agawi74 06.03.2013 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Ania, Ty pisz o byle czym- tak fajnie wszystko opisujesz, że zawsze śmiechu jest co niemiara:lol2: Ja tez się dołączam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.03.2013 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 To może kąpiel z kaczuszką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2013 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Dzień dobry Towarzystwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.03.2013 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Dzień dobry Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.03.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 A witam panią TOWARZYSZKĘ :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.03.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2013 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Dzień dobry Aniu A witam panią TOWARZYSZKĘ :hug: dzieńdoberek U Was też słonecznie? Aż chce się żyć Muszę dzisiaj kupić zestaw ołówków. Chyba zmieniła mi się koncepcja na obrazek do łazienki. Miały być akryle, ale postanowiłam najpierw spróbować szkicu. Przez całą szkołę prace na plastykę pomagała mi robić mama albo siostra. Bo nie umiesz, nie masz talentu, brak Ci wyczucia kolorystycznego. No i nie wiem, czy to takie dobre wyręczać dziecko Nawet jeśli nie jest mistrzem w danej dziedzinie. Picasso czy van Gogh ze mnie żaden, ale próbować można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.03.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aniu u nas padaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.03.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 U Was też słonecznie? Aż chce się żyć Chyba moje wczorajsze słoneczko jest dzisiaj u Ciebie u mnie tak troche ponuro, ale jeszcze nie beznadzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aniu u nas padaaaa Buu Witam U nas pogoda dżdżysta ale że mężulek w domu jest to No tak, prywatne słońce masz zapewnione. to jest prawidłowe podejście Oby Chyba moje wczorajsze słoneczko jest dzisiaj u Ciebie u mnie tak troche ponuro, ale jeszcze nie beznadzielnie O nie nie, u mnie jest moje wczorajsze słoneczko. Twojego nie ruszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aneczka, Witam z przejaśniającej się Warszawy i słońce przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.03.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aneczka, Witam z przejaśniającej się Warszawy i słońce przesyłam [ATTACH=CONFIG]174873[/ATTACH] a u mnie za oknem jakos tak bez szału, niby nie ciemno ale do wczorajszego słoneczka bardzo daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 a u mnie za oknem jakos tak bez szału, niby nie ciemno ale do wczorajszego słoneczka bardzo daleko Ivy, No to prawda, ale nie narzekajmy, inni mają gorzej. Przez chwilę rano myślałam nawet, że będzie padał deszcz, więc póki co jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.03.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ivy, No to prawda, ale nie narzekajmy, inni mają gorzej. Przez chwilę rano myślałam nawet, że będzie padał deszcz, więc póki co jestem zadowolona nie narzekam, patrząc na prognozy i zapowiedzi to jest super i niech się nie zmienia Mam takie jakieś małe okna w pracy i potrzebuje dużo słońca zeby było jasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 nie narzekam, patrząc na prognozy i zapowiedzi to jest super i niech się nie zmienia Mam takie jakieś małe okna w pracy i potrzebuje dużo słońca zeby było jasno Ja ze swoich widzę Wisłę. Tylko czekam, żeby leszczyna zaczęła się zielenić i kwiatuszki na wałach kwitnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.03.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ja ze swoich widzę Wisłę. Tylko czekam, żeby leszczyna zaczęła się zielenić i kwiatuszki na wałach kwitnąć... [ATTACH=CONFIG]174889[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]174890[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]174891[/ATTACH] widoczki umilają pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.03.2013 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 nie narzekam, patrząc na prognozy i zapowiedzi to jest super i niech się nie zmienia Kurcze, to ja chyba złe prognozy oglądałam. Na weekend mrozy zapowiadali Kto to słyszał, mrozy w marcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Kurcze, to ja chyba złe prognozy oglądałam. Na weekend mrozy zapowiadali Kto to słyszał, mrozy w marcu Ania, Ja też słyszałam, jak zjarany na heban Kret coś o powrocie zimy mówił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.03.2013 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Kochane, w dniu naszego święta http://www.zycie.ca/wp-content/uploads/2012/03/dzien_kobiety.jpg http://www.raspberryheels.com/blog/wp-content/uploads/2012/03/raspberry_heels_dzien-kobiet_3_malinowe_obacsy.jpg PS1. Moi mężczyźni nie stanęli na wysokości zadania i kupili tulipany. PS2. U mnie na razie słonecznie Może zjarany Kret się pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.03.2013 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Otóż Panowie: jeśli macie ochotę zrobić swej kobiecie prezent to mamy dla Was 3 opcje (dostępne tylko u nas w butiku przy ul. Zgoda 5): Opcja #1: idziecie na całość – kupujecie dla Niej buty i dostajecie pończochy/rajtuzy GRATIS – zakocha się od nowa:) a Wy wybierając fikuśne pończochy sami sobie też robicie przysługę Opcja #2: coś dla Niej, coś dla siebie… kupujecie buty dla Niej i wybieracie skarpety dla siebie GRATIS – wcale niezła opcja, satysfakcja dla obu stron… Opcja #3: coś dla siebie, coś dla Niej… kupujecie buty dla siebie, dla Niej dostajecie pończochy/rajtuzy GRATIS – lepiej nie przyznawajcie się do tej opcji, chociaż luksusowe pończochy to też super prezent:) Szkoda, że mam tak daleko... Cytat pochodzi z bloga http://www.raspberryheels.com KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts