illusjon 01.02.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Jestem wypruta, wyżęta i czuję się jakby walec z buldożerem po mnie przejechał. Ania Za miękkie mam serce Z pozycji rodzica, mam nadzieję, że więcej jest takich wykładowców. Chociaż nie, ja takich fajnych nie miałam Na pokrzepienie ciasteczko... Projekty odhaczone, zostało tylko 60 kolokwiów. Pewnie powalił Cię potencjał tych projektów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Aniu wytrwałości:wiggle: a na osłodę przynoszę Ci fajny kubeczek:rolleyes: http://namoimstole.pl/media/catalog/product/cache/1/image/462x316/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/8/s81004_1.jpg Do kupienia TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Z tym samym kubeczkiem miałam przyjść ... ale Aga mnie uprzedziła Miłego weekendu Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Z tym samym kubeczkiem miałam przyjść ... ale Aga mnie uprzedziła Phi trzeba szybkim być:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Phi trzeba szybkim być:lol2: Szybszej od Ciebie tu niema :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.02.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Szybszej od Ciebie tu niema :lol2: :rotfl:oj tam oj tam:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.02.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Aniu dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.02.2013 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Sprawdzanie trwa Życie utrudnia pogoda za oknem (u Was też listopad?) i spowodowany nią ból głowy... Mam nadzieję, że do wieczora skończę... Korzystając z nieobecności Jakuba i w ramach oczyszczenia umysłu od radosnej inwencji twórczej moich studentów zrobiłam kilka fotek pokoju mojego łobuziaka. Jakub na amen zaanektował fotel z sypialni. Na szczęście mam takie dwa Zawisł zagłówke/zabocznik. Sporo mu do doskonałości brakuje, ale i tak się cieszę. Chyba najbardziej z faktu, że przeżyłam Jakub przeszczęśliwy. To są teraz jego najukochańsze podusie ] Puzzelki Baśku, i specjalnie dla Ciebie druga część biblioteczki Wracam do pracy. Tylko najpierw przeszlifuję szafeczki nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 02.02.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Pokoik Jakuba bardzo mi się podoba .Kolorowy ,przytulny ,ale nie "naćkany",naprawdę bomba U nas też listopad ;)i łączę się z Tobą w bólu głowy (ja wczoraj umierałam ) Trzymaj się :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 02.02.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 bardzo fajny pokoik !!! oczywiscie wielki plus za szarosci i te zywe kolorki. kurcze, jakos ta mata na scianie nad lozkiem do mnie nie przemawia..... moze jutro bedzie juz gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 02.02.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 super pokój ! wszystko świetnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.02.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 fajniutko tutaj lampy super wyglądają, i zabocznik rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.02.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Pokoik Jakuba bardzo mi się podoba .Kolorowy ,przytulny ,ale nie "naćkany",naprawdę bomba bardzo fajny pokoik !!! oczywiscie wielki plus za szarosci i te zywe kolorki. kurcze, super pokój ! wszystko świetnie pasuje fajniutko tutaj lampy super wyglądają, i zabocznik rewelacja Dzięki! Jakub tez lubi swój pokój. Przynajmniej tak twierdzi jakos ta mata na scianie nad lozkiem do mnie nie przemawia..... moze jutro bedzie juz gites Bo ona jakaś krzywa. Teraz już jestem mądrzejsza i zamiast 8 poduszek uszyłabym jedną wielką. A tak to tu coś odstaje, tu coś zwisa. Jak mnie nerw szarpnie, to zmienię. A abstrahując od moich umiejętności krawieckich, to bardzo się sprawdza. Można wygodnie usiąść i oprzeć się o ścianę. Jakub nie wydłubuje kolejnych dziur - to chyba jest największy plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.02.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Fajny pokoik Ten miniaturowy eamesik jest absolutnie przeuroczy! http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.02.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Phi trzeba szybkim być:lol2: To ja byłam szybsza (ten jeden jedyny raz ) - wkleiłam go u mnie z 1-2 tyg temu ============ Aniu oj czekałam na ten pokoik Ty to umiesz trzymać w napięciu Jest pięknie i niepowtarzalnie - wielkie brawa!!!!! Milej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.02.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Aniu, pokój Jakuba świetny. Podobają mi się te plamy koloru. Eamesik boski. Ps. Pomiędzy poduchami wszyłabym zamek, nie rozłaziłoby się to wszystko. I tak jestem pełna podziwu dla początkującej krawcowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.02.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Fajnie u Jakuba a puzzelkowe guziczki genialne i przesłodko wygląda ta wielka lampa w zestawieniu z malutkim Eamsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 04.02.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ale cudne okno u Jakuba . Całość wygląda naprawdę super i te meblowe smaczki - mmm... świetne . Nie nie wspomnę o dziele Twoich pracowitych rączek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 04.02.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 hej narendil U syna fajnie ale co masz w oknie, żeby go słońce nie raziło ? Priv leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.02.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 oj fajowy pokoik, a do Jakuba nie ma drzwi czy ja ślepa? Anka dałabyś wszystkim 4(bez tracenia czasu na czytanie) to i byś sobie odpoczęła i wszyscy zadodowoleni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts