narendil 04.01.2013 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 będziecie szyć? Ho ho! Żeby tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 04.01.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Oj, polubiłam się z maszyną To jeden z lepszych prezentów, jakie dostałam w życiu. Tylko teraz na co nie spojrzę, to analizuję, czy się do przeróbek nadaje Nie patrz w takim razie na męża i syna To może ich zaboleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 04.01.2013 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Narendii witaj w Nowym Roku mam pytanie odnośnie zmywarki Twojej ,bo jest to jedna z 2 moich opcji i analizuję. Jaki Twoja zmywarka ma najkrótszy program?tak około?jak Ci się domywają i suszą naczynia?aha czy daje ona światełko na podłogę,że zmywarka zmywa?no i jak z hałąsem?jest ok? Twoja zmywarka jest w fajnej cenie,mA 48 dB,a biorę jeszcze inną która ma 46 dB,a jest droższa ,kuchnię mam otwartą na jadalnię isalon. Będę wdzięczna za informacje ,bo będę musiała zamawiać w ciągu tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.01.2013 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Nie patrz w takim razie na męża i syna To może ich zaboleć Spoko. Nie ruszę ich. Nie są 100% bawełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.01.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Narendii witaj w Nowym Roku mam pytanie odnośnie zmywarki Twojej ,bo jest to jedna z 2 moich opcji i analizuję. Jaki Twoja zmywarka ma najkrótszy program?tak około?jak Ci się domywają i suszą naczynia?aha czy daje ona światełko na podłogę,że zmywarka zmywa?no i jak z hałąsem?jest ok? Twoja zmywarka jest w fajnej cenie,mA 48 dB,a biorę jeszcze inną która ma 46 dB,a jest droższa ,kuchnię mam otwartą na jadalnię isalon. Będę wdzięczna za informacje ,bo będę musiała zamawiać w ciągu tygodnia Basiu, ze zmywarki jestem bardzo zadowolona. Jest naprawdę cicha, kilka razy otworzyłam ją w trakcie pracy, bo nie słyszałam, że zmywa. Kuchnię, jak pewnie widziałaś na zdjęciach, mam połączoną z pokojem dziennym. Nie ma światełka, ale moja poprzednia też nie miała i żyło się nam dobrze. Fajna sprawa, nie przeczę, ale nie chciałam dopłacać. Zmywa dobrze i suszy też dobrze. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Co do programów, to 70st trwa coś pomiędzy 1,5-2h. Raczej bliżej 1,5h. Program auto też coś koło tego. Eco nie pamiętam. To co może niektórym przeszkadzać, to opóźnienie startu. W tej zmywarce jest chyba tylko 3, 6, lub 9h. A może ja niedouczona jestem jeszcze Ja już się przyzwyczaiłam. Jak dla mnie, to kosz na sztućce mógłby być mniejszy. Chyba poszukam i sobie jakiś dokupię. To co mi się podoba, to półka na noże z takimi ząbkami, że nóż stoi prostopadle do półki. W poprzedniej zmywarce musiałam je po prostu kłaść i nie zawsze się domywały/dosuszały. Ogólnie jestem z niej bardzo zadowolona. I niezmiernie wdzięczna vesi, że mi ją poleciła Pracuje dobrze i kosztowała rozsądnie Mogę ją polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 05.01.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Dzięki Narendi ,my w 99% tez ja kupimy,światełko teraz nie mam i jest ok,bardziej chodziło mi o hałas,fajnie,dziękidzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.01.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ania - w mojej zmywarce (AEG) kosz na sztućce jest dzielony na pół (wzdłuż). Można go rozpiąć i jedną z połówek wyciągnąć. Sprawdż, może Twój też da się przepołwić bezboleśnie A po co w zmywarce opóźniony start? Że niby chodzi o tańszą taryfę prądową, która zaczyna się w środku nocy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.01.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Ania - w mojej zmywarce (AEG) kosz na sztućce jest dzielony na pół (wzdłuż). Można go rozpiąć i jedną z połówek wyciągnąć. Sprawdż, może Twój też da się przepołwić bezboleśnie Mąż ponoć sprawdzał. Chyba muszę zweryfikować jego dokonania A po co w zmywarce opóźniony start? Że niby chodzi o tańszą taryfę prądową, która zaczyna się w środku nocy ???? A widzisz, ja taka wygodna jestem, że czasem nastawiam zmywarkę tak, żeby skończyła akurat jak wracam z pracy albo rano zanim wyjdę. Podobnie robię z pralką. Z niższą taryfą to też prawda. Moi znajomi tak robią i oszczędności są całkiem całkiem. Ale ja w bloku to mogę o takich bajerach zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.01.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Aniu widzę że rośnie z Ciebie prawdziwa krawcowa Doczytałam o świętach . Nasze też chyba należały do najgorszych . Cieszę się że już jest nowy rok Milego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.01.2013 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 (edytowane) Słuchajcie, jak to jest z reklamacją towaru zakupionego w sklepie internetowym? Na czyj koszt jest wysyłka? Mój czy sklepu? Są jakieś regulacje? Jeden z dwóch kinkietów nie działa Dodam, że kinkiet zamocowaliśmy na ścianie. Na tym elemencie mocującym są ślady użytkowania, czy jak to tam nazwać EDIT: Nauczka - czytamy regulamin sklepu Tam jest wszystko opisane. Edytowane 5 Stycznia 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.01.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Jak na mój gust odsyłasz lampę na swój koszt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.01.2013 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 To Cię, Aniu, zadziwię mówiąc, że na koszt sklepu Pod warunkiem, że konkretnym kurierem. Sama byłam zaskoczona. Ale protestować nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 05.01.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 A to mnie zdziwiłaś faktycznie bo to wielka rzadkość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.01.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 moim zdaniem jeśli wysyła się uszkodzony to na ich koszt ... jeśli wysyłasz bo Ci się nie podoba bez konkretnej przyczyny to na swój ... tak to z reguły u mnie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 moim zdaniem jeśli wysyła się uszkodzony to na ich koszt ... jeśli wysyłasz bo Ci się nie podoba bez konkretnej przyczyny to na swój ... tak to z reguły u mnie się działo Tak Aga, dobrze rozumujesz- jak Ci się nie podoba, to jest zwrot i zawsze na swój koszt. Natomiast uznana reklamacja zawsze obciąża kosztami sprzedającego:wiggle: Hej Aniu, gdzie Ty się podziewasz? Przywołuję Cię do porządku z Nowym Rokiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2013 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 W pracy się podziewam. Walczę z chorobami i humorami rodziny. I totalnie nic mi się nie chce. Posprzątać by się przydało, to i fotki by były. Może w weekend się zmobilizuję. Tylko niech ktoś ładną pogodę zaklepie, bo w obecnym świetle to figa a nie zdjęcia wyjdą. Mąż dostał firanki i zasłonki w sypialni Aż mi dziwnie, bo się do tych gołych okien przyzwyczaiłam. Wchodzę i nie poznaję pomieszczenia. Zupełnie inny klimat się zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Oj kochana to zdrówka i mało pracy:hug: Zdjątka zdób koniecznie:popcorn: To prawda, ze zasłonki lub firanki zmieniają ogromnie pomieszczenie Miłego dzionka:bye: ps. pogoda na weekend zamówiona:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.01.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aniuzdrówka życzę i buziole zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Jak na zamówienie wyszło trochę słońca, gdy się do pracy zbierałam. Zatem kilka małych fotek. Robione komórką, na szybko, więc za wiele nie oczekujcie Zajawki kuchni: Z perspektywy nogi stołowej A to, czym zajmujemy się z Jakubem przez ostatnie dwa wieczory: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 WOW całkiem dobre foty jak na komórkę:o Zajawki kuchenne BOSKIE- ja chcę więcej fot:P I noga stołowa jaka dumna:rolleyes: Fajna edukacja dla Jakuba:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts