illusjon 04.02.2013 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Byłam pełna podejrzeń co to jest ten zabocznik... Ufff Zabocznik bardzo fajny. Mnie się podoba i to, że nie jest taki całkiem pod linijkę, tym bardziej, że to pokój dziecięcy... Nie musi być wszystko na kant. Eamesik, guziczki i lampa - cudne smaczki do szarości. Bardzo ładny pokój, nie przesłodzony, a równocześnie przytulny. W takim pokoju można się bawić, ale i skupić się np. na nauce. Wszystko mi się w nim podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.02.2013 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Fajny pokoik Ten miniaturowy eamesik jest absolutnie przeuroczy! http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Pamiętam, że jak znalazłam to krzesełko, to wizualki pokoju Jakuba były jedynym o czym mogłam myśleć. I że je po katach, pod stołem w pracy robiłam To ja byłam szybsza (ten jeden jedyny raz ) - wkleiłam go u mnie z 1-2 tyg temu Tiaaa, a do mnie nie przyniosłaś Aniu oj czekałam na ten pokoik Ty to umiesz trzymać w napięciu Jest pięknie i niepowtarzalnie - wielkie brawa!!!!! Dziękuję! Ładne mamy lampy, prawda? Aniu, pokój Jakuba świetny. Podobają mi się te plamy koloru. Eamesik boski. Ps. Pomiędzy poduchami wszyłabym zamek, nie rozłaziłoby się to wszystko. I tak jestem pełna podziwu dla początkującej krawcowej Taki był pierwotny plan. Ale na myśl o tych zamkach robiło mi się słabo i chciałam sobie roboty zaoszczędzić. No, i wyszło, że lenistwo nie popłaca Fajnie u Jakuba a puzzelkowe guziczki genialne i przesłodko wygląda ta wielka lampa w zestawieniu z malutkim Eamsem Małgosiu, a wiesz, że dopiero na zdjęciu zobaczyłam ten kontrast? Ale cudne okno u Jakuba . Całość wygląda naprawdę super i te meblowe smaczki - mmm... świetne . Nie nie wspomnę o dziele Twoich pracowitych rączek Dziękuję Ewuś. Czasem mnie tak nachodzi, czy nie przesadzam z tą swoją manią meblową. Może przynajmniej u małego powinnam przystopować? hej narendil U syna fajnie ale co masz w oknie, żeby go słońce nie raziło ? Halo Na razie nie mam nic Wyobraź sobie, że te rolety rzymskie same się uszyć nie chcą Gorzej, mechanizmy się same nie chcą zamówić. oj fajowy pokoik, a do Jakuba nie ma drzwi czy ja ślepa? Nie ślepa. Drzwi jeszcze nie ma. Na razie wersja oszczędnościowa, tylko łazienka i wc odrzwione. Anka dałabyś wszystkim 4(bez tracenia czasu na czytanie) to i byś sobie odpoczęła i wszyscy zadodowoleni:D O nie nie. Tak łatwo nie ma. Niektórzy naprawdę nie zasługiwali na zaliczenie. A niektórych 4 by skrzywdziło. Chciałam, to mam Byłam pełna podejrzeń co to jest ten zabocznik... Ufff Ciekawam bardzo, co pani po głowie chodziło Zabocznik bardzo fajny. Mnie się podoba i to, że nie jest taki całkiem pod linijkę, tym bardziej, że to pokój dziecięcy... Nie musi być wszystko na kant. Problem w tym, że ja taka na kant jestem Eamesik, guziczki i lampa - cudne smaczki do szarości. Bardzo ładny pokój, nie przesłodzony, a równocześnie przytulny. W takim pokoju można się bawić, ale i skupić się np. na nauce. Wszystko mi się w nim podoba O, miło mi Ilu, sporo serca włożyłam w ten pokój. A jeszcze więcej pieniędzy włożę, żeby było tak jak zaplanowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.02.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Prace sprawdzone, oceny wystawione. Jeszcze jutro egzamin przeprowadzić i sprawdzić. I będę mogła wrócić do kombinowania W planach mam: 1. zasłonkę w roli drzwi do garderoby 2. rolety rzymskie u Jakuba 3. zagłówek do naszego łóżka (szafki na ukończeniu ) 4. wymyślić taki sposób na wieszanie ramek w sypialni, żeby nie prosić męża o wiercenie dziury za każdym razem, gdy mi się zechce zmienić ułożenie zdjęć w galerii - jakieś pomysły? Niech jeszcze pogoda się ustabilizuje, bo moja biedna głowa ledwo ciągnie... Rano do pracy chyba tylko siłą woli się doczłapałam. Jedyne co mnie trzyma, to to, że chyba wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 04.02.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Anulka, bosko, jak zwykle! Co by tu napisać, żeby się nie powtórzyć... Uwielbiam zaglądać do Twojego domu, jest po prostu fajnie, tak jak być powinno. Na drobne szczegóły typu drzwi czy rolety przyjdzie odpowiednia pora . Biblioteczka nr 2 - ach i och! Pokój Jakuba - ach i och! Pamiętam Twoje oszałamiające wizualki (kolejka drewniana i inne fajne tegesiki). A - że tak jeszcze zapytam - pokażesz kawałek łazienki, co to ją tak rozkminiałyśmy gremialnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 04.02.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Fajny pokój Najbardziej mi się podoba to, że jest kolorowy, ale nie do przesady; dziecięcy, ale umiarkowanie Taki właśnie, jaki powinien być, żeby i mama i dziecko byli zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 04.02.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 hej Aniu przyszłam dzisiaj trochę poodwiedzać kuliżankifajny pokoik, masz dar do tworzenia dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ale ja mam zapłon:bash: pokoik wyszedł Ci ślicznie Aniu- podobnie jak cała reszta. Fajny ten kulkowy żyrandolik:yes: A i fotelik tam pasuje jak ulał Pozdrawiam cieplutko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.02.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Też uważam że pokoik i własnoręcznie uszyte podusie są GIT baaaaaardzo na TAK jak zwykle z umiarem i ze smakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.02.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Basiu, Ilonko, słońce, ateno, Aga, mugatko dziękuję za uznanie.Jeszcze sporo brakuje, ale cieszy nas ten pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.02.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 A - że tak jeszcze zapytam - pokażesz kawałek łazienki, co to ją tak rozkminiałyśmy gremialnie? Baśku, za czas jakiś Na razie tam niewiele się od przeprowadzki zmieniło. Wyobraź sobie, że zestaw szczotka, kosz i dozownik, który sobie wymarzyłam nie jest już dostępny Znalazłam coś podobnego w UK, ale ściągać z wysp szczotkę do kibla, to już chyba przegięcie? Rozumiem oświetlenie, baterie, wieszaczki. Ale szczotkę? Mąż już nic nie mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.02.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Basiu, Ilonko, słońce, ateno, Aga, mugatko dziękuję za uznanie. Jeszcze sporo brakuje, ale cieszy nas ten pokój. a Ja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 05.02.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Wyobraź sobie, że zestaw szczotka, kosz i dozownik, który sobie wymarzyłam nie jest już dostępny Przypomnisz, o jakie chodziło? Może coś gdzieś komuś w oko wpadnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.02.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 ponieważ koleżanka bardzo zdolna i w klimacie DIY to może lampa ze starego bębna pralki i piłeczek ping - pongowych ? Tu : http://www.trendhunter.com/trends/to-martins-rewashlamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 a Ja ? Przecież się wcześniej ustosunkowałam ponieważ koleżanka bardzo zdolna i w klimacie DIY to może lampa ze starego bębna pralki i piłeczek ping - pongowych ? Tu : http://www.trendhunter.com/trends/to-martins-rewashlamp Za dużo skojarzeń mam z oczami. Nie, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Przypomnisz, o jakie chodziło? Może coś gdzieś komuś w oko wpadnie? O takie: http://www.bellemaison.pl/1508-1923-large/dozownik-slate.jpg http://www.bellemaison.pl/1506-1921-large/szczotka-do-wc-slate.jpg Buuu... Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.02.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Cześć Narendil, Te kosze, szczotki i dozowniki dostępne są TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Illusjon, no właśnie nie Pisałam już do nich. Być może kiedyś coś podobnego producent wypuści, ale na razie nie ma. Rzeczywiście, z katalogu producenta zniknęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.02.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aniu, gdzieś mi umknął pokoik Kuby, no nie wiem jak to mogło sie stać zabocznik wspaniale komponuje sie z kulkami w ogóle jaki fajny ten pokoik:wiggle: przytulny i uporządkowany nie to co u moich czortów - sto tysiecy pierdółek, które im są niezbędne i brak miejsca do ich schowania:bash:wstyd pokazać ich pokój;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.02.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aniu,super pokój - dzieciowy, a taki nie-dzieciowy w klimacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aniu, gdzieś mi umknął pokoik Kuby, no nie wiem jak to mogło sie stać zabocznik wspaniale komponuje sie z kulkami w ogóle jaki fajny ten pokoik:wiggle: przytulny i uporządkowany nie to co u moich czortów - sto tysiecy pierdółek, które im są niezbędne i brak miejsca do ich schowania:bash:wstyd pokazać ich pokój;) vesi, uwierz, to nie jest na stan na co dzień Chociaż liczbę zabawek dość restrykcyjnie ograniczamy. Inaczej Jakub się gubi, nie wiem czym chce się bawić i jest bieda. A Twoje dzieci to trochę większe są niż mój łobuziak. To i więcej niezbędnych pierdułek mają. I na nas przyjdzie taki czas. I cieszę się, że Ci się podoba Aniu, super pokój - dzieciowy, a taki nie-dzieciowy w klimacie:) Aniu, nie lubię typowo dziecięcych pokoi. I dopóki mam taką możliwość, to robię po swojemu. Chociaż zdaję sobie sprawę, że za jakiś czas pojawią się pewnie elementy, które mnie nie zachwycą a Jakubowi będzie na nich zależeć. Na razie współpraca układa nam się dobrze. Muszę tylko wymyślić sposób na wpasowanie plakatu ze Spidermanem i innymi bohaterami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts