narendil 26.01.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Aniu, już jesteśmy w trakcie . Został mi tylko wybór podłogi i jak to ciężarna miotam się między płytkami drewnopodobnymi, wielkoformatowym szarym gresem a kremową glazurą przy czym nie mam sprecyzowanego produktu w żadnej z kategorii . Fajnie, co? To masz kolorowo Z szarych gresów całkiem fajne są RAKO i Nowa Gala. A dywan przez folię...no wiesz, to jak lizak przez szybę . I to jeszcze lewą stroną do góry jest zwinięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 26.01.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Dywan !!!! Latający ???? Jak nie to bym reklamowała Dawaj foty....Dawno nie gadałysmy, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.01.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Wpadłam dywan zobaczyć.. i jeszcze go przytulasz.. Wpadnę później.. jak rozpakujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.01.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 To masz kolorowo Z szarych gresów całkiem fajne są RAKO i Nowa Gala. znalazłam parę fajnych szarośći w Rako Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Poszukam, popatrzę . Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.01.2013 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Aniu, bardzo fajne wszystko! Przedpokój z zegarem, sejfo-lodówka (), biblioteka Bardzo konsekwentnie i tak... po Twojemu Nie do pomylenia z żadnym innym wnętrzem A w kółeczko na kibelkowym przycisku też ciągle nie dowierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.01.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 nie ma mnie i nie ma a jak już wpadnę to wprost na sesję super ...lodówka na szyfr ...rewelacja, przydałaby się dla mnie ...może zmieściłabym się w wiosenne stroje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 27.01.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 narendil skapisz tych zdjec oj skapisz! a pewnie jest sie czym chwalic. podziwiam biblioteczke w salonie.... fajna jest ale sama bym sobie takiej nie zrobila bo ta otwarta przestrzen i tyle roznych kolorow/tekstur w salonie by mnie straszine irytowalo. ale u innych mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.01.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Anusia, Ja w niedoczasie ostatnio . Cieszę się, że Twoje "puzzle" tak ładnie do siebie pasują. Wszystko daje smaczek i cieszy oczy . Kurcze... na pewno pisałaś, ale mam nadzieję, że mnie nie zabijesz jak zapytam o przycisk w wc? co to i skąd to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 27.01.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Aniu,pięknie u Ciebie ,oryginalnie i nie do podrobienia .Jestem pod wrażeniem A ktoś tu płakał ,że bleee,feeeee i w ogóle do kitu ,Oj Anka :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2013 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 6 Lutego 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.01.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ooooo! Mój dywan! piękny Ci on . I kocurro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.01.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Noo i jest i dywan Mogłam przypuszczać , że w biało-czarnych barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.01.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 fajnie u Ciebie dywanik idealnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 27.01.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Allle pięknyyyy dywan! Widzę, że wszystkim domownikom się spodobał . Widzę coś jeszcze... czego pragnę... SŁOŃCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.01.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Anuś, bez kokieterii - z całego forum Twój salon robi na mnie największe wrażenie. Tak spójnych i przemyślanych wnętrz nie ma tu chyba nikt:no: Jest gęsto, a jednocześnie przejrzyście, barwy stonowane, a jednak nie nudno, wręcz wydaje się, że salon jest pełen barw, aż bije od niego pozytywna energia:yes: Dla mnie mistrzostwo:yes: Gapię się i napatrzeć nie mogę Dywan rewelacja:jawdrop: Tylko nie mówcie, że ikea:lol2: Powiedz tylko, co jest za kanapą, że tak bardzo jest przesunięta w stronę regałów? Na ostatnim zdjęciu z Panem Przystojniakiem widać, że masz tam jeszcze trochę ściany do dyspozycji i śmiało można by odejść z narożnikiem jakieś 30 cm do tyłu... co Cię powstrzymuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.01.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Aniu ostatnie i dzisiejsze ujęcia Salon - całokształt , wrażenie jakie sprawia oglądając same zdjęcia Magda świetnie ujęła i moje odczucia Bosze czy mnie uda się chociaż w połowie kiedykolwiek osiągnąć taki efekt w moim salonie ??? Przystojniak to już poważny kawaler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.01.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ania, kiedyś o tym gadałyśmy:http://www.ikea.com/pl/pl/store/katowice/sprzedaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Dywan !!!! Latający ???? Jak nie to bym reklamowała Dawaj foty....Dawno nie gadałysmy, nie ? Nie latający. Ale reklamować nie będę Aniu, bardzo fajne wszystko! Przedpokój z zegarem, sejfo-lodówka (), biblioteka Bardzo konsekwentnie i tak... po Twojemu Nie do pomylenia z żadnym innym wnętrzem Dropku, dziękuję Cieszę się, gdy piszecie, że wnętrze jest moje. Czyli jednak te godziny planowania nie poszły na marne. A w kółeczko na kibelkowym przycisku też ciągle nie dowierzam Ciii. Ja też. Ale za czas jakiś pokażę Wam plan męża nie ma mnie i nie ma a jak już wpadnę to wprost na sesję super ...lodówka na szyfr ...rewelacja, przydałaby się dla mnie ...może zmieściłabym się w wiosenne stroje W czepku Lasche pewnie urodzona, co? narendil skapisz tych zdjec oj skapisz! a pewnie jest sie czym chwalic. podziwiam biblioteczke w salonie.... fajna jest ale sama bym sobie takiej nie zrobila bo ta otwarta przestrzen i tyle roznych kolorow/tekstur w salonie by mnie straszine irytowalo. ale u innych mi sie podoba nicol, jak ja lubię stonowane czarno-szaro-białe wnętrza, to książki u mnie muszę być. To jedyne akceptowalne wzory i kolory. Bez nich jest u nas pusto. Wiesz, w trakcie przeprowadzki, gdy przewieźliśmy wszystkie książki stare mieszkanie przestało być domem, a nowe zaczęło. Anusia, Ja w niedoczasie ostatnio . Cieszę się, że Twoje "puzzle" tak ładnie do siebie pasują. Wszystko daje smaczek i cieszy oczy . Kurcze... na pewno pisałaś, ale mam nadzieję, że mnie nie zabijesz jak zapytam o przycisk w wc? co to i skąd to? Wiem, Ewuniu, żeś zaganiana. I tym bardziej doceniam, że jesteś Chciałabym szybciej te puzzle wpasowywać. A przycisk to Cersanit Link i jakieś numerki. Nie pisałam o tym nigdzie. To wybór męża. Wściekł się biedak podczas moich rozważań nad urodą stelaży do zabudowy i podjął męską decyzję Aniu,pięknie u Ciebie ,oryginalnie i nie do podrobienia .Jestem pod wrażeniem A ktoś tu płakał ,że bleee,feeeee i w ogóle do kitu ,Oj Anka :P:P Dziękuję Olu Nadal czasem płaczę, bo jeszcze tylu rzeczy nie zrealizowałam. A mieszkanie wśród niedoróbek mnie wkurza. Ale pomału do przodu. Edytowane 27 Stycznia 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ooooo! Mój dywan! piękny Ci on . I kocurro . Mój, mój! Nie oddam Ale fakt, piękny jest. Choć mnie trochę drażnią te kolorowe paski po bokach. A kocica się na słońcu wygrzewa W końcu mam jasne, słoneczne mieszkanie. Noo i jest i dywan Mogłam przypuszczać , że w biało-czarnych barwach Arniś, a jakich mógłby być? Jak zdrówko? fajnie u Ciebie dywanik idealnie pasuje Dziękuję ivy, pisałaś u Julianki o biblioteczce/meblościance. I że obawiasz się prl-skiego klocka. Czy moja Ci się taka wydaje? Szczególnie w tej części z wysuniętym dołem? Allle pięknyyyy dywan! Widzę, że wszystkim domownikom się spodobał . Widzę coś jeszcze... czego pragnę... SŁOŃCE Ewuniu, gdybym mogła, to bym Ci tego mojego słońca kurierem wysłała. Rozumiem pragnienie, bo ja bez niego wegetuję. Kot jestem. Jakub był rozczarowany, że dywan nie dla niego. Samolub mały Myśli, że ma monopol na ładne rzeczy. Anuś, bez kokieterii - z całego forum Twój salon robi na mnie największe wrażenie. Tak spójnych i przemyślanych wnętrz nie ma tu chyba nikt:no: Jest gęsto, a jednocześnie przejrzyście, barwy stonowane, a jednak nie nudno, wręcz wydaje się, że salon jest pełen barw, aż bije od niego pozytywna energia:yes: Dla mnie mistrzostwo:yes: Gapię się i napatrzeć nie mogę Madziu, ależ mi przyjemność sprawiłaś Ogromnie się cieszę, że tak Ci się podoba! Dywan rewelacja:jawdrop: Tylko nie mówcie, że ikea:lol2: No dobrze, nie powiemy Powiedz tylko, co jest za kanapą, że tak bardzo jest przesunięta w stronę regałów? Na ostatnim zdjęciu z Panem Przystojniakiem widać, że masz tam jeszcze trochę ściany do dyspozycji i śmiało można by odejść z narożnikiem jakieś 30 cm do tyłu... co Cię powstrzymuje? Główny problem z narożnikiem, to to że jest lewy a powinien być prawy, albo odwrotnie Nigdy tego chyba nie zapamiętam. I wystaje mocno na pokój. Jeśli odsunę go od regału, to zwęzi mi się przejście przy ściance kuchennej. Kiedyś, nowy będzie odwrotny i będzie lepiej. Wnętrze które żyje Podoba mi się i bardzo pasuje do Ciebie Dziękuję ateno Aniu ostatnie i dzisiejsze ujęcia Salon - całokształt , wrażenie jakie sprawia oglądając same zdjęcia Magda świetnie ujęła i moje odczucia Aguś, ciepło mi się wśrodku robi , gdy Was czytam Bosze czy mnie uda się chociaż w połowie kiedykolwiek osiągnąć taki efekt w moim salonie ??? Kobieto, proszę Cię, nie bluźnij Przystojniak to już poważny kawaler Ania, kiedyś o tym gadałyśmy: http://www.ikea.com/pl/pl/store/katowice/sprzedaz No popatrz. A ja już myślałam, że projekt upadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts