ivy17 25.01.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ja skąpię? Bu. Pokazuję co mam poprosimy więcej ujęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.01.2013 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 poprosimy więcej ujęć ivy, a ile można zrobić ujęć zegarka lub minutnika? Może zniknę i wrócę, jak się wykończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 25.01.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Może zniknę i wrócę, jak się wykończę nie zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.01.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Tak, więcej ujęć, nawet jak coś nieskończone, to przecież nie szkodzi - przecież tu same życzliwe osoby, a ja podejrzewam, że ukrywasz tam inne cudowności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.01.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 narendil, zaraziłaś mnie tymi nogami chodzi o nogi mebli, patrzyłam na nie podejrzliwie, a przed chwilą sama kupiłam na allegro fotel z lat 60/70 nawet nie wiem, kiedy zaczęły mi się tak podobać Teraz tylko muszę oszlifować, przemalować, zmienić tapicerkę i cieszyć się moją perełką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.01.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ania! Rany rany od czego mam zacząć? Fajnie tam masz ! Tak po swojemu, bardzo indywidualnie. Widzę kółko na przycisku wc? No nieee! Nie mogę uwierzyć! Kochana, jakiego formatu masz glazurę w łazience? 20x60? 25x60? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 25.01.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Fiu fiu.......lodówka zaszyfrowana:o:lol2:ale zegar zajefajny masz:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Jedzie do mnie dywan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 26.01.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Ja pierdziu !!! To nie tkałaś sama ? Jestem bardzo, ale to bardzo rozczarowana !!!! I jak znam życie, to będzie czarny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.01.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Oooo! dywan! TEN dywan? Szyfr na lodówkę genialny też powinnam nabyć to mi maż nie będzie kotletów wyjadał A zegar to z Etsy? Fajny jest i super pasuje do przedpokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2013 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Mam dywan Ja pierdziu !!! To nie tkałaś sama ? Jestem bardzo, ale to bardzo rozczarowana !!!! I jak znam życie, to będzie czarny.. Prawie Oooo! dywan! TEN dywan? Aha, TEN dywan Aż się boję go rozpakować A zegar to z Etsy? Fajny jest i super pasuje do przedpokoju. Nie Zegar STĄD - wycinany ze starej płyty winylowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2013 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Tak, więcej ujęć, nawet jak coś nieskończone, to przecież nie szkodzi - przecież tu same życzliwe osoby, a ja podejrzewam, że ukrywasz tam inne cudowności! Zobaczymy, co da się zrobić narendil, zaraziłaś mnie tymi nogami chodzi o nogi mebli, patrzyłam na nie podejrzliwie, a przed chwilą sama kupiłam na allegro fotel z lat 60/70 nawet nie wiem, kiedy zaczęły mi się tak podobać Teraz tylko muszę oszlifować, przemalować, zmienić tapicerkę i cieszyć się moją perełką O, super! Masz już pomysł na niego? I jak wygląda? Idę do Ciebie, może zdjęcia jakieś są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Ania! Rany rany od czego mam zacząć? Fajnie tam masz ! Tak po swojemu, bardzo indywidualnie. Miło to czytać. Miało być po mojemu. Widzę kółko na przycisku wc? No nieee! Nie mogę uwierzyć! Ja też Ale mąż ma PLAN, przez duże P. Tylko ja muszę go zrealizować Kochana, jakiego formatu masz glazurę w łazience? 20x60? 25x60? 20x50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Fiu fiu....... lodówka zaszyfrowana:o:lol2: ale zegar zajefajny masz:wiggle: Dziękuję Nawet mąż zegar docenił A to już jest coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.01.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 rozpakowałaś?... czy przytulasz go przez folie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.01.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Narendil, pokaż dywan, nie bądź taka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.01.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Dzięki Aniu za odpowiedź . Nasze 25x60 to może będzie ok. W tej łazience do której mi kiedyś wizki robiłaś. Teraz trochę zmian i bez wizek ją robimy:sick: cały czas nie wiem co wyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2013 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 rozpakowałaś?... czy przytulasz go przez folie Przez folię Szafki robiliśmy i czasu nie było. W sumie, to nadal robimy Narendil, pokaż dywan, nie bądź taka... Jak rozpakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Dzięki Aniu za odpowiedź . Nasze 25x60 to może będzie ok. W tej łazience do której mi kiedyś wizki robiłaś. Teraz trochę zmian i bez wizek ją robimy:sick: cały czas nie wiem co wyjdzie . Będzie ok. Lubię takie duże prostokąty. Aniu, a już robicie? Bo ja jeszcze tydzień i wrócę mniej więcej do świata żywych. I mogę wspomóc wizualką, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.01.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Aniu, już jesteśmy w trakcie . Został mi tylko wybór podłogi i jak to ciężarna miotam się między płytkami drewnopodobnymi, wielkoformatowym szarym gresem a kremową glazurą przy czym nie mam sprecyzowanego produktu w żadnej z kategorii . Fajnie, co? A dywan przez folię...no wiesz, to jak lizak przez szybę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts