Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Narendil i jej pół-apartament

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ha, to nie tylko mnie ta asymetria wydała się symetryczna.. :lol2:

I jeszcze powiem, że i ja podkradłam galeryjkę do swoich inspiracji w folderze "Inspiracje_dekoracje ścienne z życia wzięte" :rolleyes:

Ale normalnie podkradłam, po cichu, a tu same chwalipięty.

To jednak prawda co pisali jakiś czas temu chyba we Wproście albo Polityce, że stare fachy upadają biglol.gif

Cześć Aniu !!

Cześć Dziewczyny !!

:welcome:

Podczytywałam Twój wątek z wypiekami na twarzy i gdy wreszczie dotarłam do "teraz" postanowiłam się ujawnić, licząc, że mnie przygarniecie :lol:

Aniu!! Jesteś niesamowicie zdolna, pełna pomysłów i co najważniejsze masz siłę i pasję w realizowaniu tych pomysłów!!!

Oprócz fantastycznie i niepowtarzalnie urządzonego całego apartamentu ;-) niesamowitych własnoręcznie przez Ciebie zrobionych dodatków, zakochałam się w miłym i przytulnym nastroju jaki TU u Ciebie zagościł :hug:

Wasza serdeczność, sympatia i Wasze niesamowite poczucie humoru powodowały, że często rechotałam do monitora wzbudzając małe ździwienie wśród domowników ;-)

To może się przedstawie...

http://emotikona.pl/emotikony/pic/041.gif

Jestem do pewnego stopnia wariatką :lol: , mam 38 lat, skończyłam studia na Uniwersytecie Przyrodniczym, hodowlę i biologię zwierząt...

Nie pracuje obecnie zawodowo/zarobkowo, jestem żoną (latem będzie 18 lat...) i mamą 4 synów... aaa... i cycki mam za duże :lol:

Od lewej Antoś 6lat, Franek 10, Fionka :lol: 2, Jasiu 15 i Stasiu 18... (we wigilię)

:evil: :evil: :evil: :evil:

Tak jak Ty Aniu jestem maniaczką symetrii (mąż uważa, że symetria jest domeną głupców...) nawet liczbę dzieci mam parzystą :lol:

Jak Wy uwielbiam uzupełniać wypowiedzi emotkami, co się części ludzi nie podoba ;)

Między innymi dlatego poczułam się u Ciebie jak w domu :-)

Uwielbiam różne formy rękodzieła, ciągle mi mało... Lepię, bawię się sizalem, masą solną, biżuterią, szyję... wszystko jednak w ograniczonym i amatorskim stopniu, bo pracy mam sporo, a jak widać "wolny" czas mam w zasadzie tylko nocami.

Mam również super maszynędo szycia :lol:

Zajmuję sie, tez troszkę fotografią, i robię ponoć najlepsze sushi ;-)

Ostatnio doszło mi tez trochę obowiązków, gdyż pomału zaczynamy budowę naszego domu... Projekt był długo wyszukiwany i przerabiany, wg. mojego pomysłu.

Kończąc autoreklamę, 8-) pozdrawiam Was bardzo serdecznie! :hug:

Edytowane przez Megiska

Ja, pozwolę sie ustosunkować do tych drugich adresatów :)

Witaj Madzia ! :wave:

Ale żeś pierdyknęła wizytówkę !

Kuźwa, jak żyję takiej nie widziałam ! :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Opis, fotorelacja, plany no i wymiary !!! Widzę, że o niczym nie zapomniałaś :) :rotfl:

Ja, pozwolę sie ustosunkować do tych drugich adresatów :)

Witaj Madzia ! :wave:

Ale żeś pierdyknęła wizytówkę !

Kuźwa, jak żyję takiej nie widziałam ! :jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Opis, fotorelacja, plany no i wymiary !!! Widzę, że o niczym nie zapomniałaś :) :rotfl:

Mari, teraz pewnie podniesiesz wymogi dla wszystkich swoich gości, a post Megi będziesz jako benchmark podsyłać :rotfl:

Jak dobrze, że się już przedstawiłam wcześniej :D:D:D

Megisko, fantastyczne te Twoje chłoptasie!

Mari, teraz pewnie podniesiesz wymogi dla wszystkich swoich gości, a post Madzi będziesz jako benchmark podsyłać :rotfl:

Jak dobrze, że się już przedstawiłam wcześniej :D:D:D

Magdo, fantastyczne te Twoje chłoptasie!

Wyczuwam ...JAD ! ;) ale to prawda ! Benchmark jak nic !

Ty sie tak nie ciesz ! Kadrowa, zawsze może poprosić o uzupełnienie teczki ! :rotfl:

Kochane, wpadam w biegu.

Praca zawodowa mnie przygniotła.

Mąż wyjechany w delegację.

Logistycznie dostaję świra.

Na święta gwiżdżę, bo i tak w rozjazdach. A i aura nie nastraja.

Może jutro posprzątam. Może :rolleyes:

Wieczorem postaram się przyjść na dłużej, połazić po wątkach i odpowiedzieć u siebie :hug:

A teraz z powrotem do młyna :rotfl: