narendil 24.02.2013 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Aniu a da się te dywany w necie pooglądać? Jasne. Chociażby na tej stronie, z której wkleiłam zdjęcia. Albo możesz wejść na stronę Agnelli, też mają zdjęcia. Szaleję na punkcie takich dywanów - ale do mnie nie pasują Też tak o sobie myślałam. Jedynym pomieszczeniem gdzie mogłabym sobie na niego pozwolić i gdzie J nie kręciłby na niego nosem byłaby garderoba A że duża więc fajnie może by zagrał z białymi szafami - musi być przytulnie w końcu to będzie mój pokój Popieram. J. nic do garderoby. A na marginesie, to mój mąż był przeciwny dywanom. A jak położyliśmy ten w pokoju dziennym, to aż jęknął z zadowolenia. Ponoć czegoś mężowi tam brakowało i dywan się okazał tym czymś I coś pomrukuje, że tylko po mojej stronie dywanik w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.02.2013 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Narendil, możesz polecić jakiś sympatyczny program graficzny, żebym się naumiała podrasowywać zdjęcia i robić wizki? Aniu, ja używam Gimpa. Moim zdaniem jest łatwy i ma dużo możliwości. W necie jest też pełno tutoriali. Ze swojej strony mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.02.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ania zniknęła? Jak ją znam zaraz zrobi kocyk sama Tylko pewnie zniknęła, bo głowi się nad modelem rozmieszczenia krzyżyków w symetrii absolutnej. Wyczuwam tu pewną ironię Ładnie to tak z koleżanki żartować? Ale jesteście blisko Zrezygnowałam z poszukiwań koca, teraz szukam tkaniny idealnej Na początek chcę polar. Wytnę, obłożę i będzie kocyk. Polar ma być czarno-biały, w geometryczne wzorki. I d.pa. Nie ma tego co mi po głowie chodzi. Z już na pewno w kraju nad Wisłą. Za Wielką Wodą znalazłam kilka interesujących. A może widziałyście gdzieś polar w pepitkę? jeszcze będziemy chciały miec kocyk hand made by Ania patrząc na jej dotychczasowe wyroby Prędzej same sobie zrobicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.02.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Ania, A co to ironia, bo na razie doszłam do e? Mówisz polar w pepitkę. Będę miała oczy szeroko otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.02.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Dzieki za link dywanowy. To może i mój J się przekona lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.02.2013 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 A na marginesie, to mój mąż był przeciwny dywanom. A jak położyliśmy ten w pokoju dziennym, to aż jęknął z zadowolenia. Ponoć czegoś mężowi tam brakowało i dywan się okazał tym czymś Dobrze, ze się w porę zreflektował:lol2:Jak to tym facetom brak wyobraźni wnętrzarskiej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.02.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Hej Aniu, Pogodnego i kreatywnego tygodnia życzę i... o oczywiście polaru w pepitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.02.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dobrze, ze się w porę zreflektował:lol2:Jak to tym facetom brak wyobraźni wnętrzarskiej:D Aga, Żebyś Ty widziała, na jakie rzeczy w sklepach K zwraca uwagę pytają się "czy "to" by nam nie pasowało|?"... A tu jeszcze trzeba kulturalnie, żeby nie urazić uczuć powiedzieć, że owszem Kochanie, ale myślę, że z takimi dodatkami możemy jeszcze poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
---JC--- 25.02.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 16 Lutego 2019 przez ---JC--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.02.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Wątek znam, mieszkanie znam, kota znam Właścicielkę podziwiam za stworzone wnętrza i twardy, w pozytywnym znaczeniu, charakter, więc wypada się przywitać...Witam No to Miło mi Ja mam twardy charakter? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.02.2013 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Ania, A co to ironia, bo na razie doszłam do e? Ania, to ja Ci będę tłumaczyć. Szybciej ten słownik czytaj Mówisz polar w pepitkę. Będę miała oczy szeroko otwarte Albo w chevron. Tyż pikny jest. Ja na razie znalazłam kratkę i paski. Hej Aniu, Pogodnego i kreatywnego tygodnia życzę i... o oczywiście polaru w pepitkę Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.02.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Dobrze, ze się w porę zreflektował:lol2:Jak to tym facetom brak wyobraźni wnętrzarskiej:D Ano, fakt. Na szczęście ma mnie Żebyś Ty widziała, na jakie rzeczy w sklepach K zwraca uwagę pytają się "czy "to" by nam nie pasowało|?"... A tu jeszcze trzeba kulturalnie, żeby nie urazić uczuć powiedzieć, że owszem Kochanie, ale myślę, że z takimi dodatkami możemy jeszcze poczekać... Kulturalnie, delikatnie i z wyczuciem. Bo szczeli focha i będzie bieda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.02.2013 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Od piątku zaczął się nowy semestr A mnie się tak nie chce... Na poprawę humoru postanowiliśmy z mężem wysłać Jakuba w piątek na weekend do teściowej. Wyjść gdzieś, odpocząć, zrobić zagłówek do łóżka. I d.pa Materiał kupiliśmy, ale nie było w Castoramie płyt meblowych. Wszyscy się za samodzielną stolarkę zabrali, czy co? Do LM nawet nie ma co w takich sprawach jeździć, bo czas docięcia kawałka płyty to średnio tydzień A w sobotę po południu zadzwoniła teściowa, że Jakub chce wracać do domu. I tyle ze wspólnie spędzonego wieczoru. Oby ciąg dalszy semestru był lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.02.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 A dzisiaj siedzę na zajęciach jak idiotka, bo nie dostałam wytycznych od koordynatorów przedmiotu.Strata czasu.I mojego, i studentów. Chyba nie lubię poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 25.02.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Cześć Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.02.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Cześć Aniu Cześć! Jak miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2013 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Aga, Żebyś Ty widziała, na jakie rzeczy w sklepach K zwraca uwagę pytają się "czy "to" by nam nie pasowało|?"... A tu jeszcze trzeba kulturalnie, żeby nie urazić uczuć powiedzieć, że owszem Kochanie, ale myślę, że z takimi dodatkami możemy jeszcze poczekać... No rozumiem Aniu- kulturalnie i taktownie:lol2: bo jeszcze się obrazi i zakręci kurek:rotfl: Ano, fakt. Na szczęście ma mnie . Farciarz:lol2: Kulturalnie, delikatnie i z wyczuciem. Bo szczeli focha i będzie bieda. Dokładnie tak samo pomyślałam:rotfl: Aniu lepszejszych poniedziałków życzę i reszty tygodnia:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 26.02.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Aniu głowa do góry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.02.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Aniu to chyba ta lipna nijaka pogoda tam na nas wpływa dasz radę będzie lepiej :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Jak tam Aneczka? Wtorek lepsiejszy? Mam nadzieję, że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts