Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

U nas święta były super :p.

Cieszę się :)

Teraz Ci będę maszyny zazdrościć! Pisz mi zaraz jaki to model :D to chociaż sobie pooglądam w sieci a potem siądę do poczciwego Łucznika :D.

Maszyna z Lidla. Póki co mogę powiedzieć, że ładnie wygląda ;)

Aniu maszyna!!!! huraaaaaa!!!

U nas zdrowotnie znów niefajnie bo Mańka całe święta przekaszlała no i nie obyło się bez sterydów....

:hug:

ee to nie masz az takich atakow jak moje, ja do pewnego momentu wytrzymywalam ale teraz juz po prostu nie dam rady funkcjonowac. udalo mi sie dobrac wlasciwe proszki, ulge jaka mi przynosza rekompensuje wszystko. migrena to okropna choroba, kochana za duzo stresu:rolleyes:

No, jeszcze nie mam :) Ponoć wszystko przede mną :p

Co rusz pojawiają się nowe leki, w końcu jakiś będzie na mnie dobrze działał.

A że u mnie w pewnej mierze jest to spowodowane stresem, to się zgodzę. Nerwus jestem.

Ale dodatkowo wpływa na mnie pogoda (okrutny meteopata ze mnie). A na to już wpływu niestety nie mam.

Aniu - spróbuj nie lekami, tylko jakąś jogą poprawić sobie samopoczucie:rolleyes:

Joga zdecydowanie nie dla mnie.

Ale sport rzeczywiście pomaga.

Aniu Ty jesteś niemożliwa:hug: Kochana nic się nie przejmuj. My wiemy, ze nam dobrze życzysz:wiggle:

:hug:

Szkoda, ze mieliście takie perypetie zdrowotne.. zresztą kto ich nie miał w tym roku... Jakieś dziwne te Święta - większość chorowała:sick:

Fakt, gdzie nie zajrzę to jakieś choróbska. No, ale już po świętach. Musi być lepiej :lol2:

Grunt, ze prezent Ci się udał:rolleyes:

Aha :lol2:

chrum, chrum ....:p

Zachowałaś sie jak gówniarz i powinnaś sie czuc podle :yes:

Czuję się, czuję :p

I to pewnie w ramach kary nie mogę od kilku dni wejść do Ciebie, bo mi się komp wiesza?

Uszyjesz nam po firance i bedziemy kwita ;)

:p

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Uprzejmie donoszę, że maszyna szyje a ja żyję.

Nic nie wybuchło, mieszkanie nadal w całości. Szew wyszedł całkiem prosty.

Chociaż instrukcja mogłaby być ciut lepsza :p A może to nie instrukcja kiepska, tylko krawcowa :p

Podoba mi się :lol2:

aneczko, maszyny w Lidlu były jakieś dwa tygodnie przed świętami.

Za radą dziewczyn zindoktrynowałam Mikołaja, żeby właśnie tą nabył drogą kupna i pod choinkę dostarczył :)

mugatko, na razie jest fajnie. Ale nie oszukujmy się, wypróbowałam jeden szew ;)

http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us

Aniu dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku.

Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie.

Dziękuję za kolejny wspólny rok :hug:

Szczęśliwego Nowego Roku!

Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka

Hej Aniu,

ale was wymęczyło w te święta, biedactwa:hug: super, że chociaż maszyna cieszy :wiggle:

moja leży i kwiczy razem ze stosem szmat do naprawy krawieckiej, i nic mnie to ich kwiczenie jakoś nie rusza, nie zachęca do szycia:rolleyes:

pogoda sie skiepsciła i od razu pół ludzisków sie pochorowało:bash: w tym chyba co drugi na żądełek:( masakra jakaś...

mam nadzieję, że już wszyscy zdrowi jesteście i w sylwestra za to poimprezujecie :D