barbe-cue 06.02.2013 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Buuu... Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie... A w tym sklepie już się dowiadywałaś o koszty wysyłki? Ewentualnie szukaj "dobrej koleżanki" w Ju-Keju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.02.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Jestem pewna, że chodzi o to Wyprzedaz pamiątek i rzeczy osobistych. http://www.sciaga.pl/tekst/130219-131-dzieje-cezarego-baryki-bohatera-przedwiosnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.02.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dawno mnie tu nie było...przyszłam zostawić przytulasa , a przede wszystkim zostawić opadającą szczenę Anula, te twoje nietuzinkowe pomysły, twój styl...Ty jedyna siedzisz na fm, ale w ogóle się nami nie inspirujesz jako jedyna masz inaczej niż wszyscy Pokoik Jakuba boski!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aniu wrzucę i u Ciebie , może ktos coś mi podpowie - gdzi emożna kupić taki stół ? Najlepiej zrobić na zamówienie- stół wydaje się być całkiem prosty w wykonaniu- kwestia doboru toczonych nóg:yes: Hej Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.02.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Baryka, Baryką, ale jak wygląda taki meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 A w tym sklepie już się dowiadywałaś o koszty wysyłki? Ewentualnie szukaj "dobrej koleżanki" w Ju-Keju. Dzięki Baśku Na razie odpowiedzi brak. Ale obawiam się, że tak jak we wszystkich będzie out of stock Poza tym i tak nie mają na stronie całego kompletu. A mnie najbardziej zależy na szczotce i koszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dawno mnie tu nie było...przyszłam zostawić przytulasa , Wzajemnie a przede wszystkim zostawić opadającą szczenę Anula, te twoje nietuzinkowe pomysły, twój styl...Ty jedyna siedzisz na fm, ale w ogóle się nami nie inspirujesz jako jedyna masz inaczej niż wszyscy Pokoik Jakuba boski!!!!! Tak to wygląda? Taka łoryginalna jestem? Dzięki Martuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Jestem pewna, że chodzi o to Wyprzedaz pamiątek i rzeczy osobistych. Pudło Baryka, Baryką, ale jak wygląda taki meble? To najpoczciwsze na świecie BARKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.02.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aniu cudnie Macie:yes: mnie sie wszystko podoba:yes: Pokoj Jakuba wyszedl super:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 06.02.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Pudło To najpoczciwsze na świecie BARKI :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Że tak się sama zacytuję Przez tą pracę przegapiłam zakończenie aukcji. I nie kupiłam sobie wymyślonej dekoracji. A już ją widziałam oczyma duszy na półce. Udało się Dzisiaj przyszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.02.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dzisiaj przyszła. tradycyjnie ...pokaż :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 tradycyjnie ...pokaż :popcorn: Nieee Muszę ją odpowiednio zaaranżować. A jak Ci moja propozycja stołu przypasowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.02.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 A jak Ci moja propozycja stołu przypasowała? juz napisałam do nich czy maja jakies foty w innym wybarwieniu, bo wzór kolor z głownego foto tylko jeszcze nie wiem jakie wymiary beda ostatecznie mi pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Ale tam były inne kolory.Nie pasowały?Kolor na zdjęciu paskudny, fakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.02.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aneczko, widzialam pokoj Jakuba-jest mega:yes: a pantonik mnie rozbroił nie zlokalizowalam niestety reszty fotek:( Pamietacie,Dziefffczynki na której sa stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aneczko, widzialam pokoj Jakuba-jest mega:yes: a pantonik mnie rozbroił nie zlokalizowalam niestety reszty fotek:( Pamietacie,Dziefffczynki na której sa stronie? Zakrętasku, a kiedy u mnie ostatnio byłaś? Na szczęście u mnie niewiele się dzieje. KLIK1 KLIK2 KLIK3 PS. To eamsik, a nie pantonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.02.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aniu wrzucę i u Ciebie , może ktos coś mi podpowie - gdzi emożna kupić taki stół ? http://annakoszela.pl/sites/default/files/ozorkow04_jadalnia_3.jpg Ivy, może zaczaj się na allegro i poluj? Tak na szybko znalazłam taki stół, oczywiście do pomalowania: http://allegro.pl/duzy-stol-debowy-i3011308322.html http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/11/30/83/3011308322 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 juz napisałam do nich czy maja jakies foty w innym wybarwieniu, bo wzór kolor z głownego foto tylko jeszcze nie wiem jakie wymiary beda ostatecznie mi pasować Ivy, a ile Ty chcesz na ten stół wydać? Pytam, bo spotkałam bardzo podobne, ale niestety znacznie droższe od propozycji Ani... Kolory pewnie do dogadania;) http://altaplana.pl/media/products/92120b1459e6416dd25745ee00c6b014/images/thumbnail/large__DSC9038_RGB_kopia.jpg?updated_at=1345732542 http://altaplana.pl/stol-lille-noir-5534.html http://altaplana.pl/stol-lille-naturel-5534n.html Możesz jeszcze spróbować coś znaleźć pod hasłem eklektyczny na Allegro:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.02.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Oj no taaaak, przeciez pantonik to jest u mojego Mi w pokoju:oops: Te foteczki widziałam i skomentowalam nawet:wave: ufffff, czyli, ze nie jest ze mna tak zle:D Dzieki, Aneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts