Drop_Inn 26.03.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Aniu, cudna galeria Wam wyszła - widać, że nie ma tam przypadku i jest gruntownie przemyślana. Ramki fajnie ze sobą grają. Eh, kiedy ja dozbieram odpowiednią ilość na moją galeryjkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.03.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ja jeszcze raz wpadłam pozachwycać się galeryjkąhttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/wow2.gifNo piękna ci onahttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/panna.gifhttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/panna.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.03.2013 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Anula ale żeś see kobitko wyczarowała galeryjkę normalnie majtki opadają super Teraz tylko ja wypełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.03.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ha, to nie tylko mnie ta asymetria wydała się symetryczna.. I jeszcze powiem, że i ja podkradłam galeryjkę do swoich inspiracji w folderze "Inspiracje_dekoracje ścienne z życia wzięte" Ale normalnie podkradłam, po cichu, a tu same chwalipięty. To jednak prawda co pisali jakiś czas temu chyba we Wproście albo Polityce, że stare fachy upadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 26.03.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Podpisuję się pod dziewczynami "najbardziej symetryczna asymetria jaką kiedykolwiek widziałam" IMPONUJĄCA GALERIA szacunek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.03.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Już dziś CHCIAŁAM ŻYCZYĆ UDANYCH, SPOKOJNYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.03.2013 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Hej Aniu,czyżby przygniotły Cię przygotowanie świąteczne?http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/cleaning-smiley.gif?1292867570 http://i264.photobucket.com/albums/ii199/Showdown20/cleaning-212.gifhttp://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/cook/smileys-cook-984020.gifWraaacaaajhttp://www.mondeoklubpolska.pl/images/smilies/zgoda.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 28.03.2013 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 (edytowane) Cześć Aniu !! Cześć Dziewczyny !! Podczytywałam Twój wątek z wypiekami na twarzy i gdy wreszczie dotarłam do "teraz" postanowiłam się ujawnić, licząc, że mnie przygarniecie Aniu!! Jesteś niesamowicie zdolna, pełna pomysłów i co najważniejsze masz siłę i pasję w realizowaniu tych pomysłów!!! Oprócz fantastycznie i niepowtarzalnie urządzonego całego apartamentu niesamowitych własnoręcznie przez Ciebie zrobionych dodatków, zakochałam się w miłym i przytulnym nastroju jaki TU u Ciebie zagościł Wasza serdeczność, sympatia i Wasze niesamowite poczucie humoru powodowały, że często rechotałam do monitora wzbudzając małe ździwienie wśród domowników To może się przedstawie... http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif Jestem do pewnego stopnia wariatką , mam 38 lat, skończyłam studia na Uniwersytecie Przyrodniczym, hodowlę i biologię zwierząt... Nie pracuje obecnie zawodowo/zarobkowo, jestem żoną (latem będzie 18 lat...) i mamą 4 synów... aaa... i cycki mam za duże Od lewej Antoś 6lat, Franek 10, Fionka 2, Jasiu 15 i Stasiu 18... (we wigilię) Tak jak Ty Aniu jestem maniaczką symetrii (mąż uważa, że symetria jest domeną głupców...) nawet liczbę dzieci mam parzystą Jak Wy uwielbiam uzupełniać wypowiedzi emotkami, co się części ludzi nie podoba Między innymi dlatego poczułam się u Ciebie jak w domu Uwielbiam różne formy rękodzieła, ciągle mi mało... Lepię, bawię się sizalem, masą solną, biżuterią, szyję... wszystko jednak w ograniczonym i amatorskim stopniu, bo pracy mam sporo, a jak widać "wolny" czas mam w zasadzie tylko nocami. Mam również super maszynędo szycia Zajmuję sie, tez troszkę fotografią, i robię ponoć najlepsze sushi Ostatnio doszło mi tez trochę obowiązków, gdyż pomału zaczynamy budowę naszego domu... Projekt był długo wyszukiwany i przerabiany, wg. mojego pomysłu. Kończąc autoreklamę, pozdrawiam Was bardzo serdecznie! Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Megiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.03.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Aneczka, Zagłówek jest, galeryjka jest (CUDNA), no teraz jeszcze święta... A co po? Ty jesteś tak twórcza, że na pewno już o czymś myślisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.03.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja, pozwolę sie ustosunkować do tych drugich adresatów Witaj Madzia ! Ale żeś pierdyknęła wizytówkę ! Kuźwa, jak żyję takiej nie widziałam ! :jawdrop::jawdrop: Opis, fotorelacja, plany no i wymiary !!! Widzę, że o niczym nie zapomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.03.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Narendilko, dziś na Westwing masz zegarów w pytkę Zbysia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.03.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Nie mogłam się powstrzymać , żeby nie skomentować Megiska ale masz cv :jawdrop: Jaka fajna, urocza kobitka z taką cudowną rodzinką!!!! Jetem pod wielkim wrażeniem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 28.03.2013 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ania, a ty gdzie przepadłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 28.03.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja, pozwolę sie ustosunkować do tych drugich adresatów Witaj Madzia ! Ale żeś pierdyknęła wizytówkę ! Kuźwa, jak żyję takiej nie widziałam ! :jawdrop::jawdrop: Opis, fotorelacja, plany no i wymiary !!! Widzę, że o niczym nie zapomniałaś Mari, teraz pewnie podniesiesz wymogi dla wszystkich swoich gości, a post Megi będziesz jako benchmark podsyłać Jak dobrze, że się już przedstawiłam wcześniej :D:D Megisko, fantastyczne te Twoje chłoptasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 28.03.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Mari, teraz pewnie podniesiesz wymogi dla wszystkich swoich gości, a post Madzi będziesz jako benchmark podsyłać Jak dobrze, że się już przedstawiłam wcześniej :D:D Magdo, fantastyczne te Twoje chłoptasie! Wyczuwam ...JAD ! ale to prawda ! Benchmark jak nic ! Ty sie tak nie ciesz ! Kadrowa, zawsze może poprosić o uzupełnienie teczki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 28.03.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Wyczuwam ...JAD ! ale to prawda ! Benchmark jak nic ! Ty sie tak nie ciesz ! Kadrowa, zawsze może poprosić o uzupełnienie teczki ! Jezusie, faktycznie Dobrze, że ja już trochę zasiedziała jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.03.2013 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Kochane, wpadam w biegu. Praca zawodowa mnie przygniotła. Mąż wyjechany w delegację. Logistycznie dostaję świra. Na święta gwiżdżę, bo i tak w rozjazdach. A i aura nie nastraja. Może jutro posprzątam. Może Wieczorem postaram się przyjść na dłużej, połazić po wątkach i odpowiedzieć u siebie A teraz z powrotem do młyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.03.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 A teraz z powrotem do młyna Miłego mlenia :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 28.03.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Megi helloł boszzz jakaś Ty śliczna, podobna do naszej Marjelki a syny kurza stopa, zaczynam się przekonywać że młodszy facet wcale zły nie jest też mam Fionkę tylko kocią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Nooo CV wymiata... Dobrze, że ja też już dwa dni jestem to nie muszę się przedstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts