narendil 19.02.2013 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 dywan skłonił mnie do wyjścia z ukrycia, jest świetny i nie dziwię się, że tak od razu nabyłaś ogólnie rzecz biorąc na bieżąco jestem tu od dawna, więc wypada mi się przywitać. wiwik, cieszę się, że się w końcu ujawniłaś wyznaję, że obłe kształty wolę od kwadratow, a i tak bardzo chętnie bym u Ciebie zamieszkała. Tym bardziej się cieszę Mnóstwo świetnych pomysłów, dopieszczonych w realizacji, dobrze wykorzystana przestrzeń z charakterem i przyjazna jednocześnie (pokój Jakuba jest jednym z lepszych przykładów). salon naprawdę aż zachęca do spędzania w nim czasu. Co podziwiam szczególnie, to fakt, że jest "gęsto" ale nie przytłaczająco. Serdeczne gratulacje:yes: Dziękuję bardzo! i mała prywata, jeśli można, bo w dywanie się zadurzyłam, a jedyne potencjalnr miejsce u mnie to zamiast milusiego shaggy'ego- jaki on jest w dotyku? przyjemnie by się na nim leżało czy on raczej z tych niemiłych? Dywan ma włosie mniej więcej na centymetr wysokości. Ja na nim staję, to czuję taki miłe uczucie zapadania się stopy. Siedzi się wygodnie, a ja mam raczej kościste cztery litery. Nie jest na pewno tak miękko jak w przypadku shaggy'ego, ale wygodnie się na nim wyciąga. Te dywaniki są również w rozmiarze 50x80. Kosztują wtedy około 50 zł. Jeśli nie masz ich nigdzie w pobliżu (ale Agnella jest raczej dość popularna), to zawsze można kupić takie maleństwo na próbę. I będziesz miała podgląd kolorystyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 fajna zasłonka.... sama robiłaś przelotki? Sama. Nie jest to wielka sprawa. O wiele trudniej było równo przeszyć taką płachtę. z pokazanych wczesniej dywanów to nr 2 boski jak dla mnie.... tylko ze ja se nigdzie takiego nie wstawie bo turkus pasował by mi jak kwiatek do korzucha... ale - gdzieś to go spotkała? Tak się dziwnie złożyło, że na moim zadupiu jest fabryka dywanów Tylko Tobie ta informacja na niewiele się chyba zda, prawda? Klik na obrazek i jesteś na stronie sklepu internetowego kocisko fajne, nawet jeśli wypchane Dziękuję w imieniu kota. Ale ona nie jest wypchana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ano jakieś takie....puchate. Wyglądają na dywany z GS-u...Twój oczywiście nie ! Ale on jest lekko puchaty. Runo na wysokość około centymetra. Mnie to odpowiada Ja wolę jak sa takie cienkie, ubite, przypominające w dotyku te przeplatanki z IKEA. Nie wiem czy zrozumiesz Rozumiem To może coś takiego by Ci podpasowało. IKEA, ale w Polsce niedostępna. Ale może to się zmieni. Fotki ze strony niemieckiej IKEA. http://www.ikea.com/de/de/images/products/silkeborg-teppich-kurzflor__0157278_PE315748_S4.JPG http://www.ikea.com/de/de/images/products/silkeborg-teppich-kurzflor__0157276_PE315746_S4.JPG http://www.ikea.com/de/de/images/products/silkeborg-teppich-flach-gewebt__0157268_PE315729_S4.JPG Na tych zdjęciach nie wyglądają na puchate. Są zszywane ze starych tureckich kilimów. Jak dla mnie wyglądają świetnie. http://4.bp.blogspot.com/-g8_9DwYF6PU/TqRJ_VvhC8I/AAAAAAAAfkg/kW5AkkuQY9M/s1600/ikea_silkeborg_inspiration_1.jpg http://4.bp.blogspot.com/-hUtfE-zFtGc/TqPzQCmWIHI/AAAAAAAACzQ/2DEVTs5ZJeU/s1600/ikea_silkeborg_inspiration_2.jpg http://4.bp.blogspot.com/-JpriZfqWtKI/ULIHPxGzDhI/AAAAAAAAC1A/l5vN6v1FgeY/s1600/Ikea_-2.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Dołączam się do zachwytów nad przedpokojem. Dziekuję Małgosiu. Miło mi Brakuje mi w nim tylko tej wycieraczki, którą kiedyś pokazywałaś. Czy ona jest jednak na korytarzu? Jeszcze nie. Czekam na bardziej suchą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Aniu fajnie Cię ponownie zobaczyć na fotkach:hug: Zasłonka śliczna:eek: i przelotki też Dziękuję! Mogę w końcu odhaczyć jedno pomieszczenie. Zostały już tylko kuchnia, pokój dzienny, dwie łazienki, pokój Jakuba, pokój środkowy i sypialnia. Tylko Kocurek jest na bank wypchany:rotfl: No nie mogę, coście się tak na tą moją kocią małpę zawzięły Zapraszam na poranną kawę, to przekonacie się jak wypchany kot potrafi szaleć, by miskę zapełnić. Bardzo oryginalny ten dywanik- ma super kolorki:D Gdyby jeszcze udało mi się zrobić zdjęcie, które je dokładnie oddaje... Dziękuję za krzesełko:hug: jest śliczne, teraz czekam na przecenę:lol2: Ależ proszę bardzo. Tak mi zapadły w pamięć nogi Twojego stołu i krzeseł, że skojarzenie było proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Miłego dnia imienniczce życzę Wzajemnie Nie masz trochę słońca, żeby się z Podlasiem podzielić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Aneczka, skoro u Ciebie dywanowy temat, to też kilka oryginalnych dywanów podrzucam. Szczególnie dla miłośniczek orientu i kominów I smaczek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Wzajemnie Nie masz trochę słońca, żeby się z Podlasiem podzielić? Kochana, U mnie nie dość, ze pochmurno, to jeszcze deszcz ze śniegiem pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 19.02.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ooooooooo to to !!! Takie już dobrze złażone...a te nogi fortepianowe ........cudo. Ubóstwiam te małe kółeczka Dlaczego w zależności od kraju,oferta tego samego sklepu sieciowego, różni się tak bardzo ? O co tu chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Aneczka, skoro u Ciebie dywanowy temat, to też kilka oryginalnych dywanów podrzucam. O matko jedyna! Jak dobrze, że nie mam kominka Kochana, U mnie nie dość, ze pochmurno, to jeszcze deszcz ze śniegiem pada... [ATTACH=CONFIG]171519[/ATTACH] Za deszcz podziękuję. Wolę swoje zamglenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ooooooooo to to !!! Takie już dobrze złażone...a te nogi fortepianowe ........cudo. Ubóstwiam te małe kółeczka Tak myślałam, że Ci się spodobają. Dlaczego w zależności od kraju,oferta tego samego sklepu sieciowego, różni się tak bardzo ? O co tu chodzi ? Nie wiem. Ale zauważyłam, że prędzej czy później w większości krajów pojawiają się wszystkie produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ależ się dzisiaj wstydu najadłam Umawiałam się na podpisanie aktu notarialnego i okazało się, że nie mamy opłaconego w całości miejsca parkingowego Pomijając już fakt, że to spora kasa i tym samym wiele moich wykończeniowych planów oddala się kurcgalopkiem w bliżej nieokreśloną przyszłość, to niedawno wytargowałam z prezesem umorzenie sporej sumki związanej ze zwiększeniem powierzchni mieszkania i podwyżką vatu sprzed dwóch lat. Cenę aktu notarialnego też sporo zbiłam (swoją drogą, skąd oni takie kwoty biorą? A ludzie płacą.). Moim koronnym argumentem było niezaleganie z płatnościami. Swoją drogą, panie w dziale sprzedaży też są niezłe, skoro sprawdzały, sprawdzały i nie sprawdziły. Nie mam zielonego pojęcia, jakim cudem przegapiłam termin płatności. Wkurza mnie to. Tym bardziej, że chciałam swego czasu zapłacić całość i mieć z głowy. Nie zgodzili się. No i teraz: 1. nie mam kasy 2. jest mi okrutnie głupio. Nie wiem, co mnie bardziej wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.02.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Aneczko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 19.02.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ależ się dzisiaj wstydu najadłam domyślam się, że traktujesz to jako wielkiego babola w Twoim uporządkowanym życiu.... ale ślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 19.02.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Narendil, wielkie dzięki za szczegółowe informacje o dywanie! :) chyba od razu wersję 160x230 machnę, bo jak wymierzona do nas, i panu domu też się podoba. a tą historią się nie przejmuj za bardzo, sami sobie winni:cool: nie ma powodu, żeby Tobie wstyd było, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Aneczko... Oluś, jak miło Cię widzieć domyślam się, że traktujesz to jako wielkiego babola w Twoim uporządkowanym życiu.... ale ślę I to jakiego No, ale było minęło i trzeba iść do przodu. Narendil, wielkie dzięki za szczegółowe informacje o dywanie! :) chyba od razu wersję 160x230 machnę, bo jak wymierzona do nas, i panu domu też się podoba. Proszę bardzo. Dywan majątku nie kosztuje i zawsze można zwrócić. Mam nadzieję, że rekomendacja będzie trafiona. a tą historią się nie przejmuj za bardzo, sami sobie winni:cool: nie ma powodu, żeby Tobie wstyd było, naprawdę Ja nie wiem, jaki trzeba mieć bajzel, żeby przez 1,5 roku się nie zorientować, że taka narendil im zalega z kasą. Ale już zapłacone i powinno być w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Niniejszym ogłaszam, że świat się chyba kończy. Użyłam facebooka W Białymstoku otworzył się sklep Dekorere Hus ze skandynawskim designem i miły pan właściciel poprosił o takie wsparcie. Się zgodziłam. I słowa dotrzymałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Aneczka, Ty za ich bajzel nie powinnaś sie wstydzić. Przecież wszyscy wiedzą, że Ty z nas wszystkich najporządniejsza jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Niniejszym ogłaszam, że świat się chyba kończy. Użyłam facebooka W Białymstoku otworzył się sklep Dekorere Hus ze skandynawskim designem i miły pan właściciel poprosił o takie wsparcie. Się zgodziłam. I słowa dotrzymałam. Przed chwilą ogladałam film o końcu świata, ale tam o Dekorere Hus na facebooku nie mówili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ale Ci to wszystko wychodzi.. I widzę , ze żubra patrzaliście na spacerku za rogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts