emiranda 18.03.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Aniu, masz bardzo charakterną sypialnię Mnie ostatnio chodzi po głowie czerń na ścianach. Mąż już się nie odzywa To zastosuj metodę odwrócenia uwago od spraw zasadniczych Wymyśl niebieskie ściany z czarnymi motywami kajdanek, opasek itp mówiąc, że to by Cie p........ło, a później wróc do czarnej ściany. Obawa tylko taka, że i męzowi się kajdanki spodobają. Albo ściana z takim facetem jak wkleiła Marimag Natomiast zupełnie nie rozumiem niektórych forumowiczek, które "udają" takie grzeczne panienki W końcu żyję się tylko raz i wszystkiego trzeba spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.03.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 (edytowane) Po przeczytaniu ostatniej strony cofnęłam się, spodziewając się ciacha, no i padłam Ciacho było, ale zdecydowanie niemęskie . Edytowane 18 Marca 2013 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 18.03.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 andzia, przyniosłam Ci rękawice kuchenne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.03.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Aniu zagłówek wyszedł rewelacyjnie Tym bardziej mam ochotę otapicerować swój ale póki co mąż mi coś protestuje Sypialnia wygląda genialnie Na zdjęcia Jakuba i urodzin się nie załapałam, no ale cóż - kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi Spóźnione życzenia urodzinowe dla Twojego 5latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 18.03.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 przyszłam na ciacho co je rano przyniosłam do kawki...bo nawet chwilki nie miałam na kawkę ...pewnie okruszki zostały to ja posprzatam, zabiorę talerzyk i chociaz okruszki zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 18.03.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 człowiek wchodzi z nadzieją na zdjęcia i co?? i co???? są zdjęcia! ... tyle że niektóre niestrawne echhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Aniu.. buziaki dla Kuby Zestaw WCtowy wynalazłaś super.. Łóżko wyszło bosko.. zdolna Dziewczynka z Ciebie.. I najważniejsze .. wchodzę do Ciebie raz , drugi.. wychodzę.. Murator znów myli wątki i coś innego podsyła.. Wchodzę innym razem.. i to samo.. Dziś już siedzę i czytam , bo nie może być aż takiej pomyłki... Nowy awatarek.. zupełnie inna TY.. Noo jak dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.03.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Hej Aniu, zagłówek wykonany iście profesjonalnie, przynajmniej na zdjęciach:yes: kolorem ładnie z zasłonami dopasowane poproszę o foto-instrukcję wykonania zagłówka:D a krzesełko i lampa też świetnie do siebie pasują:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.03.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Nie no, nie mogę! Po tym facecie co go Marimag wkleiła muszę zastosować jakąś odtrutkę, bo inaczej własnego chłopa kijem nie dotknę http://media-cache-ec2.pinterest.com/550x/97/38/b1/9738b1d56b4fee86e5e56f8320eae919.jpg jak zobaczyłam to zdjęcie to przysięgam że mi się macica zaśliniła:lol2: No no no.... Piękny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 18.03.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Po przeczytaniu ostatniej strony cofnęłam się, spodziewając się ciacha, no i padłam Ciacho było, ale zdecydowanie niemęskie . Ja też się cofnęłam stronę wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.03.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Zdjecie Pana w okularach przeciwsłonecznych przemówiło do mnie Mimo zawieruchy za oknem i śnieżycy która widze , poczułam maj ........................... Aniu sypialnia wyszła super! Zagłówek rewelacja Własnoręcznie zrobiony Sypialnia, przemyślana i mega fajna Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.03.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Mater deo co tu się dzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.03.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Aneczka, Zobacz co się dzieje. Ledwo co łóżko pokazałaś i krzesełko na zdjęte męskie portki a dziewczyny ekspresem obcego chłopa Ci podesłały. Jakie uczynne Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.03.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Ania sypialnia wyszła OBŁĘDNIE!!! strasznie mi się podoba:wiggle: i awatarek ładniusi - wiosenna odsłona;)Dziewczyny poszalały z tymi facetami:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.03.2013 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Hop, hop Aniu- gdzie jesteś? Czyżbyś znowu znikła pod górą papierów? Pozdrawiam cieplutko:) ps. Piękną mamy wiosnę w tym roku- nie ma co:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.03.2013 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aniu gdzie zginęłaś??? Pozdrowionka zostawiam ps i małe pytanko jak z kaszlem u Jakuba? Zaczyna się coś? czy jest lepiej w tym roku U mnie Igor zaczął brzydko kasłać - i niestety wygląda na alergię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.03.2013 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Dzien dobry w ten zimowy przedwiosenny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 :rotfl: Rany, co tutaj się dzieje:jawdrop: Myślałam, ze pomyliłam wątki :eek:Niezła głupawka Was dopadła:lol2: No wiecie co dziewczyny, ale macie gusta:rotfl: Aga, też się przez chwilkę zastanowiłam, czy pod dobry adres zajrzałam Aniu, masz bardzo charakterną sypialnię Mnie ostatnio chodzi po głowie czerń na ścianach. Mąż już się nie odzywa Dropku, dziękuję Czerń? Czemu nie? Byleby nie za duża ta ściana była. Mój mąż już dawno przestał się odzywać oj baby zdecydowanie czuja wiosne! ide chowac swetry Aniu, patrząc za okno, mam nadzieję, że jeszcze swetrów nie schowałaś To zastosuj metodę odwrócenia uwago od spraw zasadniczych Wymyśl niebieskie ściany z czarnymi motywami kajdanek, opasek itp mówiąc, że to by Cie p........ło, a później wróc do czarnej ściany. Obawa tylko taka, że i męzowi się kajdanki spodobają. Albo ściana z takim facetem jak wkleiła Marimag U mnie by to nie przeszło. Mąż by skwitował: skoro Ci się podoba, to tak zrobimy. I miałabym za swoje Natomiast zupełnie nie rozumiem niektórych forumowiczek, które "udają" takie grzeczne panienki W końcu żyję się tylko raz i wszystkiego trzeba spróbować A może nie udają, tylko takie są? Ja tam nic na siłę nie mam zamiaru próbować Po przeczytaniu ostatniej strony cofnęłam się, spodziewając się ciacha, no i padłam Ciacho było, ale zdecydowanie niemęskie . Oj tak, Ilonko andzia, przyniosłam Ci rękawice kuchenne: Aniu, dzięki! Super są. I mężowi się spodobały. Pomyślę nad nimi poważnie Aniu zagłówek wyszedł rewelacyjnie Tym bardziej mam ochotę otapicerować swój ale póki co mąż mi coś protestuje Sypialnia wygląda genialnie pysiaczku, dziękuję Mój też coś mruczał na początku. Grunt, to znaleźć trafne argumenty. Na zdjęcia Jakuba i urodzin się nie załapałam, no ale cóż - kto późno przychodzi ten sam sobie szkodzi Spóźnione życzenia urodzinowe dla Twojego 5latka Coś na to poradzimy Dzięki za życzenia! przyszłam na ciacho co je rano przyniosłam do kawki...bo nawet chwilki nie miałam na kawkę ...pewnie okruszki zostały to ja posprzatam, zabiorę talerzyk i chociaz okruszki zjem ivy, specjalnie dla Ciebie: http://misiadk.blox.pl/resource/ciasto_z_kremem_buduniowo_serowym.jpg człowiek wchodzi z nadzieją na zdjęcia i co?? i co???? są zdjęcia! ... tyle że niektóre niestrawne echhhh wiwik, takie życie Aniu.. buziaki dla Kuby Zestaw WCtowy wynalazłaś super.. Łóżko wyszło bosko.. zdolna Dziewczynka z Ciebie.. I najważniejsze .. wchodzę do Ciebie raz , drugi.. wychodzę.. Murator znów myli wątki i coś innego podsyła.. Wchodzę innym razem.. i to samo.. Dziś już siedzę i czytam , bo nie może być aż takiej pomyłki... Nowy awatarek.. zupełnie inna TY.. Noo jak dziewczynka Arniś, dziekuję! I za życzenia, i za komplementy Wiosny mi się chce Może ją zmianami przywołam? Hej Aniu, zagłówek wykonany iście profesjonalnie, przynajmniej na zdjęciach:yes: kolorem ładnie z zasłonami dopasowane poproszę o foto-instrukcję wykonania zagłówka:D a krzesełko i lampa też świetnie do siebie pasują:yes: vesi, no, na zdjęciach to on ciut lepiej wygląda Trochę mi rogi nie wyszły. Ale człowiek się uczy całe życie. Ogólnie jestem bardzo zadowolona. Jak na pierwszy raz, to, moim zdaniem, wyszło naprawdę nieźle. Kolor mąż wybrał Za lampę i krzesło również dziękuję Ja też się cofnęłam stronę wcześniej Sylwia, może się już lepiej nie cofaj Aniu sypialnia wyszła super! Zagłówek rewelacja Własnoręcznie zrobiony Sypialnia, przemyślana i mega fajna Pozdrawiam serdecznie Karola, dziękuję Jeszcze trochę i będzie zupełnie tak, jak sobie zaplanowałam! Mater deo co tu się dzieję A nie wiem Zapracowana byłam. Aneczka, Zobacz co się dzieje. Ledwo co łóżko pokazałaś i krzesełko na zdjęte męskie portki a dziewczyny ekspresem obcego chłopa Ci podesłały. Jakie uczynne Pozdrawiam serdecznie A dziękuję. Jednak przy swoim zostanę. Oswojony, w miarę przewidywalny. Podstawy stolarki już zna. Co będę nowego chłopa od nowa przyuczać Ania sypialnia wyszła OBŁĘDNIE!!! strasznie mi się podoba:wiggle: i awatarek ładniusi - wiosenna odsłona;) Dziewczyny poszalały z tymi facetami:cool: Anetko, dziękuję Mnie też się moja sypialnia podoba. Hop, hop Aniu- gdzie jesteś? Czyżbyś znowu znikła pod górą papierów? Pozdrawiam cieplutko:) ps. Piękną mamy wiosnę w tym roku- nie ma co:sick: Aga, śnieg mnie przysypał. Chęci na cokolwiek brak. Chyba się komuś szerokości i długości geograficzne pomyliły przy otwieraniu worka ze śniegiem A ponoć to ma jeszcze potrwać Aniu gdzie zginęłaś??? Pozdrowionka zostawiam ps i małe pytanko jak z kaszlem u Jakuba? Zaczyna się coś? czy jest lepiej w tym roku U mnie Igor zaczął brzydko kasłać - i niestety wygląda na alergię Aguś, a jakoś mnie przygniotła pogoda. Na rezerwach energetycznych ciągnę. Ja jestem zwierzę ciepłolubne, a słońca ani widu, ani słychu. Jakub już otworzył sezon. Jutro mamy wizytę u naszej alergolog. Dokładnie wiem, co usłyszę Dzien dobry w ten zimowy przedwiosenny dzień Cześć Alu Czyli nie tylko u mnie zanosi się na białe święta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 W temacie sypialni Może w weekend uda się powiesić ten pierdyliard ramek, które chomikuję od kilku lat. I news roku. Będzie niesymetrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.03.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 asymetria?! niemozliwe w takim razie podrzucam moja ulubiona absolutnie niesymetryczna inspiracje z ramkami [ATTACH=CONFIG]177750[/ATTACH w swoich ramkach to nawet juz mam zdjecia, ale ni jak nie potrafie sie zdecydowac ktore ramki gdzie powiesic i jak tow szystko zgrac jeszcze z obrazami! chyba zaloze osobny watek w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts