narendil 06.04.2013 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 No proszę, a ta jak w czwartek poleciała gdzieś z tym kagankiem oświaty to zniknęła... Andzia, gdzie jesteś? Porwał Cię algorytm? Ano porwał i wziął w jasyr Jeszcze kilka dni potrzyma Albo jeszcze jakieś gorsze LICHO:lol2: Aniu zakupki fajowe, zegar będzie malowany? Miłego weekendu:hug: Aga, nie ma nic gorszego niż ten algorytm. Zegar chyba kiedyś pomaluję. Na razie jest taki, jak przyszedł. Na żywo wygląda lepiej No to skorzystałam z propozycji i nadrobiłam najciekawsze wydarzenia z Twojego apartamentu Częściowo zaliczyłam urodziny Jakubka (ochy i achy nad fotkami solenizanta i jego mamy), zagłówek, lampę, galerię... Czekam na zamontowane fronty szafek, możliwe, że dziś właśnie tym się zajmujesz I jak wrażenia? Fronty miały się montować, ale d.pa zbita. hop hop gdzieś Ty?? W krainie wiecznych algorytmów hej ho..dzisiaj też bedą się sniły algorytmy ? Albo niezamontowane fronty szafek. Nie wiem co gorsze Ten Algorytm musi być mega przystojny jak o nas zapomniała... Tiaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Podsumowanie ostatnich dni: 1. Dotarł dywanik. Na żywo jest inny niż na zdjęciu. Jaśniejszy. Zostaje. 2. Dotarł zegar. Wrażenie na żywo lepsze niż na zdjęciu. Zostaje. 3. Przyjechały cokoły do szafek. Kolor nie do końca się zgrał z frontami szafek dolnych. Moja wina. Trzeba było porównać w słońcu, a nie przy takiej pogodzie jak ostatnio. Zostają. Jest większy zonk. Ten %$^^%#&*% stolarz zamontował szafki nie na takiej wysokości, jak go prosiłam Nie wiem, czy ja po chińsku zaczynała mówić? Efekt? Cokół się nie mieści. Trzeba uciąć coś koło centymetra. Już widzę siebie wędrującą z dwoma cokołami po Castoramie. Może mąż pojedzie? 4. Przyjechały fronty szafek kuchennych. Zamontowaliśmy w jednej szafce. Reszty nie, bo zawiasy nie pasują Nie chciałam kupować zawiasów w IKEA, bo ciut drogie mi się wydawały. No i mam. Drzwiczki zostają. 36 sztuk zawiasów nie. 5. W ramach relaksu zaczęłam zegar dla Jakuba. Ślimaczy się. Zdjęć na razie nie ma. I nie będzie. Kuchnię skończymy nie wiem kiedy. A w łazience straszy brzydki biały plastikowy syfon od umywalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 06.04.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aniu ufff, to że co?? czyżbym i w tymy "dziwactwie" nie była sama Większość zakupów też parzyście robię... 4 kilo szynki, 20 bułek, 10 maseł, 2 zgrzewki mleka... :rotfl: Pisać dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 06.04.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aniu Pomalutku!! Spokojnie!! Już mieszkacie, co nagle to po diable ... :evil: Zobaczysz ...jak skończysz będziesz żałować, że to już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.04.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ania:hug: na bank ze wszystkim sobie poradzisz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 06.04.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ten %$^^%#&*% stolarz zamontował szafki nie na takiej wysokości, jak go prosiłam Nie wiem, czy ja po chińsku zaczynała mówić? Efekt? Cokół się nie mieści. Trzeba uciąć coś koło centymetra. Już widzę siebie wędrującą z dwoma cokołami po Castoramie. Może mąż pojedzie? Będzie Ci lepiej, jak się przyznam, jak my się walnęliśmy z cokołami? Twoje to przy moim małe bobo. 4. Przyjechały fronty szafek kuchennych. Zamontowaliśmy w jednej szafce. Reszty nie, bo zawiasy nie pasują Nie chciałam kupować zawiasów w IKEA, bo ciut drogie mi się wydawały. No i mam. Drzwiczki zostają. 36 sztuk zawiasów nie. Zakupić i wysłać? Możliwe, że jutro będę. Zdjęć na razie nie ma. I nie będzie. Kuchnię skończymy nie wiem kiedy. A w łazience straszy brzydki biały plastikowy syfon od umywalki. To tak jak u mnie. Z tą różnicą, że mnie wisi i powiewa i jedno i drugie, bo mi klima działa i nic nie zmąci mojego szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aniu z Twojej wypunktowanej relacji wnioskuję, ze nie jest jednak tak źle.Spokojnie, jak skończysz z algorytmami, to wszystko ogarniesz:hug: A jakie są te niepsujące zawiasy?:oI w jakiej cenie?U nas stolarz sam wybierał i polecał producenta Blum. TUTAJ znajdziesz część ich kolekcji i ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 06.04.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Ania, A nie można szafek przewiesić wyżej? A swoją drogą, ja bym stolarza nie wypuściła, dopóki roboty by nie zrobił tak jak należy Zawsze z fachowcami stawiam sprawę jasno. Ja nie zapłacę za część dobrze wykonanej roboty tylko za całą. Nie jest wykonana tak jak w umowie nie ma kasy. Nie bardzo rozumiem, dlaczego przez jego błąd Ty masz teraz z cokołami latać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 06.04.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Aniu z Twojej wypunktowanej relacji wnioskuję, ze nie jest jednak tak źle. Spokojnie, jak skończysz z algorytmami, to wszystko ogarniesz:hug: A jakie są te niepsujące zawiasy?:oI w jakiej cenie? U nas stolarz sam wybierał i polecał producenta Blum. TUTAJ znajdziesz część ich kolekcji i ceny. Te w Ikei też bluma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.04.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Te w Ikei też bluma. Aaaa to ok. Trzeba sprawdzić, gdzie lepsza cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 06.04.2013 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Anulka, przyszłam pomachać nocną porą! Dywaniki ach i och! Cokoły i zawiasy - faktycznie upierdliwość, bo niby drobiazgi, ale psują krew. Ale Ty twarda Podlasianka jesteś, w dodatku Kobieta-Torpeda (polska odpowiedź na Wonder Woman) - co to dla Ciebie Większość zakupów też parzyście robię... 4 kilo szynki, 20 bułek, 10 maseł, 2 zgrzewki mleka... Megiska, 4 kilo szynki, 10 maseł i tylko 20 bułek? No z czym do ludzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.04.2013 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 O, to ja do Ciebie z privem w sprawie zegara wyskoczyłam, a potem dopiero doczytałam, że już jeden zakupiłaś Zatem olej sprawę Pozdrawiam nocną porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 07.04.2013 02:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 hehe aka spostrzegawcza 20 bułek na dobę idzie... masła minimum 1 dziennie 4 kilo szynki starcza na troszkę... tak na około 14 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megiska 07.04.2013 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 w sumie dziwne... jest 04:11 a pokazuje, że 02:11 hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.04.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Miłego dnia życzę, popatrz że wiele zakupów bardzo udanych, cały czas zazdroszczam dywaika, a i z resztą da się coś zrobić, współczuję z tymi zawiasami tylko no i cokołami, pan stolarz to powinien po głowie takim cokołem dostać co by zaczał rozumieć, ja mam wrażenie że specjaliści od budowlanki to jakimś innym językiem mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.04.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 trzymam kciuki za załatwienie spraw z listy a jak byś coś z Ikei potrzebowała to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.04.2013 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Aniu ufff, to że co?? czyżbym i w tymy "dziwactwie" nie była sama Większość zakupów też parzyście robię... 4 kilo szynki, 20 bułek, 10 maseł, 2 zgrzewki mleka... :rotfl: Pisać dalej? Hehe, domyślam się dalszego ciągu Czy mąż nie mówi na Ciebie przypadkiem mój mały Poirociku Aniu Pomalutku!! Spokojnie!! Już mieszkacie, co nagle to po diable ... :evil: Zobaczysz ...jak skończysz będziesz żałować, że to już... megiska, obawiam się, że na następną dziesięciolatkę mam robotę. Mnie bardziej wkurza to, że sobie coś zaplanowałam i d.pa. Chora jestem, jeśli coś nie idzie zgodnie z planem. Wiem, to trzeba leczyć Ania:hug: na bank ze wszystkim sobie poradzisz:yes: Anetko, dziękuję za wiarę i słowa otuchy Będzie Ci lepiej, jak się przyznam, jak my się walnęliśmy z cokołami? Twoje to przy moim małe bobo. Nie wiem, czy lepiej, ale pewnie raźniej. Dawaj, Ania Zakupić i wysłać? Możliwe, że jutro będę. Na razie dzięki. Spróbujemy jeszcze poszukać czegoś lokalnie. Te z IKEA są ciut drogie. A ja trochę ich potrzebuję. To tak jak u mnie. Z tą różnicą, że mnie wisi i powiewa i jedno i drugie, bo mi klima działa i nic nie zmąci mojego szczęścia Czyli popełniłam błąd życia nie zakładając zepsutej klimy Aniu z Twojej wypunktowanej relacji wnioskuję, ze nie jest jednak tak źle. Spokojnie, jak skończysz z algorytmami, to wszystko ogarniesz:hug: Aga, tragicznie nie jest. Ale też nie jest tak, jak bym chciała żeby było. Marudna jestem ze zmęczenia. A jakie są te niepsujące zawiasy?:oI w jakiej cenie? U nas stolarz sam wybierał i polecał producenta Blum. TUTAJ znajdziesz część ich kolekcji i ceny. IKEA ma zawiasy Bluma. Ja wczoraj na miejscu kupiłam Hetticha. Też dobra firma. Bluma również mogę kupić. W cenie znacznie przystępniejszej niż w IKEA. Ale te z IKEA są troszeczkę krótsze i jeśli chce się wykorzystać ich nawiercone dziurki, to przy moich zawiasach okazuje się, że drzwiczki odstają. I nie wiem, czy to dlatego, że inna firma, czy po prostu IKEA ma inny standard? W poniedziałek podjadę i spróbuję wymienić na Bluma. Teoretycznie mąż mógłby użyć tych zawiasów, które mamy. Tylko nie mamy pomysłu, gdzie dokładnie wywiercić nowe otwory na śrubki. Bo tak na ślepo, to raczej kiepski pomysł Ania, A nie można szafek przewiesić wyżej? A swoją drogą, ja bym stolarza nie wypuściła, dopóki roboty by nie zrobił tak jak należy Zawsze z fachowcami stawiam sprawę jasno. Ja nie zapłacę za część dobrze wykonanej roboty tylko za całą. Nie jest wykonana tak jak w umowie nie ma kasy. Nie bardzo rozumiem, dlaczego przez jego błąd Ty masz teraz z cokołami latać? Ania, bo ja robię kuchnię na raty. Stolarz już dawno zapłacony. I nie chcę w ogóle o nim pamiętać. Teoretycznie mogłabym się z nim wykłócać. O to i inne rzeczy. Ale, jak pisałam, nie chcę faceta więcej na oczy widzieć. Wiesz, to znajomy Szafek podwyższyć się nie da, bo płytki na ścianie były kładzione tak, że się opierają na blacie. Więc teraz nie zostaje mi nic innego jak ścinać cokoły Anulka, przyszłam pomachać nocną porą! Dywaniki ach i och! Cokoły i zawiasy - faktycznie upierdliwość, bo niby drobiazgi, ale psują krew. Ale Ty twarda Podlasianka jesteś, w dodatku Kobieta-Torpeda (polska odpowiedź na Wonder Woman) - co to dla Ciebie Dzięki, Basiu. Jak to mówił Bob Budowniczy: damy radę. O, to ja do Ciebie z privem w sprawie zegara wyskoczyłam, a potem dopiero doczytałam, że już jeden zakupiłaś Zatem olej sprawę Pozdrawiam nocną porą Madziu, dzięki za chęć pomocy Ten, który kupiłam dość mocno odbiega od inspiracji. Może kiedyś się skuszę na zmianę. Miło mi, że zajrzałaś Miłego dnia życzę, popatrz że wiele zakupów bardzo udanych, cały czas zazdroszczam dywaika, a i z resztą da się coś zrobić, współczuję z tymi zawiasami tylko no i cokołami, pan stolarz to powinien po głowie takim cokołem dostać co by zaczał rozumieć, ja mam wrażenie że specjaliści od budowlanki to jakimś innym językiem mówią Diano, uwierz, pan stolarz to nie tylko cokołami powinien dostać. No, ale było, minęło. I trzeba iść dalej. trzymam kciuki za załatwienie spraw z listy a jak byś coś z Ikei potrzebowała to pisz ivy, dzięki! Jakby co, będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.04.2013 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Oby tylko nie zapeszyć. Tfu, tfu przez lewe ramię. Słońce świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 07.04.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 Nie wiem, czy lepiej, ale pewnie raźniej. Dawaj, Ania To w ciągu dnia, bo na razie mam wenę na odcinek Czyli popełniłam błąd życia nie zakładając zepsutej klimy Nie, nie, nie. Klima była dobra, tylko się KOMUŚ kabelki rozłączyły i zatynkowały. Stolarz już dawno zapłacony. I nie chcę w ogóle o nim pamiętać. Teoretycznie mogłabym się z nim wykłócać. O to i inne rzeczy. Ale, jak pisałam, nie chcę faceta więcej na oczy widzieć. Wiesz, to znajomy Chyba już nie Dzięki, Basiu. Jak to mówił Bob Budowniczy: damy radę. Miałam taki epizod życia, w którym robiłam Boba hurtowo. Matko, jak to odmóżdża! Na wszystko odpowiadałam damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.04.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2013 IKEA ma zawiasy Bluma. Ja wczoraj na miejscu kupiłam Hetticha. Też dobra firma. Bluma również mogę kupić. W cenie znacznie przystępniejszej niż w IKEA. Ale te z IKEA są troszeczkę krótsze i jeśli chce się wykorzystać ich nawiercone dziurki, to przy moich zawiasach okazuje się, że drzwiczki odstają. I nie wiem, czy to dlatego, że inna firma, czy po prostu IKEA ma inny standard? ivy, dzięki! Jakby co, będę pamiętać Blum robi dla Ikea, ale sa inne niestety może być problem z dopasowniem do ikeowych dziurek blumów kupionych w innym miejscu . A z Ikeą jestem do usług Oby tylko nie zapeszyć. Tfu, tfu przez lewe ramię. Słońce świeci u nas też dzisiaj słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts