narendil 27.12.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Sharlot, nihiru, mówicie o konikach? Postaram się! Są tego warte! Czy ogólnie? Tylko niech ktoś mi odda słońce Przy sztucznym świetle i moich umiejętnościach wychodzi takie coś. Sharlot, fakt, pan się zdziwił. Nawet coś mi tam próbował tłumaczyć, że mosiądz to taki szlachetny materiał. Ale słowa moje figurki, moje pieniądze zamknęły mu usta I miałam fuksa cenowego. Wyszło po 20 zł za sztukę. Przy odbiorze był inny pan i nosem kręcił, że za tanio mi policzono. Że powinno być co najmniej po 50. Cóż, nie mój problem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 27.12.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 dobra riposta:) zasadniczo chciałam dokładniej obejrzeć koniki, ale jeśli masz również ogólne, to też nie pogardzimy:lol2: z tego co dostrzegłam, najbardziej podobał mi się ten konik stojący na tylnych nogach, bo na pozostałych jakoś nieładnie się lampa błyskowa odbija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.12.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 narendil koniki rzeczywiście wyszły boskie możemy teraz szaleć z gadżetami z mosiądzu tylko żeby te przeróbki nie kosztowały krocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.12.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Narendil fotki superowe, tylko czemu takie małe??? Dawaj większe! Wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.12.2011 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Skoro tak bardzo nalegacie https://lh5.googleusercontent.com/-6JDFWlfmWKQ/TvnfKWlq9hI/AAAAAAAADMo/8d8vq3ZCCYU/s576/jakub5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.12.2011 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 https://lh4.googleusercontent.com/-FmYCuU5BpiI/TvneiougPvI/AAAAAAAADLc/2gUhFSMLgS8/s576/unicorn.jpg https://lh6.googleusercontent.com/-6ICmTLN3b6M/Tvneizj9gwI/AAAAAAAADLg/AYIYeCbBk6Q/s576/unicorn2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.12.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Koniki po liftingu super! Jak ja uwielbiam takie stwierdzenia po wykonanej pracy, że powinno być drożej...nie wiem nowy chwyt marketingowy w czasach kryzysu czy jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 27.12.2011 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Piękne dekoracje. Koniki niesamowicie wyglądają. :yes: A co do 'powinno być drożej' to mam takie samo zdanie jak Anetka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.12.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Naprawdę piękne wyszły te koniki Choinka też świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 28.12.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 Te gładkie koniki dla mnie bomba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 29.12.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 co za stadnina ...fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2011 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Pewnie Was to nie zainteresuje, ale obfotografowałam swoją lampę Im dłużej na nią patrzę, tym bardziej mi się podoba Teraz szukam czegoś podobnego, ale na komodę. Mam nadzieję, że znajdę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.12.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 No co tu dużo mówić - lampa świetnie pasuje do Waszego wnętrza Na pewno znajdziesz jakąś mniejszą wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2011 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Mała lekcja matematyki. Ile półeczek widzicie na tym zdjęciu? W opisie aukcji było 4. Ja widzę 4. A Wy? A to znalazłam w paczce: Ile widzicie teraz? Lubię takie niespodzianki. I już wiem, że do sypialni się nie nadają. Są za wąskie na stoliki nocne. Problem z głowy Pomyślałam, że mogę je Jakubowi sprezentować. W roli półeczek/stolików/siedziska. Podoba mi się jak prezentuje się pomarańcz na szarym tle. Może zamiast biały/szary/czarny/czerwony zrobić biały/szary/czarny/pomarańczowy? Tylko co z ozdobami choinkowymi? Według mnie czerwony gryzie się z pomarańczowym. AAAA, czy ja jestem normalna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 30.12.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 O co za miła niespodzianka od pana sprzedającego Wg mnie też czerwień z pomarańczem lekko się gryzie, ale w końcu święta są raz do roku i tak długo te ozdoby to nie stoją nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2011 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 (edytowane) Kilka pomarańczowo-szarych inspiracji źródło: źródło: źródło: źródło: Edytowane 30 Grudnia 2011 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 A tu z pomarańczem i czerwienią. Hmm... źródło: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 30.12.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 narendilku, stajnia wymiata-napisałam wczoraj ale post mi sie skasowal. Półki sa strasznie fajne-w kazdej konfiguracji;) one podchodza mi klimatem do wnetrz aricii, które bardzo mi sie podobaja.Pytanie z cyklu "czy jestem normalna" zostawiam bez komentarza-bo chyba my wszystkie jestesmy niezle pofikane z tymi naszymi dylematami:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Narendil a może w opisie aukcji było napisane, że cena obejmuje sztuk 5 a na zdjęciu widoczne tylko 4? Albo pan się pobawiłw Mikołaja Szary i pomarańcz to super połączenie, mimo że uważam to trochę za kolorystykę młodzieżową...na poważnie kiedyś rozważałam taką kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2011 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Hazel, wiem, że u aricii są podobne zaokrąglenia. Lubimy chyba podobną stylistykę Venus, w opisie aukcji były cztery I wymiary były podane dla czterech. Podejrzewam, że ten jeden się gdzieś zaplątał, Pan nie miał co z nim zrobić i podarował go mnie Wymagają trochę pracy. Są lekko zniszczone, farba odpryskuje. Ale za takie pieniądze, to nie problem Pojedynczy stolik wyszedł mi około 40 zł, uwzględniając przesyłkę. Serio, chciałaś mieć pomarańcz w kuchni? Ale tak na stałe, nie w dodatkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts