illusjon 13.03.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Ania teraz siedzi i podziwia,... kosz i szczotkę... A że lampę miała wrzucić to zapomniała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.03.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Aniu szczotka zarąbista . Uuuuuuuuuuuuuuwielbiam Twoje dopasowywanie detali Jesli krzesełko jeszcze nie zamówione to oddaję głos na jedynkę A na jaki kolor miały by być machnięte nóżki drugiego krzesła? bo chyba niedoczytało mi się http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Udanego urodzinkowego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.03.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Wszystkiego najlepszego dla Jakuba!!!! Zestaw WC-towy rewelacja. Masz ten dar do grzebania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 13.03.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 mąż się spisał, warto było czekać jak impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.03.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 biorę soczek i zostawiam buziaki dla malucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.03.2013 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 (edytowane) A! I przekaż urodzinowe ściski dla Jakubka Uściski dla Jakuba ...pewnie juz ma dość cioteczkowych czułości no to sto lat dla jubilata Jeszcze ja się przyłączam do uścisków dla jubilata :hug: Uściski i serdeczne życzenia dla Jakuba Wszystkiego wszystkiego najlepszego dla Twojego małego mężczyzny Niech się spełnią wszystkie marzenia i zdrówko dopisuje [/center] A ja przyszłam na soka:rotfl: żartuje wszystkiego najlepszego Jakubie i żebyś mamę przegadal:hug: Aneczka, 100 lat, 100 lat dla Jakuba! Wszystkiego, Wszystkiego Najlepszego dla Jubilata:wiggle: Dużo zdrówka i spełnienia marzeń i jeszcze cmok od forumowej ciotki:hug: ale pysznosci serwujesz,Aneczko z tej okazji...hmmmm:rolleyes: Dla Jakuba Ciocia stawia ! Kolorystyka uwzględniająca szmergla mamusi http://img.bazarek.pl/186457/13274/1637305/1015023214c80bcb58256e.jpg I ja wpadłam życzyć WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla Jakubka od cioci Beatki:):) Najlepsze życzenia zostawiam dla Kuby Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik. Wszyscy razem z balonami, z najlepszymi życzeniami. Bo to dzień radosny wielce -masz już jeden roczek więcej! Wszystkiego najlepszego dla Jakuba!!!! biorę soczek i zostawiam buziaki dla malucha Serdecznie dziękujemy za wszystkie życzenia. Jubilat od pół godziny w łóżku, ja właśnie skończyłam sprzątanie. Tort był. Impreza udana. Goście zadowoleni, Jakub szczęśliwy. Ufff... zdjęcia były i poszły Edytowane 18 Marca 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.03.2013 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Skoro już jesteś tą oświeconą górą rankingu, no i wiesz, tą (tym) Olimpem, to rozumiesz - noblesse oblige. :P i żebyś mamę przegadal:hug: No wiesz co Przecież o to wcale nie tak trudno mama to taka szara myszka, co cichutko w kąciku siedzi... najsłynniejsza wc-szczotka na forum;lol2: fajna:yes: Oj tam, oj tam. Zaraz najsłynniejsza. Grunt, że idealna Ja to wiem, kiedy zajrzec:lol: Oleńka, masz wyczucie. Albo fotki, albo imprezka. Aneczka, Słynna Szczotka i Kosz pełen wrażeń z podróży po Europie Warto było czekać na taką parę. Przychylam się do zdania koleżanki. Szczotka i kosz rewela !!!!! Cieszę się, że już odhaczyłaś ten temat, bo zaczął byc moim koszmarem sennym. mari, spoko. teraz zaczynamy poszukiwania dozownika-na-mydło. Oczywiście idealnego Lampka na szafie to ta ? Ta cylindrzasta ? Aha Mąż schował, żeby Jakuba ani kota nie kusiła ta fajna duża kulka do zabawy. warto jak wyżej Cieszę się, że takie jednomyślne jesteście Ania teraz siedzi i podziwia,... kosz i szczotkę... A że lampę miała wrzucić to zapomniała... Ania, lampy na razie nie ma, bo mi moje życie miłe. Żeby zrobić jej zdjęcie, musiałabym balansować na drabinie. Aniu szczotka zarąbista . Uuuuuuuuuuuuuuwielbiam Twoje dopasowywanie detali Dzięki! Odhaczyłam kolejną rzecz. Teraz kolej na idealny dozownik Jesli krzesełko jeszcze nie zamówione to oddaję głos na jedynkę Dziś kliknęłam jedyneczkę A na jaki kolor miały by być machnięte nóżki drugiego krzesła? bo chyba niedoczytało mi się http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Nie doczytałaś, bo ja chyba nie napisałam. Ale już kupione. Zestaw WC-towy rewelacja. Masz ten dar do grzebania Dzięki rere Gorzej jak wymyślę coś co jeszcze nie istnieje... mąż się spisał, warto było czekać Już męża pochwaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.03.2013 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Tak się zmęczyłam tym odpisywaniem, że idę spać Korolowych snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 13.03.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Dla Jakubka sto lat sto lat! Jeszcze jest dziś, więc zdążyłam Ale fajni jesteście, słodziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 13.03.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Aniu, Ja Ciebie nie ogarniam. Na każdym zdjęciu, wyglądasz inaczej. Na tym ostatnim, przypominasz admetkę Ile Ty masz oblicz i wcieleń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.03.2013 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Hej Aniu, ja spóźniona, ale ucałuj Jakubka od forumowej ciotki- najlepszego dla Jubilata!http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-139183.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-501239.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-383240.gif Super, ze imprezka się udała i strasznie miło zobaczyć Wasze buźki:hug: Kosz i szczotka super- pasują jaj ulał Udanego poranka:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.03.2013 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dla Jakubka sto lat sto lat! Jeszcze jest dziś, więc zdążyłam Ale fajni jesteście, słodziaki! Dzięki Baśku! Jak tam Twój zagon marchwi? Ile Ty masz oblicz i wcieleń ? mari, kobieta zmienną jest A na serio, ja od wielu lat wyglądam tak samo. Hej Aniu, ja spóźniona, ale ucałuj Jakubka od forumowej ciotki- najlepszego dla Jubilata!http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-139183.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-501239.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/birthday/smileys-birthday-383240.gif Super, ze imprezka się udała i strasznie miło zobaczyć Wasze buźki:hug: Aga, cieszę się, że pomimo dylematu uchwytowego i bata czasowego zajrzałaś Za życzenia dziękujemy. Kosz i szczotka super- pasują jaj ulał No, ja jestem bardzo zadowolona Kolejny kroczek w stronę domknięcia łazienki. Udanego poranka:bye: Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.03.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ania, Widzę, że mimo bólu głowy impreza udała się wspaniale. Przystojny kawaler z tego Twojego Jakuba. Można się nabrać bo pisałaś, że to energia w czystej postaci, a on tu wygląda na takiego spokojnego i rozważnego chłopczyka No dobra widać te iskierki w oczach... A na fotki niezagrażające życiu i zdrowiu poczekam, byle nie za długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.03.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 o tja cichutka miałam problemy żeby się Tobie wciąć w Mincie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 o tja cichutka miałam problemy żeby się Tobie wciąć w Mincie Popatrz, a nie wygląda, chociaż pióro ma cięte... Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.03.2013 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 o tja cichutka miałam problemy żeby się Tobie wciąć w Mincie No popatrz. Miałam zupełnie odwrotne odczucia Popatrz, a nie wygląda, chociaż pióro ma cięte... Ja? Taki mały grzeczny żuczek? No wiecie co Focha szczelam! Na odchodne tylko powiem, że: skończyłam zagłówek, przyszło krzesło. O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Dawaj zagłówek i krzesło o lampie nie wspomnę. Focha widziałam - bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 15.03.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Jak sie powiedziało o to trzeba powiedzieć włala.... :popcorn::popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.03.2013 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Dawaj zagłówek Jak sie powiedziało o to trzeba powiedzieć włala.... :popcorn::popcorn::popcorn: Ale przy sobie mam tylko komórkowe zdjęcie, które siostrze wysyłałam. i krzesło o lampie nie wspomnę. Krzesło u męża w pracy. Cytuję: Ładnie zapakowane Lampa nadal na szafie. Focha widziałam - bardzo ładny [ATTACH=CONFIG]176755[/ATTACH] Przynajmniej Ty, w przeciwieństwie do męża, doceniasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2013 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Aniu robimy układ-ja obfocę wreszcie swoją galerię, a Ty zagłówek i krzesło- ok?http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/sup.gif Czeeeekkkaaammm:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts