illusjon 11.01.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ania, Dzięki za kosze na śmieci. Fajne, że są ze szczotkami. Są absolutnie przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.01.2013 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Kcem to czerwone na łyżkę co to, skąd to? To Typhoon. W Polsce chyba już niedostępny. http://www.typhoonus.com/RetroRed.html Ale może w Italii dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.01.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Ania, Dzięki za kosze na śmieci. Fajne, że są ze szczotkami. Są absolutnie przepiękne. Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 11.01.2013 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Aniu - prosze idz nakrzycz na meza o te gorne fronty bo ja chce zobaczyc kuchnie bo wstepne zdjecia zajefajne sa!! Podoba mi sie lustrzanosc plyteczek i to ze czarne sa Fajnie, fajnie - chcem wiecej foci!! Edytowane 16 Stycznia 2013 przez nicol21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.01.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Anka - zeszłaś normalnie na psy z tym swoim wontkiem ostatnio Zaglądnie raz na czas zamiast raz na godzinę Masz juz czarne viviany w przedpokoju ?? Poka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.01.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Eh Kochana, oszczędnie nam dawkujesz emocje Baardzo fajne te kuchenne zajawki, szczególnie fronty i czajniczek No ale mój zdecydowany faworyt to krzesełko z czarno-białym oparciem. Czad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.01.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Anka - zeszłaś normalnie na psy z tym swoim wontkiem ostatnio Kinia jak zwykle w samo sedno:rotfl: ale zgadzam się z powyższym Aniu Czekamy na więcej i częściej:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.01.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 uuuu oooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2013 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Anka - zeszłaś normalnie na psy z tym swoim wontkiem ostatnio Zaglądnie raz na czas zamiast raz na godzinę Ano zeszłam I bardzo się tego wstydzę. Może w ramach przeprosin kilka średniej jakości fotek Czy ja już mówiłam, że te moje metry są zupełnie niefotogeniczne? Bo przeca to nie wina moich umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 (edytowane) Przedpokój: Designerskie drzwi szafy Szare Vivieny z IKEA. Prute tylko trzy razy. Jak to mąż stwierdził, moja prowizorka musi być pancerna i na lata Edytowane 15 Stycznia 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Sypialnia: Widzicie moje piękne aksamitne zasłony? I tu widać, jaki mam problem z wymiarami Kinkiecik ciut kusy Taki piździułek Może jak drugi zakończy drogę reklamacyjną, to będzie ciut lepiej? Albo zagłówek trochę uratuje sytuację? Kolejne designerskie drzwi Tym razem czarne Vivieny. Wybaczcie nierówne ułożenie fałd, ale nie po drodze mi było po drabinę Chyba udało mi się oszczędzić Wam widoku części łóżka, które straszą jeszcze gołą płytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.01.2013 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ja wracam do pracy, a Szanowne Kuliżanki pomyślą nad moim zagłówkiem Pikowany czy nie? Jeśli pikowany to jak? W kwadraty? W romby? Z guziczkami czy bez? Tylko proszę wziąć pod uwagę nieprawne ręce krawcowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.01.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Boszeeeee na jaką fajną fotorelacjję się załapałam Idę oglądac na spokojnie i potem się wypowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.01.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Aniu noooooooooooooooooo wreszcie jakieś foty Fotel kinowy zajeb....... I bardzo podobają mi się zaslony w sypialni Na zagłówek zagłosuje, jak będą focisze/przykłady - ok ? bo musze już zmuykac Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Aniu, No nie można tak: co radzicie, jakie pomysły? A inspiracje na które możemy głosować to gdzie? Proszę nakierować głosujące, co się Pańci widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 15.01.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Aniuuuuuu widze, ze Ty-podobnie jak ja-pojawiasz sie i znikasz;) Strasznie podoba mi sie ta Twoja żelazna konsekwencja-widac to na pierwszy rzut oka. Jest slicznie-zwlaszcza wiatrołap mnie powalił no i kuchnia. Czasem zaluje, ze nie zdecydowalam sie na szare meble:rolleyes: Połeczka na popierdółki (wiem, ze ograniczysz je do minimum:lol:) jest genyyyyalna:yes: Strrrrasznie mi sie podoba to, co tworzycie z Synkiem i te ramkiiiiiii....i w ogóle, buziaczki zostawiam i gratuluje pieknych i ....bardzo charrrrakternych wnetrz:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 15.01.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Jest fotel kinowy Jaki ślicznyyy! Sama przemalowywałaś? Pewnie tak Naprawdę genialnie wyszedł. Tak po Twojemu Ten obrazek multijęzykowy też świetny. A zagłówek może taki (chodzi bardziej o guziki niż wysokość). Poziom trudności chyba niski http://farm9.staticflickr.com/8220/8280257533_c2f157cec4_b.jpg Żródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.01.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Aneczko;) przedpokój REWELACJA!!!!! Zagłówek...koniecznie u Ciebie widzę kwadraty, nie rąby, z guzikami lub bez guzików, tu mi się podobają obie wersje. Dropka propozycja mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.01.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Hej Aniu, no wreszcie się poprawiłaś z tymi fotkami:p Przedpokój śliczny, krzesełko kinowe świetnie Ci wyszło:o:o Zasłony wyglądają na bardzo porządne i mięsiste:wiggle: Kinkiecik nad łóżkiem na pewno zyska, jak będzie zagłówek. Jeżeli chodzi o sam zagłówek to zrobiłabym go na bogato, bo reszta jest u Ciebie bardzo stonowana. Może cuś takiego ja na tym fotelu? Jak myślisz? http://images34.fotosik.pl/521/7f1419ffb03d70b0med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 15.01.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Aniu - bardzo fajnie Ci mieszkanko wychodzi:yes:I kuchnia, i przepokój, i sypialnia - wszystko super. Co do zagłówka, to inspiracja od Dropka bardzo mi się podoba. A jak chcesz koniecznie coś dodać, to jakaś wielka sztuka na ścianie zawsze jest dobrym pomysłem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts