Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Aniu, już jesteśmy w trakcie :). Został mi tylko wybór podłogi i jak to ciężarna miotam się między płytkami drewnopodobnymi, wielkoformatowym szarym gresem a kremową glazurą przy czym nie mam sprecyzowanego produktu w żadnej z kategorii :rotfl:. Fajnie, co?

To masz kolorowo :rotfl:

Z szarych gresów całkiem fajne są RAKO i Nowa Gala.

A dywan przez folię...no wiesz, to jak lizak przez szybę :D.

I to jeszcze lewą stroną do góry jest zwinięty :p

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anusia,

Ja w niedoczasie ostatnio :(. Cieszę się, że Twoje "puzzle" tak ładnie do siebie pasują. Wszystko daje smaczek i cieszy oczy :).

Kurcze... na pewno pisałaś, ale mam nadzieję, że mnie nie zabijesz jak zapytam o przycisk w wc? co to i skąd to? :rolleyes:

Anuś, bez kokieterii - z całego forum Twój salon robi na mnie największe wrażenie. Tak spójnych i przemyślanych wnętrz nie ma tu chyba nikt:no: Jest gęsto, a jednocześnie przejrzyście, barwy stonowane, a jednak nie nudno, wręcz wydaje się, że salon jest pełen barw, aż bije od niego pozytywna energia:yes: Dla mnie mistrzostwo:yes: Gapię się i napatrzeć nie mogę:rolleyes:

Dywan rewelacja:jawdrop: Tylko nie mówcie, że ikea:lol2:

Powiedz tylko, co jest za kanapą, że tak bardzo jest przesunięta w stronę regałów? Na ostatnim zdjęciu z Panem Przystojniakiem ;) widać, że masz tam jeszcze trochę ściany do dyspozycji i śmiało można by odejść z narożnikiem jakieś 30 cm do tyłu... co Cię powstrzymuje? :lol:

Dywan !!!! Latający ????

Jak nie to bym reklamowała ;)

Dawaj foty....Dawno nie gadałysmy, nie ?

Nie latający. Ale reklamować nie będę :p

Aniu, bardzo fajne wszystko! :) Przedpokój z zegarem, sejfo-lodówka (:)), biblioteka :jawdrop:

Bardzo konsekwentnie i tak... po Twojemu :) Nie do pomylenia z żadnym innym wnętrzem :)

Dropku, dziękuję :hug:

Cieszę się, gdy piszecie, że wnętrze jest moje.

Czyli jednak te godziny planowania nie poszły na marne.

A w kółeczko na kibelkowym przycisku też ciągle nie dowierzam :lol2:

Ciii. Ja też.

Ale za czas jakiś pokażę Wam plan męża :lol2:

nie ma mnie i nie ma a jak już wpadnę to wprost na sesję :) super ...lodówka na szyfr ...rewelacja, przydałaby się dla mnie ...może zmieściłabym się w wiosenne stroje :)

:hug:

W czepku Lasche pewnie urodzona, co?

narendil skapisz tych zdjec oj skapisz! a pewnie jest sie czym chwalic.

podziwiam biblioteczke w salonie.... fajna jest ale sama bym sobie takiej nie zrobila bo ta otwarta przestrzen i tyle roznych kolorow/tekstur w salonie by mnie straszine irytowalo. ale u innych mi sie podoba :p

nicol, jak ja lubię stonowane czarno-szaro-białe wnętrza, to książki u mnie muszę być. To jedyne akceptowalne wzory i kolory.

Bez nich jest u nas pusto.

Wiesz, w trakcie przeprowadzki, gdy przewieźliśmy wszystkie książki stare mieszkanie przestało być domem, a nowe zaczęło.

Anusia,

Ja w niedoczasie ostatnio :(. Cieszę się, że Twoje "puzzle" tak ładnie do siebie pasują. Wszystko daje smaczek i cieszy oczy :).

Kurcze... na pewno pisałaś, ale mam nadzieję, że mnie nie zabijesz jak zapytam o przycisk w wc? co to i skąd to? :rolleyes:

Wiem, Ewuniu, żeś zaganiana. I tym bardziej doceniam, że jesteś :hug:

Chciałabym szybciej te puzzle wpasowywać.

A przycisk to Cersanit Link i jakieś numerki. Nie pisałam o tym nigdzie.

To wybór męża. Wściekł się biedak podczas moich rozważań nad urodą stelaży do zabudowy i podjął męską decyzję ;)

Aniu,pięknie u Ciebie :yes:,oryginalnie i nie do podrobienia :no:.Jestem pod wrażeniem :yes:

A ktoś tu płakał ,że bleee,feeeee i w ogóle do kitu ,Oj ​Anka :p:P:P

Dziękuję Olu :hug:

Nadal czasem płaczę, bo jeszcze tylu rzeczy nie zrealizowałam. A mieszkanie wśród niedoróbek mnie wkurza. Ale pomału do przodu.

Edytowane przez narendil

Ooooo! Mój dywan! :rotfl: piękny Ci on :rolleyes:.

I kocurro :wave:.

Mój, mój! Nie oddam :lol2:

Ale fakt, piękny jest.

Choć mnie trochę drażnią te kolorowe paski po bokach.

A kocica się na słońcu wygrzewa :)

W końcu mam jasne, słoneczne mieszkanie.

Noo i jest i dywan :)

Mogłam przypuszczać , że w biało-czarnych barwach :)

Arniś, a jakich mógłby być?

Jak zdrówko? :hug:

fajnie u Ciebie :rolleyes: dywanik idealnie pasuje ;)

Dziękuję :)

ivy, pisałaś u Julianki o biblioteczce/meblościance. I że obawiasz się prl-skiego klocka. Czy moja Ci się taka wydaje?

Szczególnie w tej części z wysuniętym dołem?

Allle pięknyyyy dywan! Widzę, że wszystkim domownikom się spodobał :D.

Widzę coś jeszcze... czego pragnę... SŁOŃCE :D

Ewuniu, gdybym mogła, to bym Ci tego mojego słońca kurierem wysłała.

Rozumiem pragnienie, bo ja bez niego wegetuję. Kot jestem.

Jakub był rozczarowany, że dywan nie dla niego. Samolub mały :p

Myśli, że ma monopol na ładne rzeczy.

Anuś, bez kokieterii - z całego forum Twój salon robi na mnie największe wrażenie. Tak spójnych i przemyślanych wnętrz nie ma tu chyba nikt:no: Jest gęsto, a jednocześnie przejrzyście, barwy stonowane, a jednak nie nudno, wręcz wydaje się, że salon jest pełen barw, aż bije od niego pozytywna energia:yes: Dla mnie mistrzostwo:yes: Gapię się i napatrzeć nie mogę:rolleyes:

Madziu, ależ mi przyjemność sprawiłaś :hug: Ogromnie się cieszę, że tak Ci się podoba!

Dywan rewelacja:jawdrop: Tylko nie mówcie, że ikea:lol2:

No dobrze, nie powiemy :lol2:

Powiedz tylko, co jest za kanapą, że tak bardzo jest przesunięta w stronę regałów? Na ostatnim zdjęciu z Panem Przystojniakiem ;) widać, że masz tam jeszcze trochę ściany do dyspozycji i śmiało można by odejść z narożnikiem jakieś 30 cm do tyłu... co Cię powstrzymuje? :lol:

Główny problem z narożnikiem, to to że jest lewy a powinien być prawy, albo odwrotnie :rolleyes: Nigdy tego chyba nie zapamiętam.

I wystaje mocno na pokój.

Jeśli odsunę go od regału, to zwęzi mi się przejście przy ściance kuchennej.

Kiedyś, nowy będzie odwrotny i będzie lepiej.

Wnętrze które żyje ;)

Podoba mi się i bardzo pasuje do Ciebie :yes:

Dziękuję ateno :)

Aniu ostatnie i dzisiejsze ujęcia :jawdrop:

Salon - całokształt :jawdrop:, wrażenie jakie sprawia oglądając same zdjęcia :rolleyes:

Magda świetnie ujęła i moje odczucia :yes:

Aguś, ciepło mi się wśrodku robi , gdy Was czytam :)

Bosze czy mnie uda się chociaż w połowie kiedykolwiek osiągnąć taki efekt w moim salonie ??? :(

Kobieto, proszę Cię, nie bluźnij :hug:

Przystojniak to już poważny kawaler :rolleyes: :lol:

:)

Ania, kiedyś o tym gadałyśmy:

http://www.ikea.com/pl/pl/store/katowice/sprzedaz

No popatrz. A ja już myślałam, że projekt upadł.