illusjon 15.03.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ok, to ja będę ty no sekundantem zakładowym lub układowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2013 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ok, to ja będę ty no sekundantem zakładowym lub układowym [ATTACH=CONFIG]176823[/ATTACH] Dobra, stoi!http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/los.gif A nagrodą jest puchar http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/puchar.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 To i order będzie, ale tylko za I miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 To i order będzie, ale tylko za I miejsce [ATTACH=CONFIG]176826[/ATTACH] Eeee to ja na pewno przegramhttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/mda.gif bo Ania ma fajniejsze rzeczy do pokazaniahttp://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/laugh1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.03.2013 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Aniu robimy układ-ja obfocę wreszcie swoją galerię, a Ty zagłówek i krzesło- ok?http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/sup.gif Czeeeekkkaaammm:popcorn: Umowa stoi! Ok, to ja będę ty no sekundantem zakładowym lub układowym [ATTACH=CONFIG]176823[/ATTACH] Aga, zobacz, Ania najlepszą fuchę podłapała Dobra, stoi!http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/los.gif A nagrodą jest puchar http://forum.vectra-unlimited.pl/images/smilies/puchar.gif A to my zawody robimy? Ja się tak nie bawię Chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.03.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Aga, zobacz, Ania najlepszą fuchę podłapała Nooo fucha jak ta lala. I pewnie puchar nam do tego zabierze:lol2: Ja się tak nie bawię Chyba... A to czemu? Puchar i tak zabiera Illutek, więc co nam szkodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.03.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Pucharek jak ta lala, se na antyku postawię, ale order mogę oddać, tej co pierwsza obfocenie na FM wrzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.03.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Na zdjątka się załapałam Czekam na zagłóweczek i resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.03.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 (edytowane) Nooo fucha jak ta lala. I pewnie puchar nam do tego zabierze:lol2: Jak dwa i dwa jest cztery Pucharek jak ta lala, se na antyku postawię, ale order mogę oddać, tej co pierwsza obfocenie na FM wrzuci Patrzcie ją jaka łaskawa Na zdjątka się załapałam Czekam na zagłóweczek i resztę Aga, żebyś wiedziała jak ja czekam Ale mąż uparty, po nocy kabli nie chce podłączać. Edytowane 15 Marca 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 15.03.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 dawno nie zaglądałam... spełnienia marzeń dla jubilata ! zagłówka doczekać sie nie mogę ! a wc-szczotka i kosz - zestaw idealny i było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 15.03.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Załapałam się na fotki .Super rodzinka .A Jakub - świetny chłopak -wygląda bardzo poważnie ,na swoje 5 lat Szczotka pasuje idealnie:cool:,dałabym sobie rękę uciąć ,że kupiona w komplecie z koszem Czekam na fotki nowych nabytków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 15.03.2013 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 dawno nie zaglądałam... spełnienia marzeń dla jubilata ! zagłówka doczekać sie nie mogę ! a wc-szczotka i kosz - zestaw idealny i było warto Kamilciu, jak miło, że znów zajrzałaś Dziękuję za życzenia i uznanie dla szczotki. A zagłówek będzie jutro Załapałam się na fotki .Super rodzinka .A Jakub - świetny chłopak -wygląda bardzo poważnie ,na swoje 5 lat Szczotka pasuje idealnie:cool:,dałabym sobie rękę uciąć ,że kupiona w komplecie z koszem Czekam na fotki nowych nabytków Oleńka, niech Cię nie zmylą zdjęcia. Z tego poważnie wyglądającego pięciolatka kawał diabła jest A szczotka i kosz to komplet Zapraszam jutro na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 15.03.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Ooooo....i ja na focie się załapałam.....jak świetnie wyglądacie i jak miło cię widzieć Aniu:):) A Jakub super chłopak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 16.03.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Aniu, najlepsze życzenia urodzinowe dla Synka!!!!\Fajne zdjęcia Wasze, i Waszych szaro - czarnych wnętrz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.03.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ooooo....i ja na focie się załapałam.....jak świetnie wyglądacie i jak miło cię widzieć Aniu:):) A Jakub super chłopak!!!! Dzięki Beatko Aniu, najlepsze życzenia urodzinowe dla Synka!!!!\Fajne zdjęcia Wasze, i Waszych szaro - czarnych wnętrz!! Aniu, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.03.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Sypialnia, 16.03.2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.03.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 fju fju :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 16.03.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Super ,zdolniacha z Ciebie Krzesło wpasowało się idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 16.03.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 świetnie wyszło!!! :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 16.03.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Podoba mi się ta sypialnia . Fajny zagłówek i krzesełko wygląda idealnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts