ivy17 08.03.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 PS1. Moi mężczyźni nie stanęli na wysokości zadania i kupili tulipany. PS2. U mnie na razie słonecznie Może zjarany Kret się pomylił U mnie tez dzisiaj szef przyszedł z tulipanami i wielką torbą różnych żelków P.S Uwielbiam żelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.03.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Otóż Panowie: jeśli macie ochotę zrobić swej kobiecie prezent to mamy dla Was 3 opcje (dostępne tylko u nas w butiku przy ul. Zgoda 5): Opcja #1: idziecie na całość – kupujecie dla Niej buty i dostajecie pończochy/rajtuzy GRATIS – zakocha się od nowa:) a Wy wybierając fikuśne pończochy sami sobie też robicie przysługę Opcja #2: coś dla Niej, coś dla siebie… kupujecie buty dla Niej i wybieracie skarpety dla siebie GRATIS – wcale niezła opcja, satysfakcja dla obu stron… Opcja #3: coś dla siebie, coś dla Niej… kupujecie buty dla siebie, dla Niej dostajecie pończochy/rajtuzy GRATIS – lepiej nie przyznawajcie się do tej opcji, chociaż luksusowe pończochy to też super prezent:) Szkoda, że mam tak daleko... Cytat pochodzi z bloga http://www.raspberryheels.com KLIK :lol2: U mnie tez dzisiaj szef przyszedł z tulipanami i wielką torbą różnych żelków P.S Uwielbiam żelki Fajny szef! Ciekawe z czym mój mąż przyjdzie dziś do domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 o szefie przemilcze za to mezus jak zwykle poprzeczke ustawil wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Pośmiałam się jak zwykle to u Ani bywa:lol2: I melduję, ze zjarany Kret się nie pomylił, bo u nas od rana SYPIE ŚNIEG:jawdrop: i jest zimno :bash: Aniu zostawiam Ci dyżurnego goździka z najlepszymi życzonkami:hug: http://i4.dobramama.pl/e6c42ceb32a5103c3276b8bd630d6d5a/gozdzik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.03.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Biedny Kret chyba już na zawsze zostanie zjaranym Kretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 08.03.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Przychodzę tu po długiej przerwie i muszę powiedzieć "Jak ładnie u Ciebie " Szafeczki nocne rewelacja a i stoliczek w dzieciowym też mi wpadł w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.03.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 U mnie tez dzisiaj szef przyszedł z tulipanami i wielką torbą różnych żelków P.S Uwielbiam żelki Ja też. Ale mój szef raczej o takich drobiazgach nie myśli Ciekawe z czym mój mąż przyjdzie dziś do domu;) No, ja swojego widziałam rano i tyle na dzisiaj. Raczej nie sądzę, że coś w domu znajdę jak wrócę z pracy. A nie, przepraszam, ponoć pierogi mi kupił o szefie przemilcze za to mezus jak zwykle poprzeczke ustawil wysoko Szczęściara Pośmiałam się jak zwykle to u Ani bywa:lol2: Miło I melduję, ze zjarany Kret się nie pomylił, bo u nas od rana SYPIE ŚNIEG:jawdrop: i jest zimno :bash: U mnie śniegu nie było. Tylko p.dzi okrutnie. Aniu zostawiam Ci dyżurnego goździka z najlepszymi życzonkami:hug: A dziękuję, dziękuję. Ja tam obchodzę wszystkie możliwe święta. Biedny Kret chyba już na zawsze zostanie zjaranym Kretem Sam tego chciał Przychodzę tu po długiej przerwie i muszę powiedzieć "Jak ładnie u Ciebie " Szafeczki nocne rewelacja a i stoliczek w dzieciowym też mi wpadł w oko Dziękuję Miło mi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 08.03.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Dobry Wieczór ( mam nadzieję, że mąż stanął na wysokości zadania) U nas burza śnieżna, a przeczytałam prognozę na przyszły tydzien, w środę ma byc - 13 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 08.03.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Nie przemówię słowa za Kretem, bo wykonał krecia robotę A taka już ładna wiosna była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 09.03.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 dzień dobry, wpadłam ze zdjęciami dywanu w świetle dziennym (lub raczej w pochmurności dziennej ...) raz jeszcze dziękuję za pomoc ps trzymajcie proszę kciuki, jeszcze nigdy nie dodawałam tu zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Wiwik, Jaki dywan :jawdrop: Musisz koniecznie sfotografować go z perspektywy O mamo, jakie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 10.03.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 dzięki, nam też się podoba i pomyśleć, że gdyby nie Ania (Narendil) to ciągle leżałby tam kremowy Adum z tą perspektywą nie jest łatwo, ale spróbowałam Aniu (Narendil) - jak tam? napisałaś już wszystko, co było do napisania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zizi1978 10.03.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Narendil dzięki za namiary na dietetyka podane u Venus:). A tak w ogóle to my w tym samym pięknym mieście mieszkamy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.03.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Wiwik, Dywan jest niesamowity. Taki efekt widziałam tylko w Maroku w domu handlarza dywanami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.03.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Kochane, wpadam na chwilę po pracowitym (zawodowo, jak i domowo) weekendzie. Zrobiliśmy zagłówek do łóżka, no w 95%. Kupiłam lampę do sypialni. I pytanie na dziś: które krzesło? http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/82/58/11/3082581182 http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/81/06/54/3081065443_3 dzień dobry, wpadłam ze zdjęciami dywanu w świetle dziennym (lub raczej w pochmurności dziennej ...) Rany Julek, wiwik, ależ ten dywan u Ciebie wygląda Rewelacja! Dziękuję, że go pokazałaś I widzę, że fotograf z Ciebie lepszy, kolory ładniejsze i bliższe rzeczywistości. A ja się tak zachwycałam swoim piździołkiem Narendil dzięki za namiary na dietetyka podane u Venus:). A tak w ogóle to my w tym samym pięknym mieście mieszkamy:cool: zizi, proszę bardzo Tak myślałam, że na naszej pięknej prowincji mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.03.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Hej Ania, W sprawie krzeseł - dla mnie drugie - pierwsze jest zbyt oczywiste bo czarno - białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 10.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Hej Ania, W sprawie krzeseł - dla mnie drugie - pierwsze jest zbyt oczywiste bo czarno - białe. A ono nie jest przezroczysto czarne ? Jeśli tak to ja za pierwszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 10.03.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) dzięki Twój piździołek przecież też ładny - jakby nie był, to ja swojego bym nie miała i raz jeszcze dzięki ! ad krzesła, trudny wybór - chyba jednak drugie, przez te drewniane nóżki jest ciekawsze. Ale oba modele będą pasować. hmmm może pól na poł? PS - jak tak jeszcze patrzę, to nóżki w pierwszym fajniejsze, jeśli chodzi o kształt. Edytowane 10 Marca 2013 przez wiwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.03.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) Z tym krzesłem jest to mam problem. Chciałabym, żeby było jak najmniej widoczne. A jednocześnie coś musi być, bo mam dość spodni męża na podłodze. I jak na zamówienie znalazłam te Ale żeby łatwo nie było, to dwa. Mąż się wściekł i kazał do jutra wieczór wybrać. I od razu uprzedzam, nie przeszkadza mi się, że obydwa są inspiracjami. Nikt nie pomyli ich z oryginałami, a tak pojmuję różnicę między inspiracją a podróbką. http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/82/58/11/3082581182 Plusy: - podobno całkiem przezroczyste (to czarne to chyba poduszka) Minusy: - nie mam pojęcia jak będzie wyglądał filc podklejony do nóżek - nie wiem, czy te druciki zgrają mi się z resztą sypialni http://img06.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/81/06/54/3081065443_3 Plusy: - łatwo podkleić nóżki Minusy: - nóżki od razu idą pod pędzel Edytowane 10 Marca 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 10.03.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Nadal jestem za drugim bo śliczne nóżki, a za pierwszym nie nawet jeśli jest przezroczyste i z poduszką. W takim wydaniu to już zupełnie 1 nie. Nawet ładnych nóżek nie ma... I te szprychy... A że nóżki pod pędzel? A to Ty chciałaś już takie od razu gotowe kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts