aricia 23.03.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 a może kup same wskazówki i oklej wokół cyferkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 23.03.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Aniu, co by Ci ulżyć w tym rekodziele, informuję, że gotowe, dżewniane literki i cyferki znajdziesz np. w EMPIK - u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.03.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 O nie! i po co ja tu weszłam juz mi się spodobał jeden budzik z propozycji ivy chiba Co ja czytam Aniu zegar teraz będziesz sama strugać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 23.03.2013 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 barbe-cue, no widzisz, wprowadziłam w błąd . narendil, przepraszam za zamieszanie , sprawdziłam na stronie, rzeczywiście jest na baterie : http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50187566/ Mój był kupowany kilka lat temu i mam model nakręcany: http://xarchiwum.pl/ikea-budzik-dekad-retro-solidny-super-cena-i1396071233.html Widocznie był dość awaryjny (o czym pisałam) i zmienili mechanizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.03.2013 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Czyli główka pracuje intensywnie nad pomysłem Oj, tak intensywnie, że aż boli. To skandal Przecież my tu czekamy na galerię A myślisz, że ja nie? Ale wczoraj udało się rozplanować układ. Jak małżonek raczy wstać, to zaczynamy wieszać Mam nadzieję że za tydzień już nie będzie tej zimy i zrobi się od razu lato Oby, oby. Bo ja już wysiadam. Hejka Pozdrawiam ze słonecznej puszczy Halo Pewnie jeszcze sporo śniegu macie, co? Ps. zegar powiadasz??? :jawdrop: Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Śledzę i podglądam poczynania. Jestem na bieżąco To już naprawdę robi się spółdzielnia. Ale spółdzielnia czego? Przecież mało się dzieje Ramki jak ramki. Rozumiem zajoba ale kuźwa, na ten zegar będę czekała do końca świata i jeszcze dłużej. To będzie pierwsza, zrodzona na tym forum legenda....wnukom będziemy opowiadały jak to dawno, dawno temu, za górami za lasami...... Oj, tak dobrze to nie będzie. Chyba, że o w formie przestrogi dla rzeczonych wnuków Ania znajdzie odpowiednie narzędzie do wydziergania tego zegara Pilniczek czy inne ustrojstwo ale na pewno się uda Mąż wczoraj ciut ostudził moje zapały. Jego zdaniem, żeby było dobrze, wycięcie powinnam zlecić firmie, która się w tym specjalizuje. Bo jednak taki zegar, to same krzywizny, które muszą wyjść prosto Muszę kupić sobie kawałek mdf-u i sklejki i sprawdzić, czy w ogóle uda mi się cokolwiek wyciąć. Jak nie, to zrobi to za mnie maszyna. a może kup same wskazówki i oklej wokół cyferkami? Też o tym myślałam, ale bardzo mi się podoba ta obręcz dookoła. Aniu, co by Ci ulżyć w tym rekodziele, informuję, że gotowe, dżewniane literki i cyferki znajdziesz np. w EMPIK - u mari, dzięki. Asortyment empików i innych sklepów z materiałami do rękodzieła mam w małym palcu I empiki są okrutnie drogie. O nie! i po co ja tu weszłam juz mi się spodobał jeden budzik z propozycji ivy chiba No, to już mi foch przeszedł Nie cierpię w samotności Co ja czytam Aniu zegar teraz będziesz sama strugać Pożyjemy, zobaczymy barbe-cue, no widzisz, wprowadziłam w błąd . narendil, przepraszam za zamieszanie , sprawdziłam na stronie, rzeczywiście jest na baterie : http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50187566/ Mój był kupowany kilka lat temu i mam model nakręcany: http://xarchiwum.pl/ikea-budzik-dekad-retro-solidny-super-cena-i1396071233.html Widocznie był dość awaryjny (o czym pisałam) i zmienili mechanizm. Ilonko, nie ma problemu. Zanim ja się do IKEA wybiorę, to przysłowiowy ruski rok minie. Poza tym, mąż mnie wczoraj usadził jednym pytaniem. Czy ja mam miejsce na budzik na tej małej szafeczce? Co wieczór na niej stoi: chustecznik, okulary, telefon, kubek. Bo powierzchni jego szafeczki mam nie ruszać. No i chyba lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.03.2013 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ja nie wiem, jak tak można Mój mąż nadal śpi. Wolne ma, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.03.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Pani, niedziela jest w końcu!!!!! Niech sobie pośpi. A co, ma zleconą przez Ciebie jakąś robótkę domową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.03.2013 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Aniu, ramki ma wieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.03.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ja nie wiem, jak tak można Mój mąż nadal śpi. Wolne ma, czy co? No to czekamy cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.03.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ja nie wiem, jak tak można Mój mąż nadal śpi. Wolne ma, czy co? to masz szczęście , że jeszcze spi ...moje maleństwo rocznik 78 wczoraj wstało o 6...dzisiaj 5 .15 i oznajmiło że się nudzi...jak kiedyś będe miała dziecko to chyba oszaleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 24.03.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Czesc Narendilku, Ty ranny ptaszku:D:hug: a raczej, ptaszyno:D Z ta galerią, to zebys nie skonczyła tak, jak ja:) po osmiu miesiacach od przeprowadzki...nadal wiszą ramki z logo ajkija w srodku:lol2: Kinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.03.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 (edytowane) Ilonko, dzięki za informację. No to budzika tez chyba nie mam mhmmm ja też mam ten budzik i chodzi na baterię ... nigdy nic nie nakręcałam .... może są różne wersje EDIT: Później doczytałam że sprawa już rozwikłana Pozdrówka Edytowane 24 Marca 2013 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.03.2013 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 No to czekamy cierpliwie I się doczekałyśmy to masz szczęście , że jeszcze spi ...moje maleństwo rocznik 78 wczoraj wstało o 6...dzisiaj 5 .15 i oznajmiło że się nudzi...jak kiedyś będe miała dziecko to chyba oszaleję ivy, moje maleństwo '79 śpi ile wlezie. W przeciwieństwie do rocznika 2008. Spójrz na to z innej strony. Maleństwo '78 zajmie się mniejszym maleństwem Czesc Narendilku, Ty ranny ptaszku:D:hug: a raczej, ptaszyno:D Z ta galerią, to zebys nie skonczyła tak, jak ja:) po osmiu miesiacach od przeprowadzki...nadal wiszą ramki z logo ajkija w srodku:lol2: Kinia Oleńka, weź Ty mnie do nerw nie doprowadzaj Szczęśliwie, kilka ramek mam już zapełnionych. Pozdrówka Cześć mugatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.03.2013 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ufff... Ramki zawisły. Małżeństwo przetrwało. Teraz tylko trzeba przemalować kilka ramek, wybrać i wywołać zdjęcia. Tylko Jednej brakuje, jedna wisi na słowo honoru, bo się mężu zawieszki zepsły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.03.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 ivy, moje maleństwo '79 śpi ile wlezie. W przeciwieństwie do rocznika 2008. Spójrz na to z innej strony. Maleństwo '78 zajmie się mniejszym maleństwem na to liczę Ufff... Ramki zawisły. Małżeństwo przetrwało. Teraz tylko trzeba przemalować kilka ramek, wybrać i wywołać zdjęcia. Tylko Jednej brakuje, jedna wisi na słowo honoru, bo się mężu zawieszki zepsły. super wyszło chociaż elemnty symetrii tez widzę Ja mam za to pełno zdjęć a nie mam jeszcze ściany na ramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.03.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 O kurza twarz! Galeria WYMIATA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.03.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Aniu, zajebiszcza galeria:jawdrop: i jednak całość ułożona w idealny prostokąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 24.03.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 ekstra wyszło! pokażesz może z jakiejś innej perspektywy? i jak duży jest cały prostokąt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.03.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ania, Ło Matko Bosko jaka galeria Nie wiem co powiedzieć. Chciałam powiedzieć, że absolutnie tytuł Pierwszej Galerianki FM Ci się należy, ale potem ugryzłam się w język... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 24.03.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Aniu...bosko ! Wy to tak na trzeźwo montowaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts