może nawet sama zacznie szyć, jak ją odpowiednio zmotywuję? Na męża działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.12.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 cześć Anula...... Ja pierdziu... wszyscy mieli święta do doopy ! Jak nie chorzy, to awantury albo święty się nie spisał. Koniec świata !!! Może to o ten koniec chodziło ? U Was też niefajnie? No, ale święta, święta i po świętach. Świat się zaczyna Cieszę sie jednak, że jesteś..... Też się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.12.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Anula a nie bierzesz jakis specjalistycznych lekow p.migrenowych. Nie udało się żadnych sensownych dobrać. Mając do wyboru skutki uboczne i samą migrenę, wybrałam w końcu migrenę lacze sie w bolu. Marna to pociecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 28.12.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.12.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 U nas święta były super . Teraz Ci będę maszyny zazdrościć! Pisz mi zaraz jaki to model to chociaż sobie pooglądam w sieci a potem siądę do poczciwego Łucznika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 28.12.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Aniu maszyna!!!! huraaaaaa!!!U nas zdrowotnie znów niefajnie bo Mańka całe święta przekaszlała no i nie obyło się bez sterydów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Nie udało się żadnych sensownych dobrać. Mając do wyboru skutki uboczne i samą migrenę, wybrałam w końcu migrenę ee to nie masz az takich atakow jak moje, ja do pewnego momentu wytrzymywalam ale teraz juz po prostu nie dam rady funkcjonowac. udalo mi sie dobrac wlasciwe proszki, ulge jaka mi przynosza rekompensuje wszystko. migrena to okropna choroba, kochana za duzo stresu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.12.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Tar dobrze prawi, ja kiedyś usłyszałam opinię lekarza, ze migreny - to objawy hmmm ..... wszystkie mają tło nerwicowe, że sie tak wyrażę. Aniu - spróbuj nie lekami, tylko jakąś jogą poprawić sobie samopoczucie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.12.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 (edytowane) Tar dobrze prawi, ja kiedyś usłyszałam opinię lekarza, ze migreny - to objawy hmmm ..... wszystkie mają tło nerwicowe, że sie tak wyrażę. Aniu - spróbuj nie lekami, tylko jakąś jogą poprawić sobie samopoczucie:rolleyes: co mial na mysli "objawy..... "(menopauzy czy co?) ja na to cierpie od dziecka tylko teraz prawidlowo sie to diagnozuje to jest nie tylko od stresu i nerwicy, takze od zaburzen hormonalnych, choc te tez czesto sa spowodowane stresem. czyli kobietki wyluzujmy sie no i trzeba zadbac o odpowiednia diete: ja mam z jadlospisu wykluczone sery zolte, czekolade, cytrusy i czerwone wino, te skladniki tez nasilaja napady bolu Edytowane 28 Grudnia 2012 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.12.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Czuję się tak prosiaczkowato :rotfl: Aniu Ty jesteś niemożliwa:hug: Kochana nic się nie przejmuj. My wiemy, ze nam dobrze życzysz:wiggle: Szkoda, ze mieliście takie perypetie zdrowotne.. zresztą kto ich nie miał w tym roku... Jakieś dziwne te Święta - większość chorowała:sick: Grunt, ze prezent Ci się udał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 28.12.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Czuję się tak prosiaczkowato, bo nawet życzeń Wam nie złożyłam chrum, chrum .... Zachowałaś sie jak gówniarz i powinnaś sie czuc podle Uszyjesz nam po firance i bedziemy kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts