agawi74 09.01.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ania, a gdzie kupowałaś swoje sprzęty AGD?Możesz polecić yuce jakiś sklep wysyłkowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 WOW całkiem dobre foty jak na komórkę:o Zajawki kuchenne BOSKIE- ja chcę więcej fot:P I noga stołowa jaka dumna:rolleyes: Ładnie słońce świeciło. I tak przypadkiem wyszło. Więcej postaram się w weekend. Z nogi to i ja jestem okrutnie dumna. A tak się ze mnie rodzina śmiała, że sobie nie wiadomo co wymyśliłam i na pewno nic nie znajdę Fajna edukacja dla Jakuba:wiggle: A jaka nauka cierpliwości dla mamy Wyszukanie każdej literki trwało średnio 2 minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 09.01.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Piękna ta zajawkadawaj wiecej fotosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.01.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Super fotki! Będzie więcej??? Skąd pochodzą młynki do soli i pieprzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.01.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aniu piękne zajawki:wiggle::wiggle:super czerwone dodatki się komponują z Twoja kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.01.2013 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Piękna ta zajawka dawaj wiecej fotosów Super fotki! Będzie więcej??? Jak posprzątam chałupę Może w weekend nastąpi ta wielka chwila z miotłą, odkurzaczem i mopem. Skąd pochodzą młynki do soli i pieprzu? Z tkmaxa, czy jak mu tam. Ale sporo takich jest w wielu sklepach. Aniu piękne zajawki:wiggle::wiggle:super czerwone dodatki się komponują z Twoja kuchnią Dziękuję Też mi się ta czerwień podoba. Byleby tylko nie przesadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hej Aniu Wpadłam się przywitać i zobaczyć co słychać ... na fotki się załapałam ... HURRA Pięknie ta czerwień w Twojej kuchni wygląda, tak energetycznie Ja czerwień lubię ale w strojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 09.01.2013 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Witaj Aniu Ale super, ze trafilam na fotki Bardzo fajna zajawka, takze prosze o wiecej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 09.01.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Super poplosię więcej zdjęć Buziole zostawiam i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 09.01.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aniu, super, bardzo mi się podoba, nawet te szarości . Boska kuchnię będzie pani miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 09.01.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ten czerwony wygląda obłędnie oby tylko teraz nie przesadzić i będzie bomba, a nawet już jest Chciałoby się więcej fot po tej zajawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ania, Super ta Twoja kuchnia. Pięknie wyglądają czerwone dodatki Tylko mało tych fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.01.2013 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Ogólnie jestem z niej bardzo zadowolona. I niezmiernie wdzięczna vesi, że mi ją poleciła Pracuje dobrze i kosztowała rozsądnie Mogę ją polecić. Aniu, no coś Ty ?! zawstydziłam sie i ucieszyłam ogromnie,że na coś sie przydałam ja ze swojej również bardzo zadowolona jestem, mój chłop też kiedyś nie słyszał że zmywarka włączona, otworzył i spryskało pól kuchni:rolleyes: lecę nadrabiać dalsze zaległości u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.01.2013 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 nadrobiłam, fotki obejrzałam kilka razy ...mi najbardziej podobają sie te błyszczące płytki na ścianie, niczym czarne lustro, pięknie Aniu wam to wyszło, akcesoria kuchenne tez superowe, zwłaszcza ten stojaczek na łyżkę - fajniusi:wiggle:ach, no i jeszcze te scrabble! fantastyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.01.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Aniu świetne zdjęcia, fajne perspektywy Fajna ta komódka - nie kojarzę jej - poka bliżej I miłego dnia, bez choróbsk i z zapałem i energią do działania Mnie tez jej ostatnio brakuje, do wszystkiego się zwlekam jak 100 kilowy słoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 10.01.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 mój chłop też kiedyś nie słyszał że zmywarka włączona, otworzył i spryskało pól kuchni:rolleyes: jak to? Przeca w momencie otwarcia drzwiczek powinna sie załączyć "pauza" ========================================================= Ania - cudniaście Dla mnie bomba to ujęcie ze zlewem i czerwonym pojemnikiem na płyn na pierwszym planie Brawo. A na płytki tez zwróciłam uwagę. Niczym czarny lacobel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.01.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 jak to? Przeca w momencie otwarcia drzwiczek powinna sie załączyć "pauza" a bo ja wiem? pewnie się włączyła, ale te spryskiwacze sie tak szybko nie zatrzymały chyba... wchodze do kuchni a tam podłoga schlapana, pytam: coście narobili?, a luby, że zmywarkę otworzył, i nie wytarł podłogi, bo stwierdził że samo wyschnie dostał opierdel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.01.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) dzień dobry nadrabiam coś o jakiejś czerwieni wyczytałam powyżej lecę zgłębić temat Edit: Już jestem na bieżąco Czekam na fotki z mieszkanka. Zajawka kuchni smakowita i czerwone dodatki fajnie dodają pieprzyku Kcem to czerwone na łyżkę co to, skąd to? Edytowane 11 Stycznia 2013 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.01.2013 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ależ ze mnie gospodyni Pokazałam fotki i zniknęłam. A tu taki miły odbiór Pstryknę Wam to i owo w weekend. Słowo. Ale kuchni to już za wiele nie będzie. Co było do pokazania, to zobaczyłyście No, chyba, że chcecie obejrzeć zawartość naszych górnych szafek, bo frontów ciągle nie mamy I pewnie długo mieć nie będziemy. Dzięki mojemu mężu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.01.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Fajna ta komódka - nie kojarzę jej - poka bliżej A bo nigdy nie pokazywana. To staroć, lata 50-te. Tylko nieco pod moje gusta podrasowana Pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts