illusjon 12.02.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 A, to już wiem, kto mi szarlotkę wyjadł Zostałabyś ciut dłużej, to obrazek byśmy powiesiły. A tak na męża będę musiała czekać Jakbym wiedziała, że jest szarlotka to wzięłabym urlop nż w pracy i pomogłabym Ci z tym obrazkiem. Nastopnym razem nie trzymaj szarlotki schowanej Bóg wie gdzie. Widocznie Twój ślubny wyjadł i poszedł do pracy. Poczekam sobie na niego razem z Tobą i na wiszący obrazek ofkors. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2013 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 to kiedy przeprowadzka, bo chyba ścian na książki już nie zostało za wiele Rany Julek, ivy, nie zadawaj tego pytania głos, bo mój mąż zawału dostanie A mamy drzwiczki do szafek kuchennych i szafy w sypialni robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Jakbym wiedziała, że jest szarlotka to wzięłabym urlop nż w pracy i pomogłabym Ci z tym obrazkiem. Nastopnym razem nie trzymaj szarlotki schowanej Bóg wie gdzie. Na blacie kuchennym stała Poczekam sobie na niego razem z Tobą i na wiszący obrazek ofkors. Oj, nie wiem, czy do weekendu się nie zejdzie. Lepiej schowaj popcorn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.02.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 czy ta czarna lampka kupione przez Ciebie to ... to co myślę ? Jakieś szczegóły ? A co do kinkiecików .. może takie (sa malutkie, mam podobne w kuchni): http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/603/1202603/product/kinkiet-lugo-inspire,main.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Rany Julek, ivy, nie zadawaj tego pytania głos, bo mój mąż zawału dostanie A mamy drzwiczki do szafek kuchennych i szafy w sypialni robić już nic nie mówię czekam zatem na kolejne Wasze cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2013 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 czy ta czarna lampka kupione przez Ciebie to ... to co myślę ? Jakieś szczegóły ? Mirelko, o ta na biurku chodzi? To IKEA FORSÅ. Bardzo ją lubię. A co do kinkiecików .. może takie (sa malutkie, mam podobne w kuchni): Przyjrzę im się. Dzięki. Chociaż po głowie chodziły raczej podwójne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.02.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Chociaż po głowie chodziły raczej podwójne. pokaz mniej wiecej co mogło by to być, to moze bedzie łatwiej coś podpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2013 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 już nic nie mówię czekam zatem na kolejne Wasze cuda pokaz mniej wiecej co mogło by to być, to moze bedzie łatwiej coś podpowiedzieć Hmm, łatwo powiedzieć. http://www.blasklamp.pl/img/product/4623/kind/2 http://www.blasklamp.pl/img/product/6535/kind/2 Ale mogłyby być okrągłe. I ta część pod sufitem mogłaby być biała. I muszą być małe. Do regałów jest jakieś 25 cm. Oj, sama nie wiem czego szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aniu, a może by cos takiego Jedna długa listwa pod samym sufitem a małymi reflektorkami, skierowanymi w różne strony ( białe ofkors !!! ) http://czasnawnetrze.pl/i/dz04MDAmaD04MDA=/3ba85fef/15034-_prosty_zyrandol_maisondumonde.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2013 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 marimag, a masz namiar na ładne białe? I takie w rozsądnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 a jak pomysł, leży Ci ? Wiesz o ci mi chodzi ? Jak dasz sygnał to się znajdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.02.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aaa! Oddawaj kulki bilardowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2013 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 a jak pomysł, leży Ci ? Wiesz o ci mi chodzi ? Jak dasz sygnał to się znajdą Leży I chyba nawet by mi leżał taki industrialny, jak ten co wkleiłaś. Tylko to musi być wersja mega ekonomiczna, bo potrzebuję trzech sztuk takowych Ale to i tak teraz takie tam dywagacje. Są ważniejsze wydatki, niestety. Muszę wykorzystać zapał męża do szaf i szafek kuchennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.02.2013 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aaa! Oddawaj kulki bilardowe!!! Nie oddam! Moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 12.02.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 heh - tez kule posiadam, choc w zyciu w bilard nie gralam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.02.2013 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Narendilko te pierwsze ktorey wkleilas mam w lazienkach, dosc przyzwoicie zrobione. ale ja nie wiem czy one by u ciebie pasowaly , chociaz ja sie nie znam. u ciebie jest wiele roznych fajowych rzeczy, ktorych ja w zyciu bym ze soba nie skojarzyla. a u ciebie wygladaja spoko. czy ja moge sobie w inspiracjach zapisac biblioteke? tez bede miec a co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 a ta wersja ekonomiczna ( jak Ja nie lubie tego słowa !!! ) to do ilu ...........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aniu, a takie cóś ? Sklep wiadomo jaki i służę pomocą Dobrze by było, gdybyś cyknęła fotki salonu, stojąc w drzwiach ( na godzinie 10, 12, 14 ) NIE O GODZINIE ....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.02.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 (edytowane) a wyglądać to może tak. Tanio i wyglada fajnie. Nie narzuca się, światło kierowane. Zapomniałam o kalkulacji... Szyna ( do zamontowania 3 reflektorków) - 80 zł. bez grosza Reflektorek sztuka jedna - 130 zł. bez grosza Edytowane 12 Lutego 2013 przez marimag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowamalgosia 12.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Aniu bardzo dziękuję za odpowiedź.Wykańczam mieszkanie od dewelopera.Dużo podglądam, ale nie mam jeszcze odwagi pokazywać.U Ciebie np. znalazłam świetne odnośniki do amerykańskiej strony z szablonami.Z tego pewnie skorzystam.W dziennym pokoju mam dużo przeszkleń i paskudne płytowe kaloryfery z parapetem na ścianie.Muszę ja zmienić na kanałowe, ale znalazłam niewiele informacji na temat na ich temat.Teraz już podjęłam decyzję, wybrałam firmę i czekam na przeróbkę.Mam nadzieję, że tak jak u Ciebie nie będą zbyt uciążliwe.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts