Natalia Stanko 09.02.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 dzięki za cynk ja zaczynam zaliczać w marcu, bywam różna, ale często "dobra":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.02.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) Mężowi chyba walentynkowy prezent dla mnie nie podpasował. Dla przypomnienia był to kurs szycia Żeby nie było, ja nie wybrzydzałam Kupił mi coś innego. Wazony ze szkła Murano. A to kupiłam sobie ja z okazji walentynek I jeszcze widok całości. Wiem, że kochacie go tak samo jak ja Edytowane 11 Lutego 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 11.02.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Kupił mi coś innego. Wazony ze szkła Murano. O, jakie trendowne! Ładne te wazony. A to kupiłam sobie ja z okazji walentynek Ale że co? Kulki bilardowe? Lampka? Litera A? Metalboxy? Rozumiem, że to jest to obiecane zdjęcie z oknami? I jeszcze widok całości. Wiem, że kochacie go tak samo jak ja O tak, tak! Jeszcze i w różnych ujęciach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.02.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ania, Mąż się stara tak, że niejedna chciałaby takiego i bez szkła... Ale że sam wybrał dla Ciebie dodatki pasujące do wnętrza? Szacun! Wcale nie najgorszejszy sprawiłaś sobie prezent A menżu Walenty coś przyniesie? Czy znowu było już pisane i nie doczytałam? I wielkie dzięki za foto salonu. Jest tak śliczny jak z katalogu. Mogę na niego zerkać po kilka razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.02.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Wszystko cacy ale jakie piekne zdjęcie ślubne macie Aniu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.02.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 O, jakie trendowne! Ładne te wazony. Trendowe mówisz Mają obłędne kolory. Żywa czerwień i piękny turkus. Może uda mi się to kiedyś uchwycić na fotkach. Ale że co? Kulki bilardowe? Lampka? Litera A? Metalboxy? A widać, że koleżanka nie śledzi dokładnie zdjęć Oczywiście, że kulki Rozumiem, że to jest to obiecane zdjęcie z oknami? O tak, tak! Jeszcze i w różnych ujęciach! Chciałam Wam oszczędzić widoku rozp...lnika na balkonie. Ale proszę Especially for you, Baśku Umawiamy się, że na tarasie leżą szare deski, ok? I moja pantera w gratisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.02.2013 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ania, Mąż się stara tak, że niejedna chciałaby takiego i bez szkła... Ale że sam wybrał dla Ciebie dodatki pasujące do wnętrza? Szacun! Wcale nie najgorszejszy sprawiłaś sobie prezent Ogólnie nie mam powodów do narzekań Sam? Można tak powiedzieć. Co rusz podsyłam mu linki do przedmiotów, które mi się podobają. O ile go nie drażnią i nie będą mu przeszkadzać, to je sobie skrzętnie notuje. A potem tylko sięga do listy i wybiera Po tym jak rok temu dostałam kapelusz z wielgachnym rondem, zdecydowanie preferuję taką formę A menżu Walenty coś przyniesie? Czy znowu było już pisane i nie doczytałam? Mój mąż nie lubi prezentów. A już szczególnie z jakiejś okazji. Ja uwielbiam je dawać. Poszliśmy na kompromis i dostaje na BN i dzień ojca, odkąd jest Jakub. Zatem na Walentynki to tylko ja I wielkie dzięki za foto salonu. Jest tak śliczny jak z katalogu. Mogę na niego zerkać po kilka razy dziennie. Ależ proszę Ciut egoistycznie wklejam. Lubię te miłe słowa, które piszecie. Ale i za krytykę się nie obrażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.02.2013 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Wszystko cacy ale jakie piekne zdjęcie ślubne macie Aniu:hug: Dziękuję Anetko Sama bardzo lubię to zdjęcie. Niestety, mąż się nie zgadza na większy format. Nie lubi zdjęć ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.02.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Jakie fajne fotki Atenko, dziękuję Wygląda na to, że warto było skakać po kanapie i czołgać się po podłodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.02.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 superowo a przyjmujesz zamówienia na fotki jeszcze ??? bo ja mym bardzo chciała dwie Muchy na jednej fotce, da sie takie zrobi dla kuleżanki ? bo chciała bym zobaczyc jak dwie wyglądają razem na jednym suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.02.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Dziękuję Anetko Sama bardzo lubię to zdjęcie. Niestety, mąż się nie zgadza na większy format. Nie lubi zdjęć ze sobą. to może Postaw go przed faktem dokonanym:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.02.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ania, Chciałabym po przeprowadzce czuć się w swoim salonie tak dobrze jak w Twoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.02.2013 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 superowo a przyjmujesz zamówienia na fotki jeszcze ??? bo ja mym bardzo chciała dwie Muchy na jednej fotce, da sie takie zrobi dla kuleżanki ? bo chciała bym zobaczyc jak dwie wyglądają razem na jednym suficie A jak głośno będziesz wyrażać swój zachwyt? Siedzę dzisiaj w domu i szukam zajęcia, żeby ból głowy zagłuszyć. Takie mogą być? Może przy okazji masz pomysł na te smętnie zwisające kabelki na suficie i ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.02.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 to może Postaw go przed faktem dokonanym:yes: Jaaasne. To by robił to samo, co robi u swojej mamy. Na ścianie wisi tam zdjęcie mojego męża w wieku lat 2. Słodkie tak na marginesie Za każdym mąż odwraca je przodem do ściany. Chyba bym tego nie zniosła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.02.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Ania, Chciałabym po przeprowadzce czuć się w swoim salonie tak dobrze jak w Twoim. Będziesz Jestem tego pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.02.2013 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Prawie idealnie (przynajmniej według mojego monitora) udało mi się uchwycić kolory. Chociaż w słoneczny dzień, byłyby jeszcze piękniejsze. Dobra, już Was nie zanudzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.02.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 A jak głośno będziesz wyrażać swój zachwyt? http://pu.i.wp.pl/k,NDE3NDUyNjUsNTczNTk2,f,radosc.gif__.jpg rewelacja , bardzo mi sie u Ciebie podoba tak przytulnie Kulki są super, chyba jako substytut stołu do bilarda który mój P. bardzo chce, kupię mu taką dekoracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 11.02.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 (edytowane) Aneczko, Ale fajnie, że dzisiaj buszujesz w domku . Mamy prawdziwą ucztę . Cudne to Wasze zdjęcie http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Wszystkie ujęcia salonu, muszek, balkonu super . A skąd wykombinowałaś motyw z dywanu na obiciu oparcia krzesła? Chwaliłaś się i umknęło mi? Edytowane 11 Lutego 2013 przez julianna16 literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.02.2013 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 http://pu.i.wp.pl/k,NDE3NDUyNjUsNTczNTk2,f,radosc.gif__.jpg rewelacja , bardzo mi sie u Ciebie podoba tak przytulnie Dobra, a teraz szczerze Zdjęcia już dostałaś Kulki są super, chyba jako substytut stołu do bilarda który mój P. bardzo chce, kupię mu taką dekoracje A kupuj, kupuj. Trzeba się za narzędzie jakoś zrewanżować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.02.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Aneczko, Ale fajnie, że dzisiaj buszujesz w domku . Mamy prawdziwą ucztę . Cudne to Wasze zdjęcie http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Wszystkie ujęcia salonu, muszek, balkonu super . Gdyby jeszcze powód do pozostania był milszy. Z takim ciśnieniem i bólem głowy, z jakimi dzisiaj wstałam, to i tak się do pracy nie nadawałam Ale cieszę się, że Ci się u mnie podoba. A skąd wykombinowałaś motyw z dywanu na obiciu oparcia krzesła? Chwaliłaś się i umknęło mi? To była poszewka na poduszkę z tej samej, co dywan, serii. KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts