annNS2 24.03.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 galeryja swietna...ja swojej nie pokaze (jak juz caaala zawisnie...) bo 6 ramkami nie ma co sie chwalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 24.03.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Galeria extra!!! super kompozycja i teraz to "tylko".... sppelnic szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.03.2013 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Super, że Wam też się podoba super wyszło chociaż elemnty symetrii tez widzę Ja mam za to pełno zdjęć a nie mam jeszcze ściany na ramki ivy, uważam, że osiągnęłam szczyt asymetrii Zdjęcia masz już w ramkach? Ściana się raz-dwa pojawi i będziesz wieszać O kurza twarz! Galeria WYMIATA ! Dzięki Aniu Aniu, zajebiszcza galeria:jawdrop: i jednak całość ułożona w idealny prostokąt vesi, jakiś porządek jednak musi być I zauważ, że: - dolna krawędź prostokąta pokrywa się z dolną krawędzią włączników światła, - prostokąt jest umieszczony symetrycznie na ścianie. ekstra wyszło! pokażesz może z jakiejś innej perspektywy? i jak duży jest cały prostokąt? wiwik, uwierz, chętnie bym pokazała z innej perspektywy, ale tam jej już nie ma Zdjęcia robiłam stojąc w szafie lub przyciśnięta do okna. Galeria (120cm x 260 cm) na szerokość zajmuje prawie całą ścianę sypialni, z wyłączeniem drzwi. Ania, Ło Matko Bosko jaka galeria [ATTACH=CONFIG]178915[/ATTACH] Nie wiem co powiedzieć. Jest aż tak, że takiej gadule mowę odjęło? Wow Tylko in plus czy in minus? Chciałam powiedzieć, że absolutnie tytuł Pierwszej Galerianki FM Ci się należy, ale potem ugryzłam się w język... [ATTACH=CONFIG]178917[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]178918[/ATTACH] Jak dobrze, Aniu, że się w język ugryzłaś Aniu...bosko ! Wy to tak na trzeźwo montowaliście ? Dzięki, mari! Zupełnie na trzeźwo. Wiesz, linijka, miarka, ołówek - czysta matematyka galeryja swietna...ja swojej nie pokaze (jak juz caaala zawisnie...) bo 6 ramkami nie ma co sie chwalic Aniu, sześć ramek to dobry początek! Galeria extra!!! super kompozycja i teraz to "tylko".... sppelnic szybciutko Oj, nicol, te tylko już mi sen z powiek spędza Zdecydowanie za mało ramek powiesiliśmy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 25.03.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 narendilku 6 moze i nie brzmi za dobrze, ale mi w zupelnosci wystarczy raz ze zdjecia wisza nad komodami na ktorych stoi pierdylion ozdobnikow a dwa ze wisza tam jeszcze obrazy (ktore ostatecznie ograniczylam do 2ch) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.03.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 coś mało symetryczna ta galeryjka ! na szczęście jest pod linijkę! super wyszło. gratuluję pomysłu i cierpliwości przede wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.03.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Aniu podoba mi się Bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Taka asymetria ujęta w symetrii A dlaczego taki mały kadr Pokaż jak prezentuje się w całym pomieszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.03.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 A właśnie, że by się zdała Nie musiałabym tych wszystkich zagranic przeszukiwać, tylko zajrzałabym do Twojej. Ciesz się, że jesteś w takim stanie w jakim jesteś, bo byłoby lanie Oj to dobrze, że jestem pod ochronką w takim razie No wybacz ale jakoś naprawdę nie miałam przez pewien czas głowy do Muratora Aniu mam ten budzik z Ikei ten na baterie i chodzi bez zarzutu Co prawda nie używam go jako budzika tylko jako zegarka bo obawiam się, że od tego dźwięku budzika cały mój blok wstałby rano na baczność I teoretycznie jest on cichy, ale jak już spać nie mogę i się wiercę czasem to słyszę jak tyka jeśli w domku jest cicho Galeria wyszła obłędnie! Sama mam w salonie podobną ale na mniejszą skalę. No i nie wyszła mi tak fajnie, że ta asymetria jest wpisana w taki symetryczny prostokąt. No naprawdę bosko! Zachwyciły mnie te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.03.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Ania, Jak na asymetryczna galerie jest dosyć symetryczna. Już się o Ciebie nie martwię Wyszła Ci bardzo fajnie. Co raz częściej myślę o własnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.03.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Aniu galeria mistrzowska:eek::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.03.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Aniu pod wpływem Twojej galerii kupiłam ramkę o dziwnym słonecznym wyglądzie Może uda mi się stworzyć podobną kompozycję do Twojej:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.03.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Aniu galeria suuuuper!!!! Bardzo mi się podoba Ciesze siez,ę małżeństwo na tym nie ucierpiało Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Aniu, no boskie te Twoje szyty asymetrii:jawdrop: Piękna galeria- bez dwóch zdań Planuję coś podobnego w gabinecie, ale w wymiarze mini:lol2: Buziaki poniedziałkowehttp://www.sherv.net/cm/emo/kiss/smileys.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.03.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Bry wieczór Widzę że Pani jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.03.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 narendilku 6 moze i nie brzmi za dobrze, ale mi w zupelnosci wystarczy raz ze zdjecia wisza nad komodami na ktorych stoi pierdylion ozdobnikow a dwa ze wisza tam jeszcze obrazy (ktore ostatecznie ograniczylam do 2ch) Aniu, ale zupełnie nie miałam na myśli tego, że sześć nie brzmi dobrze. Tym bardziej, że nie stanowią jedynej dekoracji. Poza tym, ja mam świra na punkcie ramek Narendil Galeria wyszła fantastycznie , tak że brakuje aż słów :jawdrop: Dziękuję, Anetko Oj, jak lubię czytać takie słowa. Szczególnie, że dzień miałam ciężki. coś mało symetryczna ta galeryjka ! na szczęście jest pod linijkę! super wyszło. gratuluję pomysłu i cierpliwości przede wszystkim! Aniu, jak już pisałam, osiągnęłam szczyt możliwości chaosu. A cierpliwości to nie wiem, w którym momencie więcej potrzebowałam: przy zaznaczaniu, czy przy mężu Aniu podoba mi się [...] Taka asymetria ujęta w symetrii A dlaczego taki mały kadr Pokaż jak prezentuje się w całym pomieszczeniu Aga, kochana, a skąd ja Ci większy kadr znajdę? To jest sypialnia, o szerokości 2,30m. Może stojąc na drabinie uda mi się coś więcej osiągnąć Oj to dobrze, że jestem pod ochronką w takim razie No wybacz ale jakoś naprawdę nie miałam przez pewien czas głowy do Muratora pysiaczku, doskonale Cię rozumiem. I jest Ci wybaczone Aniu mam ten budzik z Ikei ten na baterie i chodzi bez zarzutu Co prawda nie używam go jako budzika tylko jako zegarka bo obawiam się, że od tego dźwięku budzika cały mój blok wstałby rano na baczność I teoretycznie jest on cichy, ale jak już spać nie mogę i się wiercę czasem to słyszę jak tyka jeśli w domku jest cicho Dzięki za informację Galeria wyszła obłędnie! Sama mam w salonie podobną ale na mniejszą skalę. No i nie wyszła mi tak fajnie, że ta asymetria jest wpisana w taki symetryczny prostokąt. No naprawdę bosko! Zachwyciły mnie te zdjęcia Twoja galeria jest po prostu Twoja. Moja musiała być symetrycznym prostokątem. Ania, Jak na asymetryczna galerie jest dosyć symetryczna. Już się o Ciebie nie martwię Wyszła Ci bardzo fajnie. Co raz częściej myślę o własnej Ania, martwiłaś się? No wiesz... Tak nie mieć zaufania do mojego symetrycznego świra Myśl, myśl. Ciekawa jestem bardzo, co wymyślisz Aniu galeria mistrzowska:eek::eek: Anetko, bardzo mi miło! Aniu pod wpływem Twojej galerii kupiłam ramkę o dziwnym słonecznym wyglądzie Może uda mi się stworzyć podobną kompozycję do Twojej:rolleyes: Byłam, widziałam Aniu galeria suuuuper!!!! Bardzo mi się podoba Ciesze siez,ę małżeństwo na tym nie ucierpiało Pozdrawiam serdecznie Karolka, momentami było ciężko. Ale daliśmy radę I miło mi, że efekt Ci się podoba Aniu, no boskie te Twoje szyty asymetrii:jawdrop: Piękna galeria- bez dwóch zdań Planuję coś podobnego w gabinecie, ale w wymiarze mini:lol2: Buziaki poniedziałkowehttp://www.sherv.net/cm/emo/kiss/smileys.gif Aga, dzięki. Ja jestem z siebie zadowolona. Czekam w takim razie na Twoje mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.03.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Anka , ale dałaś :jawdrop: Jest to najładniejsza galeria jaką widziałam , powaga!!! Niby nie symetrycznie, ale jednak nie do końca;), eh ta nasz Anka A może w to puste miejsce zamiast ramki powiesić dużą czarną literkę np. S jak symetria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.03.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Marjelka Ania wiedziałam że coś nie tego będzie z Twoją asymetrią Galeria wyszła super nic bym nie przemalowywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.03.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Przyszłam pogapić się na galerię i lojalnie uprzedzam, że zdjęcie ukradłam do swojego zbioru z inspiracjami, Aniu mam nadzieję że nie Masz nic przeciwko?achhhhh piękna ta galeria, może Byś i u mnie ze 2, 3 galeryjki wyczarowała, cio??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.03.2013 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Anka , ale dałaś :jawdrop: Jest to najładniejsza galeria jaką widziałam , powaga!!! Niby nie symetrycznie, ale jednak nie do końca;), eh ta nasz Anka Marta, super, że Ci się podoba A ssymetria jest po prostu w moim wydaniu A może w to puste miejsce zamiast ramki powiesić dużą czarną literkę np. S jak symetria? Jasna cholera Wiedziałam, że coś popsuję. Przecież ja miałam literki do galerii przygotowane Ania wiedziałam że coś nie tego będzie z Twoją asymetrią Galeria wyszła super nic bym nie przemalowywała Nie podoba się moja asymetria. Phi Ja tam uważam, że jest idealna. A przemalować, Justynko, trzeba. Kilka ramek jest w kolorze drewnianym. Wy widzicie czarno-białe zdjęcie Taka sprytna jestem Przyszłam pogapić się na galerię i lojalnie uprzedzam, że zdjęcie ukradłam do swojego zbioru z inspiracjami, Aniu mam nadzieję że nie Masz nic przeciwko? achhhhh piękna ta galeria, może Byś i u mnie ze 2, 3 galeryjki wyczarowała, cio??? Anetko, kradnij na zdrowie Mogę podać przepis na wyczarowanie. Na pewno zrobisz piękne Przy takim domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.03.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ja to najchętniej wybrałabym opcję "Ania czaruje na miejscu":) dzięki za przyzwolenie na kradzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 26.03.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 przepis by sie przydal rowniez na ten twoj zaglowek bo czekam i czekam ale przez te twoje ramki to sama calkiem o nim zapomnialam...musze go w koncu zrobic bo mi malutka glowe rozbie o sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts