1976pinacolada 11.03.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 O to kosmiczny cylinder zapewni Wam nieziemskie kręgi w sypialni... [ATTACH=CONFIG]175857[/ATTACH] O tak Moim skromnym zdaniem, powinno sie jednak być stałym w uczuciach. Zdrada.....i to z takim starym dziadem ? Ja zdecydowanie wole młodszych. W końcu to jednak miłość od pierwszego spojrzenia.... E tam. Młodsza od moich rodziców. A koleżanka na pewno w młodszych gustuje? stara miłość jest na mojej liście, nie wiem tylko czy ją zrealizuję bo za dużo mi się podoba nowej jestem ciekawa jak świeci, kiedy ma być u Ciebie ? ivy, stara nadal mi się podoba, może ją jeszcze kiedyś kupię. Mam w końcu jeszcze jeden pokój do urządzenia. Nowa mam nadzieję dotrze w tym tygodniu. Potem poleży tydzień-dwa nabierając mocy urzędowej po czym małżonek pożyczy super wiertarkę i zawiesi Aniu nowa miłość całkiem , całkiem ale mi stara bardziej leżała;) no poszalałaś z tym zdjęciem zagłówka ale przynajmniej cokolwiek w tym temacie już wiemy;) Anetko, zagłówek w całości wygląda mniej więcej tak jak na tym wycinku Czekam na guziczki i wtedy go skończę. Może jutro się uda? Ale zjawiskowy ten zaglóweczek Aniu Super, ze odkryłaś nam choć skrawek, cierpliwie poczekam na resztę:popcorn: Czyżbyś wybrała się dzisiaj jeszcze po pinezki? Lampa bardzo w Twoim stylu, nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć całość Aga, pinezki nie. Guziczki będą. Tylko, niestety, od ręki pan nie robił. Jutro będą do odbioru. Ja również nie mogę się doczekać lampy. Coś w sobie ma, skoro tak błyskawicznie (jak na mnie) się na nią zdecydowałam Halo, Kinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 11.03.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 No nie ukrywam, że czasem biorę pod uwagę opcje : stary ale jary.... Ale w tym przypadku, stary jest...no młodzieniaszek fajniejszy...Ciacho ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.03.2013 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 O rety Aniu, a jakie to guziczki wymyśliłaś? Takie z dziurkami? Teraz nie zasnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.03.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 No nie ukrywam, że czasem biorę pod uwagę opcje : stary ale jary.... Ale w tym przypadku, stary jest...no młodzieniaszek fajniejszy...Ciacho ! Phi Lubimy inne ciastka O rety Aniu, a jakie to guziczki wymyśliłaś? Takie z dziurkami? Teraz nie zasnę... Aga, mam nadzieję, że jednak zasnęłaś To normalne guziczki tapicerskie obciągnięte materiałem. Takie jak w wielu meblach można zobaczyć. Początkowo się wahałam, ale jednak przy tej wysokości zagłówka muszę ustabilizować gąbkę, bo mam wrażenie, że, mimo mocnego naciągnięcia tkaniny, ciut odstaje. Pinezki, choć bardzo mi się podobają, to jednak się u mnie nie sprawdzą. Raz, że zagłówek dość gruby. Dwa, że mąż trochę nosem kręcił. Trzy, nie wiem, czy nie za elegancko i błyszcząco by się zrobiło. A moja sypialnia dość surowa jest. No dobra, miała być w założeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.03.2013 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Czy też tak macie, że jak coś się dzieje, to wszystko na raz? Jutro są urodziny Jakuba. Będzie małe przyjęcie, tort, ciasta, desery. Takie tam zwyczajowo przyjęte sprawy. A międzyczasie: - dzisiaj jest impreza wręczenia nagród w konkursie, którego jestem współorganizatorem, - mam zajęcia do 19, - jutro mam do wygłoszenia prezentację, - jutro muszę odebrać prezent dla małego (sklep pracuje w idiotycznych jak dla mnie godzinach). I kiedy ja mam się za gotowanie i pieczenie zabrać? Jeśli dorzucicie jeszcze trwający od dwóch dni ból głowy, to obraz sytuacji będzie pełny Blah... Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.03.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Czy też tak macie, że jak coś się dzieje, to wszystko na raz? Dokładnie tak samo;) To chyba jedno z praw Murphy'iego;) trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 12.03.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 fest widac tego zagłówka Krzesło - pierwsze. Z podkładkami chyba nie będzie problemu, bo z tego co kojarzę to eamesy (inspirowane) mają taka blaszkę okrągłą więc spokojnie ją podkleisz filcem. Lampa ładna ale ... współczuję szorowania ! Ania trzymam kciuki za imprezę i ucałuj młodego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 12.03.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 narendil to przylulkam mocno Dasz Rade !!! Z tym bólem głowy to chyba teraz taki ogólny problem u mnie tez sie odzywa i to chyba przez ta zmienna pogode ale widze swiatełko w tunelu bo zapowiadali ze juz niedługo nawet 15 stopni:wave: A z życzonkami dla małego przydreptam jutro ile to już latek liczy solenizant ?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.03.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Dokładnie tak samo;) No, od razu mi lepiej fest widac tego zagłówka Może jutro będzie więcej Krzesło - pierwsze. Z podkładkami chyba nie będzie problemu, bo z tego co kojarzę to eamesy (inspirowane) mają taka blaszkę okrągłą więc spokojnie ją podkleisz filcem. O, to byłaby dobra wiadomość, Lampa ładna ale ... współczuję szorowania ! Ja tam mam nadzieję, że ten klosz jest szczelny i kurz się do środka nie dostanie. Ewentualnie oślepnę i przestanę go zauważać Ania trzymam kciuki za imprezę i ucałuj młodego Dzięki! Jakuba ucałuję narendil to przylulkam mocno Dasz Rade !!! Z tym bólem głowy to chyba teraz taki ogólny problem u mnie tez sie odzywa i to chyba przez ta zmienna pogode ale widze swiatełko w tunelu bo zapowiadali ze juz niedługo nawet 15 stopni:wave: Kiedy? Kiedy? Mam nadzieję, że moja biedna głowa nie cierpi na marne. Matko, jak ja tęsknię za słońcem, za ciepłem... A z życzonkami dla małego przydreptam jutro ile to już latek liczy solenizant ?!!! Zapraszam Jakub kończy pięć lat. Jak to szybko minęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.03.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Mąż odebrał guziczki Pytam czy ładne. Usłyszałam, że są schowane do torebki. I przyszła jakaś duża przesyłka do mnie. Nie pamiętam, czy zamawiałam coś jeszcze ostatnio poza lampą. Poprosiłam, żeby rozpakował. Nie, bo się boi, że mu kiedyś wypomnę jak to mi radość z rozpakowywania odebrał. Jak ja mam wytrzymać do 19-tej??? No jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 12.03.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Właściwe pytanie brzmi: jak wytrzymać z takim mężem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 12.03.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Aniu, pieczenie w planach a Ty nic nie mówisz ? Ja tu zwarta i gotowa a telefonu z zamówieniem nie ma : ( Nie wiem jak bysmy rozwiązały kwestię transportu, ale może fotki by wystarczyły Uściskaj Kubusia od cioci marisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 12.03.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Aneczka, Złóż młodemu mężczyźnie życzenia szczęścia i radości. Oby jego świat był zawsze słoneczny i kolorowy. 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.03.2013 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Właściwe pytanie brzmi: jak wytrzymać z takim mężem? No jak to jak? Z dnia na dzień Aniu, pieczenie w planach a Ty nic nie mówisz ? Ja tu zwarta i gotowa a telefonu z zamówieniem nie ma : ( Nie wiem jak bysmy rozwiązały kwestię transportu, ale może fotki by wystarczyły Uściskaj Kubusia od cioci marisi mari, myślę, że z jednym tortem dam radę Szykuj się za 3 lata, na Pierwszą Komunię Dzięki, młodego uściskam! Aneczka, Złóż młodemu mężczyźnie życzenia szczęścia i radości. Oby jego świat był zawsze słoneczny i kolorowy. 100 lat [ATTACH=CONFIG]176142[/ATTACH] Aniu, jutro nie omieszkam. Dzisiaj lepiej nie, bo jeszcze mu się w d.pie poprzewraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.03.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Aniu Wyściskaj Młodego :hug:U nas 5 urodziny 22 marca;) w tym samym czasie brzuszki nam rosły:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.03.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Aniu Wyściskaj Młodego :hug:U nas 5 urodziny 22 marca;) w tym samym czasie brzuszki nam rosły:hug: O Fajny zbieg okoliczności. Szykujecie już imprezkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 12.03.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Mam guziczki. Przyszła lampa. Przyszła wc-szczotka i kosz na śmieci. Ależ się cieszę Idę do kuchni. A potem do komputera robić prezentację na jutro. Tu mniej się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.03.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Kochana, koniecznie zrób sobie przerwę w tworzeniu i trzaśnij nam jakieś fotki A! I przekaż urodzinowe ściski dla Jakubka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 12.03.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Idę do kuchni. A potem do komputera robić prezentację na jutro. Jak to do kuchni i do komputera? O czymś koleżanka nie zapomniała po drodze? FOTO! szczotka kiblowa lampa no i guziczki Potem można oddać się różnym takim mniej przyjemnym obowiązkom. Skoro już jesteś tą oświeconą górą rankingu, no i wiesz, tą (tym) Olimpem, to rozumiesz - noblesse oblige. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts