narendil 04.04.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) O rety, rety Już wklejam, złośnice http://imageshack.us/a/img849/8131/szary2a.jpg http://imageshack.us/a/img255/6377/nr3roz.jpg Zegar trafi w miejsce jednej z ramek w galerii. Ma 30 cm średnicy. http://kasiulaaa24.type.pl/maximpex/zegary%20duze%20cyfry/1.jpg Zdjęcia z aukcji na Allegro. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez narendil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 04.04.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 noo... dywanik iście narendilkowy:D, fajnie będzie pasował do płytek w cegiełkę a zegar super, lubię takie w których tłem jest ściana, i ja też se dziś zegar kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.04.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 no to Aniu zaszalałaś akurna na mojego meża maślane oczy juz nie działają, muszę się bardziej starać....albo męża zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 04.04.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Piękny zegar !! Dywanik, świetny i fantastycznie dobrany do kafelków!!!! Ja nie mam dywaników w łazience... zgadnijcie dlaczego Mam nadzieję, że w naszej niedzieciowej łazience będę je w końcu miała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 04.04.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 vesila pokaż zegar!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.04.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Ania, Taki dywanik to i ja bym chciała, a zegar Zegar też bym chciała a nawet 2 Ta osoba na allegro ładne zdjęcia robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 05.04.2013 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Narendil Megisko, moja galeria musi być równiutka. A asymetria - symetryczna Ale Ty mnie rozumiesz, prawda? Bardzo bardzo dobrze Cię rozumiem Ja nawet głośność w radiu, w samochodzie zgłaśniam tak, żeby było parzyście powodując stukanie się po głowie pasażerów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.04.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Dywanik jest przepiękny przecudowny i taki by mi pasował oj by pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.04.2013 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ania czaderskie zakupy Zegar juz jest - czyli nie będzie wycinania cyferek z mdf-u Coś nowego dla nas wymyślisz http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Aniu spokojnej i krótkiej pracy fajne ramki kupuje się zazwyczaj nie planując zakupu, a tu coś się spodoba, a tam coś się chapnie dlatego nie można się nastawiać na jeden sklep. Jak to nie a tikej Jeszcze Wam nie obfociłam 4 ramek z komody http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ja z tym tikejem jakaś zatylona jestem Już mi Dropek to mówiła. Mam go pod nosem (prawie, bo jakieś ok. 2-3 km) a byłam w nim możne ze 3 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.04.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Aniu dywanik czaderski ale zegar to dla mnie porażka tandetny plastik, przepraszam ale tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.04.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Bry Przyszłam chwalić Ścianę płaczu.....świetna Dywanik.......tyż Zegar.....tyż. Coś czuję, że zostanie poddany tuningowi. Dobrze zgaduję ? Aniu a z czego on jest zrobiony ? Ten on zegar .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.04.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Anka fajna galeria, to już wiesz .... ale poproszę szerszy kadr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.04.2013 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 No proszę, a ta jak w czwartek poleciała gdzieś z tym kagankiem oświaty to zniknęła... Andzia, gdzie jesteś? Porwał Cię algorytm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.04.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Andzia, gdzie jesteś? Porwał Cię algorytm? Albo jeszcze jakieś gorsze LICHO:lol2: Aniu zakupki fajowe, zegar będzie malowany? Miłego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 06.04.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 No to skorzystałam z propozycji i nadrobiłam najciekawsze wydarzenia z Twojego apartamentu Częściowo zaliczyłam urodziny Jakubka (ochy i achy nad fotkami solenizanta i jego mamy), zagłówek, lampę, galerię... Czekam na zamontowane fronty szafek, możliwe, że dziś właśnie tym się zajmujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 06.04.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 hop hop gdzieś Ty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.04.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 hej ho..dzisiaj też bedą się sniły algorytmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ten Algorytm musi być mega przystojny jak o nas zapomniała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 noo... dywanik iście narendilkowy:D, fajnie będzie pasował do płytek w cegiełkę a zegar super, lubię takie w których tłem jest ściana, i ja też se dziś zegar kupiłam Dzięki, vesi! Miło się czyta, że coś jest w narendilkowym stylu. Bo znaczy to, że mam jakiś styl no to Aniu zaszalałaś akurna na mojego meża maślane oczy juz nie działają, muszę się bardziej starać....albo męża zmienić No widzisz, na mojego to i maślane oczy podziałały, ale na przedmioty martwe już nie Piękny zegar !! Dywanik, świetny i fantastycznie dobrany do kafelków!!!! Ja nie mam dywaników w łazience... zgadnijcie dlaczego Mam nadzieję, że w naszej niedzieciowej łazience będę je w końcu miała... megisko, dzięki! Będziesz miała dywaniki, pierdółeczki i inne cuda wianeczki. Już Ci współczuję tego szukania, wybierania, wybrzydzania Ania, Taki dywanik to i ja bym chciała, a zegar Zegar też bym chciała a nawet 2 Ta osoba na allegro ładne zdjęcia robi Fajne drobiazgi wyszperałam, prawda? Ania, Ty też się nauczysz Wierzę w Ciebie! Ja nawet głośność w radiu, w samochodzie zgłaśniam tak, żeby było parzyście powodując stukanie się po głowie pasażerów... Ufff... Dywanik jest przepiękny przecudowny i taki by mi pasował oj by pasował Dziękuję, Diano Ania czaderskie zakupy Zegar juz jest - czyli nie będzie wycinania cyferek z mdf-u Coś nowego dla nas wymyślisz http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Aga, nie płakaj. Cięcie zegara będzie Ten kupiony to maleństwo do sypialni. Duży musi zawisnąć w pokoju dziennym. Tylko zrobić go trzeba. Chwilowo zajęłam się zegarem dla Jakuba. Prostszy Aniu dywanik czaderski ale zegar to dla mnie porażka tandetny plastik, przepraszam ale tak wygląda Justyś, zegar na zdjęciu nie wyszedł imponująco, to fakt. Ale ja go dla kształtu kupiłam. Chociaż na żywo nie wygląda tak plastikowo. metalowo bardziej A dywaniki chciałam dwa, ale nie było Bry Przyszłam chwalić Ścianę płaczu.....świetna Dywanik.......tyż Zegar.....tyż. Coś czuję, że zostanie poddany tuningowi. Dobrze zgaduję ? Aniu a z czego on jest zrobiony ? Ten on zegar .... mari, dziękuję za pochwały Zegar miał się tuningować. Tylko nie wiem kiedy? Na razie zawisł w oryginalnej postaci. Nawet nieźle wygląda Sprawia wrażenie metalowego. Anka fajna galeria, to już wiesz .... ale poproszę szerszy kadr mugatko, postaram się. Kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts