illusjon 30.01.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Ania, No dobra, wazonów w swoich zbiorach nie mam, ale może najwyższy czas złożyć folder "Wazony na 6 cm szerokie a nawet więcej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.01.2013 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Mam niejasne wrażenie, że ktoś się ze mnie nabija Tylko prawidłowa nazwa to "Nie kosztujące równowartości nerki wazony na 6 cm szerokie a nawet więcej". Zakładaj ten folder, za tydzień zgłoszę się po jego zawartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 No dobrze zmienię na "Nie kosztujące równowartości nerki wazony na 6 cm szerokie a nawet więcej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 30.01.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Aniu, przepraszam bardzo ale :- mam nowy okropny telefon, którego nie umiem jeszcze obsługiwać- nie piszę sms-ów ..prawie nigdy, wole pogadac na zywo Juz sie rehabilituję i sprawdzam.... Aniu w sprawie wazonu...macie tam jakiegos Jyska czy BRW ? Może jeszcze w zwykłych marketach..Leroy Merlin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Narendil Płaski wazonik szklany – KROSNO. Niewielkich rozmiarów płaski wazonik wykonany z krystalicznie przejrzystego szkła. Ręcznie wykonana forma szklana pochodząca z huty szkła Krosno. Niewielkie rozmiary czynią z niego idealny wazon na drobne kwiaty lub małą kompozycję. Wymiary gabarytowe artykułu: - szerokość: 10 cm - głębokość: 4 cm - wysokość: 9 cm Nie znam ceny bo nie podali, ale myślę, że całej nerki za niego niego nie będą chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milkowska 31.01.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Witam,Chcialam spytać o sklep w którym kupiłaś lampę Leimotiv Retro, nie mogę jej zlokalizowac przez google, jest tylko czarna a ja wolałabym bialą.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.01.2013 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Aniu w sprawie wazonu...macie tam jakiegos Jyska czy BRW ? Może jeszcze w zwykłych marketach..Leroy Merlin ? Szukałam. Stacjonarnie nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.01.2013 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Narendil Płaski wazonik szklany – KROSNO. To ten sam, który podałam za wzór Wymiary gabarytowe artykułu: - szerokość: 10 cm - głębokość: 4 cm - wysokość: 9 cm Kochana, 6 cm 6 cm. I to w środku. Chyba się nieprecyzyjnie wyraziłam. Szerokość z głębokością mi się pomieszała. Głęboki na 6 cm w środku lub więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.01.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Witam, Chcialam spytać o sklep w którym kupiłaś lampę Leimotiv Retro, nie mogę jej zlokalizowac przez google, jest tylko czarna a ja wolałabym bialą. Pozdrawiam Kupowałam w Studio Indygo. Ale to było dość dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 31.01.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Aniu coś z tego Ale one sa typowo kanciate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Ania, a ten z Krosna? Czy ty chcesz konkretnie taki? Bo jeżeli tak, to ja mogę podjechać gdzieś, gdzie są sprzedawane produkty Krosna i zobaczyć czy taki wazon mają w sprzedaży. Edit: Teraz zobaczyłam, że odpisałaś. To tylko dopytam, kształt ma być dokładnie taki sam? Bo TAKI, to już pewnie nie? Edytowane 31 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.01.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Buziaki ze świata wirusów zostawiam Przez net chyba nie zarażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 31.01.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Narendilku jesteś, czy Admete Cię zaraziła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 31.01.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 hej narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.02.2013 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Odżyję, jak wystawię studentom oceny. Zostało mi jeszcze do sprawdzenia 40 projektów zaliczeniowych i 60 kolokwiów. Do tej pory znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 01.02.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ania, no proszę cię, kawałów o profesorach nie znasz? Zbierz wszystko, podrzuć i co spadnie na biurko to 5, reszta, która spadnie nazwiskiem widocznym to 3, pozostali drugi termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 01.02.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 He he, mocno przeterminowany kawał . Teraz studenci to klienci, czyli "płacę-wymagam" - nawet jeśli uczelnia państwowa i bezpłatna. Każda ocena to targowanie się jak na arabskim suku, nie ma mowy o fantazyjnych, archaicznych metodach wystawiania ocen . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.02.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Oj kobitki... Gdyby jednak niektórzy wykładowcy stosowali jeszcze tę technikę sprawdzania prac... powiem synowi, żeby na wszelki wypadek podpisywał się z obu stron.. Witam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Odżyję, jak wystawię studentom oceny. Nie bądź zbyt surowa Aniu... Miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.02.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Jestem wypruta, wyżęta i czuję się jakby walec z buldożerem po mnie przejechał. Za miękkie mam serce Projekty odhaczone, zostało tylko 60 kolokwiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts