narendil 08.02.2013 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Już niedużo Ci zostało Aniu Choć w tej branży wiadomo... jak zdobędziesz dr, to włączają bezlitosne odliczanie do hab. Instrukcja powaliła mnie na kolana. Załapałam skąd te obłości . Jesteś kochana Czasu też coraz mniej. A baterie coraz słabsze Ech, ta nasz branża. Ale może zniosą habilitacje? Cieszę się, że teraz wszystko jasne Matko ... jak można byc tak zdolnym ?? To jest fantastyczne !!! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.02.2013 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 genialny opis !! o szafkach juz pisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.02.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 extra szafeczki! gratuluję świetnego diy!!!! zdolne z Was Bestyje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gopax 08.02.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Instrukcja obrazkowa obłędna;) chociaż sam opis też jest dokładny tylko trzeba więcej wyobraźni:DPomysł na szafeczki świetny, oglądając je za pierwszym razem nie wpadłam na to, że te krągłości to ćwierćwałki, ale przede wszystkim podziwiam cię za wytrwałość w szlifowaniu... ja jej niestety nie mam tyle, więc muszę się zadowolić "kanciastymi" meblami:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.02.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ech, ta nasz branża. Ale może zniosą habilitacje? Tak mi mów Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.02.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Rozpiska i instrukcja jeszcze lepsza niż sama szafka dokladnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ania co Ty nadrabiasz całotygodniowe zaległości w pisaniu? Nadążyć nie można:bash: Ale i tak Cię uwielbiam:hug:Czytać i oglądać genialne rozpiski:jawdrop: Miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 08.02.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 I jak myślicie, udało się? Bo ja na razie bezkrytyczna jestem narendil, moim zdaniem zdaniem Wasza szafka jest o niebo ładniejsza od tej, która posłużyła za inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 08.02.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Narendil, dawno nie zaglądałam, a klimat mieszkania i wnętrza masz rewelacyjne. Natomiast szafki ..... Po pierwsze są śliczne (szukam właśnie czegoś do siebie i ciężko znaleźć coś równie interesującego jak Twoje) Po drugie - SAMI!?!?!?!? Jestem pod wrażeniem i też zazdroszczę takiego zmysłu i umiejętności. SUPER!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 08.02.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Pokoik Jakuba jest prześliczny, stonowany , ale i wesoły w dodatkach. A szafki nocne to mistrzostwo świata. Aniu, a przypomnij mi, co to za drzwi białe ( model) no i zostawiam buziaczka za pamięć o kuleżance:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 genialny opis !! o szafkach juz pisałam :) extra szafeczki! gratuluję świetnego diy!!!! zdolne z Was Bestyje! Dziękujemy Instrukcja obrazkowa obłędna;) chociaż sam opis też jest dokładny tylko trzeba więcej wyobraźni:D Pomysł na szafeczki świetny, oglądając je za pierwszym razem nie wpadłam na to, że te krągłości to ćwierćwałki, ale przede wszystkim podziwiam cię za wytrwałość w szlifowaniu... ja jej niestety nie mam tyle, więc muszę się zadowolić "kanciastymi" meblami:( Gosiu, ale jaka cierpliwość? Szlifierka i do dzieła Tak mi mów Kochana Powtarzam to sobie często, mogę i Tobie, Ewuś dokladnie;) Phi Rozpiska+opis = godzina pracy Szafki = kilka godzin. Od dziś robię same opisy i ustawiam w miejscu mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ania co Ty nadrabiasz całotygodniowe zaległości w pisaniu? Nadążyć nie można:bash: Ale i tak Cię uwielbiam:hug:Czytać i oglądać genialne rozpiski:jawdrop: Miłego weekendu:bye: No wiesz, Aga, średnia musi wyjść właściwa Nie ma obaw, niedługo znowu pewnie zamilknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.02.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Szlifierka i do dzieła własnie powiedzialam w domu ze zrobię nam szafeczki jak juz bedzie gdzie i moj P. szuka dla mnie jakiegoś multinarzedzia co ma mi ułatwić pracę pewnie przewyższy koszt zakupienia nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 narendil, moim zdaniem zdaniem Wasza szafka jest o niebo ładniejsza od tej, która posłużyła za inspirację Też mi się tak wydaje. Nasza ma ładniejsze proporcje. Ale ta z inspiracji sprawdziłaby się na pewno w roli komódki. Narendil, dawno nie zaglądałam, a klimat mieszkania i wnętrza masz rewelacyjne. Natomiast szafki ..... Po pierwsze są śliczne (szukam właśnie czegoś do siebie i ciężko znaleźć coś równie interesującego jak Twoje) Po drugie - SAMI!?!?!?!? Jestem pod wrażeniem i też zazdroszczę takiego zmysłu i umiejętności. SUPER!!!! Dziękuję, Spireo Takie jak na inspiracji niełatwo u nas znaleźć. To jest normalnie sprzedawany produkt, ale bodajże w UK. I dlatego sami sobie zrobiliśmy. Może i Wy pójdziecie tą drogą? Pokoik Jakuba jest prześliczny, stonowany , ale i wesoły w dodatkach. A szafki nocne to mistrzostwo świata. Aniu, a przypomnij mi, co to za drzwi białe ( model) no i zostawiam buziaczka za pamięć o kuleżance:hug: Dziękuję, Natalko Drzwi to Pol-Skone Etiuda. Nasze są malowane. Sprawują się w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.02.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 własnie powiedzialam w domu ze zrobię nam szafeczki jak juz bedzie gdzie i moj P. szuka dla mnie jakiegoś multinarzedzia co ma mi ułatwić pracę pewnie przewyższy koszt zakupienia nowych Multinarzędzie nie jest złe. Szczególnie, jeśli mąż szuka Nie polecam tylko na początek samodzielnego cięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.02.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Multinarzędzie nie jest złe. Szczególnie, jeśli mąż szuka Nie polecam tylko na początek samodzielnego cięcia. już coś powiedziła o pile stołowej/ukośnicy w garażu ...ale boi sie o moje palce bo juz miałam spotkanie z blenderem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2013 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 No wiesz, Aga, średnia musi wyjść właściwa Nie ma obaw, niedługo znowu pewnie zamilknę Nie znikaj, plosę Doskonale Cię rozumiem, bo sama też miewam czas falowo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.02.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 już coś powiedziła o pile stołowej/ukośnicy w garażu ...ale boi sie o moje palce bo juz miałam spotkanie z blenderem Fiu, fiu. Toż to kawał sprzętu. Pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.02.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Nie znikaj, plosę Doskonale Cię rozumiem, bo sama też miewam czas falowo;) Zobaczymy co da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 09.02.2013 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 I tak to jest jak ma się miętkie serce. Jest sobota, a ja siedzę na uczelni i robię studentom n-te podejście do zaliczenia przedmiotu. I co roku powtarzam sobie, że to już ostatni taki rok. A moi mężczyźni szaleją w kuchni Wczoraj wyszorowałam całą kuchnię. Chyba będzie powtórka z rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts