narendil 26.02.2013 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Dzięki dziewczynki Dziś będzie normalny dzień. Tfu, tfu przez lewe ramię Pomalowałam przed wyjściem do pracy szufladę od łóżka, odwiedziłam po drodze w punkt z ekskluzywną odzieżą i pełna zapału przygotowuję się do zajęć. Tylko niech mi ktoś wytłumaczy, po co kupiłam jedną zasłonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.02.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Tylko niech mi ktoś wytłumaczy, po co kupiłam jedną zasłonę napewno masz na nia jakiś plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.02.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 napewno masz na nia jakiś plan Może w momencie kupna miałam, ale po wyjściu ze sklepu już nie Dostałaś wczoraj priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.02.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ania, A może Ty ze spódnic szyjesz zasłony/rolety, a z zasłon spódnice? W takim razie jedna wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 26.02.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 To ja jutro czekam na moje różowe drzewko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 26.02.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Daję znać, że żyję, cichcem podczytuję i ślę nieustanne achy i ochy w kierunku Narendilkowego domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.02.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ania, A może Ty ze spódnic szyjesz zasłony/rolety, a z zasłon spódnice? W takim razie jedna wystarczy [ATTACH=CONFIG]172998[/ATTACH] Nie bardzo. Zasłona jest prawie biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.02.2013 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 To ja jutro czekam na moje różowe drzewko:D Magda, u mnie różu raczej nie uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.02.2013 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Daję znać, że żyję, cichcem podczytuję i ślę nieustanne achy i ochy w kierunku Narendilkowego domu! Cieszę się, że się odezwałaś spośród marchwi A ja do spółki z wiewiórem nieustannie zaciskam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 26.02.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Mam nadzieję ,że dziś już humor lepszy Ściskam :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Mąż z Jakubem kupili wczoraj płyty na zagłówek. Zapomnieli kupić wolny czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.02.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aniu dziękuje za namiar lampowy muszę pomyślec gdzie ją ewentualnei postawić bo za dużo stojących mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.02.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aniu widzę że humor już lepszy Za to mnie dopadło Brak czasu na cokolwiek dla siebie chyba mi najbardziej doskwiera Zamiast wieczorem poczytać czy obejrzeć coś w tv musze iść spać bo moje małe dalej budzi się po nocach . Do tego mam syzyfową robotę ze sprzątaniem z wciąż brudzącymi MM Byle do wiosny to może nam wszystko będzie przychodzić łatwiej i z większym entuzjazmem http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/spring/smileys-spring-116946.gif To się wyżaliłam Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aniu dziękuje za namiar lampowy muszę pomyślec gdzie ją ewentualnei postawić bo za dużo stojących mi sie podoba Proszę bardzo Tu, jak nigdzie, pasuje cytat z mojej teściowej: Garnek, poduszka, lampa stojąca* zawsze się przyda *) niepotrzebne skreślić lub wpisać właściwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aniu widzę że humor już lepszy Za to mnie dopadło Brak czasu na cokolwiek dla siebie chyba mi najbardziej doskwiera Zamiast wieczorem poczytać czy obejrzeć coś w tv musze iść spać bo moje małe dalej budzi się po nocach . Do tego mam syzyfową robotę ze sprzątaniem z wciąż brudzącymi MM A to już jest normalnie świństwo. Z MM strony. Byle do wiosny to może nam wszystko będzie przychodzić łatwiej i z większym entuzjazmem http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/spring/smileys-spring-116946.gif Już niedługo! Ja też odliczam dni. Dziś wieje, ale to taki przyjemny wietrzyk. Coś miłego czuć w poiwetrzu. To się wyżaliłam Spoko. Czasem trzeba ponarzekać. A tu się dobrze rozumiemy, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.02.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aniu jak bys chciała, to z Warszawy mogłabym Cie odebrać I do Warszawy z powrotem zawieźć na Zjazd oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aniu jak bys chciała, to z Warszawy mogłabym Cie odebrać I do Warszawy z powrotem zawieźć na Zjazd oczywiście Alu, chętnie A ivy by się zmieściła? Bo się umówiłyśmy na wspólną podróż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.02.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Cześć Aniu Kiedy do nas wrócisz???????:hug: Witam się z właścicielką dziennika :hug: Magda- miło mi:yes::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.02.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Magda, u mnie różu raczej nie uświadczysz Pomyliły mi się dzienniki:lol2: To miało pójść do KArolka- zamówiłam u niej drzewko:lol2: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.02.2013 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Alu, chętnie A ivy by się zmieściła? Bo się umówiłyśmy na wspólną podróż. Oczywiście Na razie jeszcze myślę o Venusce ale w czwórkę spokojnie się zmieścimy A chcecie przyjechac busem czy pociagiem????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts