wiwik 20.03.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 No dobra, nie powiem Nie wytrzymam. Są białe i czarne. Kilka nawet drewnianych. Są kwadratowe i prostokątne. Dwie owalne ze zdobieniami. Są duże (50x70) i małe (10x18). I pośrednie. A pierdyliard to tak na oko 50-60. Wiem, że się wszystkie nie zmieszczą. Grunt, to wybrać te właściwe. U mnie półeczki się nie sprawdzą, bo galeria ma być na ścianie na przeciwko łóżka. I nie chciałabym, żeby Jakub albo małżonek mi je postrącali, gdy z gracją będą w stronę okna zmierzać Mąż powiesi. :rotfl::rotfl: jak ma być naprzeciwko łóżka, to jesteś pewna ze wytrzymasz psychicznie na taki nieład patrząc codziennie po przebudzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 20.03.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Nie wytrzymam. Są białe i czarne. Kilka nawet drewnianych. Są kwadratowe i prostokątne. Dwie owalne ze zdobieniami. Są duże (50x70) i małe (10x18). I pośrednie. Gdzie jest Anka, ja się pytam Ktoś tu się chyba pod nią podszywa:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.03.2013 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 :rotfl::rotfl: jak ma być naprzeciwko łóżka, to jesteś pewna ze wytrzymasz psychicznie na taki nieład patrząc codziennie po przebudzeniu? Krótkowidz jestem Gdzie jest Anka, ja się pytam Ktoś tu się chyba pod nią podszywa:jawdrop: Dobra, ja tu tak o tym braku symetrii na prawo i lewo trąbię, a w weekend się okaże, że ze łzami w oczach zamówię nowe ramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.03.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ale się dzieje Asymetria szok Ale nic się nie martw nawet chaos ma swój irracjonalny porządek Super sypialnia Świetny zagłówek i genialna szafeczka nocna. Śliczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Aga, ja aż się boję, co z tej mojej galerii wyjdzie. I jeszcze ramki mam zupełnie od Sasa do lasa Ania, to i tak jesteś lepsza, bo mi się ramki skończyły- powiesiliśmy 14 obrazków (w tym dwie w łazience), a jeszcze potrzebuję różnych do gabinetu i kilka na górny hol:eek: Znowu Ikea się kłania:lol2: Wyszłam dzisiaj do sklepu po materiał na spódnicę (letnią ) i wróciłam w postaci bałwana. Nie wyrabiam. Serio. Myślę o śnie zimowym. Ty to masz wyprzedzenie- materiał na letnią spódnicę A jeszcze wiosny nie ma:eek: Ja tak sobie myślę, ze jak ta wstrętna zima w końcu się skończy, to szybko zrobi się bardzo ciepło i wiosny nie będzie... A jak tak lubię tą naszą typowo wiosenną pogodę Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 20.03.2013 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Ania, Szacun!!! Pierdyliard ramek, to jednak dużo Letnia spódnica? Do ubrania czy na zasłony? Poszłaś kupić materiał, żeby uszyć spódnicę z której zrobisz rolety? Bo jak pamiętam, to rolety robisz ze spódnic... Chyba jestem śpiąca... Dobranoc Anulek A może to przez ta zimę? Zaczynam się zastanawiać, czy karpia na święta nie kupić???... Dobranocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.03.2013 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Poszłaś kupić materiał, żeby uszyć spódnicę z której zrobisz rolety? Bo jak pamiętam, to rolety robisz ze spódnic... :rotfl: Zaczynam się zastanawiać, czy karpia na święta nie kupić???... :lol2: No to się uśmiałam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.03.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ale fajny ten komplet do wc .... zdradzisz jakies szczegóły ? Doczytałam, że najsłynniejszy na FM, ja taka po tyłach jestem . Fajnie łóżko wyszło, nie mogę się nadziwić jakie to zdolności w was drzemią ..... Boże, co to za masakryczną istotę męską w czarnej firance na tyłku pokazujecie ? Sexu się kobiecie od razu odechciewa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.03.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 A gdzie Pani była, jak poszukiwałam swojego ideału? Hę? No właśnie, gdzie to ja byłam Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że kupowałam ją za granicą a właściwie nawet nie ja a kuzyn nam kupił, więc pewnie na niewiele taka informacja by się zdała Aneczka, Weszłam do Ciebie na ostatnią stronę i zobaczyłam, że Pysiaczek napisała: "Ciekawa jestem tej asymetrii" Wiec sprawdziłam u kogo jestem. a to TY Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.03.2013 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Anka? Ty ? Asymetrycznie? co Ty patelnią w głowę zarwałaś albo spadającym śniegiem z dachów? Czymam kciuki, niesymetryczne są najciekawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.03.2013 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ale się dzieje Asymetria szok Ale nic się nie martw nawet chaos ma swój irracjonalny porządek HA! Taką chaos sobie machnę, że się nie zorientujecie, że jest asymetrycznie Super sypialnia Świetny zagłówek i genialna szafeczka nocna. Śliczna jest Dziękować! Dziękować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.03.2013 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ania, to i tak jesteś lepsza, bo mi się ramki skończyły- powiesiliśmy 14 obrazków (w tym dwie w łazience), a jeszcze potrzebuję różnych do gabinetu i kilka na górny hol:eek: Znowu Ikea się kłania:lol2: Jak się ma do najbliższej prawie 200km, to trzeba mieć zapasy Ty to masz wyprzedzenie- materiał na letnią spódnicę A jeszcze wiosny nie ma:eek: Ja tak sobie myślę, ze jak ta wstrętna zima w końcu się skończy, to szybko zrobi się bardzo ciepło i wiosny nie będzie... A jak tak lubię tą naszą typowo wiosenną pogodę Dobra, dobra. Z moim tempem akurat ją sobie uszyję na jesień. Letnia spódnica? Do ubrania czy na zasłony? Poszłaś kupić materiał, żeby uszyć spódnicę z której zrobisz rolety? Bo jak pamiętam, to rolety robisz ze spódnic... Postanowiłam być racjonalna i konkretna. Poukładana i zdyscyplinowana. Kupiłam materiał spódnicowy na spódnicę i roletowy na roletę. Zaczynam się zastanawiać, czy karpia na święta nie kupić???... Ło matko! Ania, zdrowa jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.03.2013 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ale fajny ten komplet do wc .... zdradzisz jakies szczegóły ? Doczytałam, że najsłynniejszy na FM, ja taka po tyłach jestem . mirelko, oj tam najsłynniejszy Ale ładny jest, to fakt. Wysłałam namiary. Fajnie łóżko wyszło, nie mogę się nadziwić jakie to zdolności w was drzemią ..... Dzięki! Mój mąż się cały czas sobie dziwi. No właśnie, gdzie to ja byłam Pewnie brzuszek głaskałaś Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że kupowałam ją za granicą a właściwie nawet nie ja a kuzyn nam kupił, więc pewnie na niewiele taka informacja by się zdała A właśnie, że by się zdała Nie musiałabym tych wszystkich zagranic przeszukiwać, tylko zajrzałabym do Twojej. Ciesz się, że jesteś w takim stanie w jakim jesteś, bo byłoby lanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.03.2013 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Anka? Ty ? Asymetrycznie? co Ty patelnią w głowę zarwałaś albo spadającym śniegiem z dachów? Oj, dzisiaj to jakaś patelnia by się przydała. Może bym się obudziła Czymam kciuki, niesymetryczne są najciekawsze Czymaj, czymaj. Nie mam pojęcia, co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.03.2013 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 (edytowane) Pomyślałam sobie, że byłoby miło mieć zegar w sypialni. Znalazłam kilka, które estetycznie wprawiły mnie w euforię. I już je widziałam na ścianie, wśród niesymetrycznie rozmieszczonych ramek http://www.savoyahome.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_38f754e8b76a5b905946e19b1a262545.jpg http://www.savoyahome.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_858c523d4efd7e88d33f403223820694.jpg http://www.savoyahome.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_9598bfdbf0e784ac56eacd5fe43756bb.jpg Jednak po znalezieniu cen, doszłam do wniosku, że znacznie wyraźniej widzę budzik z IKEA na szafce nocnej. http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/dekad-budzik__0110719_PE262840_S4.JPG Edytowane 22 Marca 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.03.2013 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 I pytanie z zupełnie innej beczki. Czy któraś z Was cięła coś samodzielnie w płycie MDF? Bo mam pomysła, ale nie wiem, czy jest wykonalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.03.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Jak się ma do najbliższej prawie 200km, to trzeba mieć zapasy O ja kupia nie pomyślałam, że u Was nie ma... Ja mam znacznie bliżej bo tylko ze 30 km do każdej:rotfl: Następnym razem, jak coś będziesz potrzebować Aniu, to nas pytaj- zawsze możemy podesłać Miłego zimowego ( ) weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.03.2013 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Jednak po znalezieniu cen, doszłam do wniosku, że znacznie wyraźniej widzę budzik z IKEA na szafce nocnej. :rotfl: Ten pierwszy jest boski:rolleyes: Co do płyty mdf, to luby kiedyś ciął sobie półki do garażu, ale robił to wyrzynarką. A co konkretnie chciałabyś wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.03.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Aniu, a takie z czernią (co prawda bez chromu) nie pasowałyby Ci do ramek? http://witeks.pl/witeks.zegar.20cm.art.dekoracyjne.zegary/products/item/2518http://witeks.pl/witeks.zegar.20cm.art.dekoracyjne.zegary/products/item/2520http://witeks.pl/witeks.zegar.58cm.art.dekoracyjne.zegary/products/item/4711 lub biało-szarawyhttp://witeks.pl/witeks.zegar.33cm.art.dekoracyjne.zegary/products/item/2523 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.03.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ania, Jakie ładne zegary. Ten pierwszy najładniejszy. Ja sklei z bliska nie widzę... I to jest sprawiedliwość? Dlatego muszę przepłacać? Do stolikowego musieliby mi lupkę dorzucić... Żartuję, ale jednak +2,5 to już nie przelewki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts