aricia 18.01.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 ja, mimo wszystko, uważałabym z pikowaniem przy szablonie na ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.01.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 (edytowane) Wiem, że nie Twój styl, ale przyniosłam, bo tu też szablon na ścianie. No i zagłówek gładki Choć myślę, że ze 3 guziczki by mu nie zaszkodziły (ale się uparłam, co? ). http://media-cache-lt0.pinterest.com/upload/273523377338888887_QSxn0itz_c.jpg Edytowane 18 Stycznia 2013 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.01.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 3 GUZICZKI MOGĄ BYĆ...I TAK ZASŁONIĄ JE PODUSZKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.01.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Tak się właśnie dopatrywałam czy ich tam pod spodem nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.01.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Ja mam pikowany w "kratkę". Pewnie przy delikatniejszym materiale efekt byłby jeszcze bardziej subtelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.01.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Andzi nie ma... Andzia poszła pikować, oby nie lotem szybowcowym w dół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.01.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Aniuprzyczłapałam sie przywitać buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.01.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Aniu, wiesz, że Cie kocham miłościa czystą ,ale do ciężkiej cholery !!!! raz dziennie to koleżanka mogłaby wpaść i powiedzieć wszystkim tu zebranym HELOŁ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.01.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 O, ktoś tu jeszcze zagląda To się pochwalę, że zegar do przedpokoju sobie kupiłam. Dziewczyny, sesja zbliża się wielkimi krokami. A im bliżej, tym bardziej kurczy się mój czas. To takie usprawiedliwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Ok. Sesja ważna rzecz Ale zrobić małą sesje foto dla sióstr forumowych też by można było szybciutko... np. zegar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.01.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Jeszcze nie dotarł Jak tylko zawiśnie, to żadne kolokwia i zaliczenia mnie nie powstrzymają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.01.2013 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Stopka do wszywania guzików to jakaś lipa. Stopka do obszywania dziurek - przydatna. Poduszki Jakubowe prawie skończone. Choć to prawie robi ogromną różnicę. Dobranoc. PS. Mąż zalał klawiaturę barszczem. Połowa klawiszy wchodzi na pych, druga się nie wyciska. Ale tylko ja widzę problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 22.01.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Zalej klawisze gulaszem ! Może wtedy zauważy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.01.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 narendil z biegiem czasy uznasz że wszystkie dodatkowe stopki to lipa ja używam tylko standardowej bo nie chce mi się zmieniać wszystkie czynności można na niej zrobić, obszyć dziurki też a guziki wolę ręcznie bo maszynowo są za sztywno przymocowane i ciężko się zapina .... czekamy na jakubowe poduszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 23.01.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Zalej klawisze gulaszem ! Może wtedy zauważy !!! Mój by na pewno zauważył gulasz nie wiem czy zdążył by dostrzec klawiaturę Aniu dziękuję za info w sprawie fotela Czekam na foto nowego nabytku i lekkiej sesji życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 23.01.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) http://media-cache-lt0.pinterest.com/upload/273523377338888887_QSxn0itz_c.jpg Aaaaaaaaaaaa! Pikne! :evil: Mój tynk wenecki czy jak to się tam zwie właśnie poszedł w odstawkę... Drop, co to jest i skąd masz i po ile? Edytowane 23 Stycznia 2013 przez wyanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Zalej klawisze gulaszem ! Może wtedy zauważy !!! Aha, chyba gulasz Mój by na pewno zauważył gulasz nie wiem czy zdążył by dostrzec klawiaturę O to to. Aniu dziękuję za info w sprawie fotela Czekam na foto nowego nabytku i lekkiej sesji życzę Proszę bardzo. Zrobiłam Ci fotki wykończeń. Później wyślę. Mam gwoździe na taśmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 narendil z biegiem czasy uznasz że wszystkie dodatkowe stopki to lipa ja używam tylko standardowej bo nie chce mi się zmieniać wszystkie czynności można na niej zrobić, obszyć dziurki też a guziki wolę ręcznie bo maszynowo są za sztywno przymocowane i ciężko się zapina .... Dzięki za rady. Pewnie nieprędko będę kolejne dziurki guzikowe obszywać, ale popróbuję ze zwykłą stopką. czekamy na jakubowe poduszki Jakub też czeka. Muszę szybko skończyć, bo życia nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Aaaaaaaaaaaa! Pikne! :evil: Mój tynk wenecki czy jak to się tam zwie właśnie poszedł w odstawkę... Drop, co to jest i skąd masz i po ile? Ania, a wiesz, że ten szablon to zza Wielkiej Wody? KLIK Tak jak i mój KLIK Masz jakiś sposób na wysyłkę w normalnej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.01.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Wysylka razem z moimi lampami by wyszła taniej I jak migrena? Mnie trochę odpuściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts