admete 07.02.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Witam się z rana i miłego dnia życzę Ivy ale masz szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.02.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Taka łoryginalna jestem? Dzięki Martuś Taka jedyna w swoim łodzaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.02.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ivy, a ile Ty chcesz na ten stół wydać? Pytam, bo spotkałam bardzo podobne, ale niestety znacznie droższe od propozycji Ani... : Dziękuję, te ceny sa chyba maksymalne dla mojej jadalni Ivy, może zaczaj się na allegro i poluj? Tak na szybko znalazłam taki stół, oczywiście do pomalowania: http://allegro.pl/duzy-stol-debowy-i3011308322.html dziękuję własnie przeszukuje świat , może własnie cena spadnie jak kupię coś do renowacji. Ivy ale masz szefa Szef jak szef, ideałem nie jest jak to szef;) znalazł sposób na załagodzenie tematu jak zamiast o 11 jest o 14 a już o 1530 pilnie musi wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Tam, tam, tam szafeczki nocne mam Chyba muszę kupić narzutę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2013 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Maż nadal szuka zagłówka idealnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.02.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ania, Jaki masz cudne szafki. Boziu, jak byłam mała moi rodzice takie mieli tylko bardziej niebieskie. Absolutne cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.02.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Super te szafki, jestem nimi autentycznie zachwycona i te kolory krótko mówiąc, turkus w środku to mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.02.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 szafeczki :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.02.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Wpasowały się idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2013 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Super te szafki, jestem nimi autentycznie zachwycona Ja też. Tym bardziej, że sami zrobilismy i te kolory krótko mówiąc, turkus w środku to mistrzostwo Ten turkus to tapeta. Tak mi się swego czasu spodobała, że okleiłam nią tylną ściankę regałów z książkami. Nie pomyślałam, że woluminy wszystko zasłonią Teraz będę mogła się nią w końcu nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2013 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ania, Jaki masz cudne szafki. Boziu, jak byłam mała moi rodzice takie mieli tylko bardziej niebieskie. Absolutne cudo [ATTACH=CONFIG]168375[/ATTACH] szafeczki :jawdrop: Wpasowały się idealnie Dziękuję za uznanie. Przekażę co nieco mężowi. Byle nie za dużo, bo jeszcze spuchnie z dumy i nic więcej nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.02.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aleś je zrobiła na szaro turkusowe wnętrze super a zagłówek w turkusie byłby genialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.02.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ja też. Tym bardziej, że sami zrobilismy sami ??? poprosze jakiś tutorial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.02.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Jak: sami??? Opisuj tu szybko, bo jestem ciekawa Tapeta fajny pomysł, muszę zapamiętać ten patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 07.02.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aniu przyczłapałam pochwalić nowosci pokój młodego ekstra a szafeczki wymiatają rządzisz kofffana:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Ożżżżżżż Tty BABO jedna Ty...... znowu coś pięknego pokazujesz:P:P:P:hug: Szafeczki są absolutnie w Twoim stylu Aniu i pasują jak ulał Kolorek wyszedł świetny:jawdrop: Też jestem za turkusowym zagłówkiem jakby ktoś pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Szafki wymiatają Aleś je zrobiła na szaro turkusowe wnętrze super pokój młodego ekstra a szafeczki wymiatają rządzisz kofffana:yes: Ożżżżżżż Tty BABO jedna Ty...... znowu coś pięknego pokazujesz:P:P:P:hug: Szafeczki są absolutnie w Twoim stylu Aniu i pasują jak ulał Dziękować, dziękować Urosłam o kilka centymetrów. Wzwyż, nie wszerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2013 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 a zagłówek w turkusie byłby genialny Też jestem za turkusowym zagłówkiem jakby ktoś pytał Obawiam się, że się nie da. Mąż protestuje Wyklejone szuflady to maks dla niego. Będzie czarny albo szary. Ale może chociaż jakieś guziczki przemycę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2013 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 sami ??? poprosze jakiś tutorial Jak: sami??? Opisuj tu szybko, bo jestem ciekawa Bierzemy kilka kawałków płyty i skręcamy je ze sobą Malujemy i obklejamy tapetą. Serio chcecie dokładny opis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.02.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Bierzemy kilka kawałków płyty i skręcamy je ze sobą Malujemy i obklejamy tapetą. Serio chcecie dokładny opis? ja tak jeśli można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts