annNS2 20.03.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 asymetria?! niemozliwe w takim razie podrzucam moja ulubiona absolutnie niesymetryczna inspiracje z ramkami w swoich ramkach to nawet juz mam zdjecia, ale ni jak nie potrafie sie zdecydowac ktore ramki gdzie powiesic i jak tow szystko zgrac jeszcze z obrazami! chyba zaloze osobny watek w tym temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.03.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 I news roku. Będzie niesymetrycznie http://emotikona.pl/emotikony/pic/0swoon.gif Mierzyłaś rano sobie temperaturę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 asymetria?! niemozliwe w takim razie podrzucam moja ulubiona absolutnie niesymetryczna inspiracje z ramkami w swoich ramkach to nawet juz mam zdjecia, ale ni jak nie potrafie sie zdecydowac ktore ramki gdzie powiesic i jak tow szystko zgrac jeszcze z obrazami! chyba zaloze osobny watek w tym temacie... [ATTACH=CONFIG]177751[/ATTACH] Prawda? Sama siebie zadziwiam. Aniu, to jesteś krok przede mną. Ja jeszcze zdjęć nie wybrałam. Ale doszłam do wniosku, że najpierw wybiorę i powieszę ramki. A potem będę się martwić, co w nie włożyć http://emotikona.pl/emotikony/pic/0swoon.gif Mierzyłaś rano sobie temperaturę? Marta, od soboty, bo wtedy wyciągnęłam ten pierdyliard ramek, mierzę Mąż patrzy podejrzliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 A, i chyba znalazłam dozownik idealny Czekam na kieszonkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.03.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 w takim razie podrzucam moja ulubiona absolutnie niesymetryczna inspiracje z ramkami Aniu - nawet wiem skąd ta inspiracja i dzisiaj autorka pokazała jeszcze lepszą Ale doszłam do wniosku, że najpierw wybiorę i powieszę ramki. A potem będę się martwić, co w nie włożyć Marta, od soboty, bo wtedy wyciągnęłam ten pierdyliard ramek, mierzę Mąż patrzy podejrzliwie. Polecam wycinanie z papieru pakowego A gdybyś chciała inspiracji.. http://pinterest.com/Nihiru/gallery-wall-inspirations/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.03.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 ivy, specjalnie dla Ciebie: http://misiadk.blox.pl/resource/ciasto_z_kremem_buduniowo_serowym.jpg dziękuję zabiram do kawki i pracuje dalej:bash: mam jakies super plan dla Klienta do zrobienia i męcze sie jakimiś dziwnymi tytułami juz mam dość czekam na maksymalnie symetrycznie powieszone ramki w niesymetryczny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.03.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aneczko, to i ja się doczekać nie mogę ramek i braku symetrii . Tymczasem chwalę z przyjemnością zagłówek i ściskam serdecznie Twoje pracowite, zdolne rączki (dzięki Tobie nabieram odwagi na własne rękoczyny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.03.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 lece poogladac!! A gdybyś chciała inspiracji.. http://pinterest.com/Nihiru/gallery-wall-inspirations/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aniu - nawet wiem skąd ta inspiracja i dzisiaj autorka pokazała jeszcze lepszą Też znam źródło i dziś widziałam kolejne odsłony. Żeby było zabawniej, mam podobny pomysł na wypełnienie jednej z ramek A gdybyś chciała inspiracji.. http://pinterest.com/Nihiru/gallery-wall-inspirations/ Ja wiem, że chciałaś dobrze. Ale... Myślałam, że mam jakąś wizję. Teraz zupełnie zdurniałam i przez Ciebie ramki do BN nie zawisną Wyślę Ci mojego wdzięcznego męża w ramach rekompensaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 dziękuję zabiram do kawki i pracuje dalej:bash: mam jakies super plan dla Klienta do zrobienia i męcze sie jakimiś dziwnymi tytułami juz mam dość czekam na maksymalnie symetrycznie powieszone ramki w niesymetryczny sposób ivy, i jak? Uporałaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aneczko, to i ja się doczekać nie mogę ramek i braku symetrii . Tymczasem chwalę z przyjemnością zagłówek i ściskam serdecznie Twoje pracowite, zdolne rączki (dzięki Tobie nabieram odwagi na własne rękoczyny ) Ewciu, dziękuję! I cieszę się, że Cię zmotywowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.03.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ciekawa jestem tej asymetrii A i mam taką samą szczotkę do wc tylko białą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aniu, to żółwik, bo ja kolejną galerię też planuję asymetryczną W gabinecie również symetrii nie będzie:) Pośpiesz się, bo umrem z ciekawości:popcorn: ps. Tez mam śniegu po kokardy- moja cierpliwość się kończy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.03.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 ivy, i jak? Uporałaś się? tak, udało się nawet zostałam pochwalona że kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ciekawa jestem tej asymetrii Ja też pysiaczku. Podejrzewam długą walką z samą sobą. A i mam taką samą szczotkę do wc tylko białą A gdzie Pani była, jak poszukiwałam swojego ideału? Hę? Aniu, to żółwik, bo ja kolejną galerię też planuję asymetryczną W gabinecie również symetrii nie będzie:) Pośpiesz się, bo umrem z ciekawości:popcorn: Aga, ja aż się boję, co z tej mojej galerii wyjdzie. I jeszcze ramki mam zupełnie od Sasa do lasa Jutro kupię szary papier i zacznę kombinować. ps. Tez mam śniegu po kokardy- moja cierpliwość się kończy:bash: To przecież kpina. Wyszłam dzisiaj do sklepu po materiał na spódnicę (letnią ) i wróciłam w postaci bałwana. Nie wyrabiam. Serio. Myślę o śnie zimowym. tak, udało się nawet zostałam pochwalona że kawał dobrej roboty Zuch dziewczynka A to w nagrodę http://www.varbak.com/grafika/ciasto-czekoladowe-nb3425.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 20.03.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 W temacie sypialni Może w weekend uda się powiesić ten pierdyliard ramek, które chomikuję od kilku lat. I news roku. Będzie niesymetrycznie aaaaaa no toż to jest szok roku i jeszcze powiedz, że nie wszystkie czarne i w dodatku jeszcze w różnych kształtach i stylach i wielkościach??? w każdym razie serdecznie powodzenia życzę my chyba zdecydujemy się na patent z półeczką z Ikei na zdjęcia, bo to wieszanie pojedynczych ramek to może do białej gorączki doprowadzić. A pierdyliard to, tak mniej więcej, ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.03.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aneczka, Weszłam do Ciebie na ostatnią stronę i zobaczyłam, że Pysiaczek napisała: "Ciekawa jestem tej asymetrii" Wiec sprawdziłam u kogo jestem. a to TY No jestem ciekawa ciekawością okrutną. :popcorn: PS Co do oswojonego chłopa - zupełna zgoda PS 2 Mam bibliotekę PS 3 tak złych zdjęć jeszcze nie publikowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 20.03.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 PS 2 Mam bibliotekę PS 3 tak złych zdjęć jeszcze nie publikowałam [ATTACH=CONFIG]177864[/ATTACH] czyżby biblioteka wyglądała na nich na zieloną w różowe ciapki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 aaaaaa no toż to jest szok roku i jeszcze powiedz, że nie wszystkie czarne i w dodatku jeszcze w różnych kształtach i stylach i wielkościach??? w każdym razie serdecznie powodzenia życzę my chyba zdecydujemy się na patent z półeczką z Ikei na zdjęcia, bo to wieszanie pojedynczych ramek to może do białej gorączki doprowadzić. A pierdyliard to, tak mniej więcej, ile? No dobra, nie powiem Nie wytrzymam. Są białe i czarne. Kilka nawet drewnianych. Są kwadratowe i prostokątne. Dwie owalne ze zdobieniami. Są duże (50x70) i małe (10x18). I pośrednie. A pierdyliard to tak na oko 50-60. Wiem, że się wszystkie nie zmieszczą. Grunt, to wybrać te właściwe. U mnie półeczki się nie sprawdzą, bo galeria ma być na ścianie na przeciwko łóżka. I nie chciałabym, żeby Jakub albo małżonek mi je postrącali, gdy z gracją będą w stronę okna zmierzać Mąż powiesi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aneczka, Weszłam do Ciebie na ostatnią stronę i zobaczyłam, że Pysiaczek napisała: "Ciekawa jestem tej asymetrii" Wiec sprawdziłam u kogo jestem. a to TY No jestem ciekawa ciekawością okrutną. :popcorn: Oj, chyba się zestresuję i nic nie powieszę PS Co do oswojonego chłopa - zupełna zgoda [ATTACH=CONFIG]177863[/ATTACH] No właśnie. Znany, oswojony, zaklepany. PS 2 Mam bibliotekę Pędzę! Lecę! PS 3 tak złych zdjęć jeszcze nie publikowałam [ATTACH=CONFIG]177864[/ATTACH] Słowo? Ale jeszcze sporo przed Tobą, Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts