mmajeczkaa 24.01.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Aniu czytałam u Venuski o zasłonach na przelotkach ... Podejrzyj sobie taśmę przelotkową ... na pewno dużo mniej z nią pracy, niż z przelotkami a też wsuwasz na karnisz, układasz i gotowe Ja mam zasłony na tej taśmie i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 24.01.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Aniu,jestem za wersją 1 Prezent -dobrze jest -bo Twoim opisie :"nie wiem czy mam się śmiać ,czy płakać ",myślałam ,że będzie gorzej :lol2: Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.01.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Aniu czytałam u Venuski o zasłonach na przelotkach ... Podejrzyj sobie taśmę przelotkową ... na pewno dużo mniej z nią pracy, niż z przelotkami a też wsuwasz na karnisz, układasz i gotowe Ja mam zasłony na tej taśmie i jestem zadowolona Taśma przelotkowa Nie polecam Połasiłam się na nią ze względu na koszty (jakieś 200 zł oszczędności jeśli chodzi o szycie u krawca ), ale u mnie firana wygląda jak No jest różnica, ale może to kwestia materiału Tak na szybko: http://img201.imageshack.us/img201/5772/dsc1470.jpg http://img41.imageshack.us/img41/2975/dsc1372y.jpg Chyba że mowa o innym rozwiązaniu, bo ja w kwestii firan jestem laik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Taśma przelotkowa Nie polecam Połasiłam się na nią ze względu na koszty (jakieś 200 zł oszczędności jeśli chodzi o szycie u krawca ), ale u mnie firana wygląda jak No jest różnica, ale może to kwestia materiału Tak na szybko: Chyba że mowa o innym rozwiązaniu, bo ja w kwestii firan jestem laik. :o Dokładnie o tym rozwiązaniu piszę I jestem w szoku U mnie zasłona układała się idealnie ( a ja na tym punkcie mam strasznego bzika ), materiał był jakiś zwykły i tani No Qurcze nie wiem czemu u Ciebie nie chcą się ułożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2013 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Zasłona na taśmie przelotkowej ... tak się prezentuje, zdjęcie z sieci ... http://images35.fotosik.pl/1118/d7d8bbcb956f31a6.jpg Później wykasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.01.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 No w sieci całkiem fajnie Ja się zdecydowałam na to rozwiązanie, bo widziałam w Ikei i też wydawało się ok - wyglądało dobrze Teraz upięłam tę szarą firankę i w końcu wygląda porządnie, ale był moment, że chciałam wieźć do krawca i zmieniać na przelotki - gdyby to było okno w salonie, to pewnie tak bym zrobiła Moim zdaniem to kwestia materiału, taśma nie nadaje się do firanek i lekkich zasłon, do sztywniejszych już tak , także lepiej uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Moim zdaniem to kwestia materiału, taśma nie nadaje się do firanek i lekkich zasłon, do sztywniejszych już tak , także lepiej uważać. Moja zasłona do sztywnych nie należy miękka, raczej delikatna Znajoma ma woal na tej taśmie i też jest OK ( nawet w sieci jest gdzieś zdjęcie firany na tej taśmie ) ... Nie wiem, naprawdę nie wiem czemu u Ciebie tak nieciekawie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.01.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Zastrzegam, że prasowałam Dwukrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.01.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Zastrzegam, że prasowałam Dwukrotnie Może ten Twój materiał jest nie do opanowania i koniec ja zasłon nie prasuję w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.01.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Tych na przelotkach też nie prasowałam Sam się "uleżał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2013 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Tak na szybko tylko się ustosunkuję do zasłon i przelotek.Maju, tą taśmę znam. Miałam na niej zasłony.Problem w tym, że ta zasłonka ma robić za drzwi do garderoby. W związku z tym będzie często odsłaniana i zasłaniana. Ta taśma nie spełni swojej roli, bo zasłony na niej dość ciężko chodzą. A nie chcę, żeby mąż mi za mocno szarpnął. Chociaż mogę spróbować. Mam ta taśmę i zanim kupię przelotki mogę ją wszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Przez tą pracę przegapiłam zakończenie aukcji. I nie kupiłam sobie wymyślonej dekoracji. A już ją widziałam oczyma duszy na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.01.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 buuu nie smutaj będą ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.01.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Przez tą pracę przegapiłam zakończenie aukcji. I nie kupiłam sobie wymyślonej dekoracji. A już ją widziałam oczyma duszy na półce. Ja już dawno doszłam do wniosku, że praca przeszkadza normalnie funkcjonować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 buuu nie smutaj będą ładniejsze Ja już dawno doszłam do wniosku, że praca przeszkadza normalnie funkcjonować... O nie, tak łatwo się nie poddam. Coś wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Nadeszła wielka chwila, od której wodę w wc możemy spuszczać przy użyciu przycisku Jakże industrialna śruba oddaliła się w niebyt. Wyobrażacie sobie, że mocowanie jest na nieparzystą liczbę wkrętów? Cztery rogi, trzy śrubki. Ja nie wiem, jak tak można Mina męża była dość wymowna, gdy to zauważyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Mam zegar w przedpokoju Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.01.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ja tam na słowo nie wierzę Fotki, fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.01.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Proszę o twarde dowody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.01.2013 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Bendom Jutro. Ale cudów nie oczekujcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts