Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

dywan skłonił mnie do wyjścia z ukrycia, jest świetny i nie dziwię się, że tak od razu nabyłaś:)

ogólnie rzecz biorąc na bieżąco jestem tu od dawna, więc wypada mi się przywitać.

wiwik, cieszę się, że się w końcu ujawniłaś :welcome:

wyznaję, że obłe kształty wolę od kwadratow, a i tak bardzo chętnie bym u Ciebie zamieszkała.

Tym bardziej się cieszę :)

Mnóstwo świetnych pomysłów, dopieszczonych w realizacji, dobrze wykorzystana przestrzeń z charakterem i przyjazna jednocześnie (pokój Jakuba jest jednym z lepszych przykładów). salon naprawdę aż zachęca do spędzania w nim czasu. Co podziwiam szczególnie, to fakt, że jest "gęsto" ale nie przytłaczająco. Serdeczne gratulacje:yes:

Dziękuję bardzo!

i mała prywata, jeśli można, bo w dywanie się zadurzyłam, a jedyne potencjalnr miejsce u mnie to zamiast milusiego shaggy'ego- jaki on jest w dotyku? przyjemnie by się na nim leżało czy on raczej z tych niemiłych?

Dywan ma włosie mniej więcej na centymetr wysokości.

Ja na nim staję, to czuję taki miłe uczucie zapadania się stopy.

Siedzi się wygodnie, a ja mam raczej kościste cztery litery.

Nie jest na pewno tak miękko jak w przypadku shaggy'ego, ale wygodnie się na nim wyciąga.

Te dywaniki są również w rozmiarze 50x80. Kosztują wtedy około 50 zł. Jeśli nie masz ich nigdzie w pobliżu (ale Agnella jest raczej dość popularna), to zawsze można kupić takie maleństwo na próbę. I będziesz miała podgląd kolorystyki.

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

fajna zasłonka.... sama robiłaś przelotki?

Sama. Nie jest to wielka sprawa.

O wiele trudniej było równo przeszyć taką płachtę.

z pokazanych wczesniej dywanów to nr 2 boski jak dla mnie.... tylko ze ja se nigdzie takiego nie wstawie bo turkus pasował by mi jak kwiatek do korzucha... ale - gdzieś to go spotkała? :D

Tak się dziwnie złożyło, że na moim zadupiu jest fabryka dywanów :lol2:

Tylko Tobie ta informacja na niewiele się chyba zda, prawda?

Klik na obrazek i jesteś na stronie sklepu internetowego :)

kocisko fajne, nawet jeśli wypchane :p

Dziękuję w imieniu kota.

Ale ona nie jest wypchana :rotfl:

Ano jakieś takie....puchate. Wyglądają na dywany z GS-u...Twój oczywiście nie ! :)

Ale on jest lekko puchaty.

Runo na wysokość około centymetra.

Mnie to odpowiada :)

Ja wolę jak sa takie cienkie, ubite, przypominające w dotyku te przeplatanki z IKEA.

Nie wiem czy zrozumiesz :(

Rozumiem :)

To może coś takiego by Ci podpasowało.

IKEA, ale w Polsce niedostępna. Ale może to się zmieni.

Fotki ze strony niemieckiej IKEA.

http://www.ikea.com/de/de/images/products/silkeborg-teppich-kurzflor__0157278_PE315748_S4.JPG

http://www.ikea.com/de/de/images/products/silkeborg-teppich-kurzflor__0157276_PE315746_S4.JPG

http://www.ikea.com/de/de/images/products/silkeborg-teppich-flach-gewebt__0157268_PE315729_S4.JPG

Na tych zdjęciach nie wyglądają na puchate.

Są zszywane ze starych tureckich kilimów.

Jak dla mnie wyglądają świetnie.

http://4.bp.blogspot.com/-g8_9DwYF6PU/TqRJ_VvhC8I/AAAAAAAAfkg/kW5AkkuQY9M/s1600/ikea_silkeborg_inspiration_1.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-hUtfE-zFtGc/TqPzQCmWIHI/AAAAAAAACzQ/2DEVTs5ZJeU/s1600/ikea_silkeborg_inspiration_2.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-JpriZfqWtKI/ULIHPxGzDhI/AAAAAAAAC1A/l5vN6v1FgeY/s1600/Ikea_-2.JPG

Dołączam się do zachwytów nad przedpokojem.

Dziekuję Małgosiu. Miło mi :)

Brakuje mi w nim tylko tej wycieraczki, którą kiedyś pokazywałaś.

Czy ona jest jednak na korytarzu?

Jeszcze nie.

Czekam na bardziej suchą pogodę :rotfl:

Aniu fajnie Cię ponownie zobaczyć na fotkach:hug:

:hug:

Zasłonka śliczna:eek: i przelotki też:yes::lol2:

Dziękuję!

Mogę w końcu odhaczyć jedno pomieszczenie.

Zostały już tylko kuchnia, pokój dzienny, dwie łazienki, pokój Jakuba, pokój środkowy i sypialnia.

Tylko :rotfl:

Kocurek jest na bank wypchany:rotfl:

No nie mogę, coście się tak na tą moją kocią małpę zawzięły :p

Zapraszam na poranną kawę, to przekonacie się jak wypchany kot potrafi szaleć, by miskę zapełnić.

Bardzo oryginalny ten dywanik- ma super kolorki:D

Gdyby jeszcze udało mi się zrobić zdjęcie, które je dokładnie oddaje...

Dziękuję za krzesełko:hug: jest śliczne, teraz czekam na przecenę:lol2::lol2:

Ależ proszę bardzo. Tak mi zapadły w pamięć nogi Twojego stołu i krzeseł, że skojarzenie było proste.

Ooooooooo to to !!!

Takie już dobrze złażone...a te nogi fortepianowe ........cudo. Ubóstwiam te małe kółeczka :lol2:

Dlaczego w zależności od kraju,oferta tego samego sklepu sieciowego, różni się tak bardzo ? O co tu chodzi ?

Aneczka,

skoro u Ciebie dywanowy temat, to też kilka oryginalnych dywanów podrzucam.

O matko jedyna!

Jak dobrze, że nie mam kominka :lol2:

Kochana,

U mnie nie dość, ze pochmurno, to jeszcze deszcz ze śniegiem pada... [ATTACH=CONFIG]171519[/ATTACH]

Za deszcz podziękuję.

Wolę swoje zamglenie.

Ooooooooo to to !!!

Takie już dobrze złażone...a te nogi fortepianowe ........cudo. Ubóstwiam te małe kółeczka :lol2:

Tak myślałam, że Ci się spodobają.

Dlaczego w zależności od kraju,oferta tego samego sklepu sieciowego, różni się tak bardzo ? O co tu chodzi ?

Nie wiem. Ale zauważyłam, że prędzej czy później w większości krajów pojawiają się wszystkie produkty.

Ależ się dzisiaj wstydu najadłam :o

Umawiałam się na podpisanie aktu notarialnego i okazało się, że nie mamy opłaconego w całości miejsca parkingowego :(

Pomijając już fakt, że to spora kasa i tym samym wiele moich wykończeniowych planów oddala się kurcgalopkiem w bliżej nieokreśloną przyszłość, to niedawno wytargowałam z prezesem umorzenie sporej sumki związanej ze zwiększeniem powierzchni mieszkania i podwyżką vatu sprzed dwóch lat. Cenę aktu notarialnego też sporo zbiłam (swoją drogą, skąd oni takie kwoty biorą? A ludzie płacą.). Moim koronnym argumentem było niezaleganie z płatnościami. Swoją drogą, panie w dziale sprzedaży też są niezłe, skoro sprawdzały, sprawdzały i nie sprawdziły.

Nie mam zielonego pojęcia, jakim cudem przegapiłam termin płatności.

Wkurza mnie to. Tym bardziej, że chciałam swego czasu zapłacić całość i mieć z głowy. Nie zgodzili się.

No i teraz:

1. nie mam kasy

2. jest mi okrutnie głupio.

Nie wiem, co mnie bardziej wkurza.

Narendil,

wielkie dzięki za szczegółowe informacje o dywanie! :):):) chyba od razu wersję 160x230 machnę, bo jak wymierzona do nas, i panu domu też się podoba.:cool:

a tą historią się nie przejmuj za bardzo, sami sobie winni:cool: nie ma powodu, żeby Tobie wstyd było, naprawdę :yes:

Aneczko...:hug:

Oluś, jak miło Cię widzieć :hug:

domyślam się, że traktujesz to jako wielkiego babola w Twoim uporządkowanym życiu.... ale ślę :hug:

I to jakiego :sick:

No, ale było minęło i trzeba iść do przodu.

Narendil,

wielkie dzięki za szczegółowe informacje o dywanie! :):):) chyba od razu wersję 160x230 machnę, bo jak wymierzona do nas, i panu domu też się podoba.:cool:

Proszę bardzo.

Dywan majątku nie kosztuje i zawsze można zwrócić.

Mam nadzieję, że rekomendacja będzie trafiona.

a tą historią się nie przejmuj za bardzo, sami sobie winni:cool: nie ma powodu, żeby Tobie wstyd było, naprawdę :yes:

Ja nie wiem, jaki trzeba mieć bajzel, żeby przez 1,5 roku się nie zorientować, że taka narendil im zalega z kasą.

Ale już zapłacone i powinno być w porządku.

Niniejszym ogłaszam, że świat się chyba kończy.

Użyłam facebooka :rotfl:

W Białymstoku otworzył się sklep Dekorere Hus ze skandynawskim designem i miły pan właściciel poprosił o takie wsparcie. Się zgodziłam. I słowa dotrzymałam.

Niniejszym ogłaszam, że świat się chyba kończy.

Użyłam facebooka :rotfl:

W Białymstoku otworzył się sklep Dekorere Hus ze skandynawskim designem i miły pan właściciel poprosił o takie wsparcie. Się zgodziłam. I słowa dotrzymałam.

Przed chwilą ogladałam film o końcu świata, ale tam o Dekorere Hus na facebooku nie mówili... :lol2: