vesila 22.03.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 oj tam zgary chromowane sie pani umyśliły:p, budzik z ikei przynajmniej czarny jest, będzie pasował idealnie Aniu, dziękuje Ci za priv, wybacz ze nie odpisałam, jakoś tak zapomniałam:oops: ale namiar sie przydał pośrednio, wypatrzyłam tam inne lampecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.03.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 O ja kupia nie pomyślałam, że u Was nie ma... Ja mam znacznie bliżej bo tylko ze 30 km do każdej:rotfl: Następnym razem, jak coś będziesz potrzebować Aniu, to nas pytaj- zawsze możemy podesłać Miłego zimowego ( ) weekendu Dziękuję, Aga Jak mnie przyciśnie, to nie omieszkam skorzystać Ten pierwszy jest boski:rolleyes: Wiem. Jest piękny, prawda? Co do płyty mdf, to luby kiedyś ciął sobie półki do garażu, ale robił to wyrzynarką. A co konkretnie chciałabyś wiedzieć? Jeszcze w temacie zegarów kombinuję. Mam pomysł na zegar do pokoju dziennego. I ciekawa jestem, czy sama byłabym w stanie powycinać wzory. Na wyrzynarkę, obawiam się, że są zbyt precyzyjne i ręcznie brzeszczotem trzeba by dłubać Aniu, a takie z czernią (co prawda bez chromu) nie pasowałyby Ci do ramek? Wydają mi się zbyt rustykalne Ania, Jakie ładne zegary. Ten pierwszy najładniejszy. Wiem Ja sklei z bliska nie widzę... I to jest sprawiedliwość? Dlatego muszę przepłacać? Do stolikowego musieliby mi lupkę dorzucić... Żartuję, ale jednak +2,5 to już nie przelewki... E tam, przy moich -5 się chowasz Ja bez okularów jak bez ręki oj tam zgary chromowane sie pani umyśliły:p, budzik z ikei przynajmniej czarny jest, będzie pasował idealnie Ale tamte są takie cudne A na budzik, to wiem co mi mąż powie: Po co Co? Masz telefon Aniu, dziękuje Ci za priv, wybacz ze nie odpisałam, jakoś tak zapomniałam:oops: ale namiar sie przydał pośrednio, wypatrzyłam tam inne lampecki vesi, nie ma sprawy Cieszę się, że choć pośrednio się przydało. A co wypatrzyłaś? Ja od tego sprzedawcy mam swoją sypialnianą lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 22.03.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 narendil, ja mam ten budzik z Ikei - nie polecam . Przynajmniej raz dziennie trzeba nakręcać, inaczej nie działa, a nawet jak się nakręca to potrafi stanąć po kilku godzinach. Na pewno nie można mu na tyle ufać, żeby był budzikiem - nie spełni się w tej roli . U mnie pełni funkcję wyłącznie dekoracyjną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.03.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Anula a może taki "większy budzik" http://img267.imageshack.us/img267/3797/zegarcbel350b.jpghttp://img593.imageshack.us/img593/771/img74l.jpg KARLSSON Twin Bell a jakie skomplikowane wzory chcesz wycinać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.03.2013 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ilonko, dzięki za informację. No to budzika tez chyba nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.03.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Anula a może taki "większy budzik" Faaajny! a jakie skomplikowane wzory chcesz wycinać ? Kiedyś w impressionen.de widziałam taki zegar: http://www.incasa.ro/_files/Image/articole/5/ceas-de-lemn.jpg Już go nie ma, a poza tym i tak bym go musiała dostosować do siebie. Więc wymyśliłam, że sobie taki zrobię Wydaje mi się, że kształt/forma by się wpasowały w mój pokój dzienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 22.03.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Te od Ivy ładne TUTAJ som na ten przykład Aniu, jak zrobisz taki zegar, to... nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.03.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 musiała byś chyba kupić wyrzynarkę włosową :http://p.alejka.pl/i2/p_new/31/50/power-up-wyrzynarka-stolowa-wlosowa-85w-079335_0_b.jpg wtedy takie cuda nie straszne: http://th02.deviantart.net/fs70/PRE/i/2010/166/a/e/Wolfs_in_forest_by_Decodrew.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 22.03.2013 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Te od Ivy ładne TUTAJ som na ten przykład Ewuniu, ależ z Ciebie błyskawica. Znalazłaś i wkleiłaś szybciej niż ja Aniu, jak zrobisz taki zegar, to... nie wiem co Ja też nie wiem co, jeśli go zrobię musiała byś chyba kupić wyrzynarkę włosową : ivy, na jedną tarczę ciut mi się nie opłaca Prędzej zaniosę do fachowca, który mi wytnie. Chociaż to już nie będzie to samo wtedy takie cuda nie straszne: Oj, chyba jednak wolę bez tych wilczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 22.03.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Pomyślałam sobie, że byłoby miło mieć zegar w sypialni. Jednak po znalezieniu cen, doszłam do wniosku, że znacznie wyraźniej widzę budzik z IKEA na szafce nocnej. http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/dekad-budzik__0110719_PE262840_S4.JPG narendil, ja mam ten budzik z Ikei - nie polecam . Przynajmniej raz dziennie trzeba nakręcać, inaczej nie działa, a nawet jak się nakręca to potrafi stanąć po kilku godzinach. Na pewno nie można mu na tyle ufać, żeby był budzikiem - nie spełni się w tej roli . U mnie pełni funkcję wyłącznie dekoracyjną . Ilona-Agata, co Ty opowiadasz, jakie nakręcanie? Toż on na baterie jest. Mój mąż sobie ten budziku upodobał i zgarnął do koszyka w ikei. Ja zgodziłam się pod dwoma warunkami: zegarek ma cicho tykać, a mąż ma zakaz używania go jako budzika (niestety, mam bardzo lekki sen i takie terkotanie o poranku przyprawia mnie o zawał serca). Oba warunki spełnione. Zegarek chodzi bez szwanku, wygląda nawet-nawet, więc polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 22.03.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Anula, zdolniacho, czekam na Twoje wycinanki zegarowe. A może ze sklejki będzie lepiej, niż z mdf? Mdf chyba trochę się "siepie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 22.03.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 vesi, nie ma sprawy Cieszę się, że choć pośrednio się przydało. A co wypatrzyłaś? Ja od tego sprzedawcy mam swoją sypialnianą lampę licytuje, jak wygram to siem pochwalę ale z ciebie to coraz większa zosia-samosia, majster-sztyk, bob budowniczy, itp... i jaszcze zegara ci sie zachciało wycinać :jawdrop: Anka, ja przy tobie czuję sie coraz bardziej nierozgarnięta i leniwa do kwadratu:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 23.03.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 (edytowane) dzień dobry U nas dzisiaj pełne słońce ...a na termometrze -10 st Edytowane 23 Marca 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.03.2013 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Ilona-Agata, co Ty opowiadasz, jakie nakręcanie? Toż on na baterie jest. Mój mąż sobie ten budziku upodobał i zgarnął do koszyka w ikei. Ja zgodziłam się pod dwoma warunkami: zegarek ma cicho tykać, a mąż ma zakaz używania go jako budzika (niestety, mam bardzo lekki sen i takie terkotanie o poranku przyprawia mnie o zawał serca). Oba warunki spełnione. Zegarek chodzi bez szwanku, wygląda nawet-nawet, więc polecam. No popatrz. Może macie różne modele? To ja już zgłupiałam Ja też nie znoszę jak mi coś głośno tyka. Anula, zdolniacho, czekam na Twoje wycinanki zegarowe. A może ze sklejki będzie lepiej, niż z mdf? Mdf chyba trochę się "siepie" Basiu, myślałam o sklejce. MDF wziął się stąd, że znalazłam gotowe tarcze w tym materiale. Muszę się dokładnie zastanowić. I znaleźć wolny czas... licytuje, jak wygram to siem pochwalę Będę czekać ale z ciebie to coraz większa zosia-samosia, majster-sztyk, bob budowniczy, itp... i jaszcze zegara ci sie zachciało wycinać :jawdrop: Anka, ja przy tobie czuję sie coraz bardziej nierozgarnięta i leniwa do kwadratu:rolleyes: vesi, to nie tak. Ja po prostu mam chyba ADHD. dzień dobry U nas dzisiaj pełne słońce ...a na termometrze -10 st Helo U nas też coś świeci Termometru nie mam, więc jeszcze przez pół godziny połudzę się, że jest ciepło. A potem wyjdę i bajka pryśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.03.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 (edytowane) Aniu Jak poczynisz sama taki zegar - to nic już chyba nie będzie dla Ciebie awykonalne :cool: Będziesz działać z rameczkami w weekend? U nas wreszcie słoneczko, ale też mroźno Miłego popołudnia edit pewnie widziałaś kolorową wersję tego Bella Fajny na biurko do pokoju dziecięcego :0 Edytowane 23 Marca 2013 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 23.03.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 (edytowane) Aniu Jak poczynisz sama taki zegar - to nic już chyba nie będzie dla Ciebie awykonalne :cool: Tak myślisz? Dzisiaj w nocy śniło mi się, że wycinam te cyferki pilniczkiem do paznokci Będziesz działać z rameczkami w weekend? Właśnie wycięłam z papieru 40 szablonów rameczek. Nie powiem, co myślę na temat swojego zbieractwa Ale nie wiem, ile uda mi się zrobić. Jakoś w planach weekendowych zapomniałam uwzględnić fakt, że jest zjazd studentów niestacjonarnych i muszę iść do pracy. Taki drobiażdżek U nas wreszcie słoneczko, ale też mroźno Miłego popołudnia Wzajemnie U nas też przez okno ślicznie. Edytowane 23 Marca 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.03.2013 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Tak myślisz? Dzisiaj w nocy śniło mi się, że wycinam te cyferki pilniczkiem do paznokci . Czyli główka pracuje intensywnie nad pomysłem Właśnie wycięłam z papieru 40 szablonów rameczek. Nie powiem, co myślę na temat swojego zbieractwa Ale nie wiem, ile uda mi się zrobić. Jakoś w planach weekendowych zapomniałam uwzględnić fakt, że jest zjazd studentów niestacjonarnych i muszę iść do pracy. Taki drobiażdżek To skandal Przecież my tu czekamy na galerię Oby szybko poszło Wzajemnie U nas też przez okno ślicznie Lepsze słoneczko niż ten padający śnieg Mam nadzieję że za tydzień już nie będzie tej zimy i zrobi się od razu lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 23.03.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Hejka Pozdrawiam ze słonecznej puszczy Ps. zegar powiadasz??? :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.03.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 To i Ja przyszłam sie przywitać Śledzę i podglądam poczynania. Jestem na bieżąco To już naprawdę robi się spółdzielnia. Ramki jak ramki. Rozumiem zajoba ale kuźwa, na ten zegar będę czekała do końca świata i jeszcze dłużej. To będzie pierwsza, zrodzona na tym forum legenda....wnukom będziemy opowiadały jak to dawno, dawno temu, za górami za lasami...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.03.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Rozumiem zajoba ale kuźwa, na ten zegar będę czekała do końca świata i jeszcze dłużej. To będzie pierwsza, zrodzona na tym forum legenda....wnukom będziemy opowiadały jak to dawno, dawno temu, za górami za lasami...... coś takiego chciałam sama napisać (ale nie umiem ) Ania znajdzie odpowiednie narzędzie do wydziergania tego zegara Pilniczek czy inne ustrojstwo ale na pewno się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts