Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

Przed chwilą ogladałam film o końcu świata, ale tam o Dekorere Hus na facebooku nie mówili... :lol2:

A o narendil, która od lat opierała się wszelkim portalom społecznościowym i której całą silną wolę oraz niechęć zdeptał sklep z wyposażeniem na jej pięknej podlaskiej prowincji :rotfl:

Może nieuważnie oglądałaś :p

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oj tam Anka, kto by sie przejmował jakąś ratą niezapłaconą, o którą nikt sie nie upominał:wtf:

żebyś poczuła sie lepiej, to powiem co odstawili sąsiedzi ze starego mieszkania. Rachunkami miała zajmować sie żona, i pewnego dnia energetycy przyszli i wyłączyli im prąd, mąż jak sie dowiedział, to od razu telefon, sprawę załatwił, wieczorem prąd miał, ale na drugi dzień, odłączyli im gaz:rotfl: żonka nie zapłaciła rachunków i chyba ślepa była na upomnienia, mieliśmy z nich niezły ubaw:D żeby nie było, kasę mieli na rachunki;)

i jeszcze ja szok przeżyłam jak zobaczyłam tydzień temu rachunek za gaz.... 2,5tys dopłatyhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k020.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g040.gif

Dywan http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif

Aniu, a ten pan od skandynawskiego dizajnu sprzedaje też wysyłkowo?

I dlaczego Ty masz taki sklep, a ja nie? http://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif

Dropku, chyba nie wysyła. Ale tuż obok jest poczta, więc jakby co, to zawsze mogę pomóc zakupom w podróży :)

Nie wiem, czy to jest normalne tak się cieszyć z jednego sklepu?

No, ale się cieszę, bo ta moja piękna prowincja uboga w taki asortyment. W końcu znajdzie się jakiś wariat i u Ciebie.

Widzę, że wariactwo dywanowe trwa?:lol2:

Dobrze, że nie muszę chociaż tego szukać i wybierać:D

Aga, szaleństwo było i się skończyło. Więcej dywanów na moich podłogach już się nie zmieści.

oj tam Anka, kto by sie przejmował jakąś ratą niezapłaconą, o którą nikt sie nie upominał:wtf:

Zapłaciłam i już gwiżdżę na to :lol2:

żebyś poczuła sie lepiej, to powiem co odstawili sąsiedzi ze starego mieszkania. Rachunkami miała zajmować sie żona, i pewnego dnia energetycy przyszli i wyłączyli im prąd, mąż jak sie dowiedział, to od razu telefon, sprawę załatwił, wieczorem prąd miał, ale na drugi dzień, odłączyli im gaz:rotfl: żonka nie zapłaciła rachunków i chyba ślepa była na upomnienia, mieliśmy z nich niezły ubaw:D żeby nie było, kasę mieli na rachunki;)

Niezła kobietka :o

Ile trzeba nie płacić, żeby prąd lub gaz odcięli? Rety...

i jeszcze ja szok przeżyłam jak zobaczyłam tydzień temu rachunek za gaz.... 2,5tys dopłatyhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k020.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g040.gif

Ojoj :hug:

'bry wieczór!

pewnie widziałaś, że jutro na westwing akcesoria łazienkowe? jakaś szarawa szczotka nawet była na zajawce, więc może znajdzie się lek na wc-szczotkozę;)

Zajrzałam. Mojej idealnej nie ma.

Ale jest szansa, że ją zdobędę :stirthepot:

ps dywan zamówiony :cool:

Koniecznie się tutaj pochwal, jak już dotrze!

Może Tobie uda się lepsze zdjęcia zrobić.

Ivy, też zerknęłam na tę stronkę, też wlazłam w wypełnienia szuflad i też się zachwyciłam wkładem. Dopóki nie zobaczyłam ceny. Żeby chociaż w rublach albo hrywnach ta kwota była, to bym wzięła....... ale w peelenach to porażka całkowita.... jak można tak nieludzkie ceny zapodawać!

a czy ten dekorere ma jakas inna stronke niz szajsbuk? na szajsa nigdy sie nie zarejestruje, a zakupy bym mogla porobic jakies.

No nie ma :mad:

Ja się złamałam i zarejestrowałam celem poparcia lokalnej inicjatywy.

Nie wiem.

Wybieram się w piątek na małe zakupy, to podpytam o normalną stronę.

mnie gazownia oszczedzila doplata ino 821 :D rocznie zamknelam sie w niecalych 3 tysiach.

Super!

Narendil, pamiętam, jak Ci zazdrościłam, że masz płytki układane. Moje się przymierzają cały czas do układania:bash: a ja znowu zazdroszczę, że ty na etapie wybierania pierdółek i cała operacja wykańczania do stanu używalnego już daaaaaaaawno za tobą....

Ale raz dwa i się ułożą.

Wiem co czujesz, bo i mnie zazdrość czasem bierze.

O, masz drzwi do sypialni? Ja nie. I przez to ^&$%^# miejsce parkingowe i swoje gapiostwo jeszcze poczekam.

A z tym wykańczanie stanu używalnego to czy ja wiem? Używać wprawdzie można, ale do końca daaaaleko :)

Ania, trzymaj się :hug:

Agawi wrzuciła u Ilu link do strony z uchwytami, a ja tam znalazłam coś super do szuflad, myśle ze tez by Ci sie podobało :yes:

TAKIE CUDA , tylko ceny :cool:

Nie, no super.

Coś idealnie dla mnie, fanki wszelakich pudełeczek, pojemniczków i układania w kosteczkę ;)

Porządek gwarantowany.

Ale:

jak można tak nieludzkie ceny zapodawać!

Toż to kosztuje tyle, co ponad połowa moich mebli bibliotecznych :bash:

Nie, no super.

Coś idealnie dla mnie, fanki wszelakich pudełeczek, pojemniczków i układania w kosteczkę ;)

Porządek gwarantowany.

Ale:

Toż to kosztuje tyle, co ponad połowa moich mebli bibliotecznych :bash:

Mam tak samo z pudeleczkami i jak to zobaczyłm do az mi serce mocniej zabiło :D a potem zobaczyłam cene i :sick:

uwielbiam wszystko poukładane , przyprawyw w pojemniczkach nie w woreczkach, mąka przesypa, cukier tez ..:D

Mam tak samo z pudeleczkami i jak to zobaczyłm do az mi serce mocniej zabiło :D a potem zobaczyłam cene i :sick:

uwielbiam wszystko poukładane , przyprawyw w pojemniczkach nie w woreczkach, mąka przesypa, cukier tez ..:D

Mąż się ze mnie śmieje, że gdybym mogła, to bym przesypała do pojemniczków również sosy w proszku i zupki chińskie

:rotfl:

(Tak, czasem jadam te paskudztwa i nawet mi smakują)

Mąż się ze mnie śmieje, że gdybym mogła, to bym przesypała do pojemniczków również sosy w proszku i zupki chińskie

:rotfl:

(Tak, czasem jadam te paskudztwa i nawet mi smakują)

zupek nie przesypuje chociaz czasem tez jadam, ale sosy juz mi sie zdarzyło :D

Ostatnio byłam u koleżanki i zredukowałam- czekając z kawką w kuchni az przewinie młodego- jej kilka opakowani tych samych przypraw w jedno :DPewnie nawet nie zauważyła a ja miałam wreszcie spokój wewnętrzny patrząc na koszyk z przyprawami:cool:

zupek nie przesypuje chociaz czasem tez jadam, ale sosy juz mi sie zdarzyło :D

Ostatnio byłam u koleżanki i zredukowałam- czekając z kawką w kuchni az przewinie młodego- jej kilka opakowani tych samych przypraw w jedno :DPewnie nawet nie zauważyła a ja miałam wreszcie spokój wewnętrzny patrząc na koszyk z przyprawami:cool:

ivy, moja Ty bratnia duszo!

Przekażę dziś mężowi, że nie jest ze mną tak źle jak twierdzi :rotfl:

Aniu!!!!

jak Ty masz przesymetrycznie powieszone te ramki!!!!:eek::eek:

Efekt powalający - spokój, symetra, harmonia - bardzo mi się podoba!

Dziękuję Aniu :hug:

Niestety, u mnie symetria musi być.

Ja wiem że to ponoć estetyka idiotów ;), ale wolę być postrzegana jako idiotka, niż czuć się źle w swoim własnym wnętrzu.

W ogóle cudna kolorystyka całokształtu mieszkania- a pisałaś już, jakie masz konkretnie szarości na ścianach?

Tikkurila NCS S 2500N