Venus_m 04.04.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 galerianka pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.04.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Tablicowa ramka jak na razie moim faworytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.04.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ależ piękna ramkowa galeria, mnie się jeszcze scrable podobają no i tablicowa oczywiście też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.04.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Pięknie Za jakiś czas też dołączę do galerianek :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ola nie starczy Tobie bycie Kurewną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 04.04.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ola nie starczy Tobie bycie Kurewną? :no: Nie, bo mnie z tej pozycji MarJel-ka i Gumiśka wygryzły :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 04.04.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Aniu piękna ta Twoja galeria i do tego taka równiutka!!! Muszę wymyślić gdzie zrobić w nowym domu swoją Zastanawiałam się kiedyś co mogłabym teraz już pomalutku kupować do przyszłego domku... właśnie wymyśliłam bedę kupować jakieś fajne ramki. Więc się pytam Gdzie sie kupuje fajne ramki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2013 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 fajne ramki kupuje się zazwyczaj nie planując zakupu, a tu coś się spodoba, a tam coś się chapnie dlatego nie można się nastawiać na jeden sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 04.04.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ania, bardzo fajnie wyszła galeria ramkowa Masz świetne, klimatyczne mieszkanie. Jestem związana (wliczając cały okres st. dokt.) od 13 lat. Tylko u mnie bez algorytmów, bardziej humanistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2013 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Narendilku BOSKIE te gotowe ramki - normalnie się zaśliniłam http://www.bangla.pl/forum/images/smilies/sbav.gifhttp://www.bangla.pl/forum/images/smilies/sbav.gif Muszę zacząć zbierać różności do gabinetu:yes: Dziewczyny wracając na chwilkę do tematów zawodowych, to myślę, że doświadczenia nasze są tak różne jak różni są pracodawcy i pracownicy. Nie wyobrażam sobie-tak jak pisała Venus-żeby recepcjonistka miała codziennie tyle nadgodzin:jawdrop::jawdrop:To jest jakaś złośliwość przełożonego, albo połączenie stanowiska z innym. W normalnych warunkach taka osoba jest przecież odpowiedzialna za odbieranie telefonów, łączenie rozmów, przyjmowanie gości, faxy, maile, it. więc się ponownie pytam co można w firmie robić do godziny 22 lub dłużej? to jest chore! Wiadomo, ze pracodawcy są różni- jedni wykorzystują nasz czas na maxa, inni są bardziej ludzcy. Ale i pracownicy nie zawsze są kolorowi- jedni są pracowici i chcą coś osiągnąć, a inni zbijają bąki i są efektywni tylko przez 3 godziny dziennie. W pozostałym czasie albo załatwiają swoje prywatne sprawy, albo siedzą w necie. Generalnie wśród moich znajomych panuje taka opinią, ze jeżeli nie masz co robić min przez 8 godzin, to znaczy, ze nie jesteś firmie potrzebny, a Twoje stanowisko może być z powodzeniem zlikwidowane i obowiązki przejęte przez kolegę. Czasy są trudne i nie zawsze każdy ma w umowie specyfikację swoich obowiązków. Jeżeli jest jej brak, to zawsze można dowalić roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.04.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Aniu galeria niezmiennie mnie zachwyca i wzbudza niezdrowe uczucie zazdrości:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Agawi a no właśnie jak się nie ma sprecyzowanych obowiązków, a ciężko je sprecyzować na umowie zlecenie gdzie nawet nazwy stanowiska nie ma, ja śmiało mogę powiedzieć że byłam i recepcjonistką i asystentką prezesów (3) i asystentem kierownika działu promocji a także pomagałam działowi księgowemu bo one też zawsze w niedoczasie były i stąd moje nadgodziny. Było minęło, firma rozstać się ze mną nie chciała, na szczęście ja się opamiętałam. W sumie teraz to moja druga praca gdzie mam umowę na czas nieokreślony, zawsze umowa zlecenie i to z przerwami żeby "legalnie" było. Cieszę się, że mam co mam, bo po znajomych widzę że lekko nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.04.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Venus byłaś wykorzystywana na maxa! W umowach na zlecenie pewnie tak jest. Dobrze, że teraz masz na czas nieokreślony, na pewno przyjdzie też Twój czas na dobry awans, bo jesteś pracowita:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.04.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Aniu, fajnie sobie rameczkę wypełniłaś, niezły talent z Ciebie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.04.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Agawi i już nie offtopuję, bo tu Ania chyba celowo o podkładkach napisała żebym łyknęła temat a ja o swojej pracowitości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.04.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Aniu galeria sliczna - bardzo oryginalne "wypełnienia" Venus - ja sie z tobą zgadzam w 100%. Obecnie pracując w tej samej firmie mam 3-go z kolei szefa. Kiedy kariere rozpoczynał obecny moj szef odbył ze mna rozmowe, z ktorej dośc jasno wyszło ze ..."kto pracuje do 16:00 nie ma co liczyc na szybki awans". Nie zgodziłam się z nim wtedy, pytając - czy ma jakies znaczenie wykonywanie terminowe zadań czy tylko godzina o ktorej wychodzi sie do domu? Rozmowa nie była może miła, ale bardzo konstruktywna. Po 3 latach jestem 2 stanowiska wyżej, z szefem dogaduje sie naprawde fajnie. Robie swoja robote, on moja robote docenia. Ale wiem tez, ze gdybym trafiła na innego przełożonego mogłoby to wygladac zupełnie inaczej. Mam poprostu normalnego szefa i tyle On wie, ze jezeli zadanie bedzie wazne to ja na głowie stane i je zrobie - bedzie trzeba zostane dłuzej, bedzie trzeba przyjde wczesniej lub zabiore robote do domu. Sa to jednak wyjatkowe sytuacje - na codzień staram sie tak organizować w ciągu dnia, zeby 8 godzin mi wystarczyło na realizacje zadań, bo na codzień oprócz pracownika jestem tez mama - i chce nia byc w rozsadnych godzinach. (ale moj szef jest ojcem 4 dzieci - pewnie to ma duze znaczenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.04.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Fajne hasło A co z tym śniegiem? że niby wiosna przyszła? Czy może wali całymi bałwanami śniegowymi, jak w wawie? Anulka, dzięki! Myślę, że to jest klucz do sukcesu. A śnieżycę mieliśmy iście wiosenną Andzia, Piękne hasło, piękna galeria... a podkładki? Dziękuję w imieniu galerii A podkładki bendom. Ale na razie na stole stoi maszyna do szycia, laptop i zalega cała masa papierów. A i jeszcze kredki PS. Też se zrobie galerie, a co. Widzę, że bez galerii nie jest się pełnoprawną forumką Ania, rób, rób koniecznie Tylko sfotografuj ją później przyzwoicie galerianka pierwsza klasa Tablicowa ramka jak na razie moim faworytem Dropku, dziękuję! Żeby nie było, pomysł znaleziony w sieci i skopiowany. Fajny efekt małym kosztem Ależ piękna ramkowa galeria, mnie się jeszcze scrable podobają no i tablicowa oczywiście też Diano, miło mi, że się podoba. Sporo serca i matematyki włożyłam w te ramki. Pięknie Za jakiś czas też dołączę do galerianek :lol2: Oleńko, jestem pewna, że Twoje wejście w towarzystwo galerianek powali nas na kolana Aniu piękna ta Twoja galeria i do tego taka równiutka!!! Muszę wymyślić gdzie zrobić w nowym domu swoją Megisko, moja galeria musi być równiutka. A asymetria - symetryczna Ale Ty mnie rozumiesz, prawda? Zastanawiałam się kiedyś co mogłabym teraz już pomalutku kupować do przyszłego domku... właśnie wymyśliłam bedę kupować jakieś fajne ramki. Więc się pytam Gdzie sie kupuje fajne ramki ?? Hmmm Wszędzie W IKEA, Jysku, H&Y, chińskim centrum handlowym (), kwiaciarni, sklepie za pięć złotych. Trzeba mieć oczy szeroko otwarte. Powodzenia w polowaniu! Ania, bardzo fajnie wyszła galeria ramkowa Masz świetne, klimatyczne mieszkanie. Spireo, dziękuję! Znając Twój dom, tym bardziej doceniam komplement Narendilku BOSKIE te gotowe ramki - normalnie się zaśliniłam http://www.bangla.pl/forum/images/smilies/sbav.gifhttp://www.bangla.pl/forum/images/smilies/sbav.gif Muszę zacząć zbierać różności do gabinetu:yes: Aga, dziękuję Bardzo się cieszę, że się tak podoba. Mam nadzieję, że chusteczki miałaś gdzieś pod ręką Aniu galeria niezmiennie mnie zachwyca i wzbudza niezdrowe uczucie zazdrości:yes: Anetko, powtórzę się. Kto jak kto, ale Ty nie powinnaś mi zazdrościć Aniu, fajnie sobie rameczkę wypełniłaś, niezły talent z Ciebie:yes: vesi, ależ mi miło Jeszcze kilka ramek mi zostało Agawi i już nie offtopuję, bo tu Ania chyba celowo o podkładkach napisała żebym łyknęła temat a ja o swojej pracowitości Offtopować możecie Aniu galeria sliczna - bardzo oryginalne "wypełnienia" szociku, dzięki! Nie chcę mieć samych zdjęć na ścianie, więc kombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.04.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 W ramach poprawy humoru kupiłam dzisiaj via internet zegar do sypialni i dywanik łazienkowy. I przebieram nogami oczekując na przesyłki Zamówiłam również drzwiczki do większości szafek kuchennych. Wersja mocno ekonomiczna, ale już nie mogę znieść widoku zawalonych półek. Mam nadzieję, że nic się nie zmieni i w sobotę przyjadą. A potem będę robić maślane oczy do małżonka o montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.04.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 W ramach poprawy humoru kupiłam dzisiaj via internet zegar do sypialni i dywanik łazienkowy. I przebieram nogami oczekując na przesyłki Zamówiłam również drzwiczki do większości szafek kuchennych. Wersja mocno ekonomiczna, ale już nie mogę znieść widoku zawalonych półek. Mam nadzieję, że nic się nie zmieni i w sobotę przyjadą. A potem będę robić maślane oczy do małżonka o montaż i co tylko tyle info? a chociaz linki do zakupów będą??? ciooooo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.04.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 i co tylko tyle info? a chociaz linki do zakupów będą??? ciooooo??? no własnie.. tak nie wolno! Bunt na pokladzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts