Ola.U 18.02.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Dzień dobry Jeśli jeszcze głosowanie aktualne ,to w kwestii obrazu ,również obstawiam wersję poziomą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) He, he tak myślałam:lol2: No to myśl szybciutko, bo my się znowu niepotrzebnie naprodukujemy:rotfl: Aniu, jak nie lubię dywanów, to te TURKUSOWE są obłędne http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif szczególnie 3 i 4 od góry:yes: Aga, ja też raczej z frakcji nie-dywanowej. I proszę, dywan w pokoju dziennym już mam. Kolejnymi się zachwycam. Mnie szczególnie hipnotyzuje ten pierwszy. Ja i taka pstrokacizna Szkoda, ze nie masz wolnej podłogi... Nie, coś się wymyśli. Edytowane 18 Lutego 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) Chcę Wam pokazać ukończony przedpokój. Ukończony na dłuższą chwilę, bo prawdziwe drzwi do garderoby i fototapeta, to grubszy wydatek. I nie niezbędny. Zdjęcia tradycyjnie średnie Nie wiem, może kiedyś uda się zrobić jasne zdjęcia. Ale w przedpokoju jest po prostu ciemno. I bez światła sztucznego ani rusz. No, i nie bez znaczenia jest sprzęt, którym robię zdjęcia Czy dokładnie widać kwadratowe przelotki Komentarz męża odnośnie tkaniny: O, pasuje Ci do pudełek w garderobie Spostrzegawczy jest. Edytowane 18 Lutego 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) Koci bonusik: Edytowane 20 Lutego 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 18.02.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Widać ,widać kwadratowe przelotki Pięknie ,zdolna z ciebie bestia ,gdybyś bliżej mieszkała ,to bym Ci podrzuciła materiał na poduszki :lol2: p.s.a bonusik kotkowo-spacerowy najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.02.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Mnie się wszystko podoba, a najbardziej te dwa kolorowe flakony - są takie.... nieoczekiwane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Widać ,widać kwadratowe przelotki Pięknie ,zdolna z ciebie bestia ,gdybyś bliżej mieszkała ,to bym Ci podrzuciła materiał na poduszki :lol2: p.s.a bonusik kotkowo-spacerowy najlepszy Mnie się wszystko podoba, a najbardziej te dwa kolorowe flakony - są takie.... nieoczekiwane A kulki Pani widziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 18.02.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 piekna zastanawiam sie czy u mnie w przedpokoju byloby to dobre rozwiazanie, bo jakos przez prawie prawie 2lata (!!!) nie zdolalismy zamowic drzwi do przedpokojowej szafy... ps. a ta tkanina rownie pieknie prezentuje sie na poduszkach (osobiscie polecam bo leza u mnie w saluuunie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.02.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 o jaki bonusik Bardzo ładny stan tymczasowy u nas w gościnnym w drzwiach nadal wisi prześcieradło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.02.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 wow, Anka świetnie wyszedł przedpokój ... i zasłonka ! taka młoda "krawcowa" a już przelotki nabiła.... ja jeszcze się nie odważyłam jestem pod mega wrażeniem, całości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 piekna zastanawiam sie czy u mnie w przedpokoju byloby to dobre rozwiazanie, bo jakos przez prawie prawie 2lata (!!!) nie zdolalismy zamowic drzwi do przedpokojowej szafy... ps. a ta tkanina rownie pieknie prezentuje sie na poduszkach (osobiscie polecam bo leza u mnie w saluuunie) U nas takie rozwiązanie w przedpokojowej szafie się sprawdza. Rozgardiaszu nie widać, a kasa idzie na coś innego. Jedynie w sypialni będziemy drzwi robić. o jaki bonusik Bardzo ładny stan tymczasowy u nas w gościnnym w drzwiach nadal wisi prześcieradło A dziękuję Myślałam, że się Pani na mnie obraziła wow, Anka świetnie wyszedł przedpokój ... i zasłonka ! taka młoda "krawcowa" a już przelotki nabiła.... ja jeszcze się nie odważyłam jestem pod mega wrażeniem, całości ! Dziękuję Nabicie przelotek to naprawdę nic wielkiego. Największą trudność sprawiło mi zrobienie dziurek, nie chciałam kupować żadnego narzędzia, więc wycinałam nożyczkami. Nie było to komfortowe, ale 8 otworów dałam radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Cześć Anula No kochana !!! Zasłonka wyszła naprawdę super ! Gratulejszyn Aż chce się szyć, nie ? Ja też działam z maszyną od niedawna i wiem jakie to frustrujące jak cos nie wychodzi a u Ciebie sukces za sukcesem. Możesz i pewnie jestes z siebie dumna Czy ten Wasz kot to zawsze taki stacjonarny ? Co zdjęcie to siedzi w takiej samej pozycji...wypchany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.02.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Anka - śliczna jesteś, kokietka z ciebie:lol2: bardzo ładnie wyszedł korytarz, wszystko takie spójne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.02.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 ja? obraziła? a za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.02.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Fajne te przelotki i w ogóle cała tkanina na zasłonę Super bonusik, bo ja pierwszy raz mam okazję Cię zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Bardzo podobają mi się te zasłonki jako drzwi do garderoby Zresztą cały przedpokój wygląda fantastycznie , jest taki spójny , przemyślany. Idziesz jak burza Staram się Jednak zdjęcie ze spaceru mi się nie podoba.. tzn Wy mi się podobacie na nim ale ten brak słońca , ta pogoda , już nie , bo ja już chce wiosny:cry: Ja też bym wolała pozować do zdjęcia w japonkach i spódnicy No kochana !!! Zasłonka wyszła naprawdę super ! Gratulejszyn Aż chce się szyć, nie ? Ano chce się, chce. Tylko czasu mało. Czy ten Wasz kot to zawsze taki stacjonarny ? Co zdjęcie to siedzi w takiej samej pozycji...wypchany ? Phi Anka - śliczna jesteś, kokietka z ciebie:lol2: Eeee? Kokietka? A gdzieś Natalko to wypatrzyła, skoro czubek nosa i okulary widać? bardzo ładnie wyszedł korytarz, wszystko takie spójne:yes: Dziekuję ja? obraziła? a za co? No właśnie nie wiem Dawno Pani nie było, to i podejrzenia zaczęłam mieć Fajne te przelotki i w ogóle cała tkanina na zasłonę Tkanina wyszperana, taka moja. Przelotki kwadratowe też. Ale drążków kwadratowych nie robią, wyobraź sobie Super bonusik, bo ja pierwszy raz mam okazję Cię zobaczyć Serio? To musiałaś mieć pecha, bo ja się raczej często wystawiam na widok publiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Wyobraźcie sobie, że kupiłam dywan Dywanik znaczy się, dywaniczek. Poszłam do sklepu i kupiłam. Ot tak, po prostu. A prawie tydzień zastanawiałam się nad kolorem wc-szczotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2013 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 tez mam takie podejrzenia, ze ten kot wypchany jest i tylko przestawiany do zdjecia:lol2: material zaslonkowy super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.02.2013 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 oj tam, co trzeba to wypatrzyłam:lol2: kokietka w sensie- iż nie narzekaj więcej na swoją urodę, nie grzesz dziewczyno:D pokaz dywanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 18.02.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Aniu świetna ta zasłonka!! Materiał baaardzo fajnie wygląda:yes: No i turkusowe dywany.... BOSKIE! Ja sobie odbiję.... turkusowym łóżkiem:lol2: To dywanu już nie chcę No i miło Cię widzieć, bo ja też do tej pory przyjemności nie miałam:) Przyłączam się-pokaż dywanik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts