narendil 14.12.2011 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) A ja bardzo ubolewam, że w Polsce nie ma H&M home, mają mnóstwo fajnych rzeczy . No właśnie ja też! Oczywiście nie marzę nawet, że na mojej pięknej prowincji się kiedykolwiek pojawi, ale żeby w ogóle nie było? Skandal! Może jakaś forumka by biznes na tym rozkręciła? Reklama na forum gwarantowana Edytowane 14 Grudnia 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.12.2011 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 świetny pomysł z tym niklowaniem! tez chciałam to wypróbować wiec jestem bardzo ciekawa efektu. Ja też. Pisałam już kiedyś o niklowaniu baterii. Czas na próby. Mam nadzieję, że się nie rozczaruję W razie czego, będę stratna o jeden mały wazonik. a z kodem kreskowym mogłabyś sobie/lub mężowi/ zrobić fajny prezent. ekslibris tylko, że właśnie z kodem i odpowiednią notką typu "biblioteka własna..państwa narendil'ów" . sama mam opieczętowane takowym tradycyjnym książki /pożyczone nie giną/ i wielu nowożeńcom sprawiłam taki prezent, co się sprawdziło O, pomysł wart rozważenia! Tylko, kto by przykleił ekslibrisy do tego ponad tysiąca woluminów? dziewcze, piszesz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.12.2011 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 U nas niewiele. Ciągamy się z bankiem. Donosimy papierki. W międzyczasie inne papierki się dezaktualizują, więc donosimy znowu. I tak w koło Macieju strasznie współczuję tej sprawy z bankiem my mieliśmy okropny problem z papierami z poprzednią działką na której mieliśmy się budować- sprawy ciągnęły się w sumie z 3 lata- właśnie jak u Ciebie jak jedno załatwiliśmy drugi papier już nie był ważny - aż w końcu pożegnaliśmy się z tamtą działką i zaczęliśmy szukać nowej Te spray urzędowo - bankowe są u nas wyjątkowo wykańczające Ja też czekam na pozytywny efekt niklowania mosiądzu - sposób może być bardzo pomocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziewcze 14.12.2011 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Tylko, kto by przykleił ekslibrisy do tego ponad tysiąca woluminów? dziewcze, piszesz się? Narendil ale czemu przykleił? ja mówiłam o pieczętowaniu. Czas operacyjny 2s na książkę co daje ok 33min na te Twoje tysiąc woluminów Pewnie, że się piszę zanim zdążysz zaparzyć herbatę ja już będę 'po robocie' Stęple zwyczajne. Modico jedne z moich ulubionych R45/okragłe/. Ty z kodem mogłabyś mieć zwyczajne prostokątne. a te modico są tak precyzyjne, że ciężko jest odróżnić pieczątkę od druku książkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 14.12.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 narendil a gdzie można nabyć taki kocyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.12.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Pani Narendil Bardzo podoba mi się kierunek w jakim zmierzasz, wnętrza nie tylko będą nowoczesne z lekką nutką klasyki i prl-u (jak mniemam:lol2:) ale jeszcze z jajem Stoliki nocne super, tylko dla mnie koszmarnie niepraktyczne, jakoś nie mogę sobie wyobrazic tego mebla bez szufladki - pod względem funkcjonalności. Znam regał który by Ci do nich pasował, na allegro kosztuje 390 zł i jest z planeta design Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.12.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 dziewcze, stemple powiadasz? Nie wpadłabym na to Przyznaję, że wizja naklejania mnie przeraziła! Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.12.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Pani Venus! Dobrze mniemasz. Nutka PRL-u będzie. Nawet kilka Mam tylko nadzieję, że uda mi się z tego jaja nie zrobić jajecznicy Brak szufladek i mnie trochę odstrasza. Już kombinuję, jak chociaż drzwiczki i plecki im dorobić. Jest jeden drobny problem. Nie mam pojęcia jakiej głębokości są te stoliki. Oby się nie okazało, że 15 cm. Bo wtedy, to tylko Coś się wymyśli. Dzięki za namiar. Nie znałam. Mają też całkiem fajny stolik. Tylko nóżki jakieś nie teges. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.12.2011 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Patrząc po waszych realizacjach i pomysłach podczas burzy hormonów w ciąży jestem absolutnie spokojna, że będzie z jajem bez jajecznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.12.2011 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Oby! Dzięki za wiarę w moje możliwości Edytowane 15 Grudnia 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ale, że kto w ciąży?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.12.2011 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Arnika, ja w ciąży urządzałam obecne lokum. I wyszło, jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 15.12.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 narendil, ja Cie uwielbiam za te kody kreskowe:lol2: To samo pomyślałam:lol2: Szafeczki dizajnerskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 15.12.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ale czy dokładając szufladkę, nie zepsujesz całego uroku tych stoliczków? Można jakiś koszyk po prostu tam ustawić, pojemnik na drobne rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.12.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Marta, dzięki Bocianku, szufladki tam nie będzie. Nie da rady. Co najwyżej drzwiczki, ale w takim samym kształcie, jak stoliczek. Właśnie po to, by nie zepsuć. Koszyczków nie lubię. Ale nie ma co dzielić skóry na niedźwiedziu. Muszę je najpierw zobaczyć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elwiwirka 18.12.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Witaj Narendil, ja u Ciebie pierwszy raz i nie ukrywam, że mam pewną prośbę chodzi o wizualizacje jakie robisz w SH 3D. Czy mogłabyś napisać jak tam wstawiasz konkretne meble tzn swoje? Będę bardzo wdzięczna za info:) pozdrawiam i życzę powodzenia w urządzaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.12.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Cześć Elwiwirko! Nie do końca rozumiem pytanie Chcesz wiedzieć jak wstawiam meble, czy skąd je biorę? Jeśli pierwsze, to przez opcję Importuj meble. Jeśli to drugie, to większość mebli pochodzi z Google SketchUp. Można tam znaleźć praktycznie wszystko! Od wersji 7 można eksportować do formatu DAE, który to bez problemu jest odczytywany przez SH3D. Pomogłam? Jeśli nie, to pytaj dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.12.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Bożesz... czy Ty o jakichś wirusach mówisz? ......jak tam święta.... Przygotowania pełną parą? I zapytam jak kredyt... skończony już... bo jakiś czas temu czytałam, że jeszcze.... A jak jest teraz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.12.2011 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Cześć Arnika Święta w lesie Miałam pracujący weekend. Myślę, że zacznę od czwartku po zajęciach. Zdążę? Zdążę! Bank? Nie spieszy im się A jak Emil? Lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 19.12.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Pewnie, że zdążysz! Ja po wielu corocznych stresach wyluzowałam, bo doszłam do wniosku, że święta są po to, by odpocząć w rodzinnym gronie, a nie latać od kuchni do salonu i gotować/piec po nocach! Wcale nie musi być wszystko idealnie. Jedzenie wcale nie jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts