Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sweet home? przeglądałam i wydał mi ise taki "kreskówkowy". ale jeżeli Twoje wizki są z tego programu, to muszę się do niego przymierzyć ;)

Dokładnie z tego :yes:

Tylko trza się troszkę przyłożyć.

Spróbuj.

Jakby co, wiesz, gdzie mnie szukać.

Obchodzicie Walentynki?

My nie, ale prezenty lubię dostawać :lol2:

No i nie wiem, jak mam potraktować TEN prezent.

Lać męża? Śmiać się? Płakać?

:rotfl:

Typowo walentynkowy podarek, nieprawdaż?

Kochana, romantyczny to ten prezent nie jest, ale widać że chłopina myślał jak by Ci tu przyjemność sprawić, żebyś mogła zrobić coś w czym jesteś naprawdę dobra, co lubisz.

Doceń to.

Mój pierwszy mąż jeszcze za czasów studenckich kopił mi suszarkę do włosów (6XII) a ja na 1XI ścięłam włosy na łyso. Suszarkę kupił 2 dni przed mikołajami... :sick:

Co do zabocznika jestem za wersją bez krótkich szelek lub z 1 :)

Wyanno, no niestety to szablon :( Nawet jeśli uda się go zdobyć (pewnie u nas dałoby radę wyciąć gdzieś na ploterze) to dopiero początek dłuuugiej drogi. Pozostaje przeniesienie wzorków na ścianę - dokładnie, sztuka po sztuce :rolleyes:

Ale gdybyś mimo wszystko miała chęć i trochę wolnego czasu mam np. taki tutorial :)

Co do zabocznika jestem za wersją bez krótkich szelek lub z 1 :)

Wyanno, no niestety to szablon :( Nawet jeśli uda się go zdobyć (pewnie u nas dałoby radę wyciąć gdzieś na ploterze) to dopiero początek dłuuugiej drogi. Pozostaje przeniesienie wzorków na ścianę - dokładnie, sztuka po sztuce :rolleyes:

Ale gdybyś mimo wszystko miała chęć i trochę wolnego czasu mam np. taki tutorial :)

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Kochana, romantyczny to ten prezent nie jest, ale widać że chłopina myślał jak by Ci tu przyjemność sprawić, żebyś mogła zrobić coś w czym jesteś naprawdę dobra, co lubisz.

Doceń to.

Doceniam :)

Tylko rozwalił mnie tekst, że to prezent na Walentynki :rotfl:

Mój pierwszy mąż jeszcze za czasów studenckich kopił mi suszarkę do włosów (6XII) a ja na 1XI ścięłam włosy na łyso. Suszarkę kupił 2 dni przed mikołajami... :sick:

Ups :lol2:

Ania, a wiesz, że ten szablon to zza Wielkiej Wody? KLIK

Tak jak i mój :( KLIK

Masz jakiś sposób na wysyłkę w normalnej cenie?

Ania, my mamy plan taki, że w sobotę idziemy obejrzeć tynk/farbę (nie wiem co to w sumie jest), którą sobie upatrzyliśmy wcześniej. I jeśli nie zachwyci nas tak, jak zdjęcie, to zamawiamy. I chyba po prostu poprosimy o przesyłkę do NY a stamtąd albo nam przeslą, albo przywiozą :)

[quote=narendil;5771812

I jeszcze scroll w myszce się zepsuł.

Mi kot zeżarł scrolla :lol2: poważnie... wygryzł całe kółeczko :o:evil:

A tu jakiś zbocznik :sick: nie wiem i nie chcę wiedzieć co to ?

:rotfl: też tak za pierwszym razem przeczytałam:lol:

Aniu bez dolnych szelek też będzie fajnie a może nawet fajniej :)

Nie wysłałam wczoraj fotki tkaniny, poszłam spać bo mąż marudził :p ale dziś została kliknięta więc jak już wszystko będzie dograne to wkleję u siebie :)