narendil 13.02.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 heh - tez kule posiadam, choc w zyciu w bilard nie gralam A czy to ważne? Grunt, że są ładne Narendilko te pierwsze ktorey wkleilas mam w lazienkach, dosc przyzwoicie zrobione. ale ja nie wiem czy one by u ciebie pasowaly , chociaz ja sie nie znam. u ciebie jest wiele roznych fajowych rzeczy, ktorych ja w zyciu bym ze soba nie skojarzyla. a u ciebie wygladaja spoko. czy ja moge sobie w inspiracjach zapisac biblioteke? tez bede miec a co. Dzięki za opinię o lampkach. Jasne, że możesz bibliotekę zapisać. Nawet nie wiesz, jak mi miło, Tar a ta wersja ekonomiczna ( jak Ja nie lubie tego słowa !!! ) to do ilu ...........? No raczej mniej niż to: a wyglądać to może tak. Tanio i wyglada fajnie. Nie narzuca się, światło kierowane. [ATTACH=CONFIG]169538[/ATTACH] Zapomniałam o kalkulacji... Szyna ( do zamontowania 3 reflektorków) - 80 zł. bez grosza Reflektorek sztuka jedna - 130 zł. bez grosza 80+2*130 i to razy trzy to już się robi wredna sumka Ale nie ma pośpiechu. Dobrze by było, gdybyś cyknęła fotki salonu, stojąc w drzwiach ( na godzinie 10, 12, 14 ) NIE O GODZINIE ....!!! Jak już się na serio za to wezmę, to cyknę. Na razie dywaguję i kombinuję Dzięki za chęci! Aniu bardzo dziękuję za odpowiedź. Wykańczam mieszkanie od dewelopera. Dużo podglądam, ale nie mam jeszcze odwagi pokazywać. U Ciebie np. znalazłam świetne odnośniki do amerykańskiej strony z szablonami. Z tego pewnie skorzystam. W dziennym pokoju mam dużo przeszkleń i paskudne płytowe kaloryfery z parapetem na ścianie. Muszę ja zmienić na kanałowe, ale znalazłam niewiele informacji na temat na ich temat. Teraz już podjęłam decyzję, wybrałam firmę i czekam na przeróbkę. Mam nadzieję, że tak jak u Ciebie nie będą zbyt uciążliwe. Pozdrawiam. Małgosiu, a czego tu się bać? Tu jest tyle mądrych głów, że aż głowa mała Wiele mi się wyklarowało po dyskusjach z dziewczynami. Kilka pomysłów wybiły mi z głowy i jestem im za to bardzo wdzięczna. Rób jakieś fotki i zakładaj wątek. A kanałówki nie są uciążliwe moim zdaniem. Po prostu normalne grzejniki. Uważam nawet, że lepiej się je czyści niż tradycyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.02.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 80+2*130 i to razy trzy to już się robi wredna sumka Orłem z matmy nie byłam ale Twoje rachunki mocno mnie zastanowiły Jak to koleżanka liczyła ? Szyna - 80 zł + 130 + 130 + 130 ( 3 x reflektorek) = 470 zł bez 4 groszy... Osiem razy po dwa razy i to razy 5 ?????????????? Czy to jakaś wyższa matematyka Pani dr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.02.2013 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Mam kawałek ściany i mam obraz. Obraz, namalowany przez moją siostrę, do którego czuję sentyment i który zwyczajnie mi się podoba. Walory estetyczne nie podlegają raczej dyskusji. Kwestia czy pasuje tu czy szukać mu miejsce w sypialni Obraz ma orientację pionową. A ja nie jestem pewna, czy taka dobrze się komponuje z wybranym przeze miejscem. Wersja oryginalna: A tak mogłoby wyglądać z innym, w orientacji poziomej. A może w ogóle sobie darować? Chociaż chciałabym tam coś powiesić. I jak myślicie? PS. Mąż ma swoje typy. Jako wielki fan Sin City wszystkie ściany by obwiesił fragmentami komiksu Szewskim targiem stanęło na jednym, góra dwóch. Na szafki kuchenne też już wymyśla dekoracje. Zwariuję z tym facetem A narzekałam, że się nie angażuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.02.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Orłem z matmy nie byłam ale Twoje rachunki mocno mnie zastanowiły Jak to koleżanka liczyła ? Szyna - 80 zł + 130 + 130 + 130 ( 3 x reflektorek) = 470 zł bez 4 groszy... Osiem razy po dwa razy i to razy 5 ?????????????? Czy to jakaś wyższa matematyka Pani dr ? Może źle zrozumiałam ceny Aż sprawdzę jeszcze raz. Ale potrzebuję trzech szyn (mam trzy punkty na suficie) i po dwa reflektorki na każdej szynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.02.2013 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Dostaję głupawki w związku z wc-szczotką idealną. Wczoraj w Castoramie znalazłam TO: Gdyby kolor był zbyt żarówiasty, to są jeszcze w wersji białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.02.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 szyna jest na 3 reflektorki.A tak wogóle to podoba Ci się ten konkretny model ? Moim skromnym zdaniem, wygląda dobrze jak na ta cene i co najważniejsze, pasuje do Twoich kulek. Te systemy szynowo - reflektorkowe są drogie tzn. drogie jest to co wygląda fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.02.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 marimag, model mi się nawet podoba.O tu jest przykładowy z dwoma reflektorkami: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S39874604/. Z trzema będzie za gęsto, tak myślę.Ale 360 PLN razy 3 to ja teraz nie mam. Tak jak piszesz, systemy szynowe są dość drogie.No nic, pożyjemy z kablami.Są ważniejsze wydatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.02.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Mam kawałek ściany i mam obraz. Obraz, namalowany przez moją siostrę, do którego czuję sentyment i który zwyczajnie mi się podoba. Walory estetyczne nie podlegają raczej dyskusji. Kwestia czy pasuje tu czy szukać mu miejsce w sypialni Obraz ma orientację pionową. A ja nie jestem pewna, czy taka dobrze się komponuje z wybranym przeze miejscem. Wersja oryginalna: [ATTACH=CONFIG]169716[/ATTACH] A tak mogłoby wyglądać z innym, w orientacji poziomej. [ATTACH=CONFIG]169717[/ATTACH] Narendil, Ja jestem za wersją 1. A może w ogóle sobie darować? Chociaż chciałabym tam coś powiesić. I jak myślicie? Fajnie jest nad biurkiem coś zawiesić, co pozwoli oderwać wzrok od monitora. Też o czymś pomyślę, jak już będę miała biurko. PS. Mąż ma swoje typy. Jako wielki fan Sin City wszystkie ściany by obwiesił fragmentami komiksu Szewskim targiem stanęło na jednym, góra dwóch. Z obrazu nie rezygnowałabym. W imię czego komiksów? Na szafki kuchenne też już wymyśla dekoracje. Zwariuję z tym facetem A narzekałam, że się nie angażuje Ania, ja już mam nauczkę po zeszłym tygodniu z lampami. Już teraz wiem i co rano sobie powtarzam, lepiej niech M angażuje się za mało, niż za dużo... Dostaję głupawki w związku z wc-szczotką idealną. Wczoraj w Castoramie znalazłam TO: [ATTACH=CONFIG]169720[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]169721[/ATTACH] Gdyby kolor był zbyt żarówiasty, to są jeszcze w wersji białej. Trochę kacza ta szczotka, ale za to niestandardowa. Nie ma zdania, bo mnie się tamta szara podobała, była jak na szczotkę WC bardzo ładna a nawet elegancka. Ta wygląda jak taki gadżet-żart. Jeśli to ma być jako żart, to bardzo na czasie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.02.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Co do obrazka..można oddać swój głos ? Nie wiem jakie Ty odnosisz wrażenie, patrząc na swoja biblioteczkę ale ten obrazek ( powieszony - lub | ) zmienia optycznie rozmiar zabudowy. W pionie bardzo ją wydłuża a w poziomie poszerza Jestem za wersja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.02.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Trochę kacza ta szczotka, ale za to niestandardowa. Nie ma zdania, bo mnie się tamta szara podobała, była jak na szczotkę WC bardzo ładna a nawet elegancka. Ta wygląda jak taki gadżet-żart. Jeśli to ma być jako żart, to bardzo na czasie... Ależ ja nie mam zamiaru jej kupować Chyba bym się wykończyła. Znalazłam bardzo podobną do tamtej szarej. Białą lub czarną. Do kompletu z koszem. Super. Jest tylko jeden mały problemik - szczotka jest w UK-eju. Sprzedawca nie chce wysłać do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 13.02.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Witam się u Ciebie Aniu (imienniczko:)), bo jeszcze tego nie czyniłam:bye: Nie będę łorginalna i powiem, że za szafeczki należy się Wam wieeeelki szacun:cool: Jak mawia mój kumpel: szach mat:DZresztą wszystko jest tak przez Ciebie dopieszczane, żeby było Wasze, że brak słów. Obraz moim zdaniem trochę ginie w gąszczu książkowym:lol2:, jeżeli chcesz go lepiej wyeksponować to wymyśl mu inne miejsce:) A-i w pionie. Szczotka to trochę kaczucha:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.02.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 marimag, każdy może oddać głos. To nawet wskazane.Bo mi się podoba i pionowo, i poziomo.Na żywo nie ma takiego mocnego wrażenia wydłużenia/poszerzenia, bo biblioteka zajmuje całą ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.02.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Witam się u Ciebie Aniu (imienniczko:)), bo jeszcze tego nie czyniłam:bye: O, witaj Nie będę łorginalna i powiem, że za szafeczki należy się Wam wieeeelki szacun:cool: Jak mawia mój kumpel: szach mat:D Zresztą wszystko jest tak przez Ciebie dopieszczane, żeby było Wasze, że brak słów. Obraz moim zdaniem trochę ginie w gąszczu książkowym:lol2:, jeżeli chcesz go lepiej wyeksponować to wymyśl mu inne miejsce:) A-i w pionie. Hmm... Słuchajcie, ta wklejka jest po prostu do d.py. Na żywo jest inaczej. Może spróbuję namówić, któregoś z moich mężczyzn, żeby trzymał. Szczotka to trochę kaczucha:rolleyes: No właśnie, a ja tematów politycznych staram się unikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 13.02.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Oj tam, od razu politycznych... Masz tu kaczusię do kompletu i masz już w łazience wystrój Wielkanocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.02.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 W kwestii obrazka też jestem za wersją nr 2 Widziałam Jakubowy pokój - świetnie Ci wyszedł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.02.2013 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Oj tam, od razu politycznych... Masz tu kaczusię do kompletu i masz już w łazience wystrój Wielkanocny Dziękuję, ale już mamy m.in. taką: http://ecx.images-amazon.com/images/I/419j1hTjqjL._SL500_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2013 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Ja jestem za wersją poziomą, bo w pionie jest niesymetrycznie względem monitora A serio to jakoś tak lepiej wypełnia przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 13.02.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Co do obrazka - wersja nr 2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 A ja jestem za wersją 1- ten obraz po prostu dużo lepiej prezentuje się w pionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 A ja jestem za wersją 1- ten obraz po prostu dużo lepiej prezentuje się w pionie. Aguś, ale jeśli w poziomie to w ramie byłby już chyba inny obraz. O ile dobrze zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts