Siner 23.01.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Obchodzicie Walentynki? My nie, ale prezenty lubię dostawać No i nie wiem, jak mam potraktować TEN prezent. Lać męża? Śmiać się? Płakać? Typowo walentynkowy podarek, nieprawdaż? Po doopie bym takiego mecenasa całowała !!! Cudny ten Twój duzy chłopak !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.01.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 sweet home? przeglądałam i wydał mi ise taki "kreskówkowy". ale jeżeli Twoje wizki są z tego programu, to muszę się do niego przymierzyć a'propos prezentów dla panów, może coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Po doopie bym takiego mecenasa całowała !!! Cudny ten Twój duzy chłopak !!! Hmm, są lepsze miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.01.2013 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 sweet home? przeglądałam i wydał mi ise taki "kreskówkowy". ale jeżeli Twoje wizki są z tego programu, to muszę się do niego przymierzyć Dokładnie z tego Tylko trza się troszkę przyłożyć. Spróbuj. Jakby co, wiesz, gdzie mnie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.01.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 senkju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Obchodzicie Walentynki? My nie, ale prezenty lubię dostawać No i nie wiem, jak mam potraktować TEN prezent. Lać męża? Śmiać się? Płakać? Typowo walentynkowy podarek, nieprawdaż? Kochana, romantyczny to ten prezent nie jest, ale widać że chłopina myślał jak by Ci tu przyjemność sprawić, żebyś mogła zrobić coś w czym jesteś naprawdę dobra, co lubisz. Doceń to. Mój pierwszy mąż jeszcze za czasów studenckich kopił mi suszarkę do włosów (6XII) a ja na 1XI ścięłam włosy na łyso. Suszarkę kupił 2 dni przed mikołajami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 23.01.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Hmm, są lepsze miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Hmm, są lepsze miejsca Po piętach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 23.01.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Co do zabocznika jestem za wersją bez krótkich szelek lub z 1 Wyanno, no niestety to szablon Nawet jeśli uda się go zdobyć (pewnie u nas dałoby radę wyciąć gdzieś na ploterze) to dopiero początek dłuuugiej drogi. Pozostaje przeniesienie wzorków na ścianę - dokładnie, sztuka po sztuce Ale gdybyś mimo wszystko miała chęć i trochę wolnego czasu mam np. taki tutorial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 23.01.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Co do zabocznika jestem za wersją bez krótkich szelek lub z 1 Wyanno, no niestety to szablon Nawet jeśli uda się go zdobyć (pewnie u nas dałoby radę wyciąć gdzieś na ploterze) to dopiero początek dłuuugiej drogi. Pozostaje przeniesienie wzorków na ścianę - dokładnie, sztuka po sztuce Ale gdybyś mimo wszystko miała chęć i trochę wolnego czasu mam np. taki tutorial :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2013 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Kochana, romantyczny to ten prezent nie jest, ale widać że chłopina myślał jak by Ci tu przyjemność sprawić, żebyś mogła zrobić coś w czym jesteś naprawdę dobra, co lubisz. Doceń to. Doceniam Tylko rozwalił mnie tekst, że to prezent na Walentynki Mój pierwszy mąż jeszcze za czasów studenckich kopił mi suszarkę do włosów (6XII) a ja na 1XI ścięłam włosy na łyso. Suszarkę kupił 2 dni przed mikołajami... Ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2013 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Po piętach? Pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2013 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Co do zabocznika jestem za wersją bez krótkich szelek lub z 1 Dziękuję za głosik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Szlag mnie zaraz trafi z tą klawiaturą. I jeszcze scroll w myszce się zepsuł. Jadę do pracy, bo tu normalnie się nie po forum poruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 24.01.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Anulka, wczoraj już nie dałam rady, ale w sprawie poduch chcialabym się uprzejmie dopytac, czy szelki mogą mieć inny kolor? Ten jakoś przytłacza kolorki Chyba, że to większa część całości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 24.01.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Poduchy super ja jestem za wersją symetryczną a najlepiej za symetrycznym ograniczeniem szelek Guziki puzelki cudne Zdolniacho Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 24.01.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ania, a wiesz, że ten szablon to zza Wielkiej Wody? KLIK Tak jak i mój KLIK Masz jakiś sposób na wysyłkę w normalnej cenie? Ania, my mamy plan taki, że w sobotę idziemy obejrzeć tynk/farbę (nie wiem co to w sumie jest), którą sobie upatrzyliśmy wcześniej. I jeśli nie zachwyci nas tak, jak zdjęcie, to zamawiamy. I chyba po prostu poprosimy o przesyłkę do NY a stamtąd albo nam przeslą, albo przywiozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 24.01.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 fajne te poduchy.. Nie wiedziałam do czego to ma być....myślałam, że dużego psa kupujecie !!! A tu jakiś zbocznik nie wiem i nie chcę wiedzieć co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.01.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ale Ty pomysłowa zdolniacha jesteś Jestem za wersją drugą - z jednym paseczkiem pomiędzy poduchami - jak się ich pozbędziesz, nie będzie zbyt dużo puzzlowych guziczków a one som ekstra Jak głowa dzisiaj? Mnie jeszcze ćmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.01.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 [quote=narendil;5771812 I jeszcze scroll w myszce się zepsuł. Mi kot zeżarł scrolla poważnie... wygryzł całe kółeczko :evil: A tu jakiś zbocznik nie wiem i nie chcę wiedzieć co to ? też tak za pierwszym razem przeczytałam:lol: Aniu bez dolnych szelek też będzie fajnie a może nawet fajniej Nie wysłałam wczoraj fotki tkaniny, poszłam spać bo mąż marudził ale dziś została kliknięta więc jak już wszystko będzie dograne to wkleję u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts