narendil 21.02.2013 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Wczorajsza rozmowa z mężem, J (ja), M (mąż) J: Kochanie, chcę drugi kocyk. M: Dobrze, kup sobie. J: Nie mam pieniędzy. M: Akurat jak znajdziesz ten idealny, skończy się okres któregoś funduszu inwestycyjnego. Dla jasności, pierwszy kończy się za 10 lat. Czy mój mąż coś mi insynuuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.02.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Wczorajsza rozmowa z mężem, J (ja), M (mąż) J: Kochanie, chcę drugi kocyk. M: Dobrze, kup sobie. J: Nie mam pieniędzy. M: Akurat jak znajdziesz ten idealny, skończy się okres któregoś funduszu inwestycyjnego. Dla jasności, pierwszy kończy się za 10 lat. Czy mój mąż coś mi insynuuje? Ania, Super dialog, jakbym o sobie i K czytała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 21.02.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Aniu, coś dla Ciebie http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/379287_414022002022934_474221397_n.jpg [Floppy Table projektu Axel van Exel & Marian Neulant] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.02.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Niestety, u mnie symetria musi być. Ja wiem że to ponoć estetyka idiotów , ale wolę być postrzegana jako idiotka, niż czuć się źle w swoim własnym wnętrzu. hmmm to się czegos o sobie nowego dowiedziałam.......... jestem patentowana idiotka, u mnie tez musi być symetrycznie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.02.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Hej Widzę że zdjęciami Pani zaczęła szastać Aniu super Każde nowe ujęcie, każda nowa rzecz którą pokazujesz jest tak przemyślana i dopracowana że zachwyca za każdym razem Skąd wytrzasnęłaś ten dywan? - jest zarąbisty Z tej strony co podawałaś? Ściski zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 21.02.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ale u Ciebie fanie Nie wiem o czym pisać bo wszystko mi się podoba. Salon i to jak fajnie dopełnił go biało-czarny dywan, krzesełka przy stole w jadalni, przedpokój i gazetowa zasłona a kwadratowe przelotki rządzą Super jest, spójnie i oryginalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 21.02.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Zajrzałam. Mojej idealnej nie ma. Ale jest szansa, że ją zdobędę na pewno. choć rozumiem, że mąż zakłada także na to horyzont 10-letni? Koniecznie się tutaj pochwal, jak już dotrze! Może Tobie uda się lepsze zdjęcia zrobić. ok, ponoć 28lutego wyślą... a już bym chciała mieć Wczorajsza rozmowa z mężem, J (ja), M (mąż) J: Kochanie, chcę drugi kocyk. M: Dobrze, kup sobie. J: Nie mam pieniędzy. M: Akurat jak znajdziesz ten idealny, skończy się okres któregoś funduszu inwestycyjnego. Dla jasności, pierwszy kończy się za 10 lat. Czy mój mąż coś mi insynuuje? wspaniałe jest to głębokie zrozumienie z jego strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2013 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Ania, Super dialog, jakbym o sobie i K czytała... [ATTACH=CONFIG]172267[/ATTACH] I jeszcze oni pewnie myślą, że są tacy oryginalni Aniu, coś dla Ciebie http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/379287_414022002022934_474221397_n.jpg [Floppy Table projektu Axel van Exel & Marian Neulant] Ale super! Pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że mój niezniszczalny dębowy stolik kawowy napotka na swej drodze małą bombkę atomową. A ja jednocześnie wygram w totka. Czyli to cudo już jest prawie moje hmmm to się czegos o sobie nowego dowiedziałam.......... jestem patentowana idiotka, u mnie tez musi być symetrycznie:cool: No widzisz, ile to forum nam daje Hej Widzę że zdjęciami Pani zaczęła szastać W przeciwieństwie do co poniektórych Aniu super Każde nowe ujęcie, każda nowa rzecz którą pokazujesz jest tak przemyślana i dopracowana że zachwyca za każdym razem Skąd wytrzasnęłaś ten dywan? - jest zarąbisty Z tej strony co podawałaś? Dywanik kupiłam u siebie, lokalnie. W końcu mam coś na miejscu - fabrykę dywanów Ściski zostawiam Wzajemnie Ale u Ciebie fanie Nie wiem o czym pisać bo wszystko mi się podoba. Salon i to jak fajnie dopełnił go biało-czarny dywan, krzesełka przy stole w jadalni, przedpokój i gazetowa zasłona a kwadratowe przelotki rządzą Super jest, spójnie i oryginalnie Dziękuję! Cieszę się, że Ci się Małgosiu podoba. choć rozumiem, że mąż zakłada także na to horyzont 10-letni? Ponoć szybciej. Ma pośredniczyć w zamawianiu. Pewnie mi wypomni, że jak on coś kupuje, to niczym błyskawica. A ja się ślimaczę ok, ponoć 28lutego wyślą... a już bym chciała mieć To już tylko tydzień wspaniałe jest to głębokie zrozumienie z jego strony Prawda? Jacy Ci nasi mężowie wyrozumiali i pełni empatii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 21.02.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Twój mężulek to niezłe ziółko. Mało mówi, ale jak coś powie, to w punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.02.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2013 Twój mężulek to niezłe ziółko. Mało mówi, ale jak coś powie, to w punkt Właśnie. Biedna ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.02.2013 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Czy my wszystkie jesteśmy żonami tego samego chłopa?:lol2: Bo to jest niemożliwe, żeby każdy był taki sam:rotfl: Główka do góry Aniu- mąż pewnie tylko tak żartował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 22.02.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Aniu, chcesz zagrać mężowi na nosie? Najsławniejszy kocyk na świecie:D: http://media-cache-ec3.pinterest.com/550x/5c/bb/d7/5cbbd742b3db063754e75e04220c42e0.jpg z tego sklepu: http://www.storynorth.com/Pia-Wallen-Cross-Blanket-p/piawallenlargecrossblanket.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.02.2013 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Czy my wszystkie jesteśmy żonami tego samego chłopa?:lol2: Bo to jest niemożliwe, żeby każdy był taki sam:rotfl: A może ich ktoś gdzieś po cichu sklonował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.02.2013 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Aniu, chcesz zagrać mężowi na nosie? Najsławniejszy kocyk na świecie:D Asiu, ten kocyk to na bank musiałby poczekać na zakończenie funduszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.02.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Hej Aneczka, Same cuda u Ciebie. Najpierw dywany, teraz kocyki. Może trzeba założyć fundusz kocykowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.02.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Aniu a da się te dywany w necie pooglądać? Szaleję na punkcie takich dywanów - ale do mnie nie pasują Jedynym pomieszczeniem gdzie mogłabym sobie na niego pozwolić i gdzie J nie kręciłby na niego nosem byłaby garderoba A że duża więc fajnie może by zagrał z białymi szafami - musi być przytulnie w końcu to będzie mój pokój Buziaki weekendowe zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 23.02.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 (edytowane) Aniu, chcesz zagrać mężowi na nosie? Najsławniejszy kocyk na świecie:D: http://media-cache-ec3.pinterest.com/550x/5c/bb/d7/5cbbd742b3db063754e75e04220c42e0.jpg z tego sklepu: http://www.storynorth.com/Pia-Wallen-Cross-Blanket-p/piawallenlargecrossblanket.htm Nihiru, może popełniam faux pas okropne, ale dlaczego on taki sławny? Narendil, możesz polecić jakiś sympatyczny program graficzny, żebym się naumiała podrasowywać zdjęcia i robić wizki? Edytowane 23 Lutego 2013 przez wyanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.02.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Ania zniknęła? Jak ją znam zaraz zrobi kocyk sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 23.02.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Ania zniknęła? Jak ją znam zaraz zrobi kocyk sama Tylko pewnie zniknęła, bo głowi się nad modelem rozmieszczenia krzyżyków w symetrii absolutnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.02.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ania zniknęła? Jak ją znam zaraz zrobi kocyk sama Tylko pewnie zniknęła, bo głowi się nad modelem rozmieszczenia krzyżyków w symetrii absolutnej. jeszcze będziemy chciały miec kocyk hand made by Ania patrząc na jej dotychczasowe wyroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts