narendil 23.01.2013 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Aguś, nap...dziela aż miło Dotarłam do pracy. Teraz tylko zmobilizować się i zająć robotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Chciałam pokazać, jak już będzie gotowe i zawiśnie, ale nie mogę podjąć decyzji. Rady potrzebuję. Lepiej tak: czy tak: A może jeszcze inaczej? Chociaż szycia dodatkowych szelek wolałabym uniknąć Te pionowe, krótkie szelki pomiędzy poduchami mają pełnić rolę raczej dekoracyjną. Zarówno one, jak i te długie do zawieszenia wykończone będą takimi guziczkami: Na niedoróbki nie patrzymy, guziczki w trakcie malowania I proporcje na krótszej szelce: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 23.01.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Fajnie te poduchy ci wyszły http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b015.gif, ale te szelki .... mi one średnio pasują, nie wiem, może za duze sahttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif za bardzo poduchy zasłaniają, masz jakąś inspirację, czy to Twój autorski projekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.01.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 ja tam strasznie lubię symetrię i pierwsza wersja mi się bardziej podoba, jak dojdą kolorowe guziczki to te czarne pasy nie będą tak wyraziste (świetny pomysł z guziczkami-puzlami) jaka Ty twórcza jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.01.2013 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 a może w ogóle bez tych krótkich szelek? poduchy mają super formę, taką minimalistyczną. kolory rewelacyjnie dobrane. ja bym już więcej ich nie przyozdabiała anula, małe ot. możesz polecić jakiś nieskomplikowany program do aranżacji wnętrz, najlepiej 3d, na mac'a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ja niestety nie oganiam tych poduch. Jak one miałyby wyglądać na krzesłach. Generalnie podobają mi się, tylko te szelki... Ile i jak je będzie widać? Nie czaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 23.01.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 A ja na odwrót Jestem za wersją 2 czyli pojedyncze szelki. Jakoś na wersji 1 za dużo mi tego dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Fajnie te poduchy ci wyszły http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b015.gif, ale te szelki .... mi one średnio pasują, nie wiem, może za duze sahttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif za bardzo poduchy zasłaniają, masz jakąś inspirację, czy to Twój autorski projekt? Czy mój projekt? Nie wiem. Są różne inspiracje zagłówków z poduszek. Ale dokładnie takiego nie widziałam. Kolory powtórzone z lampy. Na żywo te czarne szelki nie dają tak po oczach. Ale może rzeczywiście górne powieszę wyżej, a środkowe do przemyślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 ja tam strasznie lubię symetrię i pierwsza wersja mi się bardziej podoba, jak dojdą kolorowe guziczki to te czarne pasy nie będą tak wyraziste (świetny pomysł z guziczkami-puzlami) jaka Ty twórcza jesteś Dzięki! Guziczki mnie urzekły, a znalazłam je przez przypadek. Litery i puzzle to moje ulubione motywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 a może w ogóle bez tych krótkich szelek? poduchy mają super formę, taką minimalistyczną. kolory rewelacyjnie dobrane. ja bym już więcej ich nie przyozdabiała Może rzeczywiście powieszę bez tych krótkich. Doczepić zawsze można. anula, małe ot. możesz polecić jakiś nieskomplikowany program do aranżacji wnętrz, najlepiej 3d, na mac'a? Ja używałam SweetHome3D. Ma wersję na maca. I tu mogę Ci w razie czego pomóc Dobry jest jest jeszcze SkechtUp. Ale trudniejszy. Przynajmniej wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ja niestety nie oganiam tych poduch. Jak one miałyby wyglądać na krzesłach. Generalnie podobają mi się, tylko te szelki... Ile i jak je będzie widać? Nie czaję... Kochana, to nie na krzesła To jest zagłówek łóżka Jakuba. A nawet nie zagłówek, co zabocznik Coby moje dziecię nie wydłubało kolejnych dziur w ścianie zasypiając Te długie szelki mają trzymać poduszki na relingu. Z tych krótkich na razie rezygnuję. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 A ja na odwrót Jestem za wersją 2 czyli pojedyncze szelki. Jakoś na wersji 1 za dużo mi tego dobra Na razie będzie bez krótkich. O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Kochana, to nie na krzesła To jest zagłówek łóżka Jakuba. A nawet nie zagłówek, co zabocznik Coby moje dziecię nie wydłubało kolejnych dziur w ścianie zasypiając Te długie szelki mają trzymać poduszki na relingu. Z tych krótkich na razie rezygnuję. Chyba. To nic dziwnego, ze nie skumalam o co chodzi.... Musiałam czegoś nie doczytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 To nic dziwnego, ze nie skumalam o co chodzi.... Musiałam czegoś nie doczytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.01.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 mi podoba się wersja pierwsza albo bez paseczków, guziki rewelka sama je zrobiłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Obchodzicie Walentynki? My nie, ale prezenty lubię dostawać No i nie wiem, jak mam potraktować TEN prezent. Lać męża? Śmiać się? Płakać? Typowo walentynkowy podarek, nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 mi podoba się wersja pierwsza albo bez paseczków, guziki rewelka sama je zrobiłaś ? Dzięki. Aż taka zdolna nie jestem. Kupiłam już gotowe na Allegro, są wycięte ze sklejki. Tylko malowanie to moja część. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 23.01.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Ja to jestem praktyczna więc prezent świetny, kiedyś za panieńskich czasów kupiłam mojemu małżowi na walentynki gaśnicę do auta bo zauważyłam że ma przeterminowaną. Wyraz jego twarzy :rotfl:. No ale z miłości to zrobiłam chciałam żeby czuł się bezpieczny Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.01.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ja to jestem praktyczna więc prezent świetny, kiedyś za panieńskich czasów kupiłam mojemu małżowi na walentynki gaśnicę do auta bo zauważyłam że ma przeterminowaną. Wyraz jego twarzy :rotfl:. No ale z miłości to zrobiłam chciałam żeby czuł się bezpieczny ja na pierwszy prezent dla mojego P. kupiłam komplecik kluczy oczkowych...bo kiedyś powiedział ze by chciał ...a że jeszcze nie znaliśmy sie az tak dobrze zeby wiedziec co jest tym wyśnionym wymarzonym prezentem to zakupiłam http://image.ceneo.pl/data/products/1312609/2a1179b9-b3e9-441f-8a1d-97e10634b977_product.jpg i związałam ładnie wstążeczką :rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Cholera, a może to rewanż? Pod choinkę dostał komplet wierteł. Hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts