narendil 29.12.2012 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 U nas święta były super . Cieszę się Teraz Ci będę maszyny zazdrościć! Pisz mi zaraz jaki to model to chociaż sobie pooglądam w sieci a potem siądę do poczciwego Łucznika . Maszyna z Lidla. Póki co mogę powiedzieć, że ładnie wygląda Aniu maszyna!!!! huraaaaaa!!! U nas zdrowotnie znów niefajnie bo Mańka całe święta przekaszlała no i nie obyło się bez sterydów.... ee to nie masz az takich atakow jak moje, ja do pewnego momentu wytrzymywalam ale teraz juz po prostu nie dam rady funkcjonowac. udalo mi sie dobrac wlasciwe proszki, ulge jaka mi przynosza rekompensuje wszystko. migrena to okropna choroba, kochana za duzo stresu:rolleyes: No, jeszcze nie mam Ponoć wszystko przede mną Co rusz pojawiają się nowe leki, w końcu jakiś będzie na mnie dobrze działał. A że u mnie w pewnej mierze jest to spowodowane stresem, to się zgodzę. Nerwus jestem. Ale dodatkowo wpływa na mnie pogoda (okrutny meteopata ze mnie). A na to już wpływu niestety nie mam. Aniu - spróbuj nie lekami, tylko jakąś jogą poprawić sobie samopoczucie:rolleyes: Joga zdecydowanie nie dla mnie. Ale sport rzeczywiście pomaga. Aniu Ty jesteś niemożliwa:hug: Kochana nic się nie przejmuj. My wiemy, ze nam dobrze życzysz:wiggle: Szkoda, ze mieliście takie perypetie zdrowotne.. zresztą kto ich nie miał w tym roku... Jakieś dziwne te Święta - większość chorowała:sick: Fakt, gdzie nie zajrzę to jakieś choróbska. No, ale już po świętach. Musi być lepiej Grunt, ze prezent Ci się udał Aha chrum, chrum .... Zachowałaś sie jak gówniarz i powinnaś sie czuc podle Czuję się, czuję I to pewnie w ramach kary nie mogę od kilku dni wejść do Ciebie, bo mi się komp wiesza? Uszyjesz nam po firance i bedziemy kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.12.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 ja mogę podać wymiary firanek, taaaka okazja TAR - no właśnie lekarz wprost powiedział, ze migrena to objaw nerwicy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 29.12.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Narendilku, mnie maszyna ściągnęła. Czy ta maszyna z lidla to Silvercest, bo podobno się pojawiają co jakiś czas? Czy były i już nie ma i się spóźniłam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.12.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 anetka były jakoś przed świętami... silvercrest czy coś takiego... wprowadzili nowy model... i chyba ten dostała narendil... jeśli się nie mylę ... ciekawe czy jest tak samo fajny jak poprzedni który ja posiadam i wiem co mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Uprzejmie donoszę, że maszyna szyje a ja żyję. Nic nie wybuchło, mieszkanie nadal w całości. Szew wyszedł całkiem prosty. Chociaż instrukcja mogłaby być ciut lepsza A może to nie instrukcja kiepska, tylko krawcowa Podoba mi się aneczko, maszyny w Lidlu były jakieś dwa tygodnie przed świętami. Za radą dziewczyn zindoktrynowałam Mikołaja, żeby właśnie tą nabył drogą kupna i pod choinkę dostarczył mugatko, na razie jest fajnie. Ale nie oszukujmy się, wypróbowałam jeden szew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.12.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 macham a że kapie mi z nosa to spadam, żeby nie zarazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 30.12.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Niestety spóźniłam się. Ale wypatrzyłam sobie inną. Wiem, że ta lidlowa jest dobra, ale rzadko się pojawia a ja zawsze muszę przegapić okazję Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.12.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Gratuluję prostego szwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 30.12.2012 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Gratuluję prostego szwu O taaaaaaaaaaaaaaak! Anula, słuchaj autorytetu ! rere szyje nawet dla samej królowej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 30.12.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 O taaaaaaaaaaaaaaak! Anula, słuchaj autorytetu ! rere szyje nawet dla samej królowej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.12.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Aniu już dzisiaj Tobie i całej Twojej rodzince życzę http://img571.imageshack.us/img571/8311/nowyrokrs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Haj fajf krawcowa Szczerze mówiąc, to ja też jednego szwu używam, no może dwóch, bo najbardziej lubię te proste, kryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.12.2012 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 A ja mam tylko jeden . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.12.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 http://img204.imageshack.us/img204/7007/happynewyear201381.jpgUploaded with ImageShack.us Aniu dużo zdrowia, radości i wszelkiej pomyślności w Nowym 2013 Roku. Życzymy realizacji marzeń, uśmiechu, słońca, miłości oraz nie gasnącej wiary w siebie. Dziękuję za kolejny wspólny rok Szczęśliwego Nowego Roku! Aneta, Łukasz, Okruszek i Iskierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 31.12.2012 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Hej Aniu, ale was wymęczyło w te święta, biedactwa:hug: super, że chociaż maszyna cieszy moja leży i kwiczy razem ze stosem szmat do naprawy krawieckiej, i nic mnie to ich kwiczenie jakoś nie rusza, nie zachęca do szycia:rolleyes: pogoda sie skiepsciła i od razu pół ludzisków sie pochorowało:bash: w tym chyba co drugi na żądełek:( masakra jakaś... mam nadzieję, że już wszyscy zdrowi jesteście i w sylwestra za to poimprezujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 31.12.2012 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Narendil, na nowe mieszkanie.... http://img689.imageshack.us/img689/7804/2013nw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 31.12.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://s9.postimage.org/qt7uzyx5b/syl.jpg picture hosting Roku bez trosk i zmartwień, życia w miłości, przyjaźni i szczęściu. Oby najskrytsze marzenia znalazły urzeczywistnienie, a każdy dzień przynosił tylko radość i uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 31.12.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Aniu - wszsytkiego najlepszego w nadchodzącym 2013 roku!!!!! Szampańskiej zabawy, zdrowia dla całej Twojej rodzinki i udanych szwów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 31.12.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://img69.imageshack.us/img69/9164/happynewyear20137crop.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 31.12.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 http://www.tapeta-roku-napis-szczesliwego-nowego.na-pulpit.com/zdjecia/roku-napis-szczesliwego-nowego.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts