ivy17 16.03.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 :jawdrop:superowo!!!!! bardzo lubię Twoje mieszkanko avatarek fajniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.03.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Martuś, Oleńko, wiwik, Ilonko, ivy, dziękuję A lampę to każda zignorowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.03.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 narendil nie poznaje Twojego awatarku sypialnia co tu dużo gadać ... dopracowana ... i taka bardzo Twoja Zagłówek super wyszedł - możesz być z siebie dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.03.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 mugatko, ivy, takie piękne słońce dziś świeciło, że aż mi się zmian zachciało mugatko, cieszę się, że dostrzegasz w sypialni mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.03.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 ...że tak zapytam...te kinkiety daja takie światło że da sie poczytać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.03.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 ivy, świecą bardzo jasno (dają chłodne światło). Spokojnie da się czytać.Nie wiem, czy da się zrobić fotkę, która to pokaże, ale mogę spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 16.03.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Aniawow, jestem pod wrażeniem ! super zaglówek:) Cała sypialnia, mimo, ze moje klimaty odmienne zgoła bardzo mi sie podoba i do tego TYMI RENCYMA zrobiliście ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 16.03.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 fajowa sypiania, krzesło też super! a zagłówek tylko pozazdrościć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.03.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 swietny zaglowek! cudne krzeslo i...ciekawa lampa a moge zapytac jakiej grubosci gabki uzylas i jak przymocowalas zaglowek? (do sciany czy do ramy lozka)? zastanawiam sie czy wystarczy 5cm plus cienka otulina...u siebie nie moge szalec z gruboscia bo sie pozniej bede przeciskac miedzy lozkiem a komodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 17.03.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 najs!!!! bardzo oryginalnie i spójnie! tak mi się troszku z "seksmisją" skojarzyło a to krzesełko, to co to? i skąd to? lampa super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.03.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Ania ślicznie!! Nareszcie kolor wprowadziłaś naprawdę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 17.03.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Bardzo fajnie i to przezroczyste krzesło za którym byłam jest świetne A szafeczkami mnie denerwujesz bo okropnie mi się podobają i Ci ich zazdraszczam A lampa fajna ale ja chyba bym większą dała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.03.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Aneczka, Jesteś bardzo zdolna. Zagłówek wyszedł pierwsza klasa. Nie myślałam nawet, że we własnym zakresie tak można. Krzesło ze szprychami spoko A co do lampy... to potwarz!!! A lampę to każda zignorowała A nieprawda. Ja skomentowałam. Powiedziałam, że będzie nieziemsko wyglądała i dawała kosmiczne światło... Czy coś jakby tak... A awatarek bardzo, bardzo fajny. Nareszcie wiem z kim "gadam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 17.03.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Aniu sypialnia :jawdrop: ekstra a zagłówek miszczostwo pikny avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 17.03.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 tak przy niedzieli zauważyłam, że na Twoim zdjęciu krzesło wygląda lepiej niż na tym katalogowym zdjęciu, które pokazywałaś; tzn tam się dobrze zapowiadało, ale w otoczeniu zdecydowanie nabrało uroku (swoją drogą to ja nie powinnam do Ciebie wchodzić, bo teraz z kolei się wkurzam, że za szybko na zwykłe inspirowane ghosty się zdecydowaliśmy, a te krzesła by chyba lepiej u nas wyglądały... no i mamy by nie mówiły, że ogrodowe krzesła mamy ale zastąpienie krzeseł to już nie tak proste ($$$), jak zamiana dywanów... a jak lampa wygląda, jak świeci? jest chyba straaasznie jasna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.03.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Aniu przeleciały mi urodziny Twojego synka , najważniejsze, żeby był zdrowy i był szczęśliwym dzieckiem czego mu życzę Jaki to juz duży chłopak, pamiętam zdjęcia z zeszłego roku Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 17.03.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 weszłam i padłam ale cuda u ciebie że ty tak sama ten zagłowek? eee ściemniasz troszeczkę prawda? i spóźnione zyczonka dla dużego synka pozdrawiam i całuje paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.03.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) Aniawow, jestem pod wrażeniem ! super zaglówek:) Cała sypialnia, mimo, ze moje klimaty odmienne zgoła bardzo mi sie podoba i do tego TYMI RENCYMA zrobiliście ! Kamilciu, dziękuję! Doceniam uznanie, tym bardziej, że to nie Twoja bajka fajowa sypiania, krzesło też super! a zagłówek tylko pozazdrościć!!! Dzięki nicol! Wjechałaś mi na ambicję roletami. swietny zaglowek! cudne krzeslo i...ciekawa lampa Aniu, dzięki! a moge zapytac jakiej grubosci gabki uzylas i jak przymocowalas zaglowek? (do sciany czy do ramy lozka)? zastanawiam sie czy wystarczy 5cm plus cienka otulina...u siebie nie moge szalec z gruboscia bo sie pozniej bede przeciskac miedzy lozkiem a komodami U nas gąbka ma dokładnie 5 cm. Plus cienka otulina. Do ramy łóżka przykręciliśmy płytę, a do niej mocowaliśmy zagłówek. Jeśli interesują Cię szczegóły, to mam zdjęcia robione w trakcie pracy. najs!!!! bardzo oryginalnie i spójnie! tak mi się troszku z "seksmisją" skojarzyło a to krzesełko, to co to? i skąd to? lampa super! Ania, dzięki! Z "Seksmisją"? Dlaczego? Krzesło to inspiracja projektem Eamsów. Ania ślicznie!! Nareszcie kolor wprowadziłaś naprawdę super Justyś, cieszę się, że tak uważasz Przyznam, że sama jestem zaskoczona ostatnim skłonnościom do kolorów. Chyba ta zima za długo już trwa. Bardzo fajnie i to przezroczyste krzesło za którym byłam jest świetne A szafeczkami mnie denerwujesz bo okropnie mi się podobają i Ci ich zazdraszczam A lampa fajna ale ja chyba bym większą dała . kanka, dzięki! No, krzesło wygrało głosowanie. I jestem bardzo zadowolona Szafeczkami się nie denerwuj, tylko sobie takie zrób. Lampa na 35 cm średnicy. Myślisz, że to tak mało? Aneczka, Jesteś bardzo zdolna. Zagłówek wyszedł pierwsza klasa. Nie myślałam nawet, że we własnym zakresie tak można. Krzesło ze szprychami spoko Ania, dzięki za uznanie. A co do lampy... to potwarz!!! A nieprawda. Ja skomentowałam. Powiedziałam, że będzie nieziemsko wyglądała i dawała kosmiczne światło... Czy coś jakby tak... Nie foszy się Skomentowałaś wcześniej, zanim pokazałam wersję wiszącą. A awatarek bardzo, bardzo fajny. Nareszcie wiem z kim "gadam" Aniu sypialnia :jawdrop: ekstra a zagłówek miszczostwo pikny avatarek karolku, dzięki! Jestem z siebie i męża zadowolona. tak przy niedzieli zauważyłam, że na Twoim zdjęciu krzesło wygląda lepiej niż na tym katalogowym zdjęciu, które pokazywałaś; tzn tam się dobrze zapowiadało, ale w otoczeniu zdecydowanie nabrało uroku wiwik, dzięki. Kot też docenia urok krzesła. (swoją drogą to ja nie powinnam do Ciebie wchodzić, bo teraz z kolei się wkurzam, że za szybko na zwykłe inspirowane ghosty się zdecydowaliśmy, a te krzesła by chyba lepiej u nas wyglądały... no i mamy by nie mówiły, że ogrodowe krzesła mamy ale zastąpienie krzeseł to już nie tak proste ($$$), jak zamiana dywanów... Myślisz, że mamy by inaczej zareagowały na ten plastik? Moje jeszcze nie widziały Ghosty zawsze można spróbować sprzedać a jak lampa wygląda, jak świeci? jest chyba straaasznie jasna? Nie jest jasna, bo ten cylinder osłania żarówkę. Aniu przeleciały mi urodziny Twojego synka , najważniejsze, żeby był zdrowy i był szczęśliwym dzieckiem czego mu życzę Jaki to juz duży chłopak, pamiętam zdjęcia z zeszłego roku Buziaki zostawiam Alu, dziękuje Rośnie mi ten chłopak! weszłam i padłam ale cuda u ciebie że ty tak sama ten zagłowek? eee ściemniasz troszeczkę prawda? Asiu, dziękuję No nie sama, z mężem i spóźnione zyczonka dla dużego synka pozdrawiam i całuje paaa Dziękuję w imieniu Jakuba! Edytowane 17 Marca 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 17.03.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Jesli to nie bedzie problem to z checia zobacze poszczegolne etapy tworzenia tegoz wezglowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.03.2013 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Hej Aniu, no i wygrałaś konkurs:wave: bo ja się nie wyrobiłam z wstawieniem na czas:bash: (ale fotki zaraz będą i u mnie:wiggle:) Dostajesz puchar, który zabrałam Illutkowi http://th255.photobucket.com/albums/hh136/bornnaked666/emoticon/th_winner.gifhttp://th255.photobucket.com/albums/hh136/bornnaked666/emoticon/th_winner.gifhttp://th255.photobucket.com/albums/hh136/bornnaked666/emoticon/th_winner.gifhttp://th255.photobucket.com/albums/hh136/bornnaked666/emoticon/th_winner.gif Zagłówek wyszedł full-proffessional Wygląda pięknie! Lampa również wpisała się w sypialnię idealnie- masz cudny i klimatyczny pokoik:wiggle: Miłego poniedziałku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts