Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć dziewczęta :hug:

Czuję się tak prosiaczkowato, bo nawet życzeń Wam nie złożyłam :oops:

A Wy o mnie pamiętałyście.

Na swoją obronę powiem, że od niedzieli (wcześnie zaczęłam, co?) w towarzystwie migreny przygotowywałam wigilię dla 11 osób.

W poniedziałek dowiedziałam się, że połowa będzie nieobecna.

W poniedziałek Jakub dostał strasznego uczulania, nie wiadomo od czego.

W poniedziałek mąż wrócił z pracy z zaawansowanym przeziębieniem.

We wtorek robiliśmy objazdówkę po rodzicach. Jakub z uczuleniem, mąż z przeziębieniem, ja z migreną.

W środę każde z nas zaszyło się w innym kącie, starając się nie wchodzić pozostałym w drogę.

To były super święta :p

Ufam, że Wasze były o wiele lepsze :hug:

PS. Maszyna pod choinką była. Ładna jest.

Chodzę wokół niej jak pies wokół jeża. Boję się zacząć.

Idiotka ze mnie ;)

Ale dziś kupiłam nici :lol2:

narendil na pocieszenie powiem Ci że ja też miałam przesrane święta :) i to dosłownie ... bo moja 2,5 letnia córa załapała jakąś żołądkówkę czy coś ...

i większość świąt spędziłam z nią w toalecie :)

a maszyny się nie bój... postaw na stół, pogłaskaj...powiedz kilka czułych słów i pokazuj SWOJE dzieła :)

Anula a nie bierzesz jakis specjalistycznych lekow p.migrenowych. wiem co to migrena, bo tez niestety mam te nieprzyjemnosc srednio raz lub dwa w m-cu. leki skutecznie mi pomagaja. przynajmniej moge funkcjonowac, bo u mnie to nie tylko bol glowy, cala otoczka symptomow wrrrrr

w kazdym razie wspolczuje i lacze sie w bolu.:hug:

narendil na pocieszenie powiem Ci że ja też miałam przesrane święta :) i to dosłownie ... bo moja 2,5 letnia córa załapała jakąś żołądkówkę czy coś ...

i większość świąt spędziłam z nią w toalecie :)

My też sporo czasu w tym przybytku spędziliśmy. Ech...

Chociaż marne to pocieszenie ;)

a maszyny się nie bój... postaw na stół, pogłaskaj...powiedz kilka czułych słów i pokazuj SWOJE dzieła :)

Myślisz? Może nawet sama zacznie szyć, jak ją odpowiednio zmotywuję?

Na męża działa :rotfl:

cześć Anula......

Ja pierdziu... wszyscy mieli święta do doopy ! Jak nie chorzy, to awantury albo święty się nie spisał. Koniec świata !!! Może to o ten koniec chodziło ?

U Was też niefajnie?

No, ale święta, święta i po świętach. Świat się zaczyna :lol2:

Cieszę sie jednak, że jesteś.....

Też się cieszę :hug:

Anula a nie bierzesz jakis specjalistycznych lekow p.migrenowych.

Nie udało się żadnych sensownych dobrać.

Mając do wyboru skutki uboczne i samą migrenę, wybrałam w końcu migrenę ;)

lacze sie w bolu.:hug:

Marna to pociecha :hug:

Nie udało się żadnych sensownych dobrać.

Mając do wyboru skutki uboczne i samą migrenę, wybrałam w końcu migrenę ;)

ee to nie masz az takich atakow jak moje, ja do pewnego momentu wytrzymywalam ale teraz juz po prostu nie dam rady funkcjonowac. udalo mi sie dobrac wlasciwe proszki, ulge jaka mi przynosza rekompensuje wszystko. migrena to okropna choroba, kochana za duzo stresu:rolleyes:

Tar dobrze prawi, ja kiedyś usłyszałam opinię lekarza, ze migreny - to objawy hmmm ..... wszystkie mają tło nerwicowe, że sie tak wyrażę.

Aniu - spróbuj nie lekami, tylko jakąś jogą poprawić sobie samopoczucie:rolleyes:

co mial na mysli "objawy..... "(menopauzy czy co?) ja na to cierpie od dziecka tylko teraz prawidlowo sie to diagnozuje

to jest nie tylko od stresu i nerwicy, takze od zaburzen hormonalnych, choc te tez czesto sa spowodowane stresem. czyli kobietki wyluzujmy sie :D

no i trzeba zadbac o odpowiednia diete: ja mam z jadlospisu wykluczone sery zolte, czekolade, cytrusy i czerwone wino, te skladniki tez nasilaja napady bolu

Edytowane przez TAR

Czuję się tak prosiaczkowato

:rotfl::rotfl:

Aniu Ty jesteś niemożliwa:hug: Kochana nic się nie przejmuj. My wiemy, ze nam dobrze życzysz:wiggle:

Szkoda, ze mieliście takie perypetie zdrowotne.. zresztą kto ich nie miał w tym roku... Jakieś dziwne te Święta - większość chorowała:sick:

Grunt, ze prezent Ci się udał:rolleyes: