Venus_m 27.01.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ania super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.01.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ania, a tak w ogóle to wiesz, że jestem zachwycona i zazdraszczam, prawda? Nie ubieram tego w słowa, bo kurna mam 1/3 roboty za sobą a deadline jutro rano.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2013 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ania super!! :hug: Ania, a tak w ogóle to wiesz, że jestem zachwycona i zazdraszczam, prawda? Nie ubieram tego w słowa, bo kurna mam 1/3 roboty za sobą a deadline jutro rano.... Aniu, wracaj do roboty i wróć jak skończysz Trzymam kciuki za deadline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.01.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 No, mnie się na gadanie i na myślenie zawsze zbiera, kiedy wisi nade mną jakiś nóż... Za to świetnie szkolę sobie espanol, bo serial mam argentyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 No, mnie się na gadanie i na myślenie zawsze zbiera, kiedy wisi nade mną jakiś nóż... Za to świetnie szkolę sobie espanol, bo serial mam argentyński Ja podobnie. Więc tym bardziej do roboty Cię gonię! Hiszpański tłumaczysz? A, i przy okazji zapraszam na kawę Na żywo zazdrość Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 No właśnie nie. Robię układkę pod dubbing. Ale serial hiszpański i pół kwestii nie ma, więc ze słuchu piszę. Kurna no, wtyczkę od internetu muszę wyciągnąć, bo inaczej nie ruszę.Na kawkę wpadniemy, ale dopiero po przeprowadzce, bo szybciej się nie ruszymy z wawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2013 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 To wyciągaj tą wtyczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.01.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Aniu, bardzo mi sie podoba w waszym pokoju, super ten dywan pasuje:wiggle: kotecek jak puma wygląda - śliczny:) A Kuba jaki podrywacz, juz oczko do nas puszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.01.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Kobieto, proszę Cię, nie bluźnij Ale to szczera prawda Zimno w tym moim salonie , wiem wiem że jak czegoś przybędzie to to się zmieni - ale czy będzie tak przytulny i dopracowany jak Twój? A u Ciebie aż się chce przysiąść na kanapce, albo przy komputerku i siedzieć i siedzieć..... Miłego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 28.01.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Bardzo mi się podoba ten wasz łańcuszek zależności Dywan super....juz niedługo będzie jednokolorowy ( tak by z pewnościa było u nas ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 28.01.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Aniu, cudoooownie! A dasz jakieś ujęcie z kawałkiem boskiego okna? No i o tę drugą część biblioteczki ładnie proszę.Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.01.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Hej Aniu W końcu trafiłam i do Ciebie po dłuższym czasie A tu jakie zmiany Przycisk w wc bardzo elegancki Lodówka na szyfr Niezłe Świetne scrable z przedpokoju - jednak zrealizowałaś ten pomysł Wiem pewnie już wcześniej to pokazywałaś, ale przegapiłam No i salon - dopełnienie całości. Jest dokładnym odzwierciedleniem Ciebie! Super! Wszystko ze sobą świetnie gra i jest tak nietuzinkowo Jeszcze zapomniałam pochwalić designerskie drzwi do szaf Są naprawdę super! I ten fotel kinowy w przedpokoju - wyszedł genialnie!!! Edytowane 28 Stycznia 2013 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.01.2013 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Aniu, bardzo mi sie podoba w waszym pokoju, super ten dywan pasuje:wiggle: kotecek jak puma wygląda - śliczny:) A Kuba jaki podrywacz, juz oczko do nas puszcza Ano rośnie mi babiarz Każda sprzedawczyni w sklepie jego. Autobusem boję się z nim jeździć. Za dywan dziękuję A kot? Taki był zamysł. Moja czarna pantera Ale to szczera prawda Zimno w tym moim salonie , wiem wiem że jak czegoś przybędzie to to się zmieni - ale czy będzie tak przytulny i dopracowany jak Twój? A u Ciebie aż się chce przysiąść na kanapce, albo przy komputerku i siedzieć i siedzieć..... Miłego poranka W takim razie zapraszam na zdezelowany narożnik Aguś, ja tam w Ciebie wierzę. Masz większą powierzchnię, to i czasu więcej trzeba. Że o finansach nie wspomnę Ale już jest cudnie. A będzie jeszcze lepiej Bardzo mi się podoba ten wasz łańcuszek zależności Dywan super....juz niedługo będzie jednokolorowy ( tak by z pewnościa było u nas ) :) Dywan ma pozostać dwukolorowy. Mąż wie, że w razie czego sam go wyciąga i do pralni wiezie. To powinno działać. Aniu, cudoooownie! A dasz jakieś ujęcie z kawałkiem boskiego okna? No i o tę drugą część biblioteczki ładnie proszę. Buziaki! Baśku, jak ja się cieszę, że Cię widzę! Myślałam, że już na amen zatonęłaś w robocie. Nieustająco zaciskam kciuki! Drugiej części biblioteki jeszcze nie ma. Bo chodzi Ci o tą, gdzie ma stanąć krewetkarium, tak? Na razie walczymy z innymi wydatkami. Łóżko, szafki nocne, zagłówek i takie tam pierdołki. A zdjęcie z oknem specjalnie dla Cię zrobię. Muszę tylko zgrać dwie drobnostki: słońce i ja o tej samej porze w domu Hej Aniu W końcu trafiłam i do Ciebie po dłuższym czasie A tu jakie zmiany Przycisk w wc bardzo elegancki Lodówka na szyfr Niezłe Świetne scrable z przedpokoju - jednak zrealizowałaś ten pomysł Wiem pewnie już wcześniej to pokazywałaś, ale przegapiłam No i salon - dopełnienie całości. Jest dokładnym odzwierciedleniem Ciebie! Super! Wszystko ze sobą świetnie gra i jest tak nietuzinkowo Jeszcze zapomniałam pochwalić designerskie drzwi do szaf Są naprawdę super! I ten fotel kinowy w przedpokoju - wyszedł genialnie!!! Cześć pysiaczku Dawno Cię nie było, ale dzięki temu porcja komplementów obszerniejsza Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 28.01.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Narendil, fajnie u Was. Bardzo mi się podoba salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 28.01.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Narendil, napisz proszę skąd lustro w przedpokoju? A może sami robiliście? Ja planuję sama mniej więcej takie zrobić takie zrobić. W prostej czarnej ramie, tylko pokrytej farbą akrylową, bo Twoje widzę, że chyba bejcowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.01.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Salon jest cuuudny! (i jest dywan ) Przytulny, dopieszczony... Aż nie do wiary, że tak krótko tam mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.01.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 mieszkanie jedyne w swoim rodzaju dopiero zaczynacie mieszkać a już się w nim czuje "DUSZĘ" ... szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.01.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Narendil, fajnie u Was. Bardzo mi się podoba salon Cieszę się mieszkanie jedyne w swoim rodzaju dopiero zaczynacie mieszkać a już się w nim czuje "DUSZĘ" ... szacuneczek Super, że nie tylko mi się podoba. Dziękuję Salon jest cuuudny! (i jest dywan ) Przytulny, dopieszczony... Aż nie do wiary, że tak krótko tam mieszkacie Piękny ten dywan, prawda? Krótko? Dropku, plan był taki, że do takiego wnętrza się sprowadzimy. Ale już nie marudzę. Jest dobrze. Będzie jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.01.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Narendil, napisz proszę skąd lustro w przedpokoju? A może sami robiliście? Ja planuję sama mniej więcej takie zrobić takie zrobić. W prostej czarnej ramie, tylko pokrytej farbą akrylową, bo Twoje widzę, że chyba bejcowane? Nie, lustra jeszcze sama nie robiłam Z naciskiem na jeszcze. Ale za wiele nie pomogę, bo kupowane 4 lata temu w sklepie-relikcie z poprzedniej epoki. I to za śmieszne pieniądze. Lustro jest bejcowane i lakierowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 28.01.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 narendil piękny, przytulny salon stworzyłaś.Swój dywan widzę, białe regały-troszkę przypomina mi mój biurowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts