narendil 27.02.2013 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Alu, super Ja pewnie pociągiem przyjadę. A ivy z W-wy jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 A co tutaj tak wesolutko?:lol: Aniu widzę, że humorek lepszy:cool: Lepiej przyznaj się na co Ci była ta jedna zasłona?:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aniu widzę, że humorek lepszy:cool: Humorek był i się zmył Jestem po rozmowie z promotorem. Wszystko pięknie, ładnie, achy i ochy, a na koniec krótki dialog (P-promotor, J-ja): P: Aniu, pamiętasz pół roku temu rozmawialiśmy o takim rozdziale w książce. J: Aha, i powiedziałeś, że wrócimy do tematu w maju. P: Może byś się tym teraz zajęła? J: OK, ale na następny tydzień mam skończyć coś-tam. Pamiętasz? P: A to skończ. To ważne. Ale wiesz, ten rozdział to powinni bylibyśmy wysłać 2 tygodnie temu. Zrób go do niedzieli. Ręce mi opadły i słów zabrakło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.02.2013 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aniu Dużo tego masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.02.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Alu, chętnie A ivy by się zmieściła? Bo się umówiłyśmy na wspólną podróż. Oczywiście Na razie jeszcze myślę o Venusce ale w czwórkę spokojnie się zmieścimy A chcecie przyjechac busem czy pociagiem????? super Alu, super Ja pewnie pociągiem przyjadę. A ivy z W-wy jest. Alu pewnie bliżej terminu bedzimy mogły sie umowić, może nas moj P. podrzuci do Ciebie zebyś nie musiała do Wawy jechać. Szczegoły do ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.02.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 super Alu pewnie bliżej terminu bedzimy mogły sie umowić, może nas moj P. podrzuci do Ciebie zebyś nie musiała do Wawy jechać. Szczegoły do ustalenia No ja się juz nie moge doczekać, a to jeszzce trzy miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.02.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ręce mi opadły i słów zabrakło... Bidula:hug: promotor - człowiek bez serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 27.02.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 echhh współczuję, bidulko nie zarwij wszystkich nocy! to żeby się udało w miarę spokojnie wyrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.02.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Oj Biedactwo, Chyba tylko dlatego żyje, że Ci ręce opadły. Ludzie to jednak są wilcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.02.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aniu, macham i zaciskam kciuki żeby czas nie płynął za szybko do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 A nie zapomni promotorka??Ręce opadająZapytaj Tolę jak i czym jedzie i czy jedzie.. Ona jest z twojego miasta.. może razem byście się wybrały np samochodem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Alu pewnie bliżej terminu bedzimy mogły sie umowić, może nas moj P. podrzuci do Ciebie zebyś nie musiała do Wawy jechać. Szczegoły do ustalenia O, też fajnie. No ja się juz nie moge doczekać, a to jeszzce trzy miesiące Ja również. Tym bardziej, że rok temu mi się nie udało. W tym roku, choćby się paliło, waliło a promotor marudził - jadę! Zapytaj Tolę jak i czym jedzie i czy jedzie.. Ona jest z twojego miasta.. może razem byście się wybrały np samochodem... Arniś, ja najprawdopodobniej i tak pojadę dzień wcześniej, przenocuję u rodziny męża i rano może po sklepach polatam. Dzięki za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aniu Dużo tego masz? Ekhm, to jest robota na dwa tygodnie Bidula:hug: promotor - człowiek bez serca Raczej bez głowy. Że tak zacytuję: zapomniałem. echhh współczuję, bidulko nie zarwij wszystkich nocy! to żeby się udało w miarę spokojnie wyrobić wiwik, jakoś dam radę. W sumie, to powinnam się już przyzwyczaić, bo nie pierwszy raz mnie to spotyka Oj Biedactwo, Chyba tylko dlatego żyje, że Ci ręce opadły. Ludzie to jednak są wilcy... Nie, Aniu, nie dlatego. Promotor za wielką kałużą. Trudno kogoś przez Skype'a udusić W sumie, to ogólnie nie mogę na niego narzekać. Tylko czasem mi taki numer wywinie. Ale spoko. Zniknę tylko do poniedziałku zapewne. Aniu, macham i zaciskam kciuki żeby czas nie płynął za szybko do niedzieli Oby Dropku, oby. Ja w sumie w stresie i pod presją najlepiej pracuję. Ale po takim maratonie jestem przeżuta i wypluta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 A z miłych wieści, to jutro podpisujemy akt notarialny Wprawdzie, kiepsko mam na to czas, ale czego się nie robi dla własności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ogólny szkic artykułu zrobiony. Nagroda w postaci muratora zaliczona. Idę spać. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 27.02.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Branoc Widzę, że mam swoją towarzyszkę niedoli i orki na ugorze pod presją deadline'u na wczoraj A tak w ogóle co to za jakieś takie szemrane namawiania się na jakiś wspólny zjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.02.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Branoc Widzę, że mam swoją towarzyszkę niedoli i orki na ugorze pod presją deadline'u na wczoraj A tak w ogóle co to za jakieś takie szemrane namawiania się na jakiś wspólny zjazd? Ania, Nie wiem Chyba jakiś zjazd w Piotrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.02.2013 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 A to prosiak http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/pig/smileys-pig-340690.gif z tego promotora:evil: Trzymam kciuki- jesteś zdolna i ambitna i dasz radę kochana:hug: Bardzo się cieszę z podpisu aktu Dobrej nocki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.02.2013 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Branoc Widzę, że mam swoją towarzyszkę niedoli i orki na ugorze pod presją deadline'u na wczoraj Widzisz, od razu raźniej się robi A tak w ogóle co to za jakieś takie szemrane namawiania się na jakiś wspólny zjazd? Ania, Nie wiem [ATTACH=CONFIG]173418[/ATTACH] Chyba jakiś zjazd w Piotrowie [ATTACH=CONFIG]173420[/ATTACH] Dokładnie, termin 31.05-01.06. Gdzie żeście się uchowały? Piszecie się? Jeśli tak, to trzeba miejsca w hotelu rezerwować. Na pewno się piszecie Tu znajdziecie ciut więcej szczegółów: KLIK A to prosiak http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/pig/smileys-pig-340690.gif z tego promotora:evil: Trzymam kciuki- jesteś zdolna i ambitna i dasz radę kochana:hug: Bardzo się cieszę z podpisu aktu Aguś, no taki jest ten mój promotor. Ale, jak patrzę po swoich znajomych z pracy, to wcale zły mi się nie trafił. Dam radę, zawsze jakoś dawałam. A aktu się doczekać nie mogę Zamknę w końcu etap pt. deweloper Wracam do pracy. Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 01.03.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ania, Pięknego początku weekendu Ci życzę. Ja już od rana zdążyłam się zdenerwować tapetami... Dzięki za namiar. Zastanowię się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts