Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Na żywo o wiele ładniejszy. Słowo.

W słoneczny dzień wyciągnę go znowu na stół i mam nadzieję, że powyższe udowodnię.

dywan1.jpg

dywan2.jpg

dywan3.jpg

No i oczywiście wypchany :p kot zaanektował dywanik.

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu, przedpokój bardzo bardzo fajny,

ale dywan - po prostu dech mi zaparło! Uwielbiam dywany orientalne, ale taką wariację na temat persa widzę pierwszy raz. Zachwycająca! W dodatku w moich ulubionych kolorach - indygo i burgund. Szukałam bezskutecznie takiego zestawienia i przyznam, że mam na niego chrapkę. U Was można takie cuda obejrzeć na żywo? Bo to chyba taki sam, który zalinkowałaś? Przepiękny...

Hej Aniu

bardzo fajnie wygląda wasz przedpokój:wiggle:, świetna ta zasłonka:yes:

i w ogóle to zazdraszczam Ci pomysłowości, boziu, ja z maszyną za pan brat od dziecka, i nawet lubię szyć, ale nie lubię jak mi ktoś co chwilę przeszkadza, koniec końców ograniczam sie do przymusowych poprawek krawieckich, a Ty początkująca już takie cacka naszyłaś:yes:

kociak - śliczności, a Ty i Jakub wyglądacie super, piękny uśmiech masz Aniu:D

Aniu !!! Ten wypchany sie poruszył :wave:

Poczułam sie wezwana do odpowiedzi ;)

Dywanik - chodniczek super. Czy to nie jest kawałek tego pierwszego z wklejonych ? Weszłam na ich stronę i stwierdzam, że kupię sobie ............wszystkie !!!

Mam jeden problem. Na zdjęciach z lotu ptaka wyglądają super ale w zbliżeniu........już nie :(

I jeszcze w sprawie żubra...czemu ten sztuczny i mało ruchliwy osobnik jest na taaaaaaaaakim łańcuchu ? ;)

I jeszcze w sprawie żubra...czemu ten sztuczny i mało ruchliwy osobnik jest na taaaaaaaaakim łańcuchu ? ;)

pewnie nie dlatego co by nie uciekl a żeby go ludzie nie podprowadzili:lol2:

Ania, mój pies tez anektuje wszystkie dywaniki i kocyki przywleczone do domu. ostatnio odzyskałam stary fotel z naszego pierwszego mieszkania, jest paskudny, zniszczony w brzydkim kolorze brudnego oranżu i czeka na tapicera. mój Okruch kojec sobie z niego zrobil tak mu podpasowal:rolleyes:

Aneczka,

Zasłonka super. Uwielbiam takie tkaniny. Zresztą jak pamiętasz (może) u mnie tapeta będzie w jednym pokoju w podobny deseń.

Ty z Młodym na spacerze to super bonusik. Też chyba do tej pory Ciebie "tak dobrze" nie poznałam

Fajna kobieta z Ciebie nie powiem :yes:

Dywanik rewelacja. Co za wariacje nt. persa - no cudo.

Wypchany kot - to to, na co czekam na Twoich zdjęciach z zapartym tchem.

Bez niego nic nie jest takie jak być powinno... :lol2:

Aniu, przedpokój bardzo bardzo fajny,

ale dywan - po prostu dech mi zaparło!

Mnie też. I dlatego u mnie leży.

Uwielbiam dywany orientalne, ale taką wariację na temat persa widzę pierwszy raz. Zachwycająca! W dodatku w moich ulubionych kolorach - indygo i burgund. Szukałam bezskutecznie takiego zestawienia i przyznam, że mam na niego chrapkę. U Was można takie cuda obejrzeć na żywo? Bo to chyba taki sam, który zalinkowałaś? Przepiękny...

Ten sam. Agnella to białostocka firma.

Statystycznie rzecz ujmując, coś w końcu musi być u mnie na miejscu :lol2:

Zapraszam!

Po cichu powiem, że jak zobaczyłam ten dywan w dużym formacie, to nawet przez chwilę pożałowałam, że już mam jeden w pokoju dziennym.

On im większy, tym piękniejszy.

PS. A wiesz, że dzisiaj mi się śniłaś? Urządzałaś mały pokoik, cały na różowo ;). Horror, co?

Matko jedyna!

Ale Ci się horrory śnią.

Baśku, odpocznij od tej ciężkiej pracy i przyjeżdżaj dywany oglądać :)

Hej Aniu

bardzo fajnie wygląda wasz przedpokój:wiggle:, świetna ta zasłonka:yes:

Dziękuję! Też tak uważam ;)

i w ogóle to zazdraszczam Ci pomysłowości, boziu, ja z maszyną za pan brat od dziecka, i nawet lubię szyć, ale nie lubię jak mi ktoś co chwilę przeszkadza, koniec końców ograniczam sie do przymusowych poprawek krawieckich, a Ty początkująca już takie cacka naszyłaś:yes:

:oops:

A szycie z Jakubem to niezły hardcore.

kociak - śliczności, a Ty i Jakub wyglądacie super, piękny uśmiech masz Aniu:D

:hug:

Ooo! i jeszcze dywanik:jawdrop: zajebiszczy jest:yes:

Super, że nie tylko ja doceniam jego urodę. Ma w sobie coś hipnotyzującego.

W życiu bym siebie o taki dywan nie podejrzewała.

Aniu !!! Ten wypchany sie poruszył :wave:

Bo ta małpa wcale wypchana nie jest :p

Dywanik - chodniczek super. Czy to nie jest kawałek tego pierwszego z wklejonych ? Weszłam na ich stronę i stwierdzam, że kupię sobie ............wszystkie !!!

Mam jeden problem. Na zdjęciach z lotu ptaka wyglądają super ale w zbliżeniu........już nie :(

Dokładnie ten.

A co jest nie tak z ich zbliżeniem?

A skąd ja mam wiedzieć?

Mogę Ci podać adres, to do administracji wspólnoty napiszesz z pytaniem ;)

tez mam takie podejrzenia, ze ten kot wypchany jest i tylko przestawiany do zdjecia:lol2: material zaslonkowy super

Następna dowcipna się znalazła.

Zapakuję tą moją panterę i priorytetem wyślę.

Zobaczysz, co taka wypchana małpa potrafi :p

pewnie nie dlatego co by nie uciekl a żeby go ludzie nie podprowadzili:lol2:

Ale on pusty w środku. Co tam podprowadzać?

Chyba, że jakaś starsza pani chciałaby go na spacer wyprowadzić :rotfl:

Ania, mój pies tez anektuje wszystkie dywaniki i kocyki przywleczone do domu. ostatnio odzyskałam stary fotel z naszego pierwszego mieszkania, jest paskudny, zniszczony w brzydkim kolorze brudnego oranżu i czeka na tapicera. mój Okruch kojec sobie z niego zrobil tak mu podpasowal:rolleyes:

Też sobie fotel przywiozłam. Do sypialni.

Najpierw kot go przejął i był wyścig, kto pierwszy: kot czy mój szlafrok.

Potem Jakub zabrał fotel do swojego pokoju. Z kotem.

oj tam, co trzeba to wypatrzyłam:lol2:

kokietka w sensie- iż nie narzekaj więcej na swoją urodę, nie grzesz dziewczyno:D

Chyba się zarumienię :)

Aniu świetna ta zasłonka!! Materiał baaardzo fajnie wygląda:yes:

Dziękuję :)

No i turkusowe dywany.... BOSKIE!:cool:

Ja sobie odbiję.... turkusowym łóżkiem:lol2: To dywanu już nie chcę:D

Na żywo, jak dla mnie, te turkusy zbyt w zieleń wpadały. Bardziej szmaragd niż turkus.

Poza tym, mój dywan mnie zahipnotyzował.

No i miło Cię widzieć, bo ja też do tej pory przyjemności nie miałam:)

:)

Aneczka,

Zasłonka super. Uwielbiam takie tkaniny. Zresztą jak pamiętasz (może) u mnie tapeta będzie w jednym pokoju w podobny deseń.

Doskonale pamiętam :yes:

W końcu to jedna z moich ulubionych tapet!

Ty z Młodym na spacerze to super bonusik. Też chyba do tej pory Ciebie "tak dobrze" nie poznałam

Fajna kobieta z Ciebie nie powiem :yes:

A ja Ciebie chyba nie widziałam.

Wiem tylko, że na zdjęciu masz nieaktualną wersję siebie ;)

Dywanik rewelacja. Co za wariacje nt. persa - no cudo.

Mnie też zachwyca.

Wypchany kot - to to, na co czekam na Twoich zdjęciach z zapartym tchem.

Bez niego nic nie jest takie jak być powinno... :lol2:

Fakt, dobrze umiejscowiony kot znacznie podnosi walory estetyczne zdjęcia.

Chyba muszę ją jakoś przekupić, żeby w przedpokoju pozowała :rotfl:

dywan skłonił mnie do wyjścia z ukrycia, jest świetny i nie dziwię się, że tak od razu nabyłaś:)

ogólnie rzecz biorąc na bieżąco jestem tu od dawna, więc wypada mi się przywitać. wyznaję, że obłe kształty wolę od kwadratow, a i tak bardzo chętnie bym u Ciebie zamieszkała. Mnóstwo świetnych pomysłów, dopieszczonych w realizacji, dobrze wykorzystana przestrzeń z charakterem i przyjazna jednocześnie (pokój Jakuba jest jednym z lepszych przykładów). salon naprawdę aż zachęca do spędzania w nim czasu. Co podziwiam szczególnie, to fakt, że jest "gęsto" ale nie przytłaczająco. Serdeczne gratulacje:yes:

i mała prywata, jeśli można, bo w dywanie się zadurzyłam, a jedyne potencjalnr miejsce u mnie to zamiast milusiego shaggy'ego- jaki on jest w dotyku? przyjemnie by się na nim leżało czy on raczej z tych niemiłych?

Dokładnie ten.

A co jest nie tak z ich zbliżeniem?

Ano jakieś takie....puchate. Wyglądają na dywany z GS-u...Twój oczywiście nie ! :)

Ja wolę jak sa takie cienkie, ubite, przypominające w dotyku te przeplatanki z IKEA.

Nie wiem czy zrozumiesz :(