Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Aniu:hug:

witam się pourlopowo, a tu takie smakołyki na mnie czekają:rolleyes:

salon masz BOSKI i basta!:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Jest spójnie, przytulnie no jednym słowem sesja jak z najlepszego pisma wnętrzarskiego:D

Aż się wierzyć nie chce, ze to Ty sama... zmieniaj profesję kochana:lol2::lol2:

Kochana Aniu,

Miałam dzisiaj w pracy ciężki dzień. Może nie tyle dużo roboty, co sporo nerwów.

Siedzę na FM, odpisuję na posty i nagle myśl - Ania kupiła dywan i ostatnio jak u niej byłam przytulała, go przez folię... Może jednak go rozwinęła?"

Wpadam do Ciebie i od razu siadam na kanapie, biorę kota na kola i gadam z Młodym, bo widać, ze rezolutny.

Twój salon to taka czysta forma posiadająca w sobie ten rodzaj ciepła, że jak ktoś już raz do niego wejdzie to trudno się go pozbyć :rolleyes:

Bardzo miło gościć w takim pokoju.

Dywan absolutnie znakomity. Nie wiem, nie widziałam, ale myślę, że w folii nie prezentował się tak okazale.

narendil piękny, przytulny salon stworzyłaś.Swój dywan widzę, białe regały-troszkę przypomina mi mój biurowy.

Dzięki!

Pewne podobieństwa są :)

witam :)

salon ślicznie urzadziliscie :) dywan tez wpadl mi w oko :) a kociak - czad :)

Dziękuję słonko :)

Kociak super, choć czasem nic tylko łeb tej małej cholerze ukręcić ;)

Hej Aniu:hug:

witam się pourlopowo, a tu takie smakołyki na mnie czekają:rolleyes:

salon masz BOSKI i basta!:jawdrop::jawdrop::jawdrop: Jest spójnie, przytulnie no jednym słowem sesja jak z najlepszego pisma wnętrzarskiego:D

Aż się wierzyć nie chce, ze to Ty sama... zmieniaj profesję kochana:lol2::lol2:

Oj, Aguś, zarumieniłam się :oops:

Udana sesja to w sporej mierze zasługa słońca, które raczyło zza chmur się wychylić.

Ale nieskromnie powiem, że lubię swój salon. Pomimo braków dobrze się w nim czas spędza.

Siedzę na FM, odpisuję na posty i nagle myśl - Ania kupiła dywan i ostatnio jak u niej byłam przytulała, go przez folię... Może jednak go rozwinęła?"

:D

Wpadam do Ciebie i od razu siadam na kanapie, biorę kota na kola i gadam z Młodym, bo widać, ze rezolutny.

Zapraszam serdecznie :)

Twój salon to taka czysta forma posiadająca w sobie ten rodzaj ciepła, że jak ktoś już raz do niego wejdzie to trudno się go pozbyć :rolleyes:

Bardzo miło gościć w takim pokoju

Wiesz jak cieszą takie słowa :hug:

Dzień dobry! Pochmurny, ale chyba dobry!

Baśku, jak ja się cieszę, że Cię widzę!

Myślałam, że już na amen zatonęłaś w robocie. Nieustająco zaciskam kciuki!

No, może nie zatonęłam, ale fakt - głównie nurkuję, tylko czasem wynurzam się dla zaczerpnięcia oddechu. Sprawdziłam, że najświeższe powietrze jest tu, na forum ;)

Drugiej części biblioteki jeszcze nie ma. Bo chodzi Ci o tą, gdzie ma stanąć krewetkarium, tak? Na razie walczymy z innymi wydatkami. Łóżko, szafki nocne, zagłówek i takie tam pierdołki.

A zdjęcie z oknem specjalnie dla Cię zrobię. Muszę tylko zgrać dwie drobnostki: słońce i ja o tej samej porze w domu :lol2:

Nie pamiętam, czy to o krewetkowy regał chodzi, pamiętam tylko, że była jeszcze jakaś druga część, chyba z dwoma panelami, gdzieś bliżej przedpokoju. Ale może coś mi się pokiełbasiło ;). A Twoje mieszkanie jest fajne nawet w pochmurny dzień, więc nie każ mi czekać do połowy maja na pierwszy promień słońca! Foty foty foty, i prędziutko mi tu!

Ściskam i idę dalej nurkować.

Baśku, specjalnie dla Ciebie w weekend coś pstryknę :)

Nie zważając na warunki pogodowe i zdychające baterie w aparacie.

Czyli nie pisałaś o regale krewetkowym, tylko przedpokojowym.

Mam nadzieję, że hausty świeżego forumowego powietrza wpływają pozytywnie na zaawansowanie pracy.

Wierzę w Ciebie, Kochana :hug:

Aneczko, przepraszam za off topic ale czy możesz mi podpowiedzieć jak sie wyrejestrowac z FM ?

Klikam, szukam, przeglądam wszystkie opcje i nic.

Może Ty masz jakies patenty ????

Aniu, patentu nie mam. Nigdy nie potrzebowałam takiej opcji. Po prostu przestawałam wchodzić na jakieś forum, gdy przestawało mi pasować.

Jeśli to decyzja przemyślana, to zostaje chyba napisać do admina. On może usunąć konto.

Ale na pewno tego chcesz?

Chcem !!!

Z adminem w sprawie Marzennika też łatwo nie było ale, że Joliska sercem wielkiem się wykazała stąd "sukces".....

Anula, skoro jesteś zdecydowana, to pisz do Joliski.

Szkoda.

PS. Na sms to pani nie raczyła odpisać :p

Wazonu poszukuję :lol2:

Coś na kształt tego:

http://naczyniaszklane.pl/wp-content/uploads/2012/09/Wazonik_krosno_3.jpg

Musi być w środku szeroki na minimum 6 cm.

I nie kosztować równowartości nerki.

Jako, że nigdy nie kupiłam sama wazonu, wspomóżcie namiarami na jakieś sklepy:)