narendil 19.02.2013 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Przed chwilą ogladałam film o końcu świata, ale tam o Dekorere Hus na facebooku nie mówili... A o narendil, która od lat opierała się wszelkim portalom społecznościowym i której całą silną wolę oraz niechęć zdeptał sklep z wyposażeniem na jej pięknej podlaskiej prowincji Może nieuważnie oglądałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ale Ci to wszystko wychodzi.. I widzę , ze żubra patrzaliście na spacerku za rogi A stał sobie taki samotny, to go przytuliliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.02.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Dywan http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Aniu, a ten pan od skandynawskiego dizajnu sprzedaje też wysyłkowo? I dlaczego Ty masz taki sklep, a ja nie? http://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2013 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Widzę, że wariactwo dywanowe trwa? Dobrze, że nie muszę chociaż tego szukać i wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.02.2013 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 oj tam Anka, kto by sie przejmował jakąś ratą niezapłaconą, o którą nikt sie nie upominał żebyś poczuła sie lepiej, to powiem co odstawili sąsiedzi ze starego mieszkania. Rachunkami miała zajmować sie żona, i pewnego dnia energetycy przyszli i wyłączyli im prąd, mąż jak sie dowiedział, to od razu telefon, sprawę załatwił, wieczorem prąd miał, ale na drugi dzień, odłączyli im gaz:rotfl: żonka nie zapłaciła rachunków i chyba ślepa była na upomnienia, mieliśmy z nich niezły ubaw:D żeby nie było, kasę mieli na rachunki;) i jeszcze ja szok przeżyłam jak zobaczyłam tydzień temu rachunek za gaz.... 2,5tys dopłatyhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k020.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 20.02.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 'bry wieczór! pewnie widziałaś, że jutro na westwing akcesoria łazienkowe? jakaś szarawa szczotka nawet była na zajawce, więc może znajdzie się lek na wc-szczotkozę ps dywan zamówiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Dywan http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Aniu, a ten pan od skandynawskiego dizajnu sprzedaje też wysyłkowo? I dlaczego Ty masz taki sklep, a ja nie? http://emoty.blox.pl/resource/crybaby.gif Dropku, chyba nie wysyła. Ale tuż obok jest poczta, więc jakby co, to zawsze mogę pomóc zakupom w podróży Nie wiem, czy to jest normalne tak się cieszyć z jednego sklepu? No, ale się cieszę, bo ta moja piękna prowincja uboga w taki asortyment. W końcu znajdzie się jakiś wariat i u Ciebie. Widzę, że wariactwo dywanowe trwa? Dobrze, że nie muszę chociaż tego szukać i wybierać Aga, szaleństwo było i się skończyło. Więcej dywanów na moich podłogach już się nie zmieści. oj tam Anka, kto by sie przejmował jakąś ratą niezapłaconą, o którą nikt sie nie upominał Zapłaciłam i już gwiżdżę na to żebyś poczuła sie lepiej, to powiem co odstawili sąsiedzi ze starego mieszkania. Rachunkami miała zajmować sie żona, i pewnego dnia energetycy przyszli i wyłączyli im prąd, mąż jak sie dowiedział, to od razu telefon, sprawę załatwił, wieczorem prąd miał, ale na drugi dzień, odłączyli im gaz:rotfl: żonka nie zapłaciła rachunków i chyba ślepa była na upomnienia, mieliśmy z nich niezły ubaw:D żeby nie było, kasę mieli na rachunki;) Niezła kobietka Ile trzeba nie płacić, żeby prąd lub gaz odcięli? Rety... i jeszcze ja szok przeżyłam jak zobaczyłam tydzień temu rachunek za gaz.... 2,5tys dopłatyhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k020.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g040.gif Ojoj 'bry wieczór! pewnie widziałaś, że jutro na westwing akcesoria łazienkowe? jakaś szarawa szczotka nawet była na zajawce, więc może znajdzie się lek na wc-szczotkozę Zajrzałam. Mojej idealnej nie ma. Ale jest szansa, że ją zdobędę ps dywan zamówiony Koniecznie się tutaj pochwal, jak już dotrze! Może Tobie uda się lepsze zdjęcia zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.02.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 a czy ten dekorere ma jakas inna stronke niz szajsbuk? na szajsa nigdy sie nie zarejestruje, a zakupy bym mogla porobic jakies. mnie gazownia oszczedzila doplata ino 821 rocznie zamknelam sie w niecalych 3 tysiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 21.02.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Narendil, pamiętam, jak Ci zazdrościłam, że masz płytki układane. Moje się przymierzają cały czas do układania:bash: a ja znowu zazdroszczę, że ty na etapie wybierania pierdółek i cała operacja wykańczania do stanu używalnego już daaaaaaaawno za tobą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.02.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Agawi wrzuciła u Ilu link do strony z uchwytami, a ja tam znalazłam coś super do szuflad, myśle ze tez by Ci sie podobało TAKIE CUDA , tylko ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 21.02.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ivy, też zerknęłam na tę stronkę, też wlazłam w wypełnienia szuflad i też się zachwyciłam wkładem. Dopóki nie zobaczyłam ceny. Żeby chociaż w rublach albo hrywnach ta kwota była, to bym wzięła....... ale w peelenach to porażka całkowita.... jak można tak nieludzkie ceny zapodawać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 a czy ten dekorere ma jakas inna stronke niz szajsbuk? na szajsa nigdy sie nie zarejestruje, a zakupy bym mogla porobic jakies. No nie ma Ja się złamałam i zarejestrowałam celem poparcia lokalnej inicjatywy. Nie wiem. Wybieram się w piątek na małe zakupy, to podpytam o normalną stronę. mnie gazownia oszczedzila doplata ino 821 rocznie zamknelam sie w niecalych 3 tysiach. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2013 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Narendil, pamiętam, jak Ci zazdrościłam, że masz płytki układane. Moje się przymierzają cały czas do układania:bash: a ja znowu zazdroszczę, że ty na etapie wybierania pierdółek i cała operacja wykańczania do stanu używalnego już daaaaaaaawno za tobą.... Ale raz dwa i się ułożą. Wiem co czujesz, bo i mnie zazdrość czasem bierze. O, masz drzwi do sypialni? Ja nie. I przez to ^&$%^# miejsce parkingowe i swoje gapiostwo jeszcze poczekam. A z tym wykańczanie stanu używalnego to czy ja wiem? Używać wprawdzie można, ale do końca daaaaleko Ania, trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Agawi wrzuciła u Ilu link do strony z uchwytami, a ja tam znalazłam coś super do szuflad, myśle ze tez by Ci sie podobało TAKIE CUDA , tylko ceny Nie, no super. Coś idealnie dla mnie, fanki wszelakich pudełeczek, pojemniczków i układania w kosteczkę Porządek gwarantowany. Ale: jak można tak nieludzkie ceny zapodawać! Toż to kosztuje tyle, co ponad połowa moich mebli bibliotecznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.02.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Nie, no super. Coś idealnie dla mnie, fanki wszelakich pudełeczek, pojemniczków i układania w kosteczkę Porządek gwarantowany. Ale: Toż to kosztuje tyle, co ponad połowa moich mebli bibliotecznych Mam tak samo z pudeleczkami i jak to zobaczyłm do az mi serce mocniej zabiło a potem zobaczyłam cene i uwielbiam wszystko poukładane , przyprawyw w pojemniczkach nie w woreczkach, mąka przesypa, cukier tez .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2013 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Mam tak samo z pudeleczkami i jak to zobaczyłm do az mi serce mocniej zabiło a potem zobaczyłam cene i uwielbiam wszystko poukładane , przyprawyw w pojemniczkach nie w woreczkach, mąka przesypa, cukier tez .. Mąż się ze mnie śmieje, że gdybym mogła, to bym przesypała do pojemniczków również sosy w proszku i zupki chińskie (Tak, czasem jadam te paskudztwa i nawet mi smakują) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 21.02.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Mąż się ze mnie śmieje, że gdybym mogła, to bym przesypała do pojemniczków również sosy w proszku i zupki chińskie (Tak, czasem jadam te paskudztwa i nawet mi smakują) zupek nie przesypuje chociaz czasem tez jadam, ale sosy juz mi sie zdarzyło Ostatnio byłam u koleżanki i zredukowałam- czekając z kawką w kuchni az przewinie młodego- jej kilka opakowani tych samych przypraw w jedno :DPewnie nawet nie zauważyła a ja miałam wreszcie spokój wewnętrzny patrząc na koszyk z przyprawami:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.02.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Aniu!!!! jak Ty masz przesymetrycznie powieszone te ramki!!!!:eek: Efekt powalający - spokój, symetra, harmonia - bardzo mi się podoba! W ogóle cudna kolorystyka całokształtu mieszkania- a pisałaś już, jakie masz konkretnie szarości na ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2013 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 zupek nie przesypuje chociaz czasem tez jadam, ale sosy juz mi sie zdarzyło Ostatnio byłam u koleżanki i zredukowałam- czekając z kawką w kuchni az przewinie młodego- jej kilka opakowani tych samych przypraw w jedno :DPewnie nawet nie zauważyła a ja miałam wreszcie spokój wewnętrzny patrząc na koszyk z przyprawami:cool: ivy, moja Ty bratnia duszo! Przekażę dziś mężowi, że nie jest ze mną tak źle jak twierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2013 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Aniu!!!! jak Ty masz przesymetrycznie powieszone te ramki!!!!:eek: Efekt powalający - spokój, symetra, harmonia - bardzo mi się podoba! Dziękuję Aniu Niestety, u mnie symetria musi być. Ja wiem że to ponoć estetyka idiotów , ale wolę być postrzegana jako idiotka, niż czuć się źle w swoim własnym wnętrzu. W ogóle cudna kolorystyka całokształtu mieszkania- a pisałaś już, jakie masz konkretnie szarości na ścianach? Tikkurila NCS S 2500N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts