narendil 18.02.2013 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Na żywo o wiele ładniejszy. Słowo. W słoneczny dzień wyciągnę go znowu na stół i mam nadzieję, że powyższe udowodnię. No i oczywiście wypchany kot zaanektował dywanik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.02.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Aniu, przedpokój bardzo bardzo fajny, ale dywan - po prostu dech mi zaparło! Uwielbiam dywany orientalne, ale taką wariację na temat persa widzę pierwszy raz. Zachwycająca! W dodatku w moich ulubionych kolorach - indygo i burgund. Szukałam bezskutecznie takiego zestawienia i przyznam, że mam na niego chrapkę. U Was można takie cuda obejrzeć na żywo? Bo to chyba taki sam, który zalinkowałaś? Przepiękny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 18.02.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 PS. A wiesz, że dzisiaj mi się śniłaś? Urządzałaś mały pokoik, cały na różowo . Horror, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.02.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Hej Aniu bardzo fajnie wygląda wasz przedpokój:wiggle:, świetna ta zasłonka:yes: i w ogóle to zazdraszczam Ci pomysłowości, boziu, ja z maszyną za pan brat od dziecka, i nawet lubię szyć, ale nie lubię jak mi ktoś co chwilę przeszkadza, koniec końców ograniczam sie do przymusowych poprawek krawieckich, a Ty początkująca już takie cacka naszyłaś kociak - śliczności, a Ty i Jakub wyglądacie super, piękny uśmiech masz Aniu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.02.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Ooo! i jeszcze dywanik:jawdrop: zajebiszczy jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Aniu !!! Ten wypchany sie poruszył Poczułam sie wezwana do odpowiedzi Dywanik - chodniczek super. Czy to nie jest kawałek tego pierwszego z wklejonych ? Weszłam na ich stronę i stwierdzam, że kupię sobie ............wszystkie !!! Mam jeden problem. Na zdjęciach z lotu ptaka wyglądają super ale w zbliżeniu........już nie I jeszcze w sprawie żubra...czemu ten sztuczny i mało ruchliwy osobnik jest na taaaaaaaaakim łańcuchu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 18.02.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 I jeszcze w sprawie żubra...czemu ten sztuczny i mało ruchliwy osobnik jest na taaaaaaaaakim łańcuchu ? pewnie nie dlatego co by nie uciekl a żeby go ludzie nie podprowadzili:lol2: Ania, mój pies tez anektuje wszystkie dywaniki i kocyki przywleczone do domu. ostatnio odzyskałam stary fotel z naszego pierwszego mieszkania, jest paskudny, zniszczony w brzydkim kolorze brudnego oranżu i czeka na tapicera. mój Okruch kojec sobie z niego zrobil tak mu podpasowal:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.02.2013 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Aneczka, Zasłonka super. Uwielbiam takie tkaniny. Zresztą jak pamiętasz (może) u mnie tapeta będzie w jednym pokoju w podobny deseń. Ty z Młodym na spacerze to super bonusik. Też chyba do tej pory Ciebie "tak dobrze" nie poznałam Fajna kobieta z Ciebie nie powiem Dywanik rewelacja. Co za wariacje nt. persa - no cudo. Wypchany kot - to to, na co czekam na Twoich zdjęciach z zapartym tchem. Bez niego nic nie jest takie jak być powinno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Aniu, przedpokój bardzo bardzo fajny, ale dywan - po prostu dech mi zaparło! Mnie też. I dlatego u mnie leży. Uwielbiam dywany orientalne, ale taką wariację na temat persa widzę pierwszy raz. Zachwycająca! W dodatku w moich ulubionych kolorach - indygo i burgund. Szukałam bezskutecznie takiego zestawienia i przyznam, że mam na niego chrapkę. U Was można takie cuda obejrzeć na żywo? Bo to chyba taki sam, który zalinkowałaś? Przepiękny... Ten sam. Agnella to białostocka firma. Statystycznie rzecz ujmując, coś w końcu musi być u mnie na miejscu Zapraszam! Po cichu powiem, że jak zobaczyłam ten dywan w dużym formacie, to nawet przez chwilę pożałowałam, że już mam jeden w pokoju dziennym. On im większy, tym piękniejszy. PS. A wiesz, że dzisiaj mi się śniłaś? Urządzałaś mały pokoik, cały na różowo . Horror, co? Matko jedyna! Ale Ci się horrory śnią. Baśku, odpocznij od tej ciężkiej pracy i przyjeżdżaj dywany oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Hej Aniu bardzo fajnie wygląda wasz przedpokój:wiggle:, świetna ta zasłonka:yes: Dziękuję! Też tak uważam i w ogóle to zazdraszczam Ci pomysłowości, boziu, ja z maszyną za pan brat od dziecka, i nawet lubię szyć, ale nie lubię jak mi ktoś co chwilę przeszkadza, koniec końców ograniczam sie do przymusowych poprawek krawieckich, a Ty początkująca już takie cacka naszyłaś A szycie z Jakubem to niezły hardcore. kociak - śliczności, a Ty i Jakub wyglądacie super, piękny uśmiech masz Aniu:D Ooo! i jeszcze dywanik:jawdrop: zajebiszczy jest:yes: Super, że nie tylko ja doceniam jego urodę. Ma w sobie coś hipnotyzującego. W życiu bym siebie o taki dywan nie podejrzewała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Aniu !!! Ten wypchany sie poruszył Bo ta małpa wcale wypchana nie jest Dywanik - chodniczek super. Czy to nie jest kawałek tego pierwszego z wklejonych ? Weszłam na ich stronę i stwierdzam, że kupię sobie ............wszystkie !!! Mam jeden problem. Na zdjęciach z lotu ptaka wyglądają super ale w zbliżeniu........już nie Dokładnie ten. A co jest nie tak z ich zbliżeniem? I jeszcze w sprawie żubra...czemu ten sztuczny i mało ruchliwy osobnik jest na taaaaaaaaakim łańcuchu ? A skąd ja mam wiedzieć? Mogę Ci podać adres, to do administracji wspólnoty napiszesz z pytaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 tez mam takie podejrzenia, ze ten kot wypchany jest i tylko przestawiany do zdjecia:lol2: material zaslonkowy super Następna dowcipna się znalazła. Zapakuję tą moją panterę i priorytetem wyślę. Zobaczysz, co taka wypchana małpa potrafi pewnie nie dlatego co by nie uciekl a żeby go ludzie nie podprowadzili:lol2: Ale on pusty w środku. Co tam podprowadzać? Chyba, że jakaś starsza pani chciałaby go na spacer wyprowadzić Ania, mój pies tez anektuje wszystkie dywaniki i kocyki przywleczone do domu. ostatnio odzyskałam stary fotel z naszego pierwszego mieszkania, jest paskudny, zniszczony w brzydkim kolorze brudnego oranżu i czeka na tapicera. mój Okruch kojec sobie z niego zrobil tak mu podpasowal:rolleyes: Też sobie fotel przywiozłam. Do sypialni. Najpierw kot go przejął i był wyścig, kto pierwszy: kot czy mój szlafrok. Potem Jakub zabrał fotel do swojego pokoju. Z kotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 oj tam, co trzeba to wypatrzyłam:lol2: kokietka w sensie- iż nie narzekaj więcej na swoją urodę, nie grzesz dziewczyno:D Chyba się zarumienię Aniu świetna ta zasłonka!! Materiał baaardzo fajnie wygląda:yes: Dziękuję No i turkusowe dywany.... BOSKIE! Ja sobie odbiję.... turkusowym łóżkiem:lol2: To dywanu już nie chcę Na żywo, jak dla mnie, te turkusy zbyt w zieleń wpadały. Bardziej szmaragd niż turkus. Poza tym, mój dywan mnie zahipnotyzował. No i miło Cię widzieć, bo ja też do tej pory przyjemności nie miałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Aneczka, Zasłonka super. Uwielbiam takie tkaniny. Zresztą jak pamiętasz (może) u mnie tapeta będzie w jednym pokoju w podobny deseń. Doskonale pamiętam W końcu to jedna z moich ulubionych tapet! Ty z Młodym na spacerze to super bonusik. Też chyba do tej pory Ciebie "tak dobrze" nie poznałam Fajna kobieta z Ciebie nie powiem A ja Ciebie chyba nie widziałam. Wiem tylko, że na zdjęciu masz nieaktualną wersję siebie Dywanik rewelacja. Co za wariacje nt. persa - no cudo. Mnie też zachwyca. Wypchany kot - to to, na co czekam na Twoich zdjęciach z zapartym tchem. Bez niego nic nie jest takie jak być powinno... Fakt, dobrze umiejscowiony kot znacznie podnosi walory estetyczne zdjęcia. Chyba muszę ją jakoś przekupić, żeby w przedpokoju pozowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 18.02.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 dywan skłonił mnie do wyjścia z ukrycia, jest świetny i nie dziwię się, że tak od razu nabyłaś ogólnie rzecz biorąc na bieżąco jestem tu od dawna, więc wypada mi się przywitać. wyznaję, że obłe kształty wolę od kwadratow, a i tak bardzo chętnie bym u Ciebie zamieszkała. Mnóstwo świetnych pomysłów, dopieszczonych w realizacji, dobrze wykorzystana przestrzeń z charakterem i przyjazna jednocześnie (pokój Jakuba jest jednym z lepszych przykładów). salon naprawdę aż zachęca do spędzania w nim czasu. Co podziwiam szczególnie, to fakt, że jest "gęsto" ale nie przytłaczająco. Serdeczne gratulacje:yes: i mała prywata, jeśli można, bo w dywanie się zadurzyłam, a jedyne potencjalnr miejsce u mnie to zamiast milusiego shaggy'ego- jaki on jest w dotyku? przyjemnie by się na nim leżało czy on raczej z tych niemiłych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 18.02.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 fajna zasłonka.... sama robiłaś przelotki? z pokazanych wczesniej dywanów to nr 2 boski jak dla mnie.... tylko ze ja se nigdzie takiego nie wstawie bo turkus pasował by mi jak kwiatek do korzucha... ale - gdzieś to go spotkała? kocisko fajne, nawet jeśli wypchane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Dokładnie ten. A co jest nie tak z ich zbliżeniem? Ano jakieś takie....puchate. Wyglądają na dywany z GS-u...Twój oczywiście nie ! Ja wolę jak sa takie cienkie, ubite, przypominające w dotyku te przeplatanki z IKEA. Nie wiem czy zrozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowamalgosia 18.02.2013 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Dołączam się do zachwytów nad przedpokojem.Brakuje mi w nim tylko tej wycieraczki, którą kiedyś pokazywałaś.Czy ona jest jednak na korytarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2013 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Aniu fajnie Cię ponownie zobaczyć na fotkach:hug: Zasłonka śliczna:eek: i przelotki też Kocurek jest na bank wypchany:rotfl: Bardzo oryginalny ten dywanik- ma super kolorki:D Dziękuję za krzesełko:hug: jest śliczne, teraz czekam na przecenę:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Miłego dnia imienniczce życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts