wyanna 11.03.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 O, pani doktor, ja chyba będę miała na dniach (tygodniach) petycję łóżkową, bo chyba na razie będę opijać moje dotychczasowe łóżko, zamiast kupować nowy stelaż. Zwyczajnie, lubimy naszego hopena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 O, pani doktor, ja chyba będę miała na dniach (tygodniach) petycję łóżkową, bo chyba na razie będę opijać moje dotychczasowe łóżko, zamiast kupować nowy stelaż. Zwyczajnie, lubimy naszego hopena Opijanie łóżka. Super pomysł. Sprzedam mężowi w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 11.03.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kurna no, więcej snu mi trzeba:bash: Obijać chciałam, ale głodnemu chleb na myśli, spragnionemu - procenty... Ale w sumie opic tez można sukces Taki zagłówek jak u Narendil to i opijać można obijając i obijać opijając! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Kolejne krzesłowe głosy odnotowane Aniu, a jak ślicznota ma na imię? Bo muszę w domu sierściuchy uprzedzić Erjotka. Taki branżowy żarcik. Aneczka, no widać, że się starasz. Nikt by nie powiedział, że wypchana. Całkiem jak żywa wyszła... O, pani doktor, ja chyba będę miała na dniach (tygodniach) petycję łóżkową, bo chyba na razie będę opijać moje dotychczasowe łóżko, zamiast kupować nowy stelaż. Zwyczajnie, lubimy naszego hopena Aj waj, jak poważnie zabrzmiało Podanie już przyszykowane? Trzy zdjęcia załączone? Petycja osobiście zostanie doręczona? Opijanie łóżka. Super pomysł. Taki zagłówek jak u Narendil to i opijać można obijając i obijać opijając! Mężowi przekażę Ucieszy się chłopak, bo wkład miał spory. Chociaż, podejrzewam, że zamiast opijania wolałby inną formę świętowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 11.03.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ? Petycja osobiście zostanie doręczona? A wiesz, że to nie takie niemożliwe? W końcu święta idą, a ja te święta we wschodzącym Białymstoku spędzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 A wiesz, że to nie takie niemożliwe? W końcu święta idą, a ja te święta we wschodzącym Białymstoku spędzam... O, byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.03.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Taki zagłówek jak u Narendil to i opijać można obijając i obijać opijając! Ale symultanicznie? Odradzam - jak mój mąż z kolegami tapetował sypialnię jednocześnie opijając, to po dwóch latach musiał ją zdzierać, tak fatalnie była położona:lol2: Jakie to szczęście, że mi się w międzyczasie zmieniła koncepcja, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ania, A jak tam podróż mija Twojej WC Szczotce? Daleko jest jeszcze od domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Jakie to szczęście, że mi się w międzyczasie zmieniła koncepcja, prawda? No właśnie. A oni nas nie doceniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ania, A jak tam podróż mija Twojej WC Szczotce? Daleko jest jeszcze od domu? Mąż twierdzi, że w Dojczlandzie już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 A taka lampa zawiśnie nad łóżkiem: http://www.imagic.pl/files/27060/Aukcje/DSCF9041.JPG Jak dla mnie jest piękna.Mam tylko nadzieję, że na żywo będzie wyglądać co najmniej tak samo jak na zdjęciach. Z nią zdradziłam swój pierwotny i długotrwały typ:http://www.otwarte24h.eu/userdata/gfx/2bbee791f3016fc8371656efcc3f871e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Twoja zdradzona miłość straszliwie mi się podobała. No bardzo. Nie miałabym gdzie jej zawiesić, ale jest cudna. Twoja nowa miłość jest w sumie dosyć podobna. To tak jakby serialu podmienić Żmudę-Trzebiatowską na Glinkę. Ja bym się nie zorientowała i chyba połowa populacji również. Uważam że zamiana miłości A na miłość B została przeprowadzona bardzo płynnie. Ale ja dzisiaj gadam głupoty... To pewnie ta 6 kawa z ekspresu. Niech ktoś mnie powstrzyma....... ............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Uważam że zamiana miłości A na miłość B została przeprowadzona bardzo płynnie. To co mnie przekonało do zmiany obiektu uczuć, to to, że ta nowa miłość, z racji swojego wieku, będzie unikalna. Znalazłam ją zupełnie przypadkiem. Bo nie szukałam lampy. Miałam przecież swój ideał. I mnie złapała, puścić nie chciała. Wychodzi na to, żem niestała w uczuciach Ale ja dzisiaj gadam głupoty... To pewnie ta 6 kawa z ekspresu. Niech ktoś mnie powstrzyma....... ............................ [ATTACH=CONFIG]175856[/ATTACH] Nie pomogę, bo tak mnie głowa nachrzania, że momentami nie wiem jak się nazywam. Chyba wieczorem nie przeczytam nic, co dzisiaj napisałam, bo sama siebie nie zrozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 i to jak!! Po oczach świecić będzie okrutnie, chyba że na ściemniaczu będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Po oczach świecić będzie okrutnie, chyba że na ściemniaczu będzie? W tej kupionej żarówka jest schowana w tym kosmicznie wyglądającym cylindrze. Świecić w oczy nie powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 11.03.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 O to kosmiczny cylinder zapewni Wam nieziemskie kręgi w sypialni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Moim skromnym zdaniem, powinno sie jednak być stałym w uczuciach. Zdrada.....i to z takim starym dziadem ? Ja zdecydowanie wole młodszych. W końcu to jednak miłość od pierwszego spojrzenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.03.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ale zjawiskowy ten zaglóweczek Aniu Super, ze odkryłaś nam choć skrawek, cierpliwie poczekam na resztę:popcorn: Czyżbyś wybrała się dzisiaj jeszcze po pinezki? Lampa bardzo w Twoim stylu, nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.03.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 stara miłość jest na mojej liście, nie wiem tylko czy ją zrealizuję bo za dużo mi się podoba nowej jestem ciekawa jak świeci, kiedy ma być u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.03.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aniu nowa miłość całkiem , całkiem ale mi stara bardziej leżała;) no poszalałaś z tym zdjęciem zagłówka ale przynajmniej cokolwiek w tym temacie już wiemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts